8333
Simtractor V3.66
-
axial1991 #5167 Titudjátók. -
kislalik #5166 eddig még nem is tudtam h a simtractor.net fizetős lett.
és a simtractornak van luxfarm (valami iesmi) változata?
-
Azaz Xar xD -
Mert annak az irányítása hgy némi kívánnivalót maga után, vagy hogy szokták mondani.XD -
Jók lettek a képek!:P Miért nem a nagy JD-vel vetettél búzát?? -
-
cs all.És mi értelme lenne összefogni ha úgysem érünk el semmit vele??? -
axial1991 #5160 én ma már nem leszek a forumon de holnap az lesz az 1. dolgom,hogy megnézem, hogy mit irtatok és mindenképpen válaszolok csá.
-
axial1991 #5159 Ja és ez az email cimem [email protected] ide várom a ti ötleteiteket is!!! -
axial1991 #5158 csá mindenkinek!!! figyeljetek ez már több a soknál fizetösé teték a simtractor.net-et ezért mi szimtractorosok fogjunk össze és mindegy mien árron érjük ell, hogy a simtractor.net ne legyen fizetös!!!

-
Tényleg! Ekkora xart.:S Ráadásul a skintractor.fr se megy, szóval ennyit a skin letöltésről. Ha ez a felállás marad, akkor uninstall lesz a vége.... -
farmergyuluss #5156 azta ku..
fizetőssé tették a simtractor.net-et?
valami hülye kreditpontokról olvastam. le akartam szedni a egy lexion skint,erre közli hogy nincs elég kreditem. "feltölteni" persze paypal-on keresztül lehet,magyarul fizess paraszt ha játszani akarsz... de lehet én értelmeztem félre a dolgokat
-
A simtractor.net-nek semmi baja. Működik az, csak be kell jelentkezni! Modok máshol nincsenek, már párszor leírtuk. -
kislalik #5154 p910211 énis csak a simtractor.net-et ismerem.regitráltad magad?és nem érdemes modokat (gépeket) letölteni mert nem ment stb... -
p910211 #5153 Szevasztok!
Valaki tudna mondani 1-2 oldalt ahonnan lehet gépeket tölteni?A simtractor.net nektek se jó? -
NORBIXY 3 bálát egyszerre ugyan úgy veszel fel mintha 1-et vennél:)
Lásd a képemen amit én csináltam. -
NORBIXY #5151 Szevassztok ne mtudjátok miért van az hogy én csak egy bálát tudok felvenni a villával nekem nem megy igy 3 hogy kell csinálni???Fendt megirnád köszi. -
kislalik #5150 ha lucernát akarok vetni akko a raklapnál meik gomot kell megnyomni?kellemes unnepeket.üdvözlettel Lalkó -
kislalik #5149 bármikor lehet vetni
?boldog ünnepeket
-
Az a kocsi frankón meg van rakva, gondolom nem 10 perc volt.:D Kár hogy ilyen xarul van megcsinálva a bálák fizikája.:S:( -
nah go farm,sztem tök jól megpakoltam a kocsit:P
-
Én értek nagyábol a hamachihoz de azzal sem lehet megcsinálni a multit!!!!!!!
Ne irja senki hogy ezzel a license kóddal és hamachival tudott multizni mert ez hazugság! -
Gaborkik #5145 egyébként a hamachi-s dolog megoldható sztem csak senki sem tudja megfelelőenn kezelni ... -
Ha működne a játék akármilyen módon is neten, biztos lehet benn mindenki ,hogy bekerülne a F:A:Q:-ba! Szóval semmi értelme naponta 2x megkérdezni a multy-s dolgot. -
Nem lehet multizni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ha megveszed eredetibe a játékot -
Zsolti 875 #5142 Neten keresztül hogyan lehet játszani? Hogy más is menjen az uton, meg arasson! -
case ih stx 375 #5141 császtok hogy lehet hamachival játszani ha van szerver -
Jah ezt én is megakarom kérdezni:
Lehet e ugy többen játszani hogy egy gépen ketten,ugy értem hogy valaki a Billentyűzettel játszik és a másik meg gamepadon
Vagy csak neten lehet játszani vagy még ott sem??????????????
-
Zsolti 875 #5139 Sziasztok! Többen nem lehet egyszerre játszani a játékba???? -
Azt ird már le hogy most pl::ujraraktam a játékot és kezdek egy uj játékot benne ott te mivel kezded???????
hogy szántol e
vagy meg kell ganélyzni a földet????????
előre is köszi.... -
kislalik #5137 A JÁTÉKBA A KUKORIT KELL SILÓZNI?
BOLOG ÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJ ÉVET KÍVÁNÓÓÓÓÓÓÓÓÓK -
Már megvolt nem is egyszer de ugyanaz:nem kell ki -
Feherkiraly! Rakd ujra a játékot és próbáld ki úgy! -
De miért nem kelll ki ?????????????
Ez érdekes,Csak nekem másnak nincsen így???????? -
Van msn címed????
vagy itt az enyém vegyél fel
[email protected]
A játék meg nekem is az a 3.66 verzió van meg.Az opciókban a 3D CROPS (on)
vagyis be van kapcsolva -
ha neked semmi nem kel ki, akkor a játék nem jó. Esetleg nincs kikapcsolva a 3d crops a menüben? Bár attól még kikelne minden, csak nem 3d-be látszódna. -
Vagy valit ti nem állitottok be az opciókba?????????? -
Semi nem kell ki nekem.Hiába szántom.Pedig megtakolom a vetőgépet is.Jah a Gazról meg annyit hogy pl.te ha nem művelsz meg egy földet akkor az neked gazos lessz????Mert nekem nem.Vagy az időt nem szabad tekerni előre.Mert én tekerem.
Segitsetek valahogyan -
Ha simán tarlóba vetsz is kikel, csak gazos lesz. Semmi nem kel ki? Lucerna, búza, kukorica? -
axial1991 #5128 csá zsolti875 sehogy