8333
Simtractor V3.66
  • Dezzsoke
    ez a bauernhof nagyon baba :P most tavaszra igérik de jó lenne benne nyomulni az mtz-kkel :D meg a fortschrittokkal :P esetleg ifa raba XD
  • Dezzsoke
    ez a bauernhof... elég jónak tűnik úgy látom hogy még a kerekek ledifferálását is megoldották:P találtam egy videót róla, bár a hátsó felfüggesztés érdekesen mozgott a kombájnon szép volt a többi része...

valaki németül tudó adhatna egy linket ahonnan le lehetne tölteni :D
  • caseih9400
    hogyha csinálnánk játékot akkor először progizó kéne XD
  • 6milan6
    Én már itt elvesztettem a fonalat.xD
  • caseih9400
    van egy haverunk Milánnal az elég jól tud programozni ;)
  • Dezzsoke
    programozás részét megpróbálom magamra vállalni, bár ehhez még kellene egy kis gyakorlat, de majd megtanulom a C++-t :p C-t már vágom :)
  • 6milan6
    Ez mind szép és jó, de ha a 2 főkolompos közül az egyik én lennék, akkor előre közlöm, hogy sík hülye vagyok a programozáshoz és türelmem sincs ilyesmihez.:D
    Ja, meg elvileg ugye készül a V4 is, talán még azt is megérjük, hogy megjelenik.:D Távolabbi lehetőségnek meg ott a Bauernhof Simulator, bár ott is elég sűrűn változnak a dolgok.:S
  • caseih9400
    kivágási hiba megmég aza baj hogy kicsi aza kép ahol meg lehet buherálni
    a kite zöld színekbe tündököl am
  • Dezzsoke
    a kite-re gondolsz? még két perc és a méretet is eltalálod faszára :P amúgy az épület lehetett volna sima szürke is :) mer az hihetőbb mint a fűzöld, nehogy rágerjedjenek a tehenek XD
  • caseih9400
    Életem első nagyobb skinje 2perc alatt készlett :)
  • Dezzsoke
    Itt is van a link, és láss csodát modellezőt keresnek :D
  • Dezzsoke
    jó játék lenne ez csak kellene alá valami értelmesebb motor, értsd szebb grafika alatt se megroppanó meg használható, mert ami alatta van az egy... azért az egérhasználatot megcsinálhatták volna, kattintok erre semmi, jó kurzorral rámegyek, egy kis idő múlva odakattan, utána meg kurzor is mozdítja a cuccokat... és ez csak a menü :(

jó lenne csinálni egy normálisabb játékot, múltkor valahol láttam valami fasza dx9-es motort, és a "2 főkolompos" ha felskinnelné lehet hogy egész értelmes dolgot lehetne belőle kihozni :)

valamint volt egy magyar kezdeményezés anno "tsz" néven, Traktor Szimulátor, nem tudom hogy hova jutottak vele, de gyanítom hogy belefulladtak a fejlesztésbe.

ui bocs a hozzászólásért csak jól esett leírni a véleményeket meg egy pár ötlete :D
  • caseih9400
    DELETED :)
  • 6milan6
    Na állítsátok már le magatokat! Ha valami problémátok van és nem tartozik a topik témájához, írjatok privát üzenetet és ne itt offoljatok!
  • claaslexion
    :)))))))
  • claaslexion
    van 1 perced és látni akarom a képet
  • caseih9400
    érdekes, régen meg tudtam csinálni a "Major 2000 kft" feliratot 1PERC alatt..
    hogyha szerinted nehéz akkor te jó nehézfelfogású vagy :)
    tudod a jó munkához idő kel azaz holnap kezdek bele :P
    Kép:
  • claaslexion
    szerintem akkor már neki is estél volna!!! :)
  • claaslexion
    :))
    kipróbáltad?
  • caseih9400
    pedig nem nehéz , majd holnap csinálok énis ;)
  • claaslexion
    kössz! :))
    elbabráltam vele egy darabig
  • Daneszka
    Szép munka!
  • claaslexion
    csak IrfanView-el belepiszkáltam
    nem nagy dolog inkább az tartott sokáig amig rájöttem hogy mit meg hogy
    utánna már egyszerü
  • caseih9400
    www.sgupload.cwi.hu és az első linket másold be ide amikor felraktad a képet!
  • claaslexion
    látod?
    én miért nem?
  • Daneszka
    Jó lett a skin:)
    Milyen progival csináltad?
  • claaslexion
    nem tudok képet feltölten :(
    pedig szerintem tök jó
  • claaslexion

• 6milan6
    Hú de értelmes vagy, hogy kikapáltad a búzát.xD
  • 6milan6
    Az nem kapa, hanem rögtörő henger.:D Lényegében semmi értelme a játékban.
  • 6milan6
    Biztos fentvan az előző verzió.... Töröld le és utána felmegy.
  • Borsi14
    Letölteni már le tudtam de feltelepíteni nem tudom mert hibát ír ki!
  • kislalik
    VETÉS
  • kislalik
    AZT A KAPÁT A VETSNÁL SZOKÁS HASZNÁLNI?
  • kislalik
    laci.nem értelek.azt irod h sok értelme volt hogy kikapálták a búzát amiko te raktad fel a képet.
  • Daneszka
    Hát sok értelme volt:D
    De ki hogy szereti...
  • caseih9400
    pl.: hú de értelmes vagy hogy enm arattad le azt a kicsi búzát hanem "kikapáltad" :))
  • 6milan6
    Erre most nem tom mit írjak.:F
  • Daneszka
    Ez így van. Mi értelme van annak hogy mászkálsz egy emberrel vagy vmiféle szörnyszerűséggel és összecsapsz vkivel? Az az életben segít vmit?:D Nem nagyon,sőt még lehet rossz felé is visz:D
  • 6milan6
    Ez tudod olyan dolog, hogy valaki pl. WOW -ozik, amiben meg én nem látok semmi fantáziát.:D Egyszerűen falra tudnék tőle mászni.+O(