3442
-
#3002 Ja de teljesen hátra kell húzni a kezed, mert egyébként nem csinálja. -
#3001 A hibáit leírtam anno amikor végigjátszottam, játszottam vele. Lehet nem olvastad akkoriban a topikot, bár akkor csak pár ember járt ide... én jót szórakoztam vele, habár olyan bugba is belefutottam amitől ujra kellett kezdenem egy nehezebb részt... szóval én nem a rosszra fogok emlékezni hanem a jóra, az autós részek is hangulatosak voltak ( menekülések ), a central parkban pedig az útok közlekedve nemvoltak velel gondjaim ( igaz én kontrollerrel játszottam, nemtudom hogy az mennyiben könnyítette meg azt )... persze én is fennakadtam itt ott amikor letértem az útról, meg megdobtak az úton fekvő dolgok, de hát ez van:) -
#3000 köszönöm! -
#2999 Bal- és jobb egérgomb -
#2998 megpróbálom kössz -
#2997 Gondolkodj egy kicsit de ha az a hely amire gondolok akkor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy karóval, vagy akármivel el kell húzni a kábelt a vízből, ha nem az a hely akkor rosszul emlékeztem -
SlickAdam #2996 ha nincs kaccsoló, akkor ki kell húzni a kábelt a pocsolyából.:D -
#2995 Gonba vagyok! Lent vagyok a csatornába mindkét irányba víz, és az egyik oldalon belelóg két kábel amibe áram van. nem tudok menni a másik irányba se, mert ott is üt az áram. És olyan kapcsoló szekrény sincs ahol rövidre lehetne zárni már hogy ne rázzon... Hogyan tova??? -
#2994 Hát persze, kitűnik nagyon is jó, meg minden, de azért észre kell venni a hibákat is nem csak isteníteni, mint Császár teszi, és ha valaki rosszat szól egyből lehurrogni, mert azért hiba az van benne dögivel, de ettől még tényleg jó játék és a 84% szerintem teljesen korrekt pontszám. -
#2993 melyik gombokkal lehet "váltogatni" az elektromos kábelek közt a múzeumnál??
hirtelen kiment a fejemből, hiába nyomkodok össze-vissza, nem megy...
köszönöm! -
#2992 ne keresd.
amúgyis tovább lehet ugrasztani, a chekpointok, meg asszem a saját tömörített fájlaiban raktározza el. -
#2991 Jah meg az durva, mikor autóbalesetet szenved a srác...és egy cseppet megvágja magát!
Először majdnem a 104-et tárcsáztam.... -
#2990 Hol lehet megtalálni a játék mentéseit? -
#2989 Például a benzines flakon, vagy minél egy példa, a kreativitásra:
Vázlatossan egy két felhasználás:
1- Ha akarod, akkor fegyóbval a kezedben eldobhatod bullettime-ba, és pukk.
2- vagy kiöntheted a lábad elé, és felgyújtod az öngyújtóval.
3- esetleg jobbat akarsz, öntsd rá a töltényekre, hogy tűzes bullet-okká váljanak!
több nem jut hirtelen eszembe.
Már a gyilkolás egy külön élvezet, és taktikát is igényel.
Meg kis durvaság, ami apró dolog.
Mikor az x-el kell pislogni, aszittem az elején hogy csak egy extra, azt majd beszartam, mikor a csatornába szembeköptek a csótányok a zöld trutyival, és megvakultam, ilyen apró ötletek teszik egy nagy remekművé ezt az alkotást.
Top 10-ben a helye! -
#2988 Na ez meg a másik.
Én ráadásul akartam keresgélni olyan verdát, amit nekem kell megbuherálni hogy elinduljon, de sajna nem volt ilyen....
Jaj meg az a kis 4 kerekű jármű is iszonyat durva.... -
#2987 tps-fps nézet, meg annak zavaró, aki nem tud játszani.
természetessen az előbb eről beszéltem mindenki hozzászokott a sablonokhoz!!!
érdekes én fél óra alatt lazán elsajátítottam az irányítást, csak leálltam egy helyen, és leteszteltem, hogy melyik mozgás mit takar, és azóta nem érzem kényelmetlennek.
én sokat játszottam régen konzolon resi-silent-alone-okkal.
Lehet ez is segítségemre volt, de nem hinném, hogy ez akkora erőfeszítést jelentene.....
ráadásul van mégegy nagyon faxa gomb, amivel magunkmögé takinthetünk....
ez azért is jó hogy nem felejtették ki, mert nem kell forgolódnunk.
Még probléma? -
#2986 Nem kötelező használni az autót a parkban, lehet gyalogolni is 20 perceket, akinek az kell hát tessék. -
#2985 Mégegyszer az autós részekre, az autók irányításával kapcsolatban.
EZ NEM SZIMULÁTOR.
AKI EZZEL JÁTSZANI SZERETNE, VAGY SZERET, AZ AZÉRT, MERT MÁSZKÁLÓS JÁTÉK, A TÚLÉLŐHORROR KATEGÓRIÁBA SOROLVÁN.
