Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szép havas napot mindenkinek!!!!!! Nem tudjátok nincsen olyan játék amibe lehet havat tolni?

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

interneten csak eredetivel lehet játszani de visszaolvasni luxus ??? max 2 oldallal elõbb írtuk le 1001-ed szer...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

caseih9400
sehogy.

khm...khm...

hello hogy kell interneten játszani???
caseih9400
Case ih puma 180 + John Deere tárcsa

khm...khm...

caseih9400
leírtuk már vagy 1000x

khm...khm...

olvastam de nem találtam! azért kérdezem!!!!!!!!!!!
caseih9400
Olvassatok vissza , mielõtt kérdeznétek !!!!

khm...khm...

caseih9400
olvass már vissza plz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khm...khm...

hali!hogy kell silózni azt h tudom elérni h a traktor jöjjön mellettem? köszi elõre is
[Walaki]D`Lair
"Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha bármilyen ötleted van kérlek küld el nekünk!"

:ASD:ASD😄:ASD:AS:ASD:😄ASD::ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD:ASD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

caseih9400
xD

khm...khm...

6milan6
Ja, meg lógóbelû 50-es mtz csörlõvel mi? XD

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

caseih9400
pff....ez már fáj ember !!! Am google a barátod bár 100 hogy nincs 😄DD

khm...khm...

Szevasztok.Nem tudjátok hogy van-e erdészeti szimulátor? john deere timberjackel meg lkt meg stb.

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

tudjatoke mikmor lesz kész a simtractor ujabb verzoja ?
caseih9400
"bónusz kamion" 😄D <#idiota><#lama><#taps>

khm...khm...

hali! a bónusz kamion az h viszi be a magot a malomhoz?
ha nem lehet akkor nem ; ha igen gondolkodj egy kicsit !!!

ne lamazz😄
caseih9400
<#lama>

khm...khm...

nem lehet vhogy Multiba nyomni a simtractort??
Mert végigolvastam az eddig irtakat itt fórumon,próbáltuk lanban de nem lehet úgy sem
jól van már b+ akkor ezt mond😄
6milan6
Hagyd már ezt a fake képet!😄 Ez pl. photoshoppal lett csinálva azért, hogy 1 képen megmutasa a skineket....

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Akkor ez hogyan???
http://www.simtractor.net/downloads/index.asp?module=viewfile&id=726
Nézd meg itt van kép róla.....
6milan6
Sehogy! Utána néztem, azt írják valamiért nem lehet klónozni.:S Kivitelezhetetlen, mint pl. a 11 fejes ekére se lehet csinálni másik skint...

Figy Fendt!
NEm tudod hogy lehet több Tandemet berakni??
Azaz hogy hogy lehet bent több egyszerre
caseih9400
<#lama><#lama><#lama><#lama><#taps>

khm...khm...

6milan6
Tehenek maguktól lemennek a pótról elvileg.A többit meg nézd meg a Farmer's Manual ENG.pdf-ben. 15. oldal alja...

hali mindenkinek!h lehet a teheneket kirakni az állat szállítóból??és hol tudom a trágyaszórót megtölteni???köszi mindenkinek!!!!
6milan6
Ha érdekel az egy függõleges vonórúd-terhelésû tandem tengelyes mezõgazdasági pótkocsi. Amit egyszerûen tandem pótkocsinak nevezik...

re
Nem tom miért irtam tandemet de bocs all!
Engem csak az érdekel hogyan lehetne megcsinálni azt hogy több pótkocsi legyen benne
ha meg annyirea tudod hogy van akkor miért kérded max ott a farmer's manual és abban benne van ha egyáltalán létezik ez a játékban !!!

öcsibogyó neked ezen mi a tandem ??? be vannak vágva a külömbözõ skinekkel ellátott pótok de egyik sincs összekötve de ha nincs is összevágva akkor sem tandem ... csak egymáshoz közel állnak ...<#rinya>

de lehet!! Itt van a képr róla:
http://www.simtractor.net/downloads/index.asp?module=viewfile&id=726
caseih9400
nem lehet

khm...khm...

Nah de komolyan!
caseih9400
<#lama>

khm...khm...

hy all!
Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet több tandem pótkocsit rakni bele??
Vagy bármilyen pótkocsibol többet!! Vki árulja el pls!!
6milan6
Minden mod-hoz van egy readme fájl, ha elolvasnád nem kérdeznél alapvetõ dolgokat.Második mondatod miért kérdés?XD
Régebben írtam egy ilyet, szerintem az alapján be tudja tenni bárki a skineket, modokat.

Hali a leszedett traktorokat hogy tudom betteni játékba????????
Olyan válaszoljon aki tudja is...?????
6milan6
sehogy, sehogy, sehogy.😄

sziasztok!olyat h lehet csinálni h ne egyedül keljen mindent csinálnom h lehet embereket felvenni és h mtudjanak is menni a gépekkel???kérlek irjátok meg mert sehol nem találom elõr is köszi!!!
6milan6
Amint látod, #4510 hsz. van már, ezeknek nagyrésze a játékkal kapcsolatos.😄 Visszábbolvasol és megtalálod az összes kérdésedre a választ, vagy megnézed a Farmer's Manual English.pdf -et.😄

jah és h leget menteni Játék közbe?????és h lehet gépeket venni Játék közben?? kérlek segítsetek!!mert engem komolyan érdekel ez e játék!köszi mindenkinek!!!!
sziasztok!én most kezdtem játszani a sim tractorral kérlek segítsetek!!!!azt h tudom elérni h a kombájn meghaggya a rendet???
és h tudok vetni??várom válaszotokat segítségeteket elõre is köszönöm!!!!
Hali a leszedett traktorokat hogy tudom betteni játékba????????
gz8
E-mail címet ne írj, az ilyen kérésre meg inkább privátban kérd a választ...

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Valaki letudja írni nekem hogy, hogy lehet neten játszani?? a e-mail címmem: [email protected] kösz elõreis
caseih9400
én képekre...de sztem szar lesz mert nem lesznek márkák...

khm...khm...