8333
Simtractor V3.66
-
#5767 gaborkik a jobb oldali sarokban az a day=7,8 az a napot jelenti a 8 pedig a hónapot? -
Gaborkik #5766 Norbi ez melyik játék??? mer lehet tom !!! -
#5765 mostmár eltudom menteni a játékot minden fasza -
NORBIXY #5764 Szeva Peti.Én letöltöttem ezt a játékot de nem birom telpiteni valamilyen dab fájlban van ezt ne mviszi a demoon.Nem tudsz valamit amivel tudnám telepiteni??? -
#5763 oké akor jó.de direkt odaírtam h ... -
#5762 Tudnám miről beszélsz jó lenne.:D Mindíg a legnagyobb számozású mentést kell betölteni, az az utolsó.
Amúgy honnét szedted hogy amazone a nickem?:D (fendt,claas, amazone,lemken váltakozik tudomásom szerint). Egyszerűbb lenne, ha használnád a "válasz erre" opciót. -
#5761 amazone... mostmár eltudom menteni a játékot bele mek h load game és ot.
szántotam egy keveset de mikor következőnek beléptem akor már nem voltmeg.
de csinált egy ötödiket és abban volt benne a szántás.
amazon... nekedis így szokta mikor csinálsz valamit akor neked is esztcsinálja? -
#5760 Még nincs beérve, esik az eső, vagy gyorsan mész. -
#5759 már el tudom menteni a játékot csak arra kell rámenni h load game és ott kiválasztom a farmot.
-
paksimati #5758 sziasztok
bocsi hogy ilyenekkel zavarlak titeket de lenne egy kérdésem.
azt szeretném lérdezni hogy megevettem egy claas lexiont learatam a farm melletti kis földet majd átmentem a nyugatra lévö nagy földhöz. a kis földnél tökéletesen müködött a nagynál pedig minden másodpercben elhagyja ez miért van?
segitségeteket elöre is köszönöm -
balika666 #5757 Hella! Hol lehet letölteni a 3.0-ás verziót? vagy melyik a jó? letöltöttem a 3.66-ot de az egy nagy ..... -
#5756 www.torrentspy.com itt keress rá -
#5755 John Deere American Builder van! MEg ne kérdezz hol lehet letölteni, mert nem tom:D -
#5754 NEM
-
#5753 C:PROGRAM FÁJLS BA TELEPÍTETTEM -
adam0129 #5752 sziasztok
Nem tud valaki ehhez hasonló játékot pl. útépítőset vagy valamilyen építkezősét? -
kitt2000 #5751 Szia.Hova telepitedted a játékot mert a c -re kell a program files be kell mert akkor nem ment ha a D-re.A fő menű be van a regiszráció felet a load gaméra kell adig vined amig megnem találod. -
#5750 ahony viszáb jövök a machineriytöl ot van h mentés...
-
Gaborkik #5749 tudod aLoad Game -nél keressed a mentésed ... -
#5748 de nem menti el mer rá mek a save ra de mikor követlezőnek játszok ugyan olyan minden amit vettem gépet az ugyan úgy nincs a farmon de rá mek h save tölt utána h befejezte a töltést rá mek h back és kilépek a játékbol. -
Gaborkik #5747 elmenti az !!!! -
#5746 H KELL ELMENTENI A JÁTÉKOT MERT ÉN RÁ MEK SAVE DE NEM MENTI EL -
#5745 Ha netalán vki ismeri a filmet!:P -
Gaborkik #5744 végre
-
#5743 már tudok menni a traktorokkal.csak az volt a baja h kisbetűvel irtam a keyt.amúgy kössz a segítséget
-
trobi00 #5742 Fász huzd ki a netedet a gépböl és egyböl meni fog -
#5741 jah -.-'
-
#5740 A key-t nagybetűkkel kell beírni. -
#5739 de én beirom a kódot a 3.66e be de ugyanúgy demo game.
login:www.mttu.com
key:dc456ff -
#5738 de az nincs odairva h ugyaNAZ A E VERZIÓHOZ A KÓD
-
#5737 oké kösz
-
#5736 de miért olvasnám el még 1 szer a faq t? -
#5735 bazz agyam megáll hogy mit össze nem szerencsétlenkednek egyes emberek.....
FAQ-ban benne van minden!!!
Amúgy az E verzióhoz a kód ugyan az mint az F verzióhoz.... -
#5734 de nincs benne a 3.66e nek a kódja!!!!!!!!!!!!!!! hanem a3.66f nek van ot!!!!!!!!!
érted????????????? -
#5733 Akkor olvasd el mégegyszer... -
#5732 de mi a kód a 3.66e hez a faq-t már elolvastam!!!!!
-
#5731 Az egy dolog, hogy nem jössz rá dolgokra magadtól, de olvasni biztos tudsz. 3.66f verzióhoz már nem jó a kód, ezért lehet letölteni a 3.66e-t. BENN VAN F.A.Q.-ba!!!
Beszállni valamerre nyil+Ú.
Olvasni kellene, nem észnélkül kérdezni! -
Gaborkik #5728 a lényeg hogy magadtól jöjj rá a játék használatára !!!( érdekes módon sokan rá tudtak jönni segítség nélkül ! ) -
#5726 Mostnár télleg leállhatsz g...i k...a a...ba te k....cs -
#5722 Moderálva !