8333
Simtractor V3.66
-
#6118 jók a képek f...sza így tovább
de én nem tom h lehet ijen képeket csinálni
te mivel csinálod őket?
-
#6117 óóóóúúúú de sukár képek:P
Én nem szeretek a gumihevederessel menni,alig lehet irányítani úgy szedi a tappancsát:F -
#6116 Na hogy ne csak a lámaság legyen itt, elővettem ezt a "játékot"
-
#6115 regizned kell a játékot.
ha többet akarsz tudni add meg az msn címed
csá -
targa6269 #6114 Helló!
Visszaolvastam, találtam is választ arra a kérdésre hogy hogy kell visszaszálni a gépbe, de nekem valahogy nem müködik. Hiába nyomom a felgombot ó van ű vel ú val stb. semmi. Mi lehet a baj. A másik kérdés hogy mi a lényege a játéknak? Van az elején pár elérhető feladat de mit kell csinálni? Ezt honna tudom meg? Például a legelején a kamiont hova kell küldeni? -
#6113 Játék közben hosszan megnyomod az ESC-et utánna ott van hogy save ...ennyi .... használj máskor keresőt ! ami az oldal alján van ! -
Gaben87 #6112 Most részletesen nem fogok visszalapozni mittudomén hány oldalt mert akkor reggelig itt görnyedhetnék a gép elött!A F.A.Q.-ban nincs!:)Na,segítetek? -
#6111 Részletesebben olvass vissza !!!!!!!!!!!!!!!! THX! -
Gaben87 #6110 Hali!Lehet nevetséges a kérdés de jó lenne ha segítenétek!Hogy a jó istenbe lehet elmenteni a már elkezdett farmot és utána visszalépni ahol abbahagytam?!Részletesen írjátok már le lécci!Köszi!:) -
#6109 sehogy.
vegyél eredteti key-t. -
konrad91 #6108 valaki eltudná mondani hogy lehet neten multiba jáccani a simtractor 3.6 E verziót
az msn cimem: [email protected]
kérlek segitsetek előre is köszi -
konrad91 #6107 mijen játék az a Bauernhof Simulatort??? -
#6106 Hali mindenkinek!!!Nem tudjátok hol lehet INGYEN letölteni a Bauernhof Simulatort???
MEgköszönném ha irnátok! -
konrad91 #6105 valakinek eredi key van??
jah hol lehet megvenni az eredeti key-t??????
-
konrad91 #6104 hy
hogy kell multiba jáccan a 3.6-os verziót???
előre is köszi? -
#6103 vegyél eredeti keyt.Ha megvetted küld át nekem is :p -
Gaben87 #6102 Nagyon szupi ez a jatek csak az a baj hogy mindent egyedül kell csinálni és így nemigazán haladós!pl.aratás után egyböl lehetne bálázni meg stb.Eléggé időigényes!Tényleg,neten hogy lehet játszani úgy hogy többen? -
#6101 robi nézted már a simtractor .netten?a kombájnt meg majd küld át msn -nen -
#6100 valaki nemtudna má küldfeni 1 kurva föld skint?
ami ugyan úgy barna a vetés után.
már 3szor kérdeztem!!!
-
#6099 gyurka 5240-es nemjó
me van
-
#6098 csátok!aki tud küldeni skineket(fendt 6300c kombájnt)az vegyen fel msn-re:[email protected] -
#6097 ki tud ojan skint küldeni ami vetés közben ugyan úgy barna
aki tud 1 vegyen fel msn-re
msn:[email protected]
-
#6096 nekem is volt ijen kiléptem és vissza és jó volt
-
Gaben87 #6095 Hali!Melyik gombbal lehet lecsúsztatni a silót?pedig megbillentettem a kocsiszekrényt és nem jön le!Naggyon konkrét a játék! -
#6094 ki tud ojan skint küldeni amikor vetsz ugyan ojan a vetés mint a szántás mármint barna
aki tudja küldje már el kössz.
msn:robi_fifa_96@hotmail. com
-
#6093 Hali.Nem tudjátok hol lehet letölteni INGYEN a Baurnhof Simulatort???
Aki tudja irjon:[email protected] MSN cimre.Jo lenne.Elöre is köszike!!!! -
kalilaci #6092 Kis és nagybetűre érzékeny!!!! -
#6091 Nemjó az a kodal.ugyan azt csinálja..
-
kalilaci #6089 A regisztráni kell a játékot!
A kódot a F.A.Q-ban találod meg! -
#6088 Utána jó lesz?
-
kalilaci #6087 Laki89!!!
F.A.Q-t olvasd el!
Benne van. Hidd el megéri!! -
#6084 OKÉ
-
Gaborkik #6082 sztem ez a V4-ben lessz majd benne de nem 100% -
#6081 a casemx 255-öt honnan lehet úgy letölteni h belelehessen rakni a játékba?
-
#6080 bameg még aszt se tod mi.
majd ha pontos infót adsz nem ijet pl:(bigyó)
akk talán lehetne segíteni neked. -
farmergyuluss #6079 szerintem te a gazra gondoltál,azt le kell gyomirtózni. van az önjáró vegyszerező,azzal átmész a farmra,és a siló mellett van egy tartály. melléállsz,feltöltöd a vegyszerezőt,kimész a földre és levegyszerezed. -
#6078 Msn:[email protected] -
#6077 üdv!meg csináltam az aratást,tárcsázást,vetést,utánna kinölt ilyen zöld bigyusz:),és nem nől tovább azzal mit kell csinálnom?? -
#6076 eszt nézzétek meg lécc és aki tudja mondja már meg honnan lehet letölteni ijen területet -
#6075 st pics