8333
Simtractor V3.66
-
Gaborkik #7958 Pontosan mi a baj a modokkal ??? -
newdeere #7957 én inen szedek le trakikat http://www.files4farmers.com szerintem jo
-
newdeere #7956 csá valaki nem tudja hogy mért ne ma jo a 3.6 os ba modok ? vegyen föl msn : [email protected] kössy !! -
Gaborkik #7955 Mi sem tudjuk, de ha sikerül valahogy szólj mindenképp !!!! -
bali19 #7954 csá szeretnék egy haveromal játszani a 3.66fvel ketten de akkor mit kell csinálnunk vagy aszt hogy csináljuk meg mert én valamenyire tom de nem teljesen szóval valaki le írná előre köszi
-
Gaborkik #7953 Itt !!!!
De neked is javaslom a szemészet sürgős látogatását !!!!!!! -
martin008 #7952 hogy tudom regisztrálni a simtractor v 4.0 -
Gaborkik #7951 Nos ajánlom a szemészet meglátogatását rövid időn belül !!!!
Ha ezek neked semmit sem mondanak : skinek(1) Skinek(2) Skinek(3) F.A.Q. klikk ide! -
matekus #7950 netud játok hogy holllehet a 3.66 traktorokat letőlteni és még egykérdés ne tudjátok hogy kell betenni
-
na most akkor lehet múltizni vagy nem? -
dj norboo #7948 Megkérjük a kedves forumozók figyelmét hogy aki multizni akar az kérjén segítséget a multimastertól vagy megkérjük az urat h irjon egy hsz-t amibe megaggya az adatokat! Köszönjük! -
dj norboo #7947 Nem! Keresd meg magadnak! Azért van a Gugli h keresd! Meg sg-nek is van keresője! -
ja meg norbo a (van v4 topic is) oda belinkelhetnéd a v4 topik cimét -
azt irja nem menthető vagy nem olvashato
esetleg nem kűldi átt vlk [email protected] -
én letudtam szedni simtractor.com ról -
ja meg nem tom letőlteni a simtractor 3,66 vagy a4 se mert a nem lehet a simtractor .com rol -
cs.nekem van mikrofon ,net , ugyhogy én is itt vok -
írj rám mert nem találom a szervert -
[email protected] -
msn címed? -
ma
most rögtön:D -
dj norboo #7937 Mikor lesz a multi próba? -
hy all
van mikrofonom netem ráérek stb szóval írjatok majd vagy msn címetek mondjátok -
dj norboo #7935 Mikrofonom van..netem is van xDDD..rá is érek.. :D -
Sziasztok!
Visszatértem! Amit ígértem (multi) nem tudtam megcsinálni mert nem volt 2,5-hónapig netem:S.DE MOST ÚJRAKEZDTEM ÉS SZERETNÉK 3-4 Embert akikkel kipróbáljuk [MIKROFON KÖTELEZŐ!!! Akinek nincs az ne jelentkezzen. ].(Előfordulhat hogy estére lessz már multitok:D)
Csátok! -
dj norboo #7933 A gépeddel van valami..valószínűleg a videókártyád a gyenge..vagy vagy DirectX-ujabb verzióját telepítsd! -
segítenétek, mi miatt nem láttszik a búza, a lucerna és kukorica a 3.66f-ben?
viszont mikor elkezdem aratni akkor meg aratja és szecskázik is a kombájn de nem látom mit aratok.
mi lehet a baj? -
Gaborkik #7931 Aztán ezzel mit kezdjünk ??? Rakd bele a játékba , modellekről én is mutogathatok képet, nekünk olyat mutass amit betettél a játékba .... -
dj norboo #7930 ez meg mia fene lenne?? xDDD
Talicskahúzóó?? -
kép1 kép2kép3 -
dj norboo #7928 #7920 Acd see -vel áttudod rakni tga-ba!
#7925+#7926 ne a fájl letöltését add nekünk hanem képet rolla!! :P -
nemigaz hogy nem sikerűl -
na minden nem sikerűl nem vok tudos.vannak itt okosabbak is.de azért legyen egy kis -
Gaborkik #7924 Írd ét a végződését tga-ba :-P amúgy a paint-el lehet többféle formátumba menteni , nem ?:-D -
ha ronda lesz rőhőgűnk
ha nem dicsekszűnk
én má csináltam csak nem tom tga ba rakni
-
Gaborkik #7922 Csinálhatnánk de amilyen gyenge modellek vannak , én már azoktól hányok ... -
Gaborkik #7921 Igen tetszik !!! Köszi !!! -
a gépeket ugyan ugy kell bele tenni mint a ls be csak más programot kell hoszá irni hogy műkődjőn(menjen világittás stb) de azok szt maradhatnak eredetik. a toppik fel tuningolásához házilag csinálhatnánk skineket -
dj norboo #7919 Uram így teccik? -
Gaborkik #7918 A szerelőhöz kell beállni asszem(3.66-ban), de v4hez én nem is értek ....
Amúgy norboo nem rossz a dolog csak sztem azt írd a végére hogy V4-nek van saját topikja nem azt hogy törlöd az hsz-t ...(Mert ebből nem lehet tudni hogy miért törlöd ...)