Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát sajnálom!De most leszedtem az addons fájlt amibe a cougar van!Felinstaláltam és a játékban nem moccan sehova se!
6milan6
ITT. Átutalod a lóvét (44 euro) és emailben kapsz egy licens keyt.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Arra nincs skin.:S Legalábbis én még nem találtam rá, st fórumon olyat olvastam, hogy valamit elbaxtak a modellen.😄

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy lehet e valahonnan leszedni skineket!Nem a st.com rol!Nekem csak az a 11 fejes eke kellene!HA valakinek megvan elküldené?Elöre is köszönöm!
Ja helo
Szia kislalik!Elég jo föleg annak aki szereti ezt csinálni te holtartasz??
Hol lehet megvenni az eredeti játékot? Léci irjátok meg mert én megyek tanulni.
csoki NORBIXY te komoan az vagy?énis annak szeretnék tanulni.és mien annak lenni?már terveztél valamit?bocs a toladodásért

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Sziasztok remélem ténleg sikerülni fog ezt a játékot jol összehozni megcsinálni.Ha kell valami segitség szoljatok Mezögazdasági Gépészmérnökként lehet tudok segiteni egy két dolgot.Irjatok
A segítség mindíg elkel. 😊
kupci13
Valaki tudna csinálni TVT190-re JD skins.
Vagy akinek van az oda adná?

!!! HALA MADRID !!!

feherkiraly
És ha mégis megakarjátok csinálni oda nem egy két ember kell,de én is tok segiteni nektek valamikben ha csináljátok

feherkiraly
Miért akartok újj játékot csinálni???A simtrakinak nem lesz másik verziója???
V4??Valahol olvastam lessz

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=084614d7ad3832d9 ezt hogy csinálják?

caseih9400
Hát annyival biztos nem lehet !😄D

Fogadjátok el-e remek mûvet amit majdnem 2éve csináltam :T😄

khm...khm...

NEM! Mi csak játékból csináljuk. Én az élethûségre megyek. Inkább agrármérnööki szemszögbõl szeretném a dolgot megközelíteni.
Mondok erre is pl.: Nem lehet 20km/h val szántani.
caseih9400
Ti csináljátok aT.Sz.-t ?? 😮O

khm...khm...

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/mform?siteID=123112&id=10083915

Ez a 3d Studio linkje
egy link sem lenne rossz akkor már a tervezõprogihoz <#fejvakaras>

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Egy Simtractor utánzatról, amit már második télen fejlesztünk. (tavasztól õszig meló) .
Jobban ki van sarkítva a szakma igényességre mint a Simtractor. Nem akarom reklámozni, mert csak szórakozásból íródik, nem üzleti érdekbõl. (Ingyé lesz :-D )
Csak egy példát mondok: Az eszköz a traktorra nem egy gombbal csatlakozik fel, hanem ahogy a valóságban is. 2 vagy 3 ponttal.
Nincs könnyen kezelhetõ 3d tervezõ. 😞 Van a Blender, ha linuxos vagy, és windowson a 3d studio max. Velük lehet alkotni.
ha mondtok nekem egy könnyen kezelhetõ 3d tervezõt akkor készítek pár skint a játékhoz
de kéne egy olyan tervezõ progi amihez van magyar útmutatás mer nem tok tervezni de biztos hogy könnyen megtanulnám !!!

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Daneszka
Milyen játékrol beszélsz te?😄

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Sziasztok! Ha van vkinek modellje nem kell, hogy tartogassa, szivesen felhasználjuk "játékunk"ban.<#taps>
Daneszka
simtractor.com

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Léci irjatok már!
Hol lehet megvenni az eredeti játékot$?
Miért nem tudok beleülni azokba a traktorokba amit megvettem?
6milan6
Szerintem nagyon naívak vagytok. Nem olyan egyszerû összehozni... Bár ne nekem legyen igazam.D

oksza.de ha lesz játék akko majd ideadjátok?és azt ha csináltok akkor meg lehet csinálni hogy neten is lehessen játszani

caseih9400
Még csak tervezzük . Dezzsoke épp ma keresett a játékba motort.

khm...khm...

ja,bocs de pl a NFS valameik részét biztos csinálták 1 éven keresztül sztem.am jó lenne ha csinálnátok 1 jó ki traktoros játékot.énszerintem mindenki örülne neki.és am sok szerencsét a készítéséhez (már ha csináltok)!

caseih9400
nem nehéz , már egy csomó minden van hozzá . Traktor stb... és nem tok róla hogy egy játékot
éveken keresztül készítenének..

khm...khm...

ezt komoan kérdezem.ez csak vicc vagy tényleg gondolkodtok rajta hogy csináltok 1 játékot?mert az nem lehet könnyû ha a rendes játékgyártók éveken keresztül készitik.

Kb úgy hogy szerzünk egy kész dx9-es játékmotort, aztán arra ráhúzunk pár skint, terep, gépek, stb stb meg megcsinálni a fizikát /*ehhez kellene programozoi tudas*/ és utána lenne egy játékunk, minõségtõl függ hogy mennyire fasza 😊
kb az F3-al tod változtatni.

feherkiraly
Hali valaki ne tudja hogy van e a játékba hátsó kamera négyzet?Ha van akkor mit kell nyomni?
Elõre is köszi.
Jah és ez nincsen benne a Faq-ba,legalábbis én nem olvastam.XD

6milan6
Oda van írva elég érthetõen (mégha nem is tudsz angolul), hogy venni kell.

6milan6
Szétcseszi a játékot! Lefagy mentés közbe, nem tölti be a mentést stb....

caseih9400
olvass vissza THX !!

khm...khm...

szeretném betenni a játékba! de mért csak saját felelõsségre:
?
FIgyelem ! A Pöttinger Jumbo modot mindenki CSAK SAJÁT FELELÕSSÉGEL RAKJA BELE A JÁTÉKBA ! és mér???????????
amugy nagyon fasza ez a játék<#nevetes1>
caseih9400
LoooL

khm...khm...

6milan6
Képes voltál írni ide?😄 Megmondalak a tanítónéninek.xD

caseih9400
<#nevetes1><#mf2>

khm...khm...

Megnéztem a F.A.Q.-t, de nincs benne az hogy miért egy ilyen szar JD van itt kint amikor írom ezt a HSZ-tXD
Dezzsoke, nekem van pár modellem.. hogy gondoltad azt a játékot?

AMD QuadCore Phenom Black Edition 9850, SAPPHIRE HD4830 512MB DDR3, MSI KA780G, Kingston 4GB 800MHz DDR2, Western Digital 500GB

köszi
6milan6
Az csak skin!!! A játékban lévõ gép kinézete lesz tõle más. F.A.Q.!!!

bocsi h zavarlek még titeket!de probálok letölteni még gépeket és mikor letöltöttem és kicsomagoltam utána csak 1 pl:.330 tga van és ennyi ezt h tudom betenni a játékba éz mondjuk 1 troctor töltöttem le!de ezt nem tudom sehogy sem betenni !ha erre még válaszolnátok azt nagyon megköszönném!!!
köszi szépen mindent!!!!!