Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogyan lehet teljesen hátranzni?
mert nekem csak félig vagy annyira sem sikerül ha megnyomom az F2-t
mert nekem csak félig vagy annyira sem sikerül ha megnyomom az F2-t
http://www.simtractor.com/forum/viewtopic.php?t=3530
itt le van írva mit hogyan kell
itt le van írva mit hogyan kell
lehet multizni tört szerveren pl: hamachi
nemigaz h nemlehet multin játszani
haki mi az az init positions<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
A bejeletkezve:neved felet levö F.A.Q feliratra kell megnyomni.
de igen lehet! hidd el nekem, kipróbáltam😄 vegyél fel msn-en és megmutatom a technikáját, itt nem akarok ennyit írni [email protected]
Szerintetek mire találtuk ki a F.A.Q.- t ??? Hülye <#lama>#lama> !
Nem igaz hogy nam tudtok arra a nyomorult szövegre rákattintani !!
Nem igaz hogy nam tudtok arra a nyomorult szövegre rákattintani !!
khm...khm...
www.mttu.com
DC456FF
DC456FF
SZIASZTOK TUDTOK SEGITENI NEKEM simtractor FULL VERSIOLYA KÉNE NEKEM NAGYON MEG KOSZONÉM HA TUD VALAKI SEGITENI ITT VAN A MSN CIMEM NYUGOTAN FEL VEHET [email protected]
Company of Heroes
Hamachit töltsél le maj rd be névnek hogy simtractor_mp jelszónak meg azt hogy tractors vagy tractors1
Kitt2000 mégis mejik az a játék vagy hol találtad a képet?
Hogy lehet multiban játszani??????
Az miért van h a kombájn elhagyja a búzát?? középen megmarad , pedig a leglassab fokozatban aratok vele...aki tudja az írjon, köszi
tud valaki modot sinálni a játékhoz?mert ha igen akkor légyszi csináljon már egy nagyobb kukoricavetõt.PLS,PLS!<#help>#help>
ki szoktam lépni msnrõl is meg a böngészõt is bezárom,csak a játék fut. de az nem kizárt hogy más program ami a háttérben fut az bezavar a játéknak :S na mindegy majd max felteszem tesóm gépére megnézni azon hogy megy és majd játszok azon 😊
Hello! Nekem nincs semmi kérdésem mindent tudok (tök okos vagyok ám...😄) Csak annyi, hogy valakinek nincs-e kedve multizni? Mert egyedül unalmas a dolog.
Szia.A szántással kapcsolatosan 10 sebességel húztam a képen lévö irányal.Ezzel az oldalon keztem és körbe a másik irányból lefellé.Köröztem.De eszt ki kell tapasztalni mert nem mindegy hogy milyen irányból húzod minden irányal más a nyoma mint ahogy neked.
Szia.Mivel én nem tudom felteni a képeket a fórumra ezért ott helyeztem ell akinek tetszik az feltöltené hogy más is lássa a képeket a farmon lévö gép,eszköz elhelyezkedése.Mert ilyen képeket én még itt nem találtam elöre is köszönöm.
Attól függ milyen sebességgel szántasz és mennyi FPS-el megy a játék.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
szai kitt2000 melyik az a játék ami a galériádban van az az excavatoros???
szai hogytudsz így szántani nekem mindig fekete kozkák vannak nem pedig csíkok?
Szia.KÖszönöm hogy feltedted a képemet.<#worship>#worship><#worship>#worship>
Szia.A képgalériába van egy kép a szántásról valaki be tudná rakni a fórumra mert nekem nem sikerûl?
Valaki nem tud olyan vetemény amely a szinét változtatja meg?
Szia.Aki tud képet késziteni az kûldenne be?
letölthetõ modokról
Más játékok mennek? Vagy valami alkalmazás, ami leterheli eléggé a gépet? Lehet vmi nem bírja.:S Nekem amúgy 260 Mb Ramot használ a simtraki futás közbe!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
az kimaradt hogy xp sp2-t használok
hello. az mitõl van szerintetek hogy a játék egyszer csak gondol egyet és megfagy? teljesen kiszámíthatatlan módon,van amikor megy egy darabig és utána fagy,de valamikor egyáltalán nem. kicsit idegesítõ hogy megfagy az egész gép,és amit csináltam elvész. lehet a gépemmel van a gebasz? ez egy acer laptop p4,1,7 intel celeron proci,512 mega memó,mobil intel 945GM express chipset integrált video. szerintem röhögve mennie kellene a játéknak rajta...
Tudomásom szerint csak a Case CVX-re és a NH TVT-re lehet tenni a mûhelynél. (ahol tankolsz)Ja, meg a Lexionra gumihevedert.
Gratulálok az értelmes megnyilvánulásodhoz. Fõleg, hogy azt sem tudni mirõl beszélsz. Mi a *ar? A modok, az oldal, vagy maga a játék?😄
De az egy nagykalap szar

Modok csak a simtractor.net-en vannak.😄
ahonnan modokat lehet letölteni
simtractor.net-et nnnnnnnnnnnnnnnneeeeeeeeeeeeeeeeeee
hali! hogy lehet ikerkereket rakni a traktorra?
Nem is volt szó itt semmilyn dologról amihez link kellene :S
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )