Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szia. a galériába szereplö képek külön kölön mini játék idöhatárral ha letelik újból kezdi.Ha érdekel it letudod tölteni www.Kramer.ca letöltéseknél a legalsók

6milan6
Mert xar a játék.😄 Én is jártam úgy, hogy egy bála sem akart megállni a pótkocsin. Kiléptem, legközelebbi betöltésnél jó lett.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Daneszka
Fendt figy olvasd már vissza amit irtam a képeid alatt!
És válaszolj rá pls!!

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

6milan6
A galériádba milyen játékból vannak képek?😊 Érdekelne...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6

Érdekes színû ez a parcella.XD biztos leégget...

Sziasztok. A gyomirtást próbáltátok a permetezö repûlövel a F8 sal hivható elvileg az kiirtsa.

Daneszka
nah ez a gond megoldódott már csak annyi hogy miért szívózik vele a bálarakás?😄
rakom felfele a kockabálákat és csósznak egyböl lefele a kocsirol

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Daneszka
Na ez viszont igaz😄
Figy neked nem szokott olyat csinálni a ST hogy nincs út?? csak a gépek látszanak meg a földek de nincsen út,láthatatlan😄
Olyankor mit kell csinálni?

caseih9400
na sztem ti meg se szólaljatok mert ha mi nem lennénk milánnal akkor senki nem tudna semmit...ennyi

khm...khm...

Daneszka
Mert nem értesz hozzá😛

caseih9400
ja és a gyomirtásról annyit hogy énis gyomirtóztam ezt a földet és ugyanúgy kijött a búzával eggyüt a gaz.

khm...khm...

caseih9400
mono jobb 😊)

khm...khm...

6milan6
Gondoltam kipróbálom bírja-e 43-al.😄 Bírta.😛 Végülis Amazone...XD

6milan6
Le van gyomírtózva, szal elvileg nem lesz gazos...
Ja, de még szebb lenne, ha ez a xar játék nem tükrözné....

caseih9400
43al mész ????!!!! te meg vagy õrülve ??😄

khm...khm...

caseih9400
kellet volna még a rögtörõ s hogy ki"kapálja"xD a füvet...
AM szép a skin a trakin 😊

khm...khm...

6milan6
Kukorica vetés...

Kicsit gyorsan megyek, de bírja.XD

6milan6
Érdekes, én ma töltöttem már 3-at és még van 7 lehetõségem.😄 Próbálj meg regelni másik e-mail címmel is, hátha.😄

eddig ok volt a napi 10,de tegnap kiírta ezt,meg most is amikor leszedtem egy skint. ha jól értem valamit limitáltak,vagy valami gigszer van,de az is lehet hogy a nálam nem okés valami 😄😄

OVER LIMIT
You have already reached your daily quota on SimTractor.net We are currently limiting the amount of daily downloads per member due to a massive surge in bandwith usage which when investigated relates to members downloading silly amounts of files a day.

caseih9400
akkor már tudom..de a billt énse tom ...:S jó lenne nekem is 😄

khm...khm...

6milan6
1. Simtractor.net-rõl 24 óránként 10x lehet letölteni! Ki is írja, hányadik letöltésnél tartasz...
2. Mikor beszállsz a traktorba, nyomd az F2-õt és úgy indítsd be a motort.😄 Elvileg jobban hátra tudsz nézni...

azt tudom hogy ezen a 2 módon lehet visszanézni,én olyanról beszélek amikor teljesen hátranéz és látja a gép mögötti részt,meg ami éppen rajta van a gépen. megpróbálok képet keríteni róla 😊

még egy kérdés :-) már csak napi egyszer lehet letölteni a simtractor.net-rõl? 😮 :S most töltöttem le egy skint,akartam egy másikat és kiírt valami szöveget, és nem enged többet letölteni :S

caseih9400
Na most ennyire szeretnél visszanézni

Vagy ennyire ?

khm...khm...

nyomd az F2-t

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

caseih9400
én nem tudom...viszont megtaláltam a belarust XDXD

khm...khm...

hello. olvastam a f.a.q-ot,de nem találtam benne választ. láttam olyan képeket,amik fülkébõl lettek fotózva,viszont úgy hogy hátra nézett a muksó és a gép mögötti részt mutatta. hogyan lehet a gép mögé nézni a fülkébõl?

caseih9400
😊 de még nem is keresek...télleg belarus skin kõ rá XDXD

khm...khm...

