8333
Simtractor V3.66
-
Kegyetlen egy bug(játékhiba)
BE volt csípve a sofőr xD
Ez van ha a játék 640x480-as felbontáson megy:
Milyen háttér ez?:D
-
Úgy, hogy közbe nem megy a játék.:D -
rajmi19921222 #5405 Hát hiába raktam bele nem olyan lett.Mentés elött vagy után? -
Rajmi ugyan úgy kell belerakni a textúrát mint ahogy a gépeknek a skinjeit:)
-
Fendt kimész a tanyárol balra majd jobbra,átmész egy "Átjárón" ott egyböl jobbra és ott is vagy a vestern épületeknél!!
Onnan már megtalálod -
rajmi19921222 #5402 Hali.Hogyan kell a föld texturát belerakni? -
Fendt #5401 kösz mindent....!!!!!!!!!!!!!!!! halod meg még azt akarom kérdezni h ahol gyáriba a kukorica van took ott valami viz van előte nah oda hogy kellll eljutnni meg kell kerülni a gazföldet??(mert nekem ha mejek a tanyáról jobbra ott letérek jobbra nah tood ott is van 1 föld amibe nincs vetve semi álutólag nem ot kel meni??( de nekm ott van 1 sorompó!!!):S nah mind1 és ebe a 3.5 ugy fog müködni minden???? nah előre is kösz mindent
-
de akkor mért csak középen -
Kell vagy nem azt te döntöd el. Éppúgy mint a permetezés. Célszerű mindkettőt, akkor elvileg több lesz a termés.
A leghatékonyabb elvileg ez lenne: tarlóhántás (tárcsa, vagy a kultivátor), trágyázás, szántás, vetés, permetezés. -
Ilyenkor jól érzed magad? Ne két karakteres hsz-eket írj, hanem nézzél jörül! Ez nem chat, hanem fórum, ahol álltalába van F.A.Q. és egyéb hasznos link a bannerban. -
kislalik #5397 www.simtractor.extra.hu INNEN TOD LETÖLTENI!AZÉ MERT ÉNSE TOM.CSAK MEG KELL SZAKITANI A NET KAPCSOLATOT CSAK AKKO JO AZ F. -
kislalik #5396 DE TRÁGYÁZNI NEM KELL? -
Fendt #5395 Válaszolj!!!!!!!!! te halod most mejed de ird meg nyugodtan h miért nem jóóó és más verziot honan tok leszedni
kösz!! -
kislalik #5394 mer ahoz szakitani kell a net kapcsolatot h jo legyen.a 3.66e a jo.abba csak 1x kelll beirni -
Fendt #5393 miért ne lene yo?????????( -
Fendt #5392 hm?? -
Fendt #5391 azal jácok(de miért nem yó?? -
Fendt #5390 miért nem yó?? -
Fendt #5389 ?? -
Melyik verzióval játszol? 3.66f már nem jó. -
Fendt #5387 ugye ez a kód,???? -
Fendt #5386 hát tom de nekem is azt irja ki.................. de villog!! a kód www.mttu.com
DC456FF -
Fendt #5385 ! -
Ha villog akkor tuti hogy nem regisztrált! A sikeres regisztráció után simán kiírja hogy registered version(full game) és kész.
-
Fendt #5383 de nekem is segitsen már veleki mi lehet nálam a gond sörgös lenne!!!!!! -
Fendt #5382 sztem gyorsan mész......... -
Aratás közben a kombaj elhadja a búzát középen. (claas)
mi lehet a gond? -
Fendt #5380 miiiiiiiiiiiiiii mire irtad h trak?? -
Fendt #5379 trak?? -
Fendt #5378
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
adidasman #5377 hogy lehet trak???????? -
Fendt #5376 YOU ARANT REGISTER,REGISTER YUOR PERSONALCOPY TO GET A FULL ACCESS
nem toom mi a gond.... mikor indulnák 1 mahyneris gépel akor ezt irja ki alul meg mikor menteni is próbálok akor azt ija ki h(ERORR UNREGISTERED VERSION) de ott oldalt meg villug h registered...... mitévőlegyek???? de pl::: a kis fülkenélküli gép az elindul depl: a silozo az neem:S:S:S
irjatok minél előbb -
Génmódosított búza.xD
-
kislalik #5374 köcc.laci ő nem is szokott trágyázni? -
Nem mindegy mennyi FPS-ed volt tárcsázás közben,lehet neked kevesebb volt mint Lacinak (CaseIh9400),és ezért van hogy másabbul néz ki a földed -
kislalik #5372 nekem valamiért nem ugy néz ki a tárcsázott föld mint neked -
kislalik #5371 köccke. -
mint igaziban ; learatom,betárcsázom,bevetem és jövőre meg szántok azt annyi nem kell túlbonyolítani :) -
kislalik #5369 naon hálás vaok neked
.léccives még ird le hogy mien sorrendbe müveled a földet.
-
F10 mindkettőre , és 3.ba