Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daneszka
miért ne maradhatnának? Az a terület is a tied mint minden a játékban:)

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

6milan6
Ott hagyod ahol akarod. Nekem jópár kint van a földek mellett.xD

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

és még 1 kérdés!hogy amiket megveszek gépeket azokat mindenképp át kell vinni a saját farmomra?v maredhatnak ott is?
köszi szépen!!!!!
6milan6
o, p, l, é

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Hello mindenkinek!letöltöttem egy case traktort és hozzé vetõgépet!sikerült betenni a játékba is!de viszont a vetõgépet felveszi a traktor a hátuljára de az elejére a magtartályt nem! azt mivel tudom felvenni??? válaszotok elõre is köszönöm!!!!
März 2008

6milan6
Itt kár bármilyen témát felhozni, mert egybõl kezdõdik a lámulás.:D

NEM LEHET LETÖLTENI, MÉG NINCS KÉSZ!

Jónak nézki ez a Bauernhof Simulator.A grafikája is jó,egész élethû
caseih9400
a többit én töröltem mert nem ide való a kis senycinek a hsz-ei :))

khm...khm...

"lássuk"
nem tudom mi a baj sztzem nme küldi el az üzenetemet amit itt irok:SSSSSSSSSSS ti lássátoK?
caseih9400
Off off

khm...khm...

lippet
Guten Morger!!!!:D
Bauernhof Simulator

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

kislalikra gondoltam elõbb :( csak rosszra válaszoltam
simtractor az komoly játék nemgondolod? vegyél matchboxot azt tologassad a szõnyegen XD

ui. ha megsértõdsz, akkor kapj el ha tudsz bebebeee
Daneszka
kislalik be is foghatnád igazán:) Te csak törõdj a SimTractorral....
Jó az neked.

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

Daneszka
kiröl van szó most?:R Milyen programozórol?

csináljatok játékot.hájrá milánék csapata,gyõzni fogtok!<#bee1><#nevetes1>királyok vagytok.mikorra igéritek?holnap?akkora jólesz.király

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Pepsi Twist
ez atom brutál fain game :D (le is rántom sitty sutty gyorsan)

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ez a bauernhof nagyon baba :P most tavaszra igérik de jó lenne benne nyomulni az mtz-kkel :D meg a fortschrittokkal :P esetleg ifa raba XD
ez a bauernhof... elég jónak tûnik úgy látom hogy még a kerekek ledifferálását is megoldották:P találtam egy videót róla, bár a hátsó felfüggesztés érdekesen mozgott a kombájnon szép volt a többi része...

valaki németül tudó adhatna egy linket ahonnan le lehetne tölteni :D
caseih9400
hogyha csinálnánk játékot akkor elõször progizó kéne XD

khm...khm...

6milan6
Én már itt elvesztettem a fonalat.xD

caseih9400
van egy haverunk Milánnal az elég jól tud programozni ;)

khm...khm...

programozás részét megpróbálom magamra vállalni, bár ehhez még kellene egy kis gyakorlat, de majd megtanulom a C++-t :p C-t már vágom :)
6milan6
Ez mind szép és jó, de ha a 2 fõkolompos közül az egyik én lennék, akkor elõre közlöm, hogy sík hülye vagyok a programozáshoz és türelmem sincs ilyesmihez.:D
Ja, meg elvileg ugye készül a V4 is, talán még azt is megérjük, hogy megjelenik.:D Távolabbi lehetõségnek meg ott a Bauernhof Simulator, bár ott is elég sûrûn változnak a dolgok.:S

caseih9400
kivágási hiba megmég aza baj hogy kicsi aza kép ahol meg lehet buherálni<#szomoru1>
a kite zöld színekbe tündököl am

khm...khm...

a kite-re gondolsz? még két perc és a méretet is eltalálod faszára :P amúgy az épület lehetett volna sima szürke is :) mer az hihetõbb mint a fûzöld, nehogy rágerjedjenek a tehenek XD
caseih9400
Életem elsõ nagyobb skinje 2perc alatt készlett :)

khm...khm...

jó játék lenne ez csak kellene alá valami értelmesebb motor, értsd szebb grafika alatt se megroppanó meg használható, mert ami alatta van az egy... azért az egérhasználatot megcsinálhatták volna, kattintok erre semmi, jó kurzorral rámegyek, egy kis idõ múlva odakattan, utána meg kurzor is mozdítja a cuccokat... és ez csak a menü :(

jó lenne csinálni egy normálisabb játékot, múltkor valahol láttam valami fasza dx9-es motort, és a "2 fõkolompos" ha felskinnelné lehet hogy egész értelmes dolgot lehetne belõle kihozni :)

valamint volt egy magyar kezdeményezés anno "tsz" néven, Traktor Szimulátor, nem tudom hogy hova jutottak vele, de gyanítom hogy belefulladtak a fejlesztésbe.

ui bocs a hozzászólásért csak jól esett leírni a véleményeket meg egy pár ötlete :D
caseih9400
DELETED :)

khm...khm...

6milan6
Na állítsátok már le magatokat! Ha valami problémátok van és nem tartozik a topik témájához, írjatok privát üzenetet és ne itt offoljatok!

claaslexion
:)))))))

claaslexion
van 1 perced és látni akarom a képet

caseih9400
érdekes, régen meg tudtam csinálni a "Major 2000 kft" feliratot 1PERC alatt..
hogyha szerinted nehéz akkor te jó nehézfelfogású vagy :)
tudod a jó munkához idõ kel azaz holnap kezdek bele :P
Kép:

khm...khm...

claaslexion
szerintem akkor már neki is estél volna!!! :)

claaslexion
:))
kipróbáltad?

caseih9400
pedig nem nehéz , majd holnap csinálok énis ;)

khm...khm...

claaslexion
kössz! :))
elbabráltam vele egy darabig

Daneszka
Szép munka!

claaslexion
csak IrfanView-el belepiszkáltam
nem nagy dolog inkább az tartott sokáig amig rájöttem hogy mit meg hogy
utánna már egyszerü

caseih9400
www.sgupload.cwi.hu és az elsõ linket másold be ide amikor felraktad a képet!

khm...khm...

claaslexion
látod?
én miért nem?

Daneszka
Jó lett a skin:)
Milyen progival csináltad?

claaslexion
nem tudok képet feltölten :(
pedig szerintem tök jó

claaslexion

6milan6
Hú de értelmes vagy, hogy kikapáltad a búzát.xD<#taps><#idiota>

6milan6
Az nem kapa, hanem rögtörõ henger.:D Lényegében semmi értelme a játékban.