EDDIG 1 HASONLÓ JÁTÉKBAN SEM VOLT NEMHOGY AUTO, DE SEMMI.
EZ NEM AUTOBUZIKNAK KÉSZÜLT, HANEM HOGY KEZDETLEGES ÁRKÁDOS ÖTLETTEL KICSIT FELDOBJÁK, KISZÍNESÍTSÉK AZ AMÚGY SEM UNALMAS SZTORIT/JÁTÉKMENETET.
MANAPSÁG EZ MÁR SAJNOS RITKASÁG, HOGY EZZEL VALAKI ÍGY MERJEN PRÓBÁLKOZNI!
ÉS, HOGY MINDEZMELLETT FIZIKA GRAFIKA, ÉS EREDETI JÁTÉKMENET MEGMARADHASSON.
A PARKBAN OLYAN MINT EGY CSÖPNYI GTA. -
#2984 Én kb a felénél, vagy 1/3-nál tartok, de mindegy mi lesz a végéig, akkor is egyedülálló.
a nagy szürkeségből kítűnik.
Sorba jönnek az egy kaptafára készült moslékok, és teljessen mindegy már, hogy mi a címe, csak a helyszíneket, meg a tárgyakat kell kicserélni, és semmi kreatívitást nem lehet tapasztalni.
MOSTANÁIG!!! -
#2983 Na a végére értem én is.
Grafika: A grafika csodálatos, teljesen rendben van szinte minden. Pár apróság azonban rontja az összképet, mint pl. a roppant gyenge minőségű bokrok cserjék ,amik csak úgy le vannak dobálva 1-2 helyre, ráadásul nem lehet rajtuk keresztülhatolni semmilyen módon, valamint pár textúra elég mosottas
10/9
Hangok/zene: A hangok, nem rosszak ,de valahogy olyan élettelenek voltak, a tűz ropogása pl. nagyon frankó, a kint a szabadban valahogy nem tudták visszaadni az éjszaki park hangulatát. A zene alapvetően nem volt rossz, sőt sok helyen sokat dobott a hangulaton, de néhol meg nagyon nem oda illő zene szólt (pl. az első autós üldözés, a parkos séta során össze vissza adogatott be mindenféle zenét)
10/7
Fizika: A fizika teljesen rendben volt, kivéve az autós részeket, mert az valami borzalom, össze vissza csúszkált az autó, a legkisebb akármin is fennakadt, vagy éppen a levegőbe repült.
10/8
Történet: Összességében nem volt rossz, egész jól fűzték a szálat, de a vége hát az olyan felemás lett.
10/8
Játékmenet/játékélmény: Nem volt rossz, sok újítás, sokféle kombináció a tárgyakkal, de hiába volt az a sokféle tárgy, ha egyszer alig pár darabot tudtunk csak magunkkal vinni, nálam pl. sose volt ragasztó, mert mindig féltem a vérzéstől erre 1x vagy 2x kellett csak használnom, de hiába is lett volna, mikor gyakorlatilag minden helyet 1-2 esetet kivéve megoldható volt az eldobom a palackot belelövök, vagy lesprézem variációval, pl. a vértasakokat egyáltalán nem használtam, minek is, mikor el lehet futni a dögök elől? A ragacs megintcsak 1x 2x kellett amúgy tök felesleges, tehát jó-jó, hogy van sok variáció, de kicsitt több olyan helyzet kellett volna mikor ezeket ki is lehet/kell használni, így csak az ilyen is van benne kategóriát erősítik. Aztán ott volt az evil rootok gyilkolászása, ami az első pár darabnál még jó is volt, főleg ahol valami trükk is volt pl. a katapultost az nagyon eltalálták ,de az odamegyek a tizedikhez is és leégetem elég kiábrándító értem én, hogy növelni kellett a játékidőt, de igazság szerint jobb lett volna, ha az 1 fejezet kimarad. A parkban autózós rész elsőre még tetszett is, mondom tiszta DH3, de a gyenge irányítás és a mindenen megdobódó autó miatt elég kiábrándítóvá vált az egész.
10/7
Összesítés: 84%
A többi részhez viszonyítva erős közepes ami azt jelenti, hogy az első 2 rész után áll kb egy szinten a 3-al, mert a leggyengébb rész szerintem a 4 volt, bár :) -
#2982 Ok, kösz. Akkor lassan indulhatok is :) -
#2981 Azt hiszem 75 kell. -
SlickAdam #2980 70 -
#2979 Hány pontot kell összeszedni, hogy átjuthassak a pajzson? -
sorrow #2978 Sziasztok
van aki futtatja AMD Barton 2600 procival, mert nekem nem akar menni és gondolom hogy a proci a nyűgje. (Más nem lehet, 7300Gt-vel futnia kéne) -
#2977 Kösz a leírást!1-2 részt vágtam amit írtál de összességében sokat segített sz a kis írás! -
#2976 Történet nagyjából:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Edward felébred a szobában, Crowley parancsolja, hogy vigyék a tetőre és öljék meg.