6milan6
Kb. 1 perc alatt találtam 1-et googleval............

6milan6
Jól van, ügyes vagy.XD.......Jó a Monosem skin.😊 a JD-on még mindíg nincs!

caseih9400
Remélem emlékeztek még hogy beraktam errõl a vetésrõl képet...

Már faszául ki van kelve 😊 (hónap végi vetés volt)

khm...khm...

caseih9400
Vetésrõl képek...

Fürdik a gép .... mindjárt kuksz vetés 😛

Már piszkos :S 😄DD

Ezért visszamenni XDXD

Minden el van veteve erre csak még holnap fog menni a lucerna a gazos földre :F

khm...khm...

Daneszka
és meg tudnál dobni egy linkkel?😄
Mert akkor én is raknék fel ide képeket😛

6milan6
1.bonyolultabb: Printscreen gomb,játékból kilép, paint elindít, beillesztés.
2.egyszerûbb: FRAPS. Ez egy kis progi, amivel képet lehet "lopni" az éppen futó alkalmazásból. A free verzióval csak bmp-t lehet menteni, ami elég nagy fájlméretû. Érdemes "regisztrált" verziót beszerezni, azzal lehet jpg-t is.

Daneszka
Hogy lehet játék közben screenshot-ot csinálni??
Vagy milyen programmal?

6milan6
Vetek egy kis lucernát a teheneknek.😛 Tarlóba!XD

Még 10 méter és kész...

Ez ilyen gyorsan megy?😮

Sziasztok.Faq-ba bekerûlhetne hogy melyik gép milyen magót vett.

6milan6
Permetezés...

6milan6
Itt van.

VÁLASZ ERRE GOMB!!!:@

caseih9400
pedig ott kell lennie.

khm...khm...

HY!!! EZ A VETÖGÉP NAGYON JÓ. HOL TUDOM LESZEDNI???????????????????? MERT MÁR KERESTEM SIMTRACTOR.NET-E DE NEM TALÁLTAM MEG!!!

ELÖRE IS KÖSZI
caseih9400
Errõl írtunk a faq-ban is !

khm...khm...

caseih9400
Ja és THX ^^

khm...khm...

caseih9400
1. kérdés : Miért nem tettél valami kultúráltabb skint arra a jd-re?
2. kérdés : Minek használsz nyomjelzõt?

1. válasz : Mert most vettem meg a traktort kb. fél órája.
2. válasz : Mert csak..😄 nem tom úgy valahogy nekem jobb 😄

khm...khm...

6milan6
Miért nem tettél valami kultúráltabb skint arra a jd-re?XD Amúgy szép munka, de minek használsz nyomjelzõt?😄

caseih9400
Vetés..

Éjszakába nyúlt...

Ez így jött ki..

Ennyit ért a tárcsázás...:S

Jóéjt ... 😄

khm...khm...

Daneszka
kösz all!
amúgy a jumbo az lefagyaszja a game-t azaz nem lehet tõle menteni+nem jön be a játék?? Vagy mi miatt van?

caseih9400
8-9 😛 én tegnap silóztam egy nagyot szal vágom 😄

khm...khm...

6milan6
A torony végén van egy kis terelõlemez, azt lehet állítani, hogy messzebre, vagy közelebbre fújja. Valamelyik gomb a 0-9-ig.

Daneszka
hy all!
Hogyan lehet telisilózni az égesz kocsit? Mert nekem csak középen gyülik:S