8333
Simtractor V3.66
-
Roli97 #5629 belemegyek hogy letötés és az alat l esz egy kép ha belépsz ojannal hogy lehet játszani
nem a szar demoval -
Roli97 #5628 hijába megyek a f.q.a. meletti lévöre azis csak demo én már csaktudom -
Roli97 #5627 Nekem még nincs msn-em oké kislalik . Mi az imél cimed??????admeg
-
kislalik #5626 Claasxerion3300 igen.vagy bontod a net kapcsolatot vagy a F.A.Q. mellet van hogy játék letöltése.onnan letöltöd az e (vagy az f nem tom fejből)és akor csak 1x kell beirnod a kódot és jo. -
Claasxerion3300 #5625 Be szarok a www.mttu.com
DC456FF
nem megy be irom és nem regisztrál!! TI TUTOK VALMIT ROLA????????IRJATOK!!!! -
kislalik #5624 okés? -
kislalik #5623 vegyél fel msn-re roli97.msnem:[email protected] -
Roli97 #5622 Én már elolvastam 3az F.A.Q.-ot otvan hogy letöltés de az csak ademó -
#5621 ...és nem is a topik témájához tartozik... -
kislalik #5620 csoki.már találtatok progizót?és ez nincs benne a faq.ban :P -
#5619 Így van!
Bármit akarsz kérdezni,előtte olvasd el a FAQ-t!!! -
Gaborkik #5618 Nos kérlek olvasd el a F.A.Q.-t amit úgy érsz el hogy a SIMTRACTOR felirat alatti F.A.Q. nagybetűkre kattintasz és a bejövő oldalt olvassad el!!! EZ szól mindenkinek!!! -
Roli97 #5613 ugy értem az eredetit hogy nem demo hanem a rendes játék érted -
Gaborkik #5612 meg már sztem mindenki kijátszotta magát és vár a V4-re ( már ha lessz ) -
Gaborkik #5611 Jah hát suli van azt ki ér rá erre ?? -
#5610 Pl. én?:D Nincs téma. Nem játszik vele senki, nem kérdez senki semmi olyat, amiről még nem volt szó. Már csak az offolás megy.... -
#5608 "Eredeti" akkor lesz, ha letöltöd a játékot a simtractor.com-ról és veszel egy "személyre szóló" licens key-t. (44 Euro) -
kislalik #5607 ami müxik? -
emese1985 #5603 Van egy ilyen játék is , hasonló kicsit a simtractorhoz, csak nem nagyon sikerült eddig még normálisan leszedni.
-
#5602 miről beszélsz te?
-
emese1985 #5601 Hali!
A simufarmot nem tudja valaki hogy kell letölteni úgy hogy működjön is? És ne keeljen fizetni érte? Előre is köszi!
-
#5600 V4 topik= adatlapomra katt -> Simtractor V4 -
emese1985 #5599 Hali!
A simtractor v4-ről tudtok valamit?
Mikor lesz kész meg ilyenek? -
emese1985 #5598 Köszike! -
#5597 Igen lehet, ha veszel eredeti licens key-t a www.simtractor.com-ról 44 euróért. -
emese1985 #5596 Hali!
A simtractorral lehet játszani neten keresztül is másokkal?
Ha igen hogyan?
Légyszi írjatok!Köszi! -
Fendt #5595 azt szertném kérdezni hogy ha a 11edik hónapba vagyok akor még vethetek???:S vagy lényeges szempont nézni h hanyadik hónapva vagyok???
irjatök előre is kössz..... -
#5594 A narancssárga állatszálítót behúzod az istálló mögé, lenyitod a hátulját, kiszállsz a traktorból és nekimész egy tehénnek. Elvileg elindul mind felfele a pótra, ha fentvannak, hamar beugrasz a traktorba és felcsukod a hátulját.
Az egy átrakókocsi. Vetőgép utántöltésre lenne jó, vagy kombájntól kihordani a gabonát pl. kamionhoz. -
KisDeák #5593 Sziasztok! Hová kell álnom és melyik póttal hogy "bocik" beugrossanak??? És mire való az a kék pót ami alapból a tankolóhely mellett áll a sarkon? Előre is köszi -
#5592 LoL -
#5591 -
#5590 hát csak kipróbáltam mit tudok fél perc alatt:D
-
#5589 A mentés egyik fájljában lehet módosítani az értékeket. Így lehet több trágya, gabona, pénz, szarvasmarha. Ezt nem sikerült kultúrált módon leírni.xD -
Gaborkik #5588 nem a "ganyé" szóval van a gond hanem hogy te azon mit akarsz kiirni ??? -
#5587 Hááát azért én is írtam már értelmetlen mondatot de ez .:D:D:D
Azt is leüti.... -
kislalik #5586 kicsit érhettőbben.muszá ennyire parasztnak lenni?(nem csúfolásként) -
kislalik #5584 na végre h van itt vki. -
Gaborkik #5583 mitcsinálni a trágyával ? -
kislalik #5581 találtatok már progizót? -
#5580 "Hogy kell betenni a skineket?
A skin lényegében egy, vagy több képfájl(tga,jpg,bmp,png).
Nincs más dolgod, mint a letöltött tömörített állományt kicsomagolod és bemásolod a C:/Program Files/Simtractor 3.5 mappába és felülíratod az ott lévőket."