Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

úgy értette case,hogy a valóságaban azoknál a cégeknél vehetsz traktort 😊 ezek kimondottan mezõgazdasági gépek forgalmazásával,javításával fogalkozó cégek.(javítsatok ki ha tévedek :d) Az Axiál az ha jól tudom bajai cég,az IKR az talán bábolnai, a Kite nemtudom. A játékban úgy tudsz gépeket venni,hogy a menüben keresel olyan pontot hogy business,azon belül machinery,sell/buy,és a buy pont alatt kiválasztod mi kell és buy. ha netán elfogyna a pénzed akkor ctrl+alt+b a pénzkód ha jól emlékszem.

Csá valaki tudja,hogy mikkor adják ki a simtractor v4-es verziot?????
kité vagy az a axiál az mere van?
caseih9400
Akkor sötét vagy !

khm...khm...

pff ezt nem nagyon értem ahogy leirtad .
caseih9400
Elmész a kitéhez vagy axiálhoz vagy ikr-hez odamész egy csákóhoz
és mondod neki hogy szeretnél venni egy traktort és megmutatja a
választékot !! Ha nincs rá pénzed , sebaj ott a hitel !! 😄DDDDD

khm...khm...

Sziasztok traktorokat hogy lehet venni ?
caseih9400
na vagyok te retekszájú 😊

khm...khm...

6milan6
Akkor neked is felhívom a figyelemed egy elég alapvetõ dologra. A fórum nem csak arról szól, hogy mást nem csinálsz, csak kérdezel és ha valaki nem válaszol, akkor még neked áll feljebb!!! Visszaolvasol -én is azt tettem, amikor elkezdtem játszani ezzel- és megtalálod mindenre a választ. Viszont ha nincs rá fél órád, hogy olvass egy kicsit, akkor tudlak sajnálni.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ja és valaki mondja el hogy hogyan lehet beteni a skineket a játégba
nem tudja valaki hogyan lehet megtölteni a trágyaszorot
kár
más ilyen traktor simulátoros játékot nem tuc?
6milan6
traktor szimulátorra keress rá, de szerintem behalt a project... legalábbis én halott linkeket találtam.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

csá valaki tegyen fel linket a T.SZ. szimulátorol ahol vannk a képek elöre is kössz.
hello
sehogy meret csak búzát kukoricát meg lucernát lehet vetni
sziasztok!Hogy tudok a játekban napraforgót tenni a vetõgépbe?
ja de a T.SZ. névre nem dob ki nekem semmi játékot
T.Sz. = traktor szimulátor és az a neve

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

6milan6
google...

képeket hol lehet megnézni?
de legaláb ez megy neten
csá szreretném megkérdezni, hogy mi a neve a magyar traktor szimulátornak elöre is kösz?
még az a T.Sz. vagyis a Traktor Szimulátor is készül amit magyarok csinálnak bár õk még csak pár képet adtak ki és nem tudni sokmindent róla...

6milan6
Már lehet letölteni valmi demo szerû dolgot. Nekem az alapján még nem tetszett amikor néztem (kb. 2 hónapja). Azóta lehet javult már. Megjelenést nem tudok...

És ez nem tudni mikor jelenik meg?A képek alapján elég jó lehet
6milan6
Talán ez...

Sziasztok!

Annó régen itt a topikban olvastam arról, hogy vannak / készülnek más traktor szimulátorok is a Simtractoron kívül? Meg tudnátok mondani, hogy mik ezek? A magyarok által készülõ szimrõl már én is hallottam, hanem ezen kívûl?

lippet
Elkészült a JD American Farmer Deluxehez a mód!
Megtaláljátok a Módok menüben!

Töltéstek innen!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

#4358 ott van leírva

dudu77 pár sorral lejebb megtalálod a választ

Helló! Tudna vki segíteni abban,h van-e olyan skin ami máshogyan mutatja a gabonafélét Pl: nem olyan a búza mint a fennt látható képen.

6milan6
Rossz helyre másoltad a skint, vagy nem is másoltad be...

Szevasztok. valaki tudna egy olyan játékot mondani ahól rízst lehet termelni meg kínai gépek vannak benne. köszönöm elõre

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Légyszi mondja meg valaki,hogy ha letöltöm a traktort akkor az miért fehér?
6milan6
Honnét vetéttek ezt az ökörséget, hogy van Rába a simtractorba? Ami kép van az #1503-as hsz-ban, annak semmi köze a simtractorhoz. Az nem volt gyanús, hogy 100x jobban ki van dolgozva a modell, mint a st-ba...

valaki csak tudja
az oké hogy van rába de akkor honann lehetne leszedni???? na azt v.ki tudja???

az f6-al vagy az f7-tel

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Azt hogy tudom megcsinálni,hogy sötét legyen???

Fölhajtod az állatszállitóra,(+kell löködni õket 1-esével aztán maguktól föl mennek,csak járj be az istállóba)
egyébként az állatokat legelni trailerrel vontatod ki vagy manuálisan kiviszed õket ???

nézd meg a 37 oldalon közép tájon
a rába engem is érdekelne , de honann tudjátok hogy van olyan a játékhoz???

Hello azt én is kérdeztem de senki nem akarja tudni!
sziasztok!olyan kérdésem lenne hogy a rába 180 ast honnan lehet letölteni?? elõre is köszi
HELLO nem tudjátok hogy miért nem tudok regisztrálni a skin § mod-ba a gép letõltéseknél pedig mindent beírok rendesen
GABORKIK ne mtudnád elküldeni az utépitkezös játék oldalát hogy honnan tudnám letölteni???
Szevasztok!Nem tudtok nekem segiteni hogy miért nem adja be nekem a 3d a játékba geforce 4 esem van 64 mb ez kevéslenne meg xp2 van fent ??Ha valaki /k/ tudna segiteni jo lenne Elöre is köszi.
de az a 3.66f -nek a serialja

key DC456FF login www.mttu.com