8333
Simtractor V3.66
-
#5673 Nem.:( -
emese1985 #5672 Hali!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy be lehet e állítani hogy tél is meg nyár is legyen a játékba anélkül hogy mindig ki kelljen cserélni őket?
Előre is köszi! -
#5671 a tankoló mellé állsz...-.- -
ady06 #5670 helloka azt szeretném megkérdezni hogylehet tankol mert nekem nem megy help -
#5669 pedig nem látszik... -
kislalik #5668 má bocs de ez 1 kicsit fárasztó.érdekes, én el tudtam olvasni a f.a.q-ot -
#5667 Tudomásom szerint magyarul sikerült írni a F.A.Q.-t, szóval nem ártana megtalálni benn a dolgokat.
"Miért nincsenek a játékba gépek?
Gépeket a Business... , Sell/Buy... menüpont alatt lehet venni."
ENNYI!!! -
#5665 Aki elolvasta a F.A.Q.-t.:D -
p910211 #5664 A Skintractor.fr-en nekem seenged tovább lépni -
#5662 Én előre szóltam... -
kislalik #5661 bocs a baztatásért... -
kislalik #5660 Roli97 vazze figyelj má!
Először letöltöd a játékot (ajánlom az e-t).A masineri adonszot (vagy mi a f*szomat)ahogy a FAQkban le van irva.oké eddig megvan.utána belépsz a játékba .rögtön a főmenüban van oan h linces valami.oda berod amit kell és ennyi.vagy iorjál már az e-mail cimemre (mivel te nem birod leirni a cimedet igy onnan majd tom ha küldesz ott majd mindent elmagyarázok. -
#5659 Nekem Firefox-al megy.... -
#5658 Olvasol is közbe, vagy csak eszetlenül kérdezel? -
#5657 Igen.
De hiába kattintok nem tölti az oldalat. -
Roli97 #5656 Hol lehetletöteni az eredetit ????????? -
#5655 Nekem enged.:D Kiválasztod a kategóriát és felül ott lesznek az oldalszámok... -
#5654 Ezért tedd fel az "e" verziót, de te nem tudom mit olvastál tegnap, ha ez is bonyolult?!:D
Ismét szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ez fórm! Ami azt jelenti, hogy vissza lehet olvasni a régebbi hsz-okat, amiből még az is kiderül, amit még meg sem kérdeztetek.
-
#5653 Mit tudom én . -
#5652 ??? -
Claasxerion3300 #5651 Amugymeg nem tudom hogy vagytok vele de it nálunk a fél falu ösze van kötve(lan)kábelal és vki csinál szervert simán tudunk jáccani:P:P:P:P:P:P -
#5650 Ezvan. -
Claasxerion3300 #5649 Kislaki nekem osztot net van szal a gépem minen ora minden sec jénben fent van a neten szal nem tudom játék közbe bontani e netet -
#5648 www.skintractor.fr
ezen az oldalon mért nem enged lapozni a skinek között? -
#5647 MODERÁLÁS befejezeve.... -.- -
#5646 1. Ne írd le a kérdésedet 2x mert BANánt adunk .
2. Tudtommal nincs ilyen MOD de asszem Milánnak volt olyan MODja . (A többi sztem photoshopp...)
3. "Játék letöltése" és ott vannak + SKINek ... -
horvathd #5645 Szeretnék még gépeket betenni a játékba de már csak fizetősek vannak!2ugyan olyan gépet h lehet betenni a játékba? -
horvathd #5644 ingyen!!!! -
horvathd #5643 Köszi!!
És véletlenül modokat nem tudsz h honnét lehetne le tölteni?
szerinted is a jumbot ne tegyem be a játékba?
-
#5642 asszem csak skinek -
horvathd #5641 ezek skin-ek v modok is:? -
#5640 www.skintractor.fr -
horvathd #5639 honnét tudok még skin-eket és modokat letölteni ingyen? mert a SIMTRACTOR oldalon majd nem mindegyikért fizetni kell!! -
horvathd #5638 hello mindenkinek!azt hogy tudom megcsinálni h 1 gépből kettő legyen a játékba?? -
#5637 Roli ha így folytatod nem lesz ennek jó vége.... -
#5636 Most nincs kedvem moderálni pedig lenne mit ....-.- -
#5635 NAh figyeljen ide minden kezdő!
Sokan nem tudják hogy Full verziójú SimTractor NINCS!!!!!!
Ami fent van a simtractor.extra.hu-n az ugyan az amivel a Simtractor készítői,meg külföldiek játszanak csak be kell irni a license kódot és már full verzió is!
Emiatt nem kell kifikázni az oldalt....Sok láma -
kislalik #5634 CSAK AKKOR TUDSZ MULTIZNI HA "MEGVESZED" A JÁTÉKOT! -
#5633 Hali mindenkinek!
Segitsetek ,hogyan lehet 3.66E -vel multizni! -
#5632 Hova a faxba legyen már kiírva, hogy mielőtt hülyeséget kérdez valaki olvassa el a F.A.Q.-t? Elég érthetően benne van ez is:
"Miért csak demo?
Nem regisztráltad a játékot. Licens registering... menüpont alatt ird be: login: www.mttu.com, key: DC456FF
(3.66f verziónál minden játék indításkor be kell írni!)"
Te már csak tudod ugye?