Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
de legalább tud menni 46al ! 😛 Többel mint a TG 3km/h-val XDXD

khm...khm...

6milan6
Látom megtaláltad "A" traktor.😄 Szerintem is jó gép, de nem tudom miért csak 3 fokozat van benn...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

caseih9400
Tesztgépem volt ma...

Qrva jó kis gép...keveset fogyaszt...meg rajta van a cég matrica 😄

Haladunk...

Na még itt kitárcsázom és már kezdhetek a Fendtel tárcsázni 😄(próba idõ letelik 😄)

UI.: Nem fogom visszaadni mert megveszem 😊 Kevesebbet fogyaszt a többi gépnél...takarékoskodni kõ 😄

khm...khm...

caseih9400
<#worship>OK 😊

khm...khm...

Sada01
Na csak tudnám mit kell letölteni 😄D

Sada01
Na felrakom már én is azt nem kell felvennem téged😊))

6milan6
Így van. Ami hiányzik, vagy bent van de rosszul, nyugodtan írjátok meg!😊

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Látom te se unatkoztál.😄

caseih9400
Új banner ?

khm...khm...

caseih9400
THX milán nevében is ha valami nincs benne akkor kérlek titeket hogy szóljatok ! 😉

khm...khm...

caseih9400
Fendt megy szántani :

A fülkéje olyan kis vékony :F

Kuksz vetés...

NA még van pár sor XDXD

Búza vetés...

Búza és Kuksz föld egyben 😄

Azért középen ott van az út :F

Már meg is pihent <#ravasz1>

khm...khm...

caseih9400
meg még hogy álljak rá a 11fejes ekével ?<#idiota>
ezzel is voltak olyan helyek ahol szabadon kellett hagynom a tarlót xD

khm...khm...

caseih9400
de viszont fendt huzza XD

khm...khm...

sziasztok.Köszönet a FAQ -ért.Igy már remélem hogy nem kell úgyan arra a kérdesre válaszolni.Az új játékosoknak kötelezö elolvasni de azért nem árt sekinek a átnézése.<#taps><#taps><#taps><#taps>

6milan6
Az egy csíra eke.😄

caseih9400
tessék felrakok egy képet , de ne csak én meg milán rakjon fel képet !
én ezzel az ekével nem vok megelégedve mert elég ocsmány munkát csinál 8km/h sebességel<#wilting><#guluszem1>

khm...khm...

caseih9400
MIELÕTT KÉRDEZNÉTEK OLVASSATOK F.A.Q.-T !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bár a lámák asse tudják mi aza F.A.Q úgyhogy hiába magyarázunk milánnal....<#lama>
Ez már lámulatbaejtõ hogy itt mi folyik...<#wilting>

khm...khm...

6milan6
Elolvastad egyálltalán mit írtam?<#levele> Mindegy hogy hengeres, vagy szögletes bála. Az a lényeg, hogy szalmabálát kell betenni!

Tudnám díjjazni, ha mindenki használná a "válasz erre" gombot! Nem véletlenül van ot.:@

caseih9400
Na szevasztok! Vetettem a telep melletti kis földet búzával és kukszal vegyesen !
Holnap reggel rakok fel képet !

khm...khm...

igaz hogy a körbála a trágya miatt kell.de bent van az istálloba és nem tûnik el!de miért????
EZ JÓ KÉP CSAK KÁR HOGY MI NEM TUDUNK IGY ARRATNI !!!!!
caseih9400
Ilyet kéne nekünk is csinálni...<#szomoru1>

Remélem hogy a Simtractor V4-ben lehet majd tört verzióval is multizni bár ezt kétlem..<#szomoru1>

khm...khm...

caseih9400
tudod minõségi munkát , sok pénzért adják 😊

khm...khm...

caseih9400
Megjött a F.A.Q!!! Mostmár oda menjetek ott vannak a kérdések és a válaszok!!

khm...khm...

Sada01
Hm nem vagy olcsó!😊 de azért köszi😊)

caseih9400
már nem tudtam mit xD
hát ja nem fogok mászkálni össze vissza....
nem baj de legalább kipróbáltam a jd-n 😊

to Sada01 : 1000Ft/óra 😉 xD

khm...khm...

