Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de honan szedjek másik kodott? vagy most ne mértem adjatok meg egy r..at kodot léccy
nekem van másik!
Csak elõ kell keresnem..és én egy emberrel aki másik kódot használ tudok multizni!

itamragy

Egyszer fenn, Egyszer lent.

léccy irjátok le ami kell hogy betudjak lépni én is szervere kössy
Itt kezdõdtek a bajok ...<#nyes>

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Martinez01
a multi alapból bukta mert mindenki ugyan azt a CD-kulcsot használja a WWW.mttu.com-osat

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

már vagy 6-an jelentkeztek .... nem elég ???

csá itt msn cimem : [email protected]
itamragy
kell egy ember aki segit a múlti tesztelésbe.aki válalkozik irjon pm -be és adja meg az msn cimét

itamragy
lassan rájõvõk hogy lehet megcsinálni a multit

Pontosan mi a baj a modokkal ???

én inen szedek le trakikat http://www.files4farmers.com szerintem jo
csá valaki nem tudja hogy mért ne ma jo a 3.6 os ba modok ? vegyen föl msn : [email protected] kössy !!
Mi sem tudjuk, de ha sikerül valahogy szólj mindenképp !!!!

csá szeretnék egy haveromal játszani a 3.66fvel ketten de akkor mit kell csinálnunk vagy aszt hogy csináljuk meg mert én valamenyire tom de nem teljesen szóval valaki le írná elõre köszi
Itt !!!!
De neked is javaslom a szemészet sürgõs látogatását !!!!!!!

hogy tudom regisztrálni a simtractor v 4.0
Nos ajánlom a szemészet meglátogatását rövid idõn belül !!!!
Ha ezek neked semmit sem mondanak : skinek(1) Skinek(2) Skinek(3) F.A.Q. klikk ide!

netud játok hogy holllehet a 3.66 traktorokat letõlteni és még egykérdés ne tudjátok hogy kell betenni
itamragy
na most akkor lehet múltizni vagy nem?

Megkérjük a kedves forumozók figyelmét hogy aki multizni akar az kérjén segítséget a multimastertól vagy megkérjük az urat h irjon egy hsz-t amibe megaggya az adatokat! Köszönjük!

Nem! Keresd meg magadnak! Azért van a Gugli h keresd! Meg sg-nek is van keresõje!

itamragy
ja meg norbo a (van v4 topic is) oda belinkelhetnéd a v4 topik cimét

itamragy
azt irja nem menthetõ vagy nem olvashato

esetleg nem kûldi átt vlk [email protected]

adikakk
én letudtam szedni simtractor.com ról

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

itamragy
ja meg nem tom letõlteni a simtractor 3,66 vagy a4 se mert a nem lehet a simtractor .com rol

itamragy
cs.nekem van mikrofon ,net , ugyhogy én is itt vok

adikakk
írj rám mert nem találom a szervert

3.4GHZ,8GIGA RAM ,ATI 5970 2GB DDR5 8TB HDD GTX 570 2X SLI.. 5.1 7.2 SUBLÁDA Fuck Cops Sun City cars&motorbikes tuned...

Martinez01

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

adikakk
msn címed?

Martinez01
ma
most rögtön:D

Mikor lesz a multi próba?

adikakk
hy all
van mikrofonom netem ráérek stb szóval írjatok majd vagy msn címetek mondjátok

Mikrofonom van..netem is van xDDD..rá is érek.. :D

Martinez01
Sziasztok!
Visszatértem! Amit ígértem (multi) nem tudtam megcsinálni mert nem volt 2,5-hónapig netem:S.DE MOST ÚJRAKEZDTEM ÉS SZERETNÉK 3-4 Embert akikkel kipróbáljuk .(Elõfordulhat hogy estére lessz már multitok:D)
Csátok!

A gépeddel van valami..valószínûleg a videókártyád a gyenge..vagy vagy DirectX-ujabb verzióját telepítsd!

Peugeot08
segítenétek, mi miatt nem láttszik a búza, a lucerna és kukorica a 3.66f-ben?
viszont mikor elkezdem aratni akkor meg aratja és szecskázik is a kombájn de nem látom mit aratok.
mi lehet a baj?

Aztán ezzel mit kezdjünk ??? Rakd bele a játékba , modellekrõl én is mutogathatok képet, nekünk olyat mutass amit betettél a játékba ....

ez meg mia fene lenne?? xDDD
Talicskahúzóó??

itamragy

#7920 Acd see -vel áttudod rakni tga-ba!
#7925+#7926 ne a fájl letöltését add nekünk hanem képet rolla!! :P

itamragy

itamragy
na minden nem sikerûl nem vok tudos.vannak itt okosabbak is.de azért legyen egy kis rõhõgés

Írd ét a végzõdését tga-ba :-P amúgy a paint-el lehet többféle formátumba menteni , nem ?:-D

itamragy
ha ronda lesz rõhõgûnk<#nevetes1> ha nem dicsekszûnk<#nevetes1> én má csináltam csak nem tom tga ba rakni

Csinálhatnánk de amilyen gyenge modellek vannak , én már azoktól hányok ...

Igen tetszik !!! Köszi !!!

itamragy
a gépeket ugyan ugy kell bele tenni mint a ls be csak más programot kell hoszá irni hogy mûkõdjõn(menjen világittás stb) de azok szt maradhatnak eredetik. a toppik fel tuningolásához házilag csinálhatnánk skineket

Uram így teccik?

A szerelõhöz kell beállni asszem(3.66-ban), de v4hez én nem is értek ....

Amúgy norboo nem rossz a dolog csak sztem azt írd a végére hogy V4-nek van saját topikja nem azt hogy törlöd az hsz-t ...(Mert ebbõl nem lehet tudni hogy miért törlöd ...)