Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
sim
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
"Miért csak demo?
Nem regisztráltad a játékot. Licens registering... menüpont alatt ird be: login: www.mttu.com, key: DC456FF
(3.66f verziónál minden játék indításkor be kell írni!)"
A farmer's Manual-t meg hagy békén.😄 elég ha végignézed és nem fogsz itt hülyeségeket kérdezni.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
"Hogy kell betenni a skineket?
A skin lényegében egy, vagy több képfájl(tga,jpg,bmp,png).
Nincs más dolgod, mint a letöltött tömörített állományt kicsomagolod és bemásolod a C:/Program Files/Simtractor 3.5 mappába és felülíratod az ott lévõket.
Mi a mod?
Egy teljesen új gép kerül a játékba.
Hogy kell betenni a modokat?
A mod letöltése után az állományt kitömöríted. Ekkor kapsz egy Machines/Machinery mappát és pár képfájlt(tga,jpg,bmp,png),
plussz szokott lenni readme fájl is. AZT OLVASD EL! A Machines/Machinery mappa tartalmát bemásolod ide: :/Program Files/Simtractor 3.5/Machines.
A képfájlokat meg ide: C:/Program Files/Simtractor 3.5.(Ezek a skinek.😄)"
Ja és még egy ilyen beszólás és következmények lesznek !
khm...khm...
<#levele>#levele>
nem is tudom minek csináltuk milánnal a FAQ-t !!! Én úgy látom hogy dísznek....meg még az IQ képességetek is egy kis gyerekével egyenlõ !
khm...khm...
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

khm...khm...
Új vok.
Honnan lehet letölteni a simtractort (akármeik kiadás)?
1.Nem demo.
2.Multin is lehet nyomni.(ez nem fontos!).<#help>#help>
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
A multit SEHOGY mivel ezzel a kóddal NEM LEHET!!
simtractor.com-on fentvan minden!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
amúgy a login: www.mttu.com
password: DC456FF
amúgy olvass FAQ-t!!!! és utánna kérdezz ha vmi nem érthetõ!!!
Most akkor tud vki játszani multiba vagy nem?
Ne hazudjon már senki hogy tud játszani.
Ezzel a license kóddal biztos nem mivel nem 1 vki használja...