Alone in the Dark 5
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a sötét terek nekem is nagyon szarul néznek ki, tarkák a sötét szélek...
nálam is 8800gt, és vista sp1.
speciel ez az olajos cucc vistás probléma lehet :c
"Az AitD PS3-as verziója bugokat és egyéb bajokat orvosol. Az újdonságok között szerepel a játékos által irányítható kamera, a könnyebb tárgy készítés (ez tényleg nem ártott…😉, a könnyebben likvidálható ellenségek és az inventoryban való nyúlkálós közben bekapcsoló pause mód (mondjuk már ezt is lehetett volna elõbb…😉. Szerencsére az újdonságokat az Xbox tulajok is megkapják egy patch formájában."
Ennél már csak az lett volna jobb ha teljes egészében a végigjátszásnak a videója van rajta és csak nézni kell.
Next PC upgrade: 2022
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Légyszives valaki likvidálja már a zenét ebbõl a topicból, egyrészt már marha unalmas és másrészt hibásan is játsza le.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Cool ez a verda <#eplus2>#eplus2>
Ha egyedül a sötétben akkor ezek kik?? <#idiota>#idiota>

Asus M2N|AMD Athlon 5600+|2GB RAM Kingmax|Gigabyte nvidia 8800 GT|Chieftec 550W|Raidmax Katana táp nélküli fekete ház|Samsung 500GB Winchester
Most nyirbálom 30%.ra az evil rootokat és volt egy olyan ahova le kellett másznom 2 létrán és a mélyben meg volt az a "fekete folyadék" amit elemlámpával likvidálni lehet.Na odafelé elég is volt de visszafelé már nem volt a lámpában kraft.Törtem agyam nagyon mit lehetne égethetõ tárgy nem volt de szerencsére volt ilyen világitó kis fénycsõ ami eltörve világit.No ilyenbõl ragyasztóval kidobáltam a falra csomot és világos lett ki tudtam jutni.
Meg is lett a 35%-os evil root írtás a jeleket kéne aktiválnom a toronynál,de nincs lámpán nem találok sehol aksit 😞
Ezt sajna mással nem lehet kiokoskodni😞
HELP kellene! Lehet,hogy kérdezték már(nem volt idegem végig olvasni),de nem tudtok valami megoldást arra a problémára ami engem kínoz? Miért tölt 15-20 perceket a Game? Valamikor el sem indul. A 3-ik részig jutottam eddig ,tovább mehettem volna már csak idegem nem volt kivárni mire betõlt!!!! HELP! HELP! Amugy a Procim Athlon 3800+ 2G ramom van és Xp! Mégis mi lehet a baj??? Segitsetek egy Függõnek Köszi
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
(7600GT)
Most szeptemberben beruházok valami VGA-ra, aztán nekiugrok megin.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
mellesleg a játékban nem minden a fényerõ miatt furcsa színû. A füst pl olyan 16bites mint az állat. Ilyet kb 2003 óta nem láttam😊
Na mind1, ettõl függetlenül összhatást tekintve jó ez.
Ha igényes lesz a honosítása, nálam mindenképp megvevõs a cucc asszem, a hibáitól függetlenül is.
Az utolsó pár fejezetrésztõl (plusz pár idegesítõ missön) eltekintve szerintem nem volt ez rossz. Miután az ember megbarátkozott az irányítással (ami megjegyzem szokható) már semmi gondja nem lesz.
Ellenben az utolsó 1-2 ep az tényleg a legalja.hu. (pláne az autós küldetés a végén) Nem akarok spoilerezni, aki végignyomja meglátja mirõl beszélek 😊
Nálam ez 7.5/10 volt 😊
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
A TENZORMÁTRIXRA RÁHEGGESZTEM AZ OSZLOPVEKTORT ÉS EZ NAGYON MÓKÁS! :D
Bocsi h egy SCDAes képet is belinkeltem de pl itt is megfigyelhetõ a lépcsõn ha kicsit jobban megfigyelitek h mennyire "recés" hiába van 16x élsimításon...és ez minden tárgy élén látszódik.
Nem tûnik olyan vészesnek de játék közben sokkal jobban látszik és engem nagyon irritál.
Rájöttem miért csúnya egyeseknél a játék!
Elsõ indításkor nekem volt egy brightnes(lehet nemjól írom) sötét/világos állító csúszka!Na én azt addig húztam, sötétítettem míg ezek az "olajfoltok" elnem tûntek!
Szal alapból nagyon világosra van állítva a game és vegyetek le belõle!
Sztem teljesen jól néz ki!A készítõk figyeltek a részletekre is!
viszont itt kell az 50 pont... hogy elõrébb tudjad nyomni :\ ...pont nem jó
vmit kikell találni 😄
Mindegyik full grafon megy és no problemo !
De az Alone in the Darkot nem tudom mi lötte !
Ez az egyetlen olyan játék aminek ilyen ocsmány
grafikája van valamiért !
Nálam igy néz ki a játék ! (Full ronda)
elég ronda
Van akinek eredeti és nincs gond a Grafikával?
Btw közben én is kipróbáltam más verziókat és hát semmi eredmény -.-"
Vistám van (Sp1) de nemhiszem h ez lenne a baja... más játékokkal ugynígy volt problémám csak XPn szal teljesen tanácstalan vagyok...
Vki akinek 8800Gt je van nem tudna vmit ajánlani?
Nvidia 175.19 WHQL = grafika pocsék
Nvidia 177.92 Beta = grafika pocsék
Lehet tényleg keresnem kell valami progit amivel lehet áliiatni a pixel shadereket !
Nekem is gondom van a grafikával... néhány más játéknál is mint pl a Splinter cell Double agent... iszonyatosan szarul néz ki mintha minimumon lenne közben meg minden maxon van. 8800Gt Golden Sample karim van a legfrisseb monitorvezérlõvel nvidia.com ról. vmi naon nem jó...
Személyes tapasztalatom h volt már ilyesmi a Call Of Juarez nevû játékkal h amikor a Shader Modelt 3.0 ra állítottam ugyanaz volt mint itt ... szar volt semmi élsimítás semmi... de ha 2.0ra raktam akkor ott qrva szép volt ezért feltételezem h vmi ezzel lehet... találtam egy régi forumon egy postot h egy gyereknek ugyanilyen problémája volt régebben csak õ vmi 3Ds kari progi val engedéylezte a Shader model 3.0-t (v pixel shadert)
ebbõl következõen arra gondolok h a Shader modellel van vmi bibi meg a 3Ds kari beállításával... lehet h nagyon nagy hülyeségre gondolok de csak ezzel tom megmagyarázni h sok játéknál ilyen szar... pedig a gép az igen csak jó...
Hát ha vkinek lenne bármi 5lete az írjon plz emailt, vagy csak simán ide a forumra vmit bármit 😄
Bb: Soad
De aztán rájöttem..
Szóval a lényeg.
Ugyebár látod a térképen azt a viszonylag sok kör alakú, radaros jelet. No kérlek szépen mászkálj el azokhoz, és az itt található gyökérszerû valamiket likvidált. Egészen addig még az a vision izé jelzõd (pda-n látható) 30-ig nem megy fel. Ezután menj vissza a kastélyhoz, és csukott szemmel keresgess jeleket (olyanokat mint amit 1x már megtaláltál a barlangba.. Remélem a gyûrût nem dobtad el)
Nem egyszerû rész, (sõt kifejezetten szar) gúd lák hozzá.
Ennyit mondok...k*rva jó és ötletes játék k*baszott hangulatos!
Irányítás sztem nem vészes.
Semmi baj a Vistával. Minden ugyan úgy megy rajta. SP1 is van hozzá és van mindenhez driver is.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.
Mert nálam is olyan probléma van hogy a grafika igen pocsék !
Csak azt nem tudom hogy miért ? (1280x1024) full high minden HDR ON
GF 8800 GT 175.19-es driver !
7/4-nél vagyok egy ilyen toronyféleségnél a Parkban.Valami speciális viziot ugatott a csaj.Értem is mit kéne de hogy jön elõ ez a speciális látás?? Vagy kell valamit csinálni hogy megkapjam?Köze van az evil rootokhoz?
Mert régebben amikor konzolon játszottam ezzel az 10 epizodos volt !