8333
Simtractor V3.66
-
#5855 Olvassatokmár F.A.Q.-t Ott van benne !!!!!!!!!!!!!!!!! -.-"
Idézem :
,,Hol tudom eladni a terményt, bálát, stb.?
A városi silónál. A telepről kiérve jobbra fordulsz és addig mész amíg lehet. Ott jobbra majd balra.
Terményt simán leöntöd a silótartályok mellett, ahova kell. A bálával, tehénnel rá kell állni a mérlegre,
akkor kiír valami számot és elkezdi leszedni a cuccot a pótkocsiról. Nem biztos, hogy elsőre leszedi mindet, akkor járj fel újra." -
#5854 nemlehet
-
#5853 Hali!
a füvet nem lehet silózni?
-
#5852 ha fentvannak a állatszállító pótkocsin a tehenek,kimész a farmrol jobbra,ott csak egyenest,majd ha benvagy a kis városban ott majd megint jobbra(másfele nem is tudsz),utánna pedig balra és ott is van a siló,ráálsz a súlypadra,kimutat egy számot és szedi magátol lefele a teheneket.
addig amég nem szedte le a teheneket a kocsirol addig ne menj le a súlypadról! -
kislalik #5851 Cs!
Annyit tudok h a traktorral a sárga pótkocsit behúzod a tehenekhz, lenyitod a hátrujját, kiszálsz,behajtod őket.(Azt meg nem tom h hova kell vinni őket :S) -
#5849 Nem neked írtam ! -
kislalik #5848 Cs!
A F.A.Q.-ba nincs benno h hol lehet megvenni. -
#5847 F.A.Q.! -
kislalik #5846 Csá all!
szabi2008 nekem van kérdésem.Magyarországon hol lehet megvenni a simtractort? -
szabi2008 #5845 ha valamijen kerdesetek van vegyetek fel a skypra szabi120 . -
kislalik #5844 Csá all!
Claasxerion3300 azt mondtad h van oldala annak a boltnak ameikbe vetted a játékot.Légyszives ird le azt a linket!! -
traktordave #5843 De sztem messze van meg nem fogok azért elmenni óvárra az biztos
Már megbocsáss de egy 50-es biztos van
-
Gaborkik #5842 hát Csornától már nincs messze óvár már bocsi :D -
traktordave #5841 szeva claasxerion én is Gy-M-S megyei vok csak én Magyarkereszturon lakom. és messze van tőlem óvár, úgyhogy nem tud valaki Csornán vmi boltot ahol meg lehet venni?????
köccce!!! -
#5840 má megint : ÉÉ -.-
-.-" -
#5839 Nah megjöttél,má belémkötsz-.- ÉÉ
-
#5838 nemhiszem :DD amúgy cső , rég beszéltünk :DD -
kislalik #5837 Cs!
Os, köcc. -
#5836 nah annak meg mi értelme lenne?
te tudod mennyivel akarsz szántani,meg ha most mi mondanánk egy számot,te kipróbálnád lehet roszabb lenne s szántásod mint a milyen az adott sebességnél,mivel FPS-töl múlik az egész...
Amúgy akkor a jó ha sztem olyan 11 környékén nyomod neki de amúgy majd rájösz hogy csinál szép munkát az eke -
kislalik #5835 Csá!
Ja és aki a F.A.Q.-ot csinálta az nem akarná beletenni (a faqba) h pl hanyasba ajálnják a szántást? -
kislalik #5834 Csá all!
http://www.newwave.hu/main.php erröl a honlaprol beszélss
Claasxerion3300?Mer itt semmien simtractor nincs. -
benice #5833 nemazér de az eredetibe is kellenek mod ok meg skinek
-
benice #5832 lehet hogy tudok kicsomagolni csak nem tom hogy mi az mert az egyik haverom dumált valamit de már a negyedére sem emlékszem -
#5831 Halli!
Ahhoz mit kell átírni, hogy több trágya legyen? -
Claasxerion3300 #5830 igen baz meg vetem -
Claasxerion3300 #5829 de én Györ-Moson-Sopron megyébe lakok ésmosonmagyarováron vettem a neuwawe(nyúvé)-ba vettem 3600 ft mielöt még kérdiv ki nem volt fent a bolt onlapján a játékok közöt!!!! -
Claasxerion3300 #5828 benice értem én csak aztnem hogy hogy nem tuc v mit ki csomagolni az be rakni a tga fájlokat a tga fáljokhoz meg a töbit a töbihez??:S -
Claasxerion3300 #5827 hát azt hitem meg veszem eredetibe akor nem lesz beneanyi játék hiba de tévettem -
traktordave #5826 de melyik boltba vetted claas xerion 3300?én is megvenném.mer csak a demó van meg.:-( -
benice #5825 claasxeiron3300 a játék nem bonyolult hanem a k...a mod-okkal meg a skin-ekkel van bajom érted? -
#5824 tuti megvetted?:D -
kislalik #5823 Csoki!
Azt gondoltam h nem a zöldségeknél és nem is a húsoknál találtad othon a fagyasztóban.Na de pl pesten vedted?Mer én még suhol sem láttam.Ja és kicsomomagoloáshoz kell 1 progi. -
Claasxerion3300 #5822 Ja meg aki nem tud tömöritet fájlt ki csomagolni annak a játék kész bonyodalom!! -
Claasxerion3300 #5821 hát elöször is nem a husboltba vettem ha nem számitogépes alkatrész/szoftrver boltba!! 3600ft éert:P -
#5820 Kosz!
-
Figura1991 #5819 Helló! Valaki nem tudja, hogy lehet e játszani hálózatban is és ha lehet akkor hogy! Ha valaki tud vaamit róla írjon már! Kössz előre is! -
benice #5818 hello tutjátok nem vagyok egy számtek zseni de hogy kell
kitömöríteni,kicsomagolni -
kislalik #5817 Csá all!
Claasxerion3300 hol vetted meg game-et?Mer igy h nem lehet multiba nyomni elég tré. -
#5816 helló.megadom az msn címem:[email protected]
mond el hol vetted
előre köszike szasz -
MTZ80 #5815 Csá mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Claasxerion3300 hol veted meg eredetib a járékot?
msn:[email protected]
vegyél fel msnenen vagy irj vissza a forumba.