8333
Simtractor V3.66
  • axial1991
    Titudjátók.
  • kislalik
    eddig még nem is tudtam h a simtractor.net fizetős lett. és a simtractornak van luxfarm (valami iesmi) változata?
  • Daneszka
    Azaz Xar xD
  • 6milan6
    Mert annak az irányítása hgy némi kívánnivalót maga után, vagy hogy szokták mondani.XD
  • Daneszka
    Jók lettek a képek!:P Miért nem a nagy JD-vel vetettél búzát??
  • 6milan6

• Daneszka
    cs all.És mi értelme lenne összefogni ha úgysem érünk el semmit vele???
  • axial1991
    én ma már nem leszek a forumon de holnap az lesz az 1. dolgom,hogy megnézem, hogy mit irtatok és mindenképpen válaszolok csá.
  • axial1991
    Ja és ez az email cimem [email protected] ide várom a ti ötleteiteket is!!!
  • axial1991
    csá mindenkinek!!! figyeljetek ez már több a soknál fizetösé teték a simtractor.net-et ezért mi szimtractorosok fogjunk össze és mindegy mien árron érjük ell, hogy a simtractor.net ne legyen fizetös!!!
  • 6milan6
    Tényleg! Ekkora xart.:S Ráadásul a skintractor.fr se megy, szóval ennyit a skin letöltésről. Ha ez a felállás marad, akkor uninstall lesz a vége....
  • farmergyuluss
    azta ku.. fizetőssé tették a simtractor.net-et? valami hülye kreditpontokról olvastam. le akartam szedni a egy lexion skint,erre közli hogy nincs elég kreditem. "feltölteni" persze paypal-on keresztül lehet,magyarul fizess paraszt ha játszani akarsz... de lehet én értelmeztem félre a dolgokat
  • 6milan6
    A simtractor.net-nek semmi baja. Működik az, csak be kell jelentkezni! Modok máshol nincsenek, már párszor leírtuk.
  • kislalik
    p910211 énis csak a simtractor.net-et ismerem.regitráltad magad?és nem érdemes modokat (gépeket) letölteni mert nem ment stb...
  • p910211
    Szevasztok!
    Valaki tudna mondani 1-2 oldalt ahonnan lehet gépeket tölteni?A simtractor.net nektek se jó?
  • Daneszka
    NORBIXY 3 bálát egyszerre ugyan úgy veszel fel mintha 1-et vennél:)
    Lásd a képemen amit én csináltam.
  • NORBIXY
    Szevassztok ne mtudjátok miért van az hogy én csak egy bálát tudok felvenni a villával nekem nem megy igy 3 hogy kell csinálni???Fendt megirnád köszi.
  • kislalik
    ha lucernát akarok vetni akko a raklapnál meik gomot kell megnyomni?kellemes unnepeket.üdvözlettel Lalkó
  • kislalik
    bármikor lehet vetni ?boldog ünnepeket
  • 6milan6
    Az a kocsi frankón meg van rakva, gondolom nem 10 perc volt.:D Kár hogy ilyen xarul van megcsinálva a bálák fizikája.:S:(
  • Daneszka

nah go farm,sztem tök jól megpakoltam a kocsit:P
  • Daneszka
    Én értek nagyábol a hamachihoz de azzal sem lehet megcsinálni a multit!!!!!!!
    Ne irja senki hogy ezzel a license kóddal és hamachival tudott multizni mert ez hazugság!
  • Gaborkik #5145
    egyébként a hamachi-s dolog megoldható sztem csak senki sem tudja megfelelőenn kezelni ...
  • 6milan6
    Ha működne a játék akármilyen módon is neten, biztos lehet benn mindenki ,hogy bekerülne a F:A:Q:-ba! Szóval semmi értelme naponta 2x megkérdezni a multy-s dolgot.
  • Daneszka
    Nem lehet multizni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ha megveszed eredetibe a játékot
  • Zsolti 875
    Neten keresztül hogyan lehet játszani? Hogy más is menjen az uton, meg arasson!
  • case ih stx 375
    császtok hogy lehet hamachival játszani ha van szerver
  • feherkiraly
    Jah ezt én is megakarom kérdezni:
    Lehet e ugy többen játszani hogy egy gépen ketten,ugy értem hogy valaki a Billentyűzettel játszik és a másik meg gamepadon

Vagy csak neten lehet játszani vagy még ott sem??????????????
  • Zsolti 875
    Sziasztok! Többen nem lehet egyszerre játszani a játékba????
  • feherkiraly
    Azt ird már le hogy most pl::ujraraktam a játékot és kezdek egy uj játékot benne ott te mivel kezded???????
    hogy szántol e
    vagy meg kell ganélyzni a földet????????

előre is köszi....
  • kislalik
    A JÁTÉKBA A KUKORIT KELL SILÓZNI?
    BOLOG ÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJ ÉVET KÍVÁNÓÓÓÓÓÓÓÓÓK
  • feherkiraly
    Már megvolt nem is egyszer de ugyanaz:nem kell ki
  • Daneszka
    Feherkiraly! Rakd ujra a játékot és próbáld ki úgy!
  • feherkiraly
    De miért nem kelll ki ?????????????

Ez érdekes,Csak nekem másnak nincsen így????????
  • feherkiraly
    Van msn címed????
    vagy itt az enyém vegyél fel
    [email protected]

A játék meg nekem is az a 3.66 verzió van meg.Az opciókban a 3D CROPS (on)
    vagyis be van kapcsolva
  • 6milan6
    ha neked semmi nem kel ki, akkor a játék nem jó. Esetleg nincs kikapcsolva a 3d crops a menüben? Bár attól még kikelne minden, csak nem 3d-be látszódna.
  • feherkiraly
    Vagy valit ti nem állitottok be az opciókba??????????
  • feherkiraly
    Semi nem kell ki nekem.Hiába szántom.Pedig megtakolom a vetőgépet is.Jah a Gazról meg annyit hogy pl.te ha nem művelsz meg egy földet akkor az neked gazos lessz????Mert nekem nem.Vagy az időt nem szabad tekerni előre.Mert én tekerem.
    Segitsetek valahogyan
  • 6milan6
    Ha simán tarlóba vetsz is kikel, csak gazos lesz. Semmi nem kel ki? Lucerna, búza, kukorica?
  • axial1991
    csá zsolti875 sehogy