Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Akkor azért nem jön be!!Nincs valakinek a moobs.hu-ra meghívója??
MAga a játék még nincs kész
vagy mire gondolsz,hogy nem található?
Ha le akarom tölteni nekem azt írja ki hogy a keresett dokumentum nem található!!!!
MÉG 1-2 kép a Traktor Szimulátorból(T.SZ.)

Infok:
Prime Software fejleszti ami 1 magyar ismeretlen fejlesztõcsapat
Játékot 2-3 éve fejlesztik
MMOS vagyis Tömegesen játszható szimulátor amit
õk találtak ki.
a honlapon van pár infó a játékról de nem túl sok
folyamatosan új képek látnak napvilágot
Egyes források szerint készül az 1. hivatalos TRAILER
De errõl többet nem tudok én se
ha valakit érdekel nézzétek meg az oldalt.
ha szeretnétek kérdezni reggeljetek a fórumba
viszonylag gyakran válaszolnak kérdesekre
de megszokták fogadni az ötleteket amiket a fórumba írnak

bocsi hogy ilyen bõven kifejtettem de lejjeb olvatam,hogy nem nagyon ismerik a játékot.

TRAKTOR SZIMULÁTOR

TRAKTOR SZIMULÁTOR (T.SZ.) HIVATALOS OLDALA
http://primesoftware.extra.hu
és a projeckt még él!
6milan6
AC3D, ZModeler,...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

HY!!!! ÉN 1 OLYAN RAJZ PROGRAMOT VAGY TERVEZÖ PROGRAMOT KERESEK AHOL TUDOK GÉPEKT TERVEZNI!!! MERT MÁR ITT AZ OLDALON LÁTAM HOGY VALAKI TERVEZET POTKOCSIKAT ÉS NAGYON JÓ LETT ÉS EZÉRT SZERETNÉK ÉN IS RAJZOLIN 1-2 DOLGOT!!!!
caseih9400
le lehet róla mindent tölteni csak BE KELL LÉPNI !!!!

khm...khm...

Sziasztok.Hagy kérdezem már meg hogy nektek a simtractor net-röl tudtok letölteni vagy csak én nem tudok. lezárták?

nos fejerkiraly egy kicsit nézz vissza és megtalálod<#eljen>!!!

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Sziasztok.Tudnátok olyan oldalt linket amelybe jó skinek,mód van?.Simtractor netten kivûl.Elöre is köszönöm.

HY!!!! ÉN 1 OLYAN RAJZ PROGRAMOT VAGY TERVEZÖ PROGRAMOT KERESEK AHOL TUDOK GÉPEKT TERVEZNI!!! MERT MÁR ITT AZ OLDALON LÁTAM HOGY VALAKI TERVEZET POTKOCSIKAT ÉS NAGYON JÓ LETT ÉS EZÉRT SZERETNÉK ÉN IS RAJZOLIN 1-2 DOLGOT!!!!

KÖSZI
feherkiraly
honnan lehet ezt letölteni valaki megtudná mondani nekem
nagyon fontos lenne
elõre is köszi

6milan6
Passz, nézz körül a honlapjukon, ha van valami ott kell lennie...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Láttam errõl a simufarmról egy videót és abba vannak gépek is a traktorok után de amit én a linketekbõl töltöttem le abba nincs!vagy lehet hogy van csak én sehol nem találom.lehet benne valamit csinálni is vagy csak mászkálni traktorral?
elég érdekes egy játék ez!én nem tudok vele játszani!!!!mivel tudok nézetet váltani?
És azt honnan töltsem le vagy hogyan tudom azt pótolni vagy hogyen tudom megcsinálni a játékot hogy menjen?
6milan6
Az a "motorja" a "játéknak" szerintem...

