8333
Simtractor V3.66
-
A JD nem hagy rendet, csak a Lexion mod.
Oda kell leönteni, ahol megtöltöd a vetőgépet. -
De csak arra lennék kiváncsi, hogy melyik gombal lehet elinditani a trágyát. Számit, hogy melyik traktorral húzom. -
kislalik #5205 oké.köcc.a kukorica arató kombájn nem hagy rendet maga után?mer nekem nem naon akar.és a learatott kukoricát hova kell leönteni ha el akarom raktázozni?előre is köccke és boldog uj evet -
Amikor feltelepíted a játékot és még nem csináltál semmit. -
kislalik #5203 van nem alapjáték is?vagy mien az alapjáték?mien a nem alap játék?
.boldog uj évet
-
kislalik #5202 © p910211 F.A.Q.
.
-
p910211 #5201 Szevasztok
Nekem az a gondom hogy letöltöttem a lexion modet,de nem jó.Ugyan ugy kell bemásolni a játékba mind a többi skint? -
először
de már volt 150 is -
Tudom 100-at mutat.
??? -
Valószínűleg nincs trágya. A PDA-t ha megnyitod (TAB), akkor a tehenek száma mellett van zárójelbe a trágya mennyisége. Alap játék esetén talán 2 fordulónyi ha van benn. Rakjál be sok szalmabálát a teheneknek, akkor lesz . -
Pontosabban a 3.66f verzió. -
Az a gondom, hogy nem tudok trágyát engedni a csövön.
Mi lehet a gond? -
kislalik #5195 amit simtractor.com-ról lehet letölteni az a 3.66?boldog uj évet mindenkinek! -
Kicsit visszábbolvasol és megtudod! -
Borsi14 #5193 Hogyan lehet a játékba fényképezni?
-
Igen, bár a termést nem tudom befojásolja-e?!:S -
Borsi14 #5191 Kösz és még egy kérdésem lenne! Bármikor lehet vetni? -
Hát én nem sokat silóztam. Amikor igen, akkor én egyből a tehenekhez billentettem le. Elvileg lehet tolni a leöntött silót a homlokrakodós trakival, vagy a teleszkópos rakodóval. -
Borsi14 #5189 Kössz! És ha a kukoricát csak aratni lehet vagy lehet silózni is ha igen azt is a silóhoz kell leburítani? -
Ez kevés neked? Van 3 nagy föld és 3 kicsi.:D Mikor pl. megkell trágyázni szerintem elég nagyok. Különben nem lehet belerakni többet. -
Borsi14 #5187 Hello!
Most szereztem meg a simtrktor 3.66-ot nekem tettszik de kevés föld van azt szeretném megkérdezni hogy lehet e még berakni a játékba földeket vagy csak ennyi lehet?
Előre is kössz!
-
kislalik #5186 kössz. -
Amire válaszoltam. A rendfelszedő az önjáró silózóra. -
kislalik #5184 kössz.és mi lesz benn V4-ben? -
Csak a V4-be lesz benn! Mielőtt még bárki is megkérdezné, hogy mikor jelenik meg, NEM TUDOM. Majd... -
Nekem most csak a Cese CVX, NH TVT, NH TG+eke, Claas Lexion mod van benn.:P Ami problémás mód lehet, az a Pöttinger Jumbo. Nekem mióta nincs benn semmi problémám. -
rajmi19921222 #5181 Szevasztok!!!!!!Nem tudjátok mi van azzal a silózóval amelyikkel össze tudom szedni a üvet a 3.6-ba.Ha valaki tud valamit legyenszíves írjon.köszönöm előre -
kislalik #5180 milan neked ment attol h bent vannak a modok? -
de nekm a játéknál azt irja hogy 3D CROPS vagy valami ilyesmit
miért neketek milyen a videokártyátok??????
Mert nemek 128 as -
axial1991 #5178 sziasztok ha vanaki nem tidná a simtractor.net-en csak azokat nem lehet letölteni ahova az van irva, hogy (HR) tehát ezeket nem na csá! -
Jaja, vagy hiába van beállítva 3D-be, a VGA gyenge... -
Gaborkik #5176 magyarul neked 2d-be van beállítva ... -
De nekem nem látszik igy mint neked hogy látod a amagasságát,lehet hogy ez a gond,hogy ezért nem kell ki nekem semmi,mert kinő csak nem látom.
vagy valami ilyesmi.Ilyen nekem is csak nem nagy hanem nem látod hogy mekkora -
Akkor az csak gaz, ha ilyen:
-
De nekem nem ilyen hanem hanem csak a földön ilyen zöld pöttyök vannak:::De akkor az a Búza nem gaz??
Igaz???
-
Fraps. A F.A.Q. oldalra feltettem, azzal lehet jpg-ben is képet menteni! -
Búzát vetettél szerintem, amíg kicsi még ilyen:
-
p910211 #5170 Hello
Valaki meg tudná mondani hogy hogyan kell fényképezni a játékba? -
Vagy az nem búza amit a képen vett,de mindegy mert én is olyat vetettem ugyanazzal a gépel.
Segitsetek!!! -
Csá mindenkinek!!!
Tudjátok én vagyok az akinek nem kell ki semmi a játékba.Nos most ujratettem a játékot és elvetetem,,és most mint a lent látható képen búzát veteteem és azon kezedett nőni kifelé ilyen zöld valamik.Azt akarom megkérrdezni hohy most az Búza vagy csak gaz?????????????