8333
Simtractor V3.66
  • caseih9400
    Olvassatokmár F.A.Q.-t Ott van benne !!!!!!!!!!!!!!!!! -.-"

Idézem :
    ,,Hol tudom eladni a terményt, bálát, stb.?

A városi silónál. A telepről kiérve jobbra fordulsz és addig mész amíg lehet. Ott jobbra majd balra.
    Terményt simán leöntöd a silótartályok mellett, ahova kell. A bálával, tehénnel rá kell állni a mérlegre,
    akkor kiír valami számot és elkezdi leszedni a cuccot a pótkocsiról. Nem biztos, hogy elsőre leszedi mindet, akkor járj fel újra."
  • Daneszka
    nemlehet
  • claaslexion
    Hali!
    a füvet nem lehet silózni?
  • Daneszka
    ha fentvannak a állatszállító pótkocsin a tehenek,kimész a farmrol jobbra,ott csak egyenest,majd ha benvagy a kis városban ott majd megint jobbra(másfele nem is tudsz),utánna pedig balra és ott is van a siló,ráálsz a súlypadra,kimutat egy számot és szedi magátol lefele a teheneket.
    addig amég nem szedte le a teheneket a kocsirol addig ne menj le a súlypadról!
  • kislalik
    Cs!
    Annyit tudok h a traktorral a sárga pótkocsit behúzod a tehenekhz, lenyitod a hátrujját, kiszálsz,behajtod őket.(Azt meg nem tom h hova kell vinni őket :S)
  • caseih9400
    Nem neked írtam !
  • kislalik
    Cs!
    A F.A.Q.-ba nincs benno h hol lehet megvenni.
  • caseih9400
    F.A.Q.!
  • kislalik
    Csá all!
    szabi2008 nekem van kérdésem.Magyarországon hol lehet megvenni a simtractort?
  • szabi2008
    ha valamijen kerdesetek van vegyetek fel a skypra szabi120 .
  • kislalik
    Csá all!
    Claasxerion3300 azt mondtad h van oldala annak a boltnak ameikbe vetted a játékot.Légyszives ird le azt a linket!!
  • traktordave
    De sztem messze van meg nem fogok azért elmenni óvárra az biztos
    Már megbocsáss de egy 50-es biztos van
  • Gaborkik #5842
    hát Csornától már nincs messze óvár már bocsi :D
  • traktordave
    szeva claasxerion én is Gy-M-S megyei vok csak én Magyarkereszturon lakom. és messze van tőlem óvár, úgyhogy nem tud valaki Csornán vmi boltot ahol meg lehet venni?????

köccce!!!
  • caseih9400
    má megint : ÉÉ -.-

-.-"
  • Daneszka
    Nah megjöttél,má belémkötsz-.- ÉÉ
  • caseih9400
    nemhiszem :DD amúgy cső , rég beszéltünk :DD
  • kislalik
    Cs!
    Os, köcc.
  • Daneszka
    nah annak meg mi értelme lenne?
    te tudod mennyivel akarsz szántani,meg ha most mi mondanánk egy számot,te kipróbálnád lehet roszabb lenne s szántásod mint a milyen az adott sebességnél,mivel FPS-töl múlik az egész...
    Amúgy akkor a jó ha sztem olyan 11 környékén nyomod neki de amúgy majd rájösz hogy csinál szép munkát az eke
  • kislalik
    Csá!
    Ja és aki a F.A.Q.-ot csinálta az nem akarná beletenni (a faqba) h pl hanyasba ajálnják a szántást?
  • kislalik
    Csá all!
    http://www.newwave.hu/main.php erröl a honlaprol beszélss
    Claasxerion3300?Mer itt semmien simtractor nincs.
  • benice
    nemazér de az eredetibe is kellenek mod ok meg skinek
  • benice
    lehet hogy tudok kicsomagolni csak nem tom hogy mi az mert az egyik haverom dumált valamit de már a negyedére sem emlékszem
  • lippet
    Halli!
    Ahhoz mit kell átírni, hogy több trágya legyen?
  • Claasxerion3300
    igen baz meg vetem
  • Claasxerion3300
    de én Györ-Moson-Sopron megyébe lakok ésmosonmagyarováron vettem a neuwawe(nyúvé)-ba vettem 3600 ft mielöt még kérdiv ki nem volt fent a bolt onlapján a játékok közöt!!!!
  • Claasxerion3300
    benice értem én csak aztnem hogy hogy nem tuc v mit ki csomagolni az be rakni a tga fájlokat a tga fáljokhoz meg a töbit a töbihez??:S
  • Claasxerion3300
    hát azt hitem meg veszem eredetibe akor nem lesz beneanyi játék hiba de tévettem
  • traktordave
    de melyik boltba vetted claas xerion 3300?én is megvenném.mer csak a demó van meg.:-(
  • benice
    claasxeiron3300 a játék nem bonyolult hanem a k...a mod-okkal meg a skin-ekkel van bajom érted?
  • Daneszka
    tuti megvetted?:D
  • kislalik
    Csoki!
    Azt gondoltam h nem a zöldségeknél és nem is a húsoknál találtad othon a fagyasztóban.Na de pl pesten vedted?Mer én még suhol sem láttam.Ja és kicsomomagoloáshoz kell 1 progi.
  • Claasxerion3300
    Ja meg aki nem tud tömöritet fájlt ki csomagolni annak a játék kész bonyodalom!!
  • Claasxerion3300
    hát elöször is nem a husboltba vettem ha nem számitogépes alkatrész/szoftrver boltba!! 3600ft éert:P
  • Dylan96
    Kosz!
  • Figura1991
    Helló! Valaki nem tudja, hogy lehet e játszani hálózatban is és ha lehet akkor hogy! Ha valaki tud vaamit róla írjon már! Kössz előre is!
  • benice
    hello tutjátok nem vagyok egy számtek zseni de hogy kell
    kitömöríteni,kicsomagolni
  • kislalik
    Csá all!
    Claasxerion3300 hol vetted meg game-et?Mer igy h nem lehet multiba nyomni elég tré.
  • robi11
    helló.megadom az msn címem:[email protected]
    mond el hol vetted
    előre köszike szasz
  • MTZ80
    Csá mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Claasxerion3300 hol veted meg eredetib a járékot?
    msn:[email protected]
    vegyél fel msnenen vagy irj vissza a forumba.