8333
Simtractor V3.66
-
kislalik #5536 ja,bocs de pl a NFS valameik részét biztos csinálták 1 éven keresztül sztem.am jó lenne ha csinálnátok 1 jó ki traktoros játékot.énszerintem mindenki örülne neki.és am sok szerencsét a készítéséhez (már ha csináltok)! -
nem nehéz , már egy csomó minden van hozzá . Traktor stb... és nem tok róla hogy egy játékot
éveken keresztül készítenének.. -
kislalik #5534 ezt komoan kérdezem.ez csak vicc vagy tényleg gondolkodtok rajta hogy csináltok 1 játékot?mert az nem lehet könnyű ha a rendes játékgyártók éveken keresztül készitik. -
Dezzsoke #5533 Kb úgy hogy szerzünk egy kész dx9-es játékmotort, aztán arra ráhúzunk pár skint, terep, gépek, stb stb meg megcsinálni a fizikát /*ehhez kellene programozoi tudas*/ és utána lenne egy játékunk, minőségtől függ hogy mennyire fasza :) -
kislalik #5532 kb az F3-al tod változtatni. -
Hali valaki ne tudja hogy van e a játékba hátsó kamera négyzet?Ha van akkor mit kell nyomni?
Előre is köszi.
Jah és ez nincsen benne a Faq-ba,legalábbis én nem olvastam.XD -
Oda van írva elég érthetően (mégha nem is tudsz angolul), hogy venni kell. -
Szétcseszi a játékot! Lefagy mentés közbe, nem tölti be a mentést stb.... -
olvass vissza THX !! -
horvathd #5526 szeretném betenni a játékba! de mért csak saját felelősségre:
?
-
horvathd #5525 FIgyelem ! A Pöttinger Jumbo modot mindenki CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGEL RAKJA BELE A JÁTÉKBA ! és mér??????????? -
horvathd #5524 amugy nagyon fasza ez a játék
-
LoooL -
Képes voltál írni ide?:D Megmondalak a tanítónéninek.xD -

-
JD4650 #5519 Megnéztem a F.A.Q.-t, de nincs benne az hogy miért egy ilyen szar JD van itt kint amikor írom ezt a HSZ-tXD
Dezzsoke, nekem van pár modellem.. hogy gondoltad azt a játékot? -
horvathd #5518 köszi
-
Az csak skin!!! A játékban lévő gép kinézete lesz tőle más. F.A.Q.!!! -
horvathd #5516 bocsi h zavarlek még titeket!de probálok letölteni még gépeket és mikor letöltöttem és kicsomagoltam utána csak 1 pl:.330 tga van és ennyi ezt h tudom betenni a játékba éz mondjuk 1 troctor töltöttem le!de ezt nem tudom sehogy sem betenni !ha erre még válaszolnátok azt nagyon megköszönném!!! -
horvathd #5515 köszi szépen mindent!!!!! -
miért ne maradhatnának? Az a terület is a tied mint minden a játékban:)
-
Ott hagyod ahol akarod. Nekem jópár kint van a földek mellett.xD -
horvathd #5512 és még 1 kérdés!hogy amiket megveszek gépeket azokat mindenképp át kell vinni a saját farmomra?v maredhatnak ott is? -
horvathd #5511 köszi szépen!!!!! -
o, p, l, é -
horvathd #5509 Hello mindenkinek!letöltöttem egy case traktort és hozzé vetőgépet!sikerült betenni a játékba is!de viszont a vetőgépet felveszi a traktor a hátuljára de az elejére a magtartályt nem! azt mivel tudom felvenni??? válaszotok előre is köszönöm!!!! -
exodu020 #5508 März 2008 -
Itt kár bármilyen témát felhozni, mert egyből kezdődik a lámulás.:D
NEM LEHET LETÖLTENI, MÉG NINCS KÉSZ! -
p910211 #5505 Jónak nézki ez a Bauernhof Simulator.A grafikája is jó,egész élethű -
a többit én töröltem mert nem ide való a kis senycinek a hsz-ei :)) -
karajjj #5503 "lássuk" -
Fendt #5502 nem tudom mi a baj sztzem nme küldi el az üzenetemet amit itt irok:SSSSSSSSSSS ti lássátoK? -
Off off -
Guten Morger!!!!:D
Bauernhof Simulator
-
Dezzsoke #5499 kislalikra gondoltam előbb :( csak rosszra válaszoltam -
Dezzsoke #5498 simtractor az komoly játék nemgondolod? vegyél matchboxot azt tologassad a szőnyegen XD
ui. ha megsértődsz, akkor kapj el ha tudsz bebebeee -
kislalik be is foghatnád igazán:) Te csak törődj a SimTractorral....
Jó az neked. -
kiröl van szó most?:R Milyen programozórol? -
kislalik #5495 csináljatok játékot.hájrá milánék csapata,győzni fogtok! 
királyok vagytok.mikorra igéritek?holnap?akkora jólesz.király
-
ez atom brutál fain game :D (le is rántom sitty sutty gyorsan)