Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

6milan6
Tényleg! Ekkora xart.:S Ráadásul a skintractor.fr se megy, szóval ennyit a skin letöltésrõl. Ha ez a felállás marad, akkor uninstall lesz a vége....

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

azta ku.. <#wow1> fizetõssé tették a simtractor.net-et?<#merges2> valami hülye kreditpontokról olvastam. le akartam szedni a egy lexion skint,erre közli hogy nincs elég kreditem. "feltölteni" persze paypal-on keresztül lehet,magyarul fizess paraszt ha játszani akarsz... de lehet én értelmeztem félre a dolgokat <#zavart1>

6milan6
A simtractor.net-nek semmi baja. Mûködik az, csak be kell jelentkezni! Modok máshol nincsenek, már párszor leírtuk.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

p910211 énis csak a simtractor.net-et ismerem.regitráltad magad?és nem érdemes modokat (gépeket) letölteni mert nem ment stb...

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Szevasztok!
Valaki tudna mondani 1-2 oldalt ahonnan lehet gépeket tölteni?A simtractor.net nektek se jó?
Daneszka
NORBIXY 3 bálát egyszerre ugyan úgy veszel fel mintha 1-et vennél😊
Lásd a képemen amit én csináltam.

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Szevassztok ne mtudjátok miért van az hogy én csak egy bálát tudok felvenni a villával nekem nem megy igy 3 hogy kell csinálni???Fendt megirnád köszi.
ha lucernát akarok vetni akko a raklapnál meik gomot kell megnyomni?kellemes unnepeket.üdvözlettel Lalkó

bármikor lehet vetni <#help>?boldog ünnepeket

6milan6
Az a kocsi frankón meg van rakva, gondolom nem 10 perc volt.😄 Kár hogy ilyen xarul van megcsinálva a bálák fizikája.:S😞

Daneszka

nah go farm,sztem tök jól megpakoltam a kocsit😛

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Daneszka
Én értek nagyábol a hamachihoz de azzal sem lehet megcsinálni a multit!!!!!!!
Ne irja senki hogy ezzel a license kóddal és hamachival tudott multizni mert ez hazugság!

egyébként a hamachi-s dolog megoldható sztem csak senki sem tudja megfelelõenn kezelni ...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

6milan6
Ha mûködne a játék akármilyen módon is neten, biztos lehet benn mindenki ,hogy bekerülne a F:A:Q:-ba! Szóval semmi értelme naponta 2x megkérdezni a multy-s dolgot.

Daneszka
Nem lehet multizni!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ha megveszed eredetibe a játékot

Neten keresztül hogyan lehet játszani? Hogy más is menjen az uton, meg arasson!
császtok hogy lehet hamachival játszani ha van szerver
feherkiraly
Jah ezt én is megakarom kérdezni:
Lehet e ugy többen játszani hogy egy gépen ketten,ugy értem hogy valaki a Billentyûzettel játszik és a másik meg gamepadon

Vagy csak neten lehet játszani vagy még ott sem??????????????

Sziasztok! Többen nem lehet egyszerre játszani a játékba????
feherkiraly
Azt ird már le hogy most pl::ujraraktam a játékot és kezdek egy uj játékot benne ott te mivel kezded???????
hogy szántol e
vagy meg kell ganélyzni a földet????????

elõre is köszi....

A JÁTÉKBA A KUKORIT KELL SILÓZNI?
BOLOG ÚÚÚÚÚÚÚJJJJJJJJJ ÉVET KÍVÁNÓÓÓÓÓÓÓÓÓK

feherkiraly
Már megvolt nem is egyszer de ugyanaz:nem kell ki

Daneszka
Feherkiraly! Rakd ujra a játékot és próbáld ki úgy!

feherkiraly
De miért nem kelll ki ?????????????

