Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
v.ki p.ü.-ben leírá hogy mit csináljak hamachival ???? elõre is köszi !!!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
5000. h.sz. volt.XD
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
hali!hogy lehet azt megoldani hamachival hogy lehessen neten játszani? mert már kipróbálok mindent és nem sikerül:S MSN címem:[email protected] ha vki tud segítsen pls<#help>#help><#help>#help>
Claas Dominator 108sl 4ever!
valaki probáljon meg ide csatltkozni:hálozat neve:tractorsimulator jelszó:tractor
te játszasz vele? vegyél fel msn-re
[email protected]
[email protected]
kisvigyori
ha kell még több szeró írd át az vegyél fel úgy szervereket hogy címnek simtractor_mp2/3/4/...(vagy amelyik tetszik) kód pedig tractors* (*=amelyik számot beírtad)
ha megvannak a címek akkor csak elindítod a single atállítod multira bedobja a waiting roomot rámesz hogy play aztán ha vki akar veled játszani akkor csatlakozik.
Helósztok lenne egy kérdésem:letöltöttem a simtractor multiplayert hogy kell full verzióvá tenni és hogy lehet és hol lehet megszerezni a gépeket?
Pl:class tractor meg kombájn meg stb.
Pl:class tractor meg kombájn meg stb.
case ih hamachin hozzád jelentkezek de sikertelenül 😞😞😞
igen
és akkor kidob egy csomó "5.84.93.48-_HuN_LaCi..." ilyet.
De hogyan tovább
és akkor kidob egy csomó "5.84.93.48-_HuN_LaCi..." ilyet.
De hogyan tovább
!!! HALA MADRID !!!
hahó hogyan lehet rendesen hátranézni?mert nekem az F2nél csak félig vagy anyira se néz hátra
meny rá a háromszögre(3 golyó összekötve) írd be hogy simtractor_mp kódnak meg tractors(1)
mond mi?
hát nekem is kellene egy kis segítség a hamachi használathoz ...
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
felvettél már a hamachiban vkiket?
a szervert megtalálom a progival csak azt nem tudom ,hogy hogyan kell csatlakozni!!!
!!! HALA MADRID !!!
tes itt le is van írva minden magyarul és le is birod tölteni
köszi
de németet tanulok és az angol nem az erõsségem.
vala hogy nem tudnál segiteni
de németet tanulok és az angol nem az erõsségem.
vala hogy nem tudnál segiteni
!!! HALA MADRID !!!
de , majd talán egy-két hónap múlva újból... <így szokott nála lenni>így szokott nála lenni>
khm...khm...