8333
Simtractor V3.66
  • 6milan6
    A JD nem hagy rendet, csak a Lexion mod.
    Oda kell leönteni, ahol megtöltöd a vetőgépet.
  • kupci13
    De csak arra lennék kiváncsi, hogy melyik gombal lehet elinditani a trágyát. Számit, hogy melyik traktorral húzom.
  • kislalik
    oké.köcc.a kukorica arató kombájn nem hagy rendet maga után?mer nekem nem naon akar.és a learatott kukoricát hova kell leönteni ha el akarom raktázozni?előre is köccke és boldog uj evet
  • 6milan6
    Amikor feltelepíted a játékot és még nem csináltál semmit.
  • kislalik
    van nem alapjáték is?vagy mien az alapjáték?mien a nem alap játék?.boldog uj évet
  • kislalik
    © p910211 F.A.Q..
  • p910211
    Szevasztok
    Nekem az a gondom hogy letöltöttem a lexion modet,de nem jó.Ugyan ugy kell bemásolni a játékba mind a többi skint?
  • kupci13
    először
    de már volt 150 is
  • kupci13
    Tudom 100-at mutat.
    ???
  • 6milan6
    Valószínűleg nincs trágya. A PDA-t ha megnyitod (TAB), akkor a tehenek száma mellett van zárójelbe a trágya mennyisége. Alap játék esetén talán 2 fordulónyi ha van benn. Rakjál be sok szalmabálát a teheneknek, akkor lesz .
  • 6milan6
    Pontosabban a 3.66f verzió.
  • kupci13
    Az a gondom, hogy nem tudok trágyát engedni a csövön.
    Mi lehet a gond?
  • kislalik
    amit simtractor.com-ról lehet letölteni az a 3.66?boldog uj évet mindenkinek!
  • 6milan6
    Kicsit visszábbolvasol és megtudod!
  • Borsi14
    Hogyan lehet a játékba fényképezni?
  • 6milan6
    Igen, bár a termést nem tudom befojásolja-e?!:S
  • Borsi14
    Kösz és még egy kérdésem lenne! Bármikor lehet vetni?
  • 6milan6
    Hát én nem sokat silóztam. Amikor igen, akkor én egyből a tehenekhez billentettem le. Elvileg lehet tolni a leöntött silót a homlokrakodós trakival, vagy a teleszkópos rakodóval.
  • Borsi14
    Kössz! És ha a kukoricát csak aratni lehet vagy lehet silózni is ha igen azt is a silóhoz kell leburítani?
  • 6milan6
    Ez kevés neked? Van 3 nagy föld és 3 kicsi.:D Mikor pl. megkell trágyázni szerintem elég nagyok. Különben nem lehet belerakni többet.
  • Borsi14
    Hello!
    Most szereztem meg a simtrktor 3.66-ot nekem tettszik de kevés föld van azt szeretném megkérdezni hogy lehet e még berakni a játékba földeket vagy csak ennyi lehet?
    Előre is kössz!
  • kislalik
    kössz.
  • 6milan6
    Amire válaszoltam. A rendfelszedő az önjáró silózóra.
  • kislalik
    kössz.és mi lesz benn V4-ben?
  • 6milan6
    Csak a V4-be lesz benn! Mielőtt még bárki is megkérdezné, hogy mikor jelenik meg, NEM TUDOM. Majd...
  • 6milan6
    Nekem most csak a Cese CVX, NH TVT, NH TG+eke, Claas Lexion mod van benn.:P Ami problémás mód lehet, az a Pöttinger Jumbo. Nekem mióta nincs benn semmi problémám.
  • rajmi19921222
    Szevasztok!!!!!!Nem tudjátok mi van azzal a silózóval amelyikkel össze tudom szedni a üvet a 3.6-ba.Ha valaki tud valamit legyenszíves írjon.köszönöm előre
  • kislalik
    milan neked ment attol h bent vannak a modok?
  • feherkiraly
    de nekm a játéknál azt irja hogy 3D CROPS vagy valami ilyesmit

miért neketek milyen a videokártyátok??????
    Mert nemek 128 as
  • axial1991
    sziasztok ha vanaki nem tidná a simtractor.net-en csak azokat nem lehet letölteni ahova az van irva, hogy (HR) tehát ezeket nem na csá!
  • 6milan6
    Jaja, vagy hiába van beállítva 3D-be, a VGA gyenge...
  • Gaborkik #5176
    magyarul neked 2d-be van beállítva ...
  • feherkiraly
    De nekem nem látszik igy mint neked hogy látod a amagasságát,lehet hogy ez a gond,hogy ezért nem kell ki nekem semmi,mert kinő csak nem látom.
    vagy valami ilyesmi.Ilyen nekem is csak nem nagy hanem nem látod hogy mekkora
  • 6milan6
    Akkor az csak gaz, ha ilyen:
  • feherkiraly
    De nekem nem ilyen hanem hanem csak a földön ilyen zöld pöttyök vannak:::De akkor az a Búza nem gaz??
    Igaz???
  • 6milan6
    Fraps. A F.A.Q. oldalra feltettem, azzal lehet jpg-ben is képet menteni!
  • 6milan6
    Búzát vetettél szerintem, amíg kicsi még ilyen:
  • p910211
    Hello
    Valaki meg tudná mondani hogy hogyan kell fényképezni a játékba?
  • feherkiraly
    Vagy az nem búza amit a képen vett,de mindegy mert én is olyat vetettem ugyanazzal a gépel.
    Segitsetek!!!
  • feherkiraly
    Csá mindenkinek!!!
    Tudjátok én vagyok az akinek nem kell ki semmi a játékba.Nos most ujratettem a játékot és elvetetem,,és most mint a lent látható képen búzát veteteem és azon kezedett nőni kifelé ilyen zöld valamik.Azt akarom megkérrdezni hohy most az Búza vagy csak gaz?????????????