8333
Simtractor V3.66
  • kislalik
    csoki!fendt nem lehet h nem is kukiricát arat hanem csk kitapossa a gép.vagy az 1-es és a 2-es gombokat benyomtad?.leraktad teljesen az asztalt?
  • kislalik
    énse tom.és kössz rájöttem
  • Fendt
    helooo....... nem tudjátok nek mi vn a lexionommal????????? elég furán arat nagyonsokat nem vág le hanem otthagy pedig naggypon szép lasan meejk((( segitstek)
  • feherkiraly
    Azt szerintem sehol de nem tudom:::::D
  • kislalik
    hol lehet megnézni az üzeneteimet?
  • feherkiraly
    Hogy mennyit írtál???
  • Kpeti81
    A játékról: hogy ne a Simtractoros forumot terhelje (akit érdekel)
    www.afarm.blog.hu
  • feherkiraly
    Jah nekem is 3.66 van és beletom tenni....Na de most mi lessz ezzel a játékkal amit akartok csinálni???Van már valami ami kell hozzá,mert én semmit nem tudok???:D
  • caseih9400
    mert nem 3.66-od van !
  • Krapesz
    Dögöljek meg ha bele tudom rakni a fendt packot!Úgy csináloma hogy a FAQ ba le van irva és nem megy!Help
  • Krapesz
    Hát sajnálom!De most leszedtem az addons fájlt amibe a cougar van!Felinstaláltam és a játékban nem moccan sehova se!
  • 6milan6
    ITT. Átutalod a lóvét (44 euro) és emailben kapsz egy licens keyt.
  • 6milan6
    Arra nincs skin.:S Legalábbis én még nem találtam rá, st fórumon olyat olvastam, hogy valamit elbaxtak a modellen.:D
  • Krapesz
    Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy lehet e valahonnan leszedni skineket!Nem a st.com rol!Nekem csak az a 11 fejes eke kellene!HA valakinek megvan elküldené?Elöre is köszönöm!
  • Roli97
    Ja helo
  • NORBIXY
    Szia kislalik!Elég jo föleg annak aki szereti ezt csinálni te holtartasz??
  • Roli97
    Hol lehet megvenni az eredeti játékot? Léci irjátok meg mert én megyek tanulni.
  • kislalik
    csoki NORBIXY te komoan az vagy?énis annak szeretnék tanulni.és mien annak lenni?már terveztél valamit?bocs a toladodásért
  • NORBIXY
    Sziasztok remélem ténleg sikerülni fog ezt a játékot jol összehozni megcsinálni.Ha kell valami segitség szoljatok Mezögazdasági Gépészmérnökként lehet tudok segiteni egy két dolgot.Irjatok
  • Kpeti81
    A segítség mindíg elkel. :)
  • kupci13
    Valaki tudna csinálni TVT190-re JD skins.
    Vagy akinek van az oda adná?
  • feherkiraly
    És ha mégis megakarjátok csinálni oda nem egy két ember kell,de én is tok segiteni nektek valamikben ha csináljátok
  • feherkiraly
    Miért akartok újj játékot csinálni???A simtrakinak nem lesz másik verziója???
    V4??Valahol olvastam lessz
  • kislalik
    http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=084614d7ad3832d9 ezt hogy csinálják?
  • caseih9400
    Hát annyival biztos nem lehet !:DD

Fogadjátok el-e remek művet amit majdnem 2éve csináltam :T:D
  • Kpeti81
    NEM! Mi csak játékból csináljuk. Én az élethűségre megyek. Inkább agrármérnööki szemszögből szeretném a dolgot megközelíteni.
    Mondok erre is pl.: Nem lehet 20km/h val szántani.
  • caseih9400
    Ti csináljátok aT.Sz.-t ?? :OO
  • Kpeti81
    http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/mform?siteID=123112&id=10083915

Ez a 3d Studio linkje
  • Gaborkik #5548
    egy link sem lenne rossz akkor már a tervezőprogihoz
  • Kpeti81
    Egy Simtractor utánzatról, amit már második télen fejlesztünk. (tavasztól őszig meló) .
    Jobban ki van sarkítva a szakma igényességre mint a Simtractor. Nem akarom reklámozni, mert csak szórakozásból íródik, nem üzleti érdekből. (Ingyé lesz :-D )
    Csak egy példát mondok: Az eszköz a traktorra nem egy gombbal csatlakozik fel, hanem ahogy a valóságban is. 2 vagy 3 ponttal.
    Nincs könnyen kezelhető 3d tervező. :( Van a Blender, ha linuxos vagy, és windowson a 3d studio max. Velük lehet alkotni.
  • Gaborkik #5546
    ha mondtok nekem egy könnyen kezelhető 3d tervezőt akkor készítek pár skint a játékhoz
    de kéne egy olyan tervező progi amihez van magyar útmutatás mer nem tok tervezni de biztos hogy könnyen megtanulnám !!!
  • Daneszka
    Milyen játékrol beszélsz te?:D
  • Kpeti81
    Sziasztok! Ha van vkinek modellje nem kell, hogy tartogassa, szivesen felhasználjuk "játékunk"ban.
  • Daneszka
    simtractor.com
  • Roli97
    Léci irjatok már!
  • Roli97
    Hol lehet megvenni az eredeti játékot$?
  • Roli97
    Miért nem tudok beleülni azokba a traktorokba amit megvettem?
  • 6milan6
    Szerintem nagyon naívak vagytok. Nem olyan egyszerű összehozni... Bár ne nekem legyen igazam.D
  • kislalik
    oksza.de ha lesz játék akko majd ideadjátok?és azt ha csináltok akkor meg lehet csinálni hogy neten is lehessen játszani
  • caseih9400
    Még csak tervezzük . Dezzsoke épp ma keresett a játékba motort.