Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feherkiraly
Aha oké köszi:::De remélem hogy nem tart sokáig a várakozás!!:D

Daneszka
Nem tudja senki!!
Ha tudná vki úgyis egyböl mondaná.
Amúgymeg simtractor.com-on tuti olvasni lehet majd róla ha elkészült vagy bármi ilyesmit

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

feherkiraly
bocsi csak egy kérdés!!Mikor lessz kész a V4??Vagy nem lehet még tudni??

Daneszka
én sztem csak bálákban. legalábbis én úgy szoktam

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

A lucernát csak bálákba lehet bevinni?Tudom van a jumbo,de én inkább a silózóval szeretném levágni
mi lenne szted ? élünk virulunk várjuk a V4-et stb <#vigyor2>

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

miva veletek?

\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"

Dolgozik a gép!!!
http://mezogepvideo.extra.hu/Raba250_Kuhne.htm
Hali!
Nem tudjátok, hogy a simtractor.net-en mikor lesznek új mod-ok, vagy már nem lesznek?
Köszi!
6milan6
Nem.:(

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Hali!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy be lehet e állítani hogy tél is meg nyár is legyen a játékba anélkül hogy mindig ki kelljen cserélni õket?
Elõre is köszi!
caseih9400
a tankoló mellé állