8333
Simtractor V3.66
-
david47 #6260 ja kellene
add emg az msn ed vagy vmi. -
#6259 ja ok
-
#6258 Robi11!Már 3 napja felvettél msn-re , és ma is irogattunk.Én vagyok Farek.Már küldtem a Rábát. -
#6257 bmw320i nekem kell a rába skin ha ideadod
vegyél fe mmsn re:robi_fifa:[email protected]
kössz csá -
#6256 Mama 2! Start menü , minden program , SimTractor Game , Farmer's Manual ENG.Ott minden le van írva.Mit , mivel , hogyan. -
#6255 Megvan a Rába Steiger és a jó öreg kék MTZ (nem tom hányas).Kell valakinek?Tudott már valaki multizni? -
#6254 fel , le , jobbra , balra
váltó : M , "," powershift "." "-"
cucc feltvétele traktornak "Insert" "Delete"
kombájn vágósztal felvétele "Home" "End"
asztal le-fel mzgatása : Á Ű
beindítás Ú
Lámpa Ü
és ezek vannak még : 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,9,ó -
#6253 Ok, azt szedtem le. Amúgy vettem gépet, beindult a játék, egy traktorban ülök, de nem tudom irányítani, Hogy irányítom? -
#6252 E!!!!! -
#6251 Ezt leszedem:D. De melyiket szedjem? A SimTractor_366 E game-et, vagy a SimTractor_366 F game-et? -
konrad91 #6250 az baj hogyha netről van meg a játék ??
és azér nem lehet multizni??
valaki segitsen már!!!!!!!!!
-
Gaborkik #6249 sztem olvass jó sokat vissza ugyanis ezt témát kiveséztük !!! röviden : NEM -
kitt2000 #6248 Nem tudom-e ismeritek eszt a oldalt. wwwsimtractorpl.net -
hemidzsoo #6247 Helló! Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy a játékban lehet egyszerre két pótkocsit vinnia traktorral. Lehetséges?
-
#6246 Ennyit játékkal még nem szívtam , mint ezzel.Mindnet jól csinálok , de nem tölti be.Én ezt már nem vágom.Ha valakinek sikerült már multiba játszani , az írja le legyenszíves , hogy hogyan csinálta.Köszi! -
#6245 75. oldal #159 Hsz -
#6244 sziasztok
na szoval, az a helyzet, hogy még nem birtam feltölteni mivel nem vagyok itthon sokat(melo). A multi meg jo csak avval is szarakodni kell. Lépésenként leirom nekem hogy sikerült:
1.vezérlőpultba van egy olyan hogy tűzfal..., na szoval ebbe van olyan menüpont hogy "távoli asztal" ezt bekapcsolod.
2.a játékba a multiplayer options:rámész az ip, ez a saját ip cimed erre nyomsz egy entert
3.belépsz a waiting room-ba és ott rámész hogy create farm, az fogja ki irni először hogy dont registred, de majd kapnod kell egy szervert tehát egy farmot és kivan irva mennyien vannak benne
4. rá kattintasz és vársz, mert kurva lassan tölti be vmi miatt, de lehet csak nekem.
ennyi
üdv
-
#6243 Sziasztok!Tudott már valaki multizni? -
#6242 császtok nekem megatták az eredeti keyt ! nem vicc akinek kell vegyen fel msn re :[email protected]
de tényleg nem vicc!!!!!!!!!szasztok
-
#6241 Szevasztok!Konrad91!Én nem tudom , hogy hogyan lehet multizni , de szívesen kipróbálnám.Elküldöd az eredeti key-t?Jó lenne multizni , mert egyedül uncsi. A címem: [email protected] az msn is ez.Köszi!Farek! -
konrad91 #6240 vki tudja h hogy lehet multizni??
van eredeti key
az msn cimem :[email protected] -
#6239 kössz:D -
#6238 Robi 11!Töltsél fel 10 credit-et és le tudod szedni.Csak azt tudod ingyen leszedni , amihez nem kell credit.Akinek megvan a Rába , az legyenszíves küldje el nekem.A cím: [email protected] az msn is ez.Köszi! -
konrad91 #6237 kössz -
#6236 nem -
konrad91 #6235 lehet kormánnyal jáccani a játékot?????? -
#6234 ki tudja nekem letölteni a www.simtractor.net ről a claas jaguar 695-öt ha vaki letudja szedni szoljon előrre kösszönöm
msn [email protected] -
#6233 jó,jó
kössz -
#6232 Ne okoskodjál mer megb@szNak! -
Gaborkik #6231 szeva május 1.-jével mire utalsz ??? -
#6230 írd le megint -
#6229 írtál semmit én nem tok rolla -
#6228 nem
-
#6227 case ih 9400 -
#6226 írtam linket ahol megkérdezheted -.- -
#6225 case oh 9400 hogy lehet KÉPEKET CSINÁLNI AZZAL A SZARAL!??
MIT H KELL BEÁLÍTANI?? -
#6224 a siló nem fojik le sehova!am meg a tehenek mellet van egy beton és oda beborítod
-
#6223 Köszi! -
#6222 ahova szeretnéd leöntöd úgy mint a gabonát.. -
#6221 Még egy kérdés és nem zavarlak tovább.A silót hova kell leönteni?Nekem nem folyt le sehova pedig sok helyre próbáltam.Ja és , ha sikerül valahova , akkor azt feltudom a rakodóval vagy valamivel szedni?Olvastam a F.A.Q.-t , de ez nem volt benne.