Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Qrva jó kis gép...keveset fogyaszt...meg rajta van a cég matrica 😄
Haladunk...
Na még itt kitárcsázom és már kezdhetek a Fendtel tárcsázni 😄(próba idõ letelik 😄)
UI.: Nem fogom visszaadni mert megveszem 😊 Kevesebbet fogyaszt a többi gépnél...takarékoskodni kõ 😄
khm...khm...
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
A fülkéje olyan kis vékony :F
Kuksz vetés...
NA még van pár sor XDXD
Búza vetés...
Búza és Kuksz föld egyben 😄
Azért középen ott van az út :F
Már meg is pihent <#ravasz1>#ravasz1>

khm...khm...
ezzel is voltak olyan helyek ahol szabadon kellett hagynom a tarlót xD
khm...khm...
én ezzel az ekével nem vok megelégedve mert elég ocsmány munkát csinál 8km/h sebességel<#wilting>#wilting><#guluszem1>#guluszem1>

khm...khm...
Ez már lámulatbaejtõ hogy itt mi folyik...<#wilting>#wilting>
khm...khm...
Tudnám díjjazni, ha mindenki használná a "válasz erre" gombot! Nem véletlenül van ot.:@
Holnap reggel rakok fel képet !
khm...khm...
Remélem hogy a Simtractor V4-ben lehet majd tört verzióval is multizni bár ezt kétlem..<#szomoru1>#szomoru1>
khm...khm...
hát ja nem fogok mászkálni össze vissza....
nem baj de legalább kipróbáltam a jd-n 😊
to Sada01 : 1000Ft/óra 😉 xD
khm...khm...
Silózni a földre...<#idiota>#idiota>
Ezért kár volt kivinni a forgóboronát😄
- Teheneket fogok szállítani :
- Na gyerünk be a gépbe aztán hajtsunk kifele a földre...
- Egy kis tankolás és mehetünk is...
- Mááár legelnek xD
- Na jólvan ... hagyjuk itt a pótot majd hogyha lesilóztam visszajövök értük..
- Leraktam a gépet...pihenjen már...egész évben már megy ...
- Silózás
- Teli a pótkocsi...rakjuk le és majd ha lesilózok hazaviszem...
- Silózás(2)
- Silózás(3).. már nincs sok hátra 😊
- Ennyi...
- Tárcsázok (másik Jd még pihen 😊 )
- Háát nem valami szép tárcsázás de úgyse ez lesz a véglege mert még rögtörõzni is kell :F
- Rögtörõzés (sorba beállás xD )
- Hát mára ennyi úgyis csak kipróbáltam mert most volt megszerelve 😄D
- Na jóccakát xD

khm...khm...
vagy miért nem müködik a letöltés?

khm...khm...
1. Lehet ki van kapcsolva a 3D Crops a játékba. Option.../Screen Option...
2. Ha be van kapcsolva a 3D Crops és mégse jó, akkor VGA csere....
én amikor vetek olyan nagy darabot akkor direkt hónap elejire tekerem az idõt hogy véletlenül se keljen ki amíg vetek...<#eljen>#eljen><#hehe>#hehe><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1>
khm...khm...