8333
Simtractor V3.66
  • Daneszka
    Kegyetlen egy bug(játékhiba)
    BE volt csípve a sofőr xD

Ez van ha a játék 640x480-as felbontáson megy:

Milyen háttér ez?:D
  • 6milan6
    Úgy, hogy közbe nem megy a játék.:D
  • rajmi19921222
    Hát hiába raktam bele nem olyan lett.Mentés elött vagy után?
  • Daneszka
    Rajmi ugyan úgy kell belerakni a textúrát mint ahogy a gépeknek a skinjeit:)
  • Daneszka
    Fendt kimész a tanyárol balra majd jobbra,átmész egy "Átjárón" ott egyböl jobbra és ott is vagy a vestern épületeknél!!
    Onnan már megtalálod
  • rajmi19921222
    Hali.Hogyan kell a föld texturát belerakni?
  • Fendt
    kösz mindent....!!!!!!!!!!!!!!!! halod meg még azt akarom kérdezni h ahol gyáriba a kukorica van took ott valami viz van előte nah oda hogy kellll eljutnni meg kell kerülni a gazföldet??(mert nekem ha mejek a tanyáról jobbra ott letérek jobbra nah tood ott is van 1 föld amibe nincs vetve semi álutólag nem ot kel meni??( de nekm ott van 1 sorompó!!!):S nah mind1 és ebe a 3.5 ugy fog müködni minden???? nah előre is kösz mindent
  • kupci13
    de akkor mért csak középen
  • 6milan6
    Kell vagy nem azt te döntöd el. Éppúgy mint a permetezés. Célszerű mindkettőt, akkor elvileg több lesz a termés.
    A leghatékonyabb elvileg ez lenne: tarlóhántás (tárcsa, vagy a kultivátor), trágyázás, szántás, vetés, permetezés.
  • 6milan6
    Ilyenkor jól érzed magad? Ne két karakteres hsz-eket írj, hanem nézzél jörül! Ez nem chat, hanem fórum, ahol álltalába van F.A.Q. és egyéb hasznos link a bannerban.
  • kislalik
    www.simtractor.extra.hu INNEN TOD LETÖLTENI!AZÉ MERT ÉNSE TOM.CSAK MEG KELL SZAKITANI A NET KAPCSOLATOT CSAK AKKO JO AZ F.
  • kislalik
    DE TRÁGYÁZNI NEM KELL?
  • Fendt
    Válaszolj!!!!!!!!! te halod most mejed de ird meg nyugodtan h miért nem jóóó és más verziot honan tok leszedni

kösz!!
  • kislalik
    mer ahoz szakitani kell a net kapcsolatot h jo legyen.a 3.66e a jo.abba csak 1x kelll beirni
  • Fendt
    miért ne lene yo?????????(
  • Fendt
    hm??
  • Fendt
    azal jácok(de miért nem yó??
  • Fendt
    miért nem yó??
  • Fendt
    ??
  • 6milan6
    Melyik verzióval játszol? 3.66f már nem jó.
  • Fendt
    ugye ez a kód,????
  • Fendt
    hát tom de nekem is azt irja ki.................. de villog!! a kód www.mttu.com
    DC456FF
  • Fendt
    !
  • 6milan6
    Ha villog akkor tuti hogy nem regisztrált! A sikeres regisztráció után simán kiírja hogy registered version(full game) és kész.

• Fendt
    de nekem is segitsen már veleki mi lehet nálam a gond sörgös lenne!!!!!!
  • Fendt
    sztem gyorsan mész.........
  • kupci13
    Aratás közben a kombaj elhadja a búzát középen. (claas)
    mi lehet a gond?
  • Fendt
    miiiiiiiiiiiiiii mire irtad h trak??
  • Fendt
    trak??
  • Fendt

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • adidasman
    hogy lehet trak????????
  • Fendt
    YOU ARANT REGISTER,REGISTER YUOR PERSONALCOPY TO GET A FULL ACCESS

nem toom mi a gond.... mikor indulnák 1 mahyneris gépel akor ezt irja ki alul meg mikor menteni is próbálok akor azt ija ki h(ERORR UNREGISTERED VERSION) de ott oldalt meg villug h registered...... mitévőlegyek???? de pl::: a kis fülkenélküli gép az elindul depl: a silozo az neem:S:S:S

irjatok minél előbb
  • 6milan6
    Génmódosított búza.xD

• kislalik
    köcc.laci ő nem is szokott trágyázni?
  • Daneszka
    Nem mindegy mennyi FPS-ed volt tárcsázás közben,lehet neked kevesebb volt mint Lacinak (CaseIh9400),és ezért van hogy másabbul néz ki a földed
  • kislalik
    nekem valamiért nem ugy néz ki a tárcsázott föld mint neked
  • kislalik
    köccke.
  • caseih9400
    mint igaziban ; learatom,betárcsázom,bevetem és jövőre meg szántok azt annyi nem kell túlbonyolítani :)
  • kislalik
    naon hálás vaok neked.léccives még ird le hogy mien sorrendbe müveled a földet.
  • caseih9400
    F10 mindkettőre , és 3.ba