Egy láthatatlan erő megöli az őrt így kiszabadul.
Felfedezi hogy Theophile(öreg csóka) visz egy különleges követ.
Edward később a liftben találkozik Sarah nevű régészel ,megtalálják Theophile-t , nem túl jó bőrben.
Az öreg elmondja Edwardnak, Crowley kényszerítette , hogy visszadja a követ és használja azt egy rítusban, közben Edward elvesztette a memóriája nagy részét a szertartásban.
A kőben ejtették csapdába a gonoszt.Ahhoz hogy ezt megsemísítsék Edwardnak végig kell járnia a "LightPath-t". A central park-ban van a megoldás.
A Parkot közben meváltoztatta a gonoszság, ami kiszabadult a kőből.
Theophile lelövi magát. Utolsó szavai hogy találkozzanak a 943 szobába.
Edward Carnby orvosi lapjából kiderül a neve ,és hogy természetfeletti nyomozó, aki rejtélyes körülmények között tűnt el 1938 Edwardban, rájön, hogy több mint 100 éves.
Edward és Sarah nyomozásaiból fényderül arra hogy a Light Bringer ténylegesen Lucifert jelenti.
A 943 szobába Sarah leüti Edwardot .Theophile így képes, hogy Edwarddal beszéljen miközben elmondja azt neki, amikor Lucifert kitaszították a Mennyekből hogy halandók között éljen, létrehozott egy tárgyat, amit a filozófus Stone-jaként ismertek, amivel képes lenne, hogy a lelke keresztülutazzon az időn, de végül csapdába ejtette magát ebben. Theophile felfedi, hogy kiszabadította Lucifert a kőből.Aki a követ birtokolja az nem öregszik.
Később kiderül van egy másik kő is, amit Hermes birtokol lennt a barlangban.
A végén a múzeumban újból feltűnik Crowley aki túlélte a helikopterkatasztrófát. Miután Edward lelövi, bemennek a nagy kapuhoz ami Luciferhez vezet, aztán kinyitják és Lucifer reinkarnálódik. És itt két választásod van, vagy életben hagyod Saraht aki Luciferré válik és tesz egy gúnyos megjegyzést, vagy megölöd és akkor belőled válik Lucifer.
Ennyi dióhéjban.
-
#2975 Ezért vagyok.Nincs mit! -
#2974 Ez hamar jött:) Köszönöm. -
#2973 Parancsolj innen töltheted! -
#2972 A játékzenéjét szeretném letölteni.Ha jól emléxem vki 1szer dobott be linket róla.Vki betenné a linket mert jó a zenéje nagyon. -
rune #2971 Na végre működik. Van beszédhang:DDDD
Egy másik fórumon ezt tanácsolták:
"Hardveres gyorsítás lejjebb vétele/kikapcsolása dxdiag-ben? Vagy esetleg kapcsold ki az 5.1-es hangzást, legyen csak sima sztereó."
Leírtam hátha más is jár így.
-
rune #2970 Értem de pont ezért vettem meg eredetiben...azért köszi. -
#2969 Hát erre a hibára nemtudom mi a megoldás nekem Warez verziómmal ugyanez volt feltettem egy másikat és jó lett.Fingom nincs mi volt előzőnek a baja. -
rune #2968 Valaki segítene?
Eerdeti játékom van.
Nincsenek beszédhangok a játékban.
Van zene, környezeti hangok, lépések, ajtónyikorgás neszek minden, kivéve beszédhang.
Creative Soundblaster Live 5.1 hangártyám van.
Xp service pack 3 van fent, valamint legújabb directx, és elvileg a legújabb soundblaster driver.
Ötlet? -
#2967 A legvégén már nem volt semmi nehéz feladvány mintha elfogytak volna az ötletek.Ennél már csak az lett volna könnyebb ha szóról szóra leirják mit kell :( -
#2966 Igen checkpointos,de elvileg amíg nem lépsz ki megőrzi az aktuális mentéseidet a parkban, máshol nem.
Trükkös néhol, de nem túl nehéz. -
#2965 Aki értette miről szól a játék meg mi a tököm volt a végén kérem írja le spoilerbe!! -
#2964 Heló, lehet h beszerzem a game-t de előtte még kérdeznék egy-két dolgot: Ez amúgy checkpointos? Mert az olyan game-ket nem naon szeretem, főleg azokat nem ahol ritkán is ment és egy geci részt meg kell csinálni még1szer, mind1. Illetve nemtom mennyire trükkös a game. bár ha egy túlélő horror gammáról van szó akkor biztos az és nem könnyű. Szal mennyire érdemes beszereznem sztetek? THx a választ előre is... -
#2963 sztem kurvajó a játék.a zenéje fantasztikus.a grafika gyönyörű. a sztori és az atmoszfére megdöbbentő.A fejtörők halflife2-őt is porig alázzák.Egyszerűen fasza.