8333
Simtractor V3.66
  • Zsolti 875
    Szisztok! Azt hogyan lehet hogy a játékba más is menjen az uton? Ne csak mi játszunk ott unalmasan! Más is dolgozzon a gépekkel meg minden! Ezt hogyan lehet?
  • NORBIXY
    Szevasztok nem tudjátok miért nem lehet használni a pénz kodot??
  • feherkiraly
    csá
    Valaki nem tudna nekem segiteni.Akarmit csinálok hiába vetek nem kell ki sosem.Megtankolom a gépet mindig,elvetem de nem kell ki.Ti milyen gépen futtatjátok a játékot hogy nem e az lenne a baj????Vagy ti hogyan művelitek a földet irjátok már le????????

kösszi
  • 6milan6
    Jaja! Szétcseszi a játékot. Nem ment, lefagy a mentés, stb...
  • kitt2000
    Szia.Remélem mindeki végzet a földel és nem dolgóztok karácsony napján elkell végezni a karbantartást hogy startra kész legyen.Boldóg karacsonyt farmerek.
  • Daneszka
    nyomd meg az ó betűt ha már kivan nyitva a hátulja,legalábbis próba mert régen használtam azt a módot,de mivel nekem elcseszte a játékot ezért kukába vele!
  • 6milan6
    Nekem 2x sikerült leürítenem, akkor se tudom hogyan.xD
  • Kisvigyori
    valaki megtudná mondani h h kell a rendfelszedős kocsit leürítni???
    mert az ö betűvel csak becsukja vissza az ajtaját
  • NORBIXY
    BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG UJJJJJJJJJJJJJJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK.
  • kislalik
    NEKEM VALAMIÉRT NEM SZEDI LE A BÁLÁT. :( ÉS A RENDFELSZEDŐ RENDFELSZEDŐJÉT HOGY LEHET KI/BE KAPCSOLNI?BOLDOG KARÁCSONYT
  • 6milan6
    Bálát, terményt, tehenet a városi silónál lehet eladni. a F.A.Q.-ba leírtuk hol találod. Ha lesz kedvem csinálok róla képet is majd.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!:)
  • kislalik
    KÖSSZ MILÁN.A 2. KÉRDÉASEM AZ LETT VOLNA H A TEHENEKNÉL HOL ADJAM EL A BÁLÁKAT?MERT NEKEM SEHOL SEM SZEDI LE.BOLDG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET
  • Kisvigyori
    békés boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!!
  • Gery1
    Mindenkinek kellemes ünnepeket!!!!
  • Gaborkik #5113
    Boldog karácsonyt minden simtraktoros fórumozónak !!!
  • újonc tomi
  • 6milan6
    Sehol, ???, nem.
  • kislalik
    A rendfelszedőből a cuccot h tom eladni?És a bálát a teheneknél hol?Mert nekem nem szedi le a bálákat.És ha a teheneknek akarom adni a bálát akkor azt nem tudom lebillenteni?Előre is nagyon szépen köszönöm, és boldog karácsonyt és sikerben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek !
  • Daneszka
    Asszem delnyitod a hátulját a 9-essel utánna meg ö betűvel kinyomja magábol
  • Kisvigyori
    hogy kell a rendfelszedő kocsit leüríteni?
  • Daneszka
    í betű
  • kupci13
    melyik gombal tudom a trágyát elinditani a tartalyba
  • Daneszka
    ö betűvel beindítod a rendfelszedőt és go.
  • KalmiDuf
    HAli!! A bálázót h kell elindítani?
  • Daneszka
    Egyszerű!
    Alapos Ganézás,tárcsázás,szántás,permetezés és ennyi:)
  • Gery1
    Sziasztok

Valaki tudna nekem tippet adni arról hogy hogyan lehetne jó termés átlagot elérni mondjuk, hogy Búza alá miket csináljak hogy nagy termésem legyen mert nem igazán érek el egy szép eredményt.
    Köszi
  • KalmiDuf
    Hali!!!!!!! Köszönöm szépen a segítséget,sikerült:-)))))))) Csak most raktam fel az Addons 1-et mert az hittem h a 2ben benne van minden. Gyors elindítottam a játékot és megvan a bálázó is meg a rakodó gép. Már csak Skint szedek le hozzá. Még 1x köszi mindent és Boldog Karácsonyt!!!!
  • 6milan6
    Ha feltelepítetted az addonst, akkor igen. Hengeres és szögletes bálázó is van.
  • KalmiDuf
    Azt márvégignéztem de megnézem még 1X. Bálázót is tudok venni ott?
  • 6milan6
    Az bent van a Machinery addonsban! Meg kell veni a sell/buy menüpontnál...
  • KalmiDuf
    Hali!!! A képeket nem tom ki rakta fel, de ha jol látom azon van kanalas traki. Azt honnan tudnám leszedni va hol találom?
  • Daneszka
    Nem akartam még azt is arébbvini xD
  • 6milan6
    Miért kellett rájárni a forgóboronára?:D
  • Daneszka
    Nemsoká teli a tartály mehetünk is:P

Ganézás....

Csináltam már néhány bálát.Próbáltam vna kazalba rakni de állandóan összesek a kazal:S NAh semmi gond,ma elvileg kész a villánk és majd élőbe biztos jobb lesz:P

• 6milan6
    Az valószínűleg nem rend, hanem a kombájn hagyja el a búzát.:S pl.:#5081-as hsz-ban lévő kép.
  • KalmiDuf
    Igen feltelepítettem. Amiket találtam azok csak skinek voltak,modban már végig néztem minden gépet. A Sell/Buy menüben meg csak az alap gépek vannak bennt,meg amiket sikerült beraknom.Meg azt szeretném kérdezni még,h miért marad rend v vmi olyasmi ha megy a szecskázóm?? Képet sajna nem tok feltölteni:-((
  • 6milan6
    Ilyen cuccok csak a machinery addonsban vannak, azt remélem feltelepítetted. Ami mod van a játékhoz, az fent van a simtractor.net-en.
  • KalmiDuf
    Köszi a segítséget sikerült:-))))))) Lehetne egy oriási nagy kérésem,ha vkinek van bálázója mödban és rakodó gépe vagy traktor gémmel,v vmi másik gép pl:Manitou féle,nagyon megköszönném ha elküldené vki nekem emailben. Persze ha vannak ilyen gépek modban. [email protected] erre a címre. Még 1x kösz.
  • 6milan6
    TVT-re orrsúly, frontelmunkáló henger v mi a xar az.:D A CVX-re meg csak a fronttartályt.
  • kupci13
    de mit tudok rátenni???