8333
Simtractor V3.66
-
nikola97 #7999 hát ott nincs semi...mit csinájak???? -
dj norboo #7998 bemész a vetőmagos telephelyre..és mész hátra..majd ott a marhák után lesz egy beton placc.. -
nikola97 #7997 tugya valaki hun van a silós hely????? -
nikola97 #7996 kösz... -
nikola97 #7995
-
dj norboo #7994 ha jól tudom nem szedi! -
sztem nem .még nem probáltam
-
Gaborkik #7992 simán a szalmát nem lehet összeszedni ha erre gondoltál ...csak bálázni lehet...
(Pöttinger sem szedi össze ugye ?:-S:-D) -
dj norboo #7991 Bebálázod..aztán van a john deere rakodó vagy a homlokrakodós traktor...nah arra felveszed a kanalat ami a siló-s telephelyen van..és kimész a bála-pótkocsival..majd kinyitod a kanalat..lerakod..odamész a bálára..majd összecsukod..felemeled..és rárakod a kocsira..ennyi kb.. -
nikola97 #7990 hogyan kel fel rakni a szalmát a pót kocsira? -
na jutottál vlm a mulyti playerrel? -
nikola97 #7988
-
nikola97 #7986
-
nikola97 #7985 kösz... -
nikola97 #7984
-
[ spoiler ]
login:www.mttu.com key : DC456FF
[ /spoiler ] -
olvasd el a FAQ t de kűlőmben
-
nikola97 #7981 tugya valaki a kódot a 3.66-ba??? -
newdeere #7980 minek olvasamtem volna el ha te elolvasod éés modokat?
-
Gaborkik #7979 Nehéz lenne elolvasni mi ...
Tényleg törölni kellett vna a topikot amikor Norboonak is elege volt belőle ....
-
Gaborkik #7978 Ha nem tudod OLVASD már EL a F.A.Q. nevű link tartalmát !!!
"SKIN:
- Mi a skin?
Skin=Bőr, a játékban lévő gép kinézetét változtatja meg. pl.: Claas Lexionból lesz Fendt 6300c.
- Hogy kell betenni a skineket?
A skin lényegében egy, vagy több képfájl(tga,jpg,bmp,png).
Nincs más dolgod, mint a letöltött tömörített állományt kicsomagolod és bemásolod a C:/Program Files/Simtractor 3.5 mappába (vagy ahova telepítetted) és felülíratod az ott lévőket. (Felülírja? IGEN.) " -
newdeere #7977 progi is szar szoval kéne egy jo -
newdeere #7976 én nem toom be teni öket vagyis nem toomm... -
Gaborkik #7975 De te azt írtad hogy nem engedi ... most akkor te nem bírod betenni őket vagy a program a rossz ? -
newdeere #7974 mert be másolom meg van valmi izét is tetem föl skin telepitö szart és .. -
Gaborkik #7973 Mond el hogy miért nem engedi .... -
newdeere #7972 segitene valaki hogyan lehet skineket telepiteni
mert én innen http://www.mysimtractor.com/new/index.php leszetem a skin telepitööt de nem engedi hogy föl telepitsem léccy segitsetek kösyke -
martin008 #7971 helloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo -
EMBEREK Várjatok!
Norbooval egyeztetünk és ha jobb a több CD-kulcsos megoldás akkor elmondom hogy és hogy kell jáccani! -
Gaborkik #7969 nekünk is csak az van !!!!! vegyél aztán lesz sajátod !!! -
newdeere #7968 de honan szedjek másik kodott? vagy most ne mértem adjatok meg egy r..at kodot léccy -
dj norboo #7967 nekem van másik!
Csak elő kell keresnem..és én egy emberrel aki másik kódot használ tudok multizni! -
olvasd el -
newdeere #7965 léccy irjátok le ami kell hogy betudjak lépni én is szervere kössy -
Gaborkik #7964 Itt kezdődtek a bajok ... 
-
a multi alapból bukta mert mindenki ugyan azt a CD-kulcsot használja a WWW.mttu.com-osat -
Gaborkik #7962 már vagy 6-an jelentkeztek .... nem elég ??? -
newdeere #7961 csá itt msn cimem : [email protected] -
kell egy ember aki segit a múlti tesztelésbe.aki válalkozik irjon pm -be és adja meg az msn cimét -
lassan rájővők hogy lehet megcsinálni a multit