Ez érdekes,Csak nekem másnak nincsen így????????

feherkiraly
Van msn címed????
vagy itt az enyém vegyél fel
[email protected]

A játék meg nekem is az a 3.66 verzió van meg.Az opciókban a 3D CROPS (on)
vagyis be van kapcsolva

6milan6
ha neked semmi nem kel ki, akkor a játék nem jó. Esetleg nincs kikapcsolva a 3d crops a menüben? Bár attól még kikelne minden, csak nem 3d-be látszódna.

feherkiraly
Vagy valit ti nem állitottok be az opciókba??????????

feherkiraly
Semi nem kell ki nekem.Hiába szántom.Pedig megtakolom a vetõgépet is.Jah a Gazról meg annyit hogy pl.te ha nem mûvelsz meg egy földet akkor az neked gazos lessz????Mert nekem nem.Vagy az idõt nem szabad tekerni elõre.Mert én tekerem.
Segitsetek valahogyan

6milan6
Ha simán tarlóba vetsz is kikel, csak gazos lesz. Semmi nem kel ki? Lucerna, búza, kukorica?

csá zsolti875 sehogy
Szisztok! Azt hogyan lehet hogy a játékba más is menjen az uton? Ne csak mi játszunk ott unalmasan! Más is dolgozzon a gépekkel meg minden! Ezt hogyan lehet?
Szevasztok nem tudjátok miért nem lehet használni a pénz kodot??
feherkiraly
csá
Valaki nem tudna nekem segiteni.Akarmit csinálok hiába vetek nem kell ki sosem.Megtankolom a gépet mindig,elvetem de nem kell ki.Ti milyen gépen futtatjátok a játékot hogy nem e az lenne a baj????Vagy ti hogyan mûvelitek a földet irjátok már le????????

kösszi

6milan6
Jaja! Szétcseszi a játékot. Nem ment, lefagy a mentés, stb...

Szia.Remélem mindeki végzet a földel és nem dolgóztok karácsony napján elkell végezni a karbantartást hogy startra kész legyen.Boldóg karacsonyt farmerek.

Daneszka
nyomd meg az ó betût ha már kivan nyitva a hátulja,legalábbis próba mert régen használtam azt a módot,de mivel nekem elcseszte a játékot ezért kukába vele!

6milan6
Nekem 2x sikerült leürítenem, akkor se tudom hogyan.xD

Kisvigyori
valaki megtudná mondani h h kell a rendfelszedõs kocsit leürítni???
mert az ö betûvel csak becsukja vissza az ajtaját

kisvigyori

BOLDOG KARÁCSONYT ÉS SIKEREKBEN GAZDAG UJJJJJJJJJJJJJJ ÉVET KIVÁNOK MINDENKINEK.
NEKEM VALAMIÉRT NEM SZEDI LE A BÁLÁT. 😞 ÉS A RENDFELSZEDÕ RENDFELSZEDÕJÉT HOGY LEHET KI/BE KAPCSOLNI?BOLDOG KARÁCSONYT

6milan6
Bálát, terményt, tehenet a városi silónál lehet eladni. a F.A.Q.-ba leírtuk hol találod. Ha lesz kedvem csinálok róla képet is majd.

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!😊

KÖSSZ MILÁN.A 2. KÉRDÉASEM AZ LETT VOLNA H A TEHENEKNÉL HOL ADJAM EL A BÁLÁKAT?MERT NEKEM SEHOL SEM SZEDI LE.BOLDG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET

Kisvigyori
békés boldog karácsonyt mindenkinek!!!!!!!!!!

kisvigyori

Mindenkinek kellemes ünnepeket!!!!
Boldog karácsonyt minden simtraktoros fórumozónak !!!

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

6milan6
Sehol, ???, nem.

A rendfelszedõbõl a cuccot h tom eladni?És a bálát a teheneknél hol?Mert nekem nem szedi le a bálákat.És ha a teheneknek akarom adni a bálát akkor azt nem tudom lebillenteni?Elõre is nagyon szépen köszönöm, és boldog karácsonyt és sikerben gazdag boldog új évet kívánok mindenkinek <#eljen>!<#confused>

Daneszka
Asszem delnyitod a hátulját a 9-essel utánna meg ö betûvel kinyomja magábol

Kisvigyori
hogy kell a rendfelszedõ kocsit leüríteni?

kisvigyori