Sada01
Oks majd beszélünk az árakról😊))

6milan6
Na, még 1 képet tehettél volna be.XD
Silózni a földre...<#idiota>
Ezért kár volt kivinni a forgóboronát😄

caseih9400
ja xD

khm...khm...

Sada01
Vállalsz munkát?😊))

caseih9400
Na rakok fel képeket....
- Teheneket fogok szállítani :

- Na gyerünk be a gépbe aztán hajtsunk kifele a földre...

- Egy kis tankolás és mehetünk is...

- Mááár legelnek xD

- Na jólvan ... hagyjuk itt a pótot majd hogyha lesilóztam visszajövök értük..

- Leraktam a gépet...pihenjen már...egész évben már megy ...

- Silózás

- Teli a pótkocsi...rakjuk le és majd ha lesilózok hazaviszem...

- Silózás(2)

- Silózás(3).. már nincs sok hátra 😊

- Ennyi...

- Tárcsázok (másik Jd még pihen 😊 )

- Háát nem valami szép tárcsázás de úgyse ez lesz a véglege mert még rögtörõzni is kell :F

- Rögtörõzés (sorba beállás xD )

- Hát mára ennyi úgyis csak kipróbáltam mert most volt megszerelve 😄D

- Na jóccakát xD

khm...khm...

caseih9400
szerintem ezt is írd le és bele rakom a faq-ba ! 😉

khm...khm...

6milan6
ALAP!😄

Bocsi az lenne még a kérdésem hogy itt a simtractor.net -en regisztrálni kell hogy le tudjak tölteni gépeket ????
vagy miért nem müködik a letöltés?
6milan6

caseih9400
én nem vagyok bálázós tipus..:F túl sok nyûg lenne az nekem...vagy egy hetes munka lenne ....ja még bálát se rakok szépen meg még le is esik az úton 😛(6.ba teli gáz azt gyá ) 😄D

khm...khm...

6milan6
Tapasztalataim szerint a szalmabála jó a teheneknek alá alomnak, abból lesz a trágya... Szénabálát csak eladásra lehet "termelni"(ha megérné). Az meg m1, hogy kör vagy szögletes. Vagy nem?<#rolleyes>

Hali!a kör bálákkal mit tudok csinálni mert hiába rakom be az istállóba a tehenek nem csinálnak vele semmit!a kocka bálát azt megeszik de kõrt??
6milan6
Valószínûleg a videó kártyád nem tudja megjeleníteni a dolgokat. Nem tudom így látatlanba.😄 Milyen kari van a gépedbe?

VGA csere alatt mit értesz FENDT??? Sokat nem értek hozzá :S

Neuman
óhh már iylen is van, Köszi!

!!!HALA MADRID!!!

6milan6

Neuman
Az új simtractorról nincsennek képek?

!!!HALA MADRID!!!

6milan6
Két lehetõség van.
1. Lehet ki van kapcsolva a 3D Crops a játékba. Option.../Screen Option...
2. Ha be van kapcsolva a 3D Crops és mégse jó, akkor VGA csere....

Hali! Jók a képek! Olyan kérdésem lenne, hogy nektek a kukorica, búza magas és más a színe is. Nekem csak egy síkban lévõ sárga(búza) és zöld(kukorica) növény. Hogy tudnék változtatni rajta, hogy olyan legyen mint a tiétek??

6milan6
Na erre mit mondjak? Szentségtörés! CAT/Claas kombin JD adapter.XD

6milan6
Ha érdekel, az valóban ki volt kelve, mert kb. 1 hónappal korábban vetettem.😄

caseih9400
Régebbi képek...
Cat Lexion arat...

khm...khm...

caseih9400
láttam a múltkori képeidet hogy vetettél és már ki volt mellette azis....
én amikor vetek olyan nagy darabot akkor direkt hónap elejire tekerem az idõt hogy véletlenül se keljen ki amíg vetek...<#eljen><#hehe><#taps><#nevetes1>

khm...khm...

6milan6
Ma ennyire futotta.😄 különben is tárcsázott földbe jó az...