És amúgy mi ez a:"Physx System Software"?Mert én körülnéztem és olyasmit vettem ki hogy valami driver frissítés szerû cucc lesz de szerintem nem az!
mind1 ez 1 nagy szar.....

ebõl valaha játék lessz???
halod van 1 ojan gond h lezsedtem aztán meg azt a progit jól feltelepoitwem mikor a játékot telepiteném akor meg bemegy a csik majdnem vévig és kilép belõle!!!!8mármint az agész telelpitésbõl):S:@ ok?
és azt nem tood h ful verzió mikora várható?
6milan6
Szerintem még csak demo van belõle, amit folyamatosan fejlesztenek és közzétesznek...
Két dolgot kell leszedni:
1:Physx System Software
2:Simufarm Full Package Version 0.3.9 beta, vagy Simufarm Full Package Version 0.3.7
Nem tudom mi vann benn, ne kérdezd!

de ok megnéztem vagy 100szer de nem magyar nem tok kimeni non belõle!! most látom vag 5 izé amit le leeht tölteni

de akor már van rendes változata vagy csak valami demó van?
6milan6
Válasz erre gombot használnád, lehetne tudni mirõl beszélsz! (#4476)
A simufarm honlapját meg kb. 50 hsz.-al lejebb belinkeltem....ott nézz körül.

ömm .... akor ez a simufarm már játszható???:S
6milan6
2006.04.11.-én lett indítva a téma, szóval már elég rég kiadták.XD

hell... nem tudjátok ez a játék mikor jelenik meg??:S
Nemtudja valaki hogy honnan lehetne lesszedni a SimTractor 3.12 verzóját??
a Key-hez ezt ird be: DC456FF nagy betüvel.
login: www.mttu.com
key: DC456FF

(kis és nagy betûre figyelj)

HALI van egy olyan rész a játékba hogy license registering ott a loginhoz az kell hogy www mttu.com és a keyhez nem tom mit kell irni vki megcsinálná nekem elöre is kössz
simtractorhoz hol lehet letölteni kiegészítõket ?
6milan6
Csak egy kicsit kellett volna visszaolvasni, de látom ez sokaknak kegyetlen megterhelõ...

ARRA AKI MEGMONDJA NEKEM HOGY KELL REGISZTRÁLNI ARRA MONDTAM
6milan6
Kire gondolsz a "zseni" alatt?

na szal letöltöttem a játékot és ott van hogy regisztráljak csaj nem tudom hogy hogy kell
ha multiban akarsz játszani azt felejtsd el,ugyanis nem lehet multiban játszani a játékkal,hacsak meg nem veszed eredetiben valami 40€ért vagy mennyiért. viszont ha jól tudom lan-ban lehetséges jászani vele,tehát nem neten hanem mondjuk otthon összekötsz két gépet és úgy asszem megoldható,de hogy hogy azt nemtudom /de ha tévedek és ez sem megoldható javítsatok ki <#vigyor3>/

Zseni hogy tok regiztrálni??
csáó hogy tudok regisztrálni és játszani neten
kösz
köszi, de valahogy 1X sikerült nekem 100% azóta soha!de ostmár ez is tom<#vigyor3>
6milan6
A 2 idézõjel akart lenni.:D

6milan6
Az "elsõ2 termés 100%-os, amit a gép ad. Utána már csak max. 80-90 lehet elérni, ha mindent jól csinálsz.(trágyázol, szántasz, permetezel).Meg ugye alkalmazod a vetésforgót...

sziasztok köszi az elõzõ kérdésemre a választ.lenne itt MÉG EGY kérdésem.Miért van az hogy mikor veszek egy földet sokat aratok aztán amint bevetem már csak 1X kell ürítenem a kombájt.<#szomoru1><#confused><#confused><#confused>
szabicsekk
az í vel tod.a skint pedig csak csomagold ki a C:/program files/simtractor 3.5 -be
de aki nem képes visszaolvasni van az az érdekes dolog a játékhoz hogy farmer's manual na abban minden le van ám írva + képekkel segítik azokat akik nem értik az angol szöveget sõt ki is emelik azokat a gombokat amikkel végrelehet hajtani az adott mûveletet

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Te hülye gyerek.Hü..e vagy csak nem forogsz gyö.ér. aztán mennnny a SAROKBA SÍRNÍ CSICSKA. Én megmondtam hogy a nagy pof..ú sz.rzsákokat nagyképû fa..okat letíltják.V I S S Z A M E N N N Y É

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!