Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rakjon fel valaki linkeket
6milan6
Elõveszed a programozó énedet és talán sikerül.:D

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

ha jól emléxem írták hogy nem lehet utat építeni...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Heló! Tudjavalaki,hogyan lehet a mezökön utatépiteni viszaolvastam a forumot de nem találtam aki tudja segitsen elöre is kösz.
szia.A bejeletkezve felirat fet lévö F.A.Q. olvasátok el.

sry hogy nem url-be raktam
Angolról magyarra szöveg lefordítása

jah és ezen az oldalon lehet fordíttatni angol szövegeket ... www.webforditas.hu

FAQ ... már bocs de ennyi lámát <#szomoru2> és vajon miért írnak neket kézikönyvet tudjátok az a neve : "Farmer's manual" - azért fáradnak hogy a lámák onann tanulják meg az alap dolgokat ... a fórum arra van hogy a kézikönyvbe be nem került kérdésekre választ kapj ...

Helo! nem tudja valaki véletlenül hogy hol lehet megvenni a teljes játékot? jah és letöltöttem ezt a demosat és ahol veszem a gépeket ott lehet embereket is venni úgy látom de nem tom hogy hogy kell és mire valók! elõre kössz

caseih9400
faq !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

khm...khm...

hogy kell interneten keresztül játszani mert én így egyedül unom<#help><#help><#gun><#violent><#worship><#lama><#lama><#conf><#conf><#email>
Annak örülnék, ha lenne egy összecsukható kukorica adapter.....kár hogy nincs<#szomoru1>

kupci13
Mért volt az hogy betettem egy új skint és nem enged beleülni.
Nektek honnan van meg a teljes verzió?

!!! HALA MADRID !!!

Sziasztok.Tudom hogy elég hûlye kérdés de hogy kell földet mûvelni?(trágyázás,szántás,tárcsázás,vetés,permetezés,aratás)vagy nem?Vagy mindegyiknél más módon kell.A kultivátor mikor kell használni.Leirnátok hogy ti hogyan mûvelitek a fõldet a búza,kukorica,lucerna.Kiváncsi lennék?

caseih9400
Már nem játszok vele....valamiért 6-7FPS-el megy nekem -.-

khm...khm...

0Fritz0
Átírtam (#4888), na nyomás kapálni. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

caseih9400
Szerintem jobb az a font ami most van bannernek !:)

khm...khm...

0Fritz0
Elméletileg EZ már jó.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Azzal csinálom, csak igen sok vle a meló...:D FPS-el egyszerûbb lenne...

akkor marad a print gomb-os módszer <#levele><#vigyor4>

Igen be van kapcsolva a Num Lock mégse jó....<#rinya>

Colos111
Ok! Köszi

Scania V8

6milan6
OK! Most tényleg gyorsabb.:)

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

0Fritz0
Igen, a font-al akadt össze a flash.
Most beraktam egy másikat, ezzel is szüttyög egy picit, de már gyorsabb.
Este majd átnézem.

6milan6
Játék közben hosszan nyomod az ESC-et, amíg nem hallasz egy hangot, akkor bejön a menü. Egyszer rámész a Back-re és ott lesz a Save...

Colos111
hi lenne egy kérdésem! a játékba hogy lehet menteni???

Scania V8

6milan6
Jó ez a banner, de kb. 5x lassabban jön be miatta az oldal.:S

6milan6
Ha játék közbe megnyomod a Num6-ot, elvileg felvillan egy fehér négyzet az FPS számláló mögött, azzal jelzi a "fényképezést".
NumLock be van kapcsolva?

beállítottam a gombokat,(kép: Num6) azt sztem nem használja a game. Ha a FPS alatt a sárga számlálót érted a bal alsó sarokban, akkor írja....

6milan6
Átállítottad az akciógombokat? Lehet azért nem megy, mert a játék is használja azokat a gombokat....
Honnét tudod hogy fut game közbe? Írja az FPS-t?

hoppsz, neked akartam válaszolni....

épp ez az h fut game közbe de mégse mükszik.......

caseih9400
de mûködik...csak futni kéne hagyni a frapsot mikor játszassz vele..-.-

khm...khm...

hmmm nem mükszik a FRAPS a gémbe...<#rinya>

A www.simtractor.com-on nincs semi ujjj!!!!
6milan6
Simtractoros.:D Jó!:)

caseih9400
milyen az új bannerünk gyeekek ?:)

khm...khm...

6milan6
"l" kimaradt.XD

6milan6
Eéggé.:D

Daneszka
Kicsit hullámos volt a föld:D

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

kösz

6milan6
Igen megjelent! Mindenkinek, aki megkérdezi hogy megjelent-e mielõtt megnézné a www.simtractor.com-ot, bónusz gépet tartalmazó díszdobozos változatot küldenek.XD

Hellotok
Megjelent már az uj SimTractor?

Daneszka
Nagyon komoly ez a game!

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Lóvéért,de ott van.
caseih9400
ez mindez szép és jó de a kombi nincs naon jól kidolgozva...am ez már megjelent?:S

khm...khm...

Daneszka

Daneszka
Eltört a tárcsa vonórúdja:D
http://users.cwi.hu/sgupload/1196199895.jpg

abba mi az élvezet szted hogy ott rpköd azt te a földrõl nézed ???