Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
V4??Valahol olvastam lessz
Fogadjátok el-e remek mûvet amit majdnem 2éve csináltam :T😄

khm...khm...
Mondok erre is pl.: Nem lehet 20km/h val szántani.
Ez a 3d Studio linkje
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Jobban ki van sarkítva a szakma igényességre mint a Simtractor. Nem akarom reklámozni, mert csak szórakozásból íródik, nem üzleti érdekbõl. (Ingyé lesz :-D )
Csak egy példát mondok: Az eszköz a traktorra nem egy gombbal csatlakozik fel, hanem ahogy a valóságban is. 2 vagy 3 ponttal.
Nincs könnyen kezelhetõ 3d tervezõ. 😞 Van a Blender, ha linuxos vagy, és windowson a 3d studio max. Velük lehet alkotni.
de kéne egy olyan tervezõ progi amihez van magyar útmutatás mer nem tok tervezni de biztos hogy könnyen megtanulnám !!!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
éveken keresztül készítenének..
khm...khm...
Elõre is köszi.
Jah és ez nincsen benne a Faq-ba,legalábbis én nem olvastam.XD
?
Dezzsoke, nekem van pár modellem.. hogy gondoltad azt a játékot?
AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB