8333
Simtractor V3.66
-
kislalik #5578 csoki!fendt nem lehet h nem is kukiricát arat hanem csk kitapossa a gép.vagy az 1-es és a 2-es gombokat benyomtad?.leraktad teljesen az asztalt?
-
kislalik #5577 énse tom.és kössz rájöttem -
Fendt #5576 helooo....... nem tudjátok nek mi vn a lexionommal????????? elég furán arat nagyonsokat nem vág le hanem otthagy pedig naggypon szép lasan meejk((( segitstek) -
#5575 Azt szerintem sehol de nem tudom:::::D -
kislalik #5574 hol lehet megnézni az üzeneteimet? -
#5573 Hogy mennyit írtál??? -
Kpeti81 #5570 A játékról: hogy ne a Simtractoros forumot terhelje (akit érdekel)
www.afarm.blog.hu -
#5569 Jah nekem is 3.66 van és beletom tenni....Na de most mi lessz ezzel a játékkal amit akartok csinálni???Van már valami ami kell hozzá,mert én semmit nem tudok???:D -
#5568 mert nem 3.66-od van ! -
Krapesz #5567 Dögöljek meg ha bele tudom rakni a fendt packot!Úgy csináloma hogy a FAQ ba le van irva és nem megy!Help -
Krapesz #5566 Hát sajnálom!De most leszedtem az addons fájlt amibe a cougar van!Felinstaláltam és a játékban nem moccan sehova se! -
#5565 ITT. Átutalod a lóvét (44 euro) és emailben kapsz egy licens keyt. -
#5564 Arra nincs skin.:S Legalábbis én még nem találtam rá, st fórumon olyat olvastam, hogy valamit elbaxtak a modellen.:D -
Krapesz #5563 Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy lehet e valahonnan leszedni skineket!Nem a st.com rol!Nekem csak az a 11 fejes eke kellene!HA valakinek megvan elküldené?Elöre is köszönöm! -
Roli97 #5562 Ja helo
-
NORBIXY #5561 Szia kislalik!Elég jo föleg annak aki szereti ezt csinálni te holtartasz?? -
Roli97 #5560 Hol lehet megvenni az eredeti játékot? Léci irjátok meg mert én megyek tanulni.
-
kislalik #5559 csoki NORBIXY te komoan az vagy?énis annak szeretnék tanulni.és mien annak lenni?már terveztél valamit?bocs a toladodásért -
NORBIXY #5558 Sziasztok remélem ténleg sikerülni fog ezt a játékot jol összehozni megcsinálni.Ha kell valami segitség szoljatok Mezögazdasági Gépészmérnökként lehet tudok segiteni egy két dolgot.Irjatok -
Kpeti81 #5557 A segítség mindíg elkel. :)
-
#5556 Valaki tudna csinálni TVT190-re JD skins.
Vagy akinek van az oda adná? -
#5555 És ha mégis megakarjátok csinálni oda nem egy két ember kell,de én is tok segiteni nektek valamikben ha csináljátok -
#5554 Miért akartok újj játékot csinálni???A simtrakinak nem lesz másik verziója???
V4??Valahol olvastam lessz -
kislalik #5553 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=084614d7ad3832d9 ezt hogy csinálják? -
#5552 Hát annyival biztos nem lehet !:DD
Fogadjátok el-e remek művet amit majdnem 2éve csináltam :T:D
-
Kpeti81 #5551 NEM! Mi csak játékból csináljuk. Én az élethűségre megyek. Inkább agrármérnööki szemszögből szeretném a dolgot megközelíteni.
Mondok erre is pl.: Nem lehet 20km/h val szántani. -
#5550 Ti csináljátok aT.Sz.-t ?? :OO -
Kpeti81 #5549 http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/mform?siteID=123112&id=10083915
Ez a 3d Studio linkje -
Gaborkik #5548 egy link sem lenne rossz akkor már a tervezőprogihoz -
Kpeti81 #5547 Egy Simtractor utánzatról, amit már második télen fejlesztünk. (tavasztól őszig meló) .
Jobban ki van sarkítva a szakma igényességre mint a Simtractor. Nem akarom reklámozni, mert csak szórakozásból íródik, nem üzleti érdekből. (Ingyé lesz :-D )
Csak egy példát mondok: Az eszköz a traktorra nem egy gombbal csatlakozik fel, hanem ahogy a valóságban is. 2 vagy 3 ponttal.
Nincs könnyen kezelhető 3d tervező. :( Van a Blender, ha linuxos vagy, és windowson a 3d studio max. Velük lehet alkotni.
-
Gaborkik #5546 ha mondtok nekem egy könnyen kezelhető 3d tervezőt akkor készítek pár skint a játékhoz
de kéne egy olyan tervező progi amihez van magyar útmutatás mer nem tok tervezni de biztos hogy könnyen megtanulnám !!! -
#5545 Milyen játékrol beszélsz te?:D -
Kpeti81 #5544 Sziasztok! Ha van vkinek modellje nem kell, hogy tartogassa, szivesen felhasználjuk "játékunk"ban. -
#5543 simtractor.com -
Roli97 #5542 Léci irjatok már! -
Roli97 #5541 Hol lehet megvenni az eredeti játékot$?
-
Roli97 #5540 Miért nem tudok beleülni azokba a traktorokba amit megvettem? -
#5539 Szerintem nagyon naívak vagytok. Nem olyan egyszerű összehozni... Bár ne nekem legyen igazam.D -
kislalik #5538 oksza.de ha lesz játék akko majd ideadjátok?és azt ha csináltok akkor meg lehet csinálni hogy neten is lehessen játszani -
#5537 Még csak tervezzük . Dezzsoke épp ma keresett a játékba motort.