Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belemegyek hogy letötés és az alat l esz egy kép ha belépsz ojannal hogy lehet játszani
nem a szar demoval
hijába megyek a f.q.a. meletti lévöre azis csak demo én már csaktudom
Nekem még nincs msn-em oké kislalik . Mi az imél cimed??????admeg
Claasxerion3300 igen.vagy bontod a net kapcsolatot vagy a F.A.Q. mellet van hogy játék letöltése.onnan letöltöd az e (vagy az f nem tom fejbõl)és akor csak 1x kell beirnod a kódot és jo.

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Be szarok a www.mttu.com
DC456FF
nem megy be irom és nem regisztrál!! TI TUTOK VALMIT ROLA????????IRJATOK!!!!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
okés?

vegyél fel msn-re roli97.msnem:[email protected]

Én már elolvastam 3az F.A.Q.-ot otvan hogy letöltés de az csak ademó
6milan6
...és nem is a topik témájához tartozik...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

csoki.már találtatok progizót?és ez nincs benne a faq.ban :P

Daneszka
Így van!
Bármit akarsz kérdezni,elõtte olvasd el a FAQ-t!!!

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Nos kérlek olvasd el a F.A.Q.-t amit úgy érsz el hogy a SIMTRACTOR felirat alatti F.A.Q. nagybetûkre kattintasz és a bejövõ oldalt olvassad el!!! EZ szól mindenkinek!!!

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

ugy értem az eredetit hogy nem demo hanem a rendes játék érted
meg már sztem mindenki kijátszotta magát és vár a V4-re ( már ha lessz )

Jah hát suli van azt ki ér rá erre ??

6milan6
Pl. én?:D Nincs téma. Nem játszik vele senki, nem kérdez senki semmi olyat, amirõl még nem volt szó. Már csak az offolás megy....

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
"Eredeti" akkor lesz, ha letöltöd a játékot a simtractor.com-ról és veszel egy "személyre szóló" licens key-t. (44 Euro)

ami müxik?

Van egy ilyen játék is , hasonló kicsit a simtractorhoz, csak nem nagyon sikerült eddig még normálisan leszedni.
caseih9400
mirõl beszélsz te?

khm...khm...

Hali!
A simufarmot nem tudja valaki hogy kell letölteni úgy hogy mûködjön is? És ne keeljen fizetni érte? Elõre is köszi!
caseih9400
V4 topik= adatlapomra katt -> Simtractor V4

khm...khm...

Hali!
A simtractor v4-rõl tudtok valamit?
Mikor lesz kész meg ilyenek?
Köszike!
6milan6
Igen lehet, ha veszel eredeti licens key-t a www.simtractor.com-ról 44 euróért.

Hali!
A simtractorral lehet játszani neten keresztül is másokkal?
Ha igen hogyan?
Légyszi írjatok!Köszi!
azt szertném kérdezni hogy ha a 11edik hónapba vagyok akor még vethetek???:S vagy lényeges szempont nézni h hanyadik hónapva vagyok???

irjatök elõre is kössz.....
6milan6
A narancssárga állatszálítót behúzod az istálló mögé, lenyitod a hátulját, kiszállsz a traktorból és nekimész egy tehénnek. Elvileg elindul mind felfele a pótra, ha fentvannak, hamar beugrasz a traktorba és felcsukod a hátulját.
Az egy átrakókocsi. Vetõgép utántöltésre lenne jó, vagy kombájntól kihordani a gabonát pl. kamionhoz.

Sziasztok! Hová kell álnom és melyik póttal hogy "bocik" beugrossanak??? <#vigyor2> És mire való az a kék pót ami alapból a tankolóhely mellett áll a sarkon? Elõre is köszi <#worship>
caseih9400
LoL

khm...khm...

6milan6
<#nevetes1>

Daneszka
hát csak kipróbáltam mit tudok fél perc alatt:D

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

6milan6
A mentés egyik fájljában lehet módosítani az értékeket. Így lehet több trágya, gabona, pénz, szarvasmarha. Ezt nem sikerült kultúrált módon leírni.xD

nem a "ganyé" szóval van a gond hanem hogy te azon mit akarsz kiirni ???

feherkiraly
Hááát azért én is írtam már értelmetlen mondatot de ez .:D:D:D
Azt is leüti....

kicsit érhettõbben.muszá ennyire parasztnak lenni?(nem csúfolásként)

na végre h van itt vki.

mitcsinálni a trágyával ?

találtatok már progizót?

6milan6
"Hogy kell betenni a skineket?

A skin lényegében egy, vagy több képfájl(tga,jpg,bmp,png).
Nincs más dolgod, mint a letöltött tömörített állományt kicsomagolod és bemásolod a C:/Program Files/Simtractor 3.5 mappába és felülíratod az ott lévõket."

csoki!fendt nem lehet h nem is kukiricát arat hanem csk kitapossa a gép.vagy az 1-es és a 2-es gombokat benyomtad?.leraktad teljesen az asztalt?

énse tom.és kössz rájöttem

helooo....... nem tudjátok nek mi vn a lexionommal????????? elég furán arat nagyonsokat nem vág le hanem otthagy pedig naggypon szép lasan meejk((( segitstek)
feherkiraly
Azt szerintem sehol de nem tudom:::::D

hol lehet megnézni az üzeneteimet?

feherkiraly
Hogy mennyit írtál???

A játékról: hogy ne a Simtractoros forumot terhelje (akit érdekel)
www.afarm.blog.hu
feherkiraly
Jah nekem is 3.66 van és beletom tenni....Na de most mi lessz ezzel a játékkal amit akartok csinálni???Van már valami ami kell hozzá,mert én semmit nem tudok???:D

caseih9400
mert nem 3.66-od van !

khm...khm...

Dögöljek meg ha bele tudom rakni a fendt packot!Úgy csináloma hogy a FAQ ba le van irva és nem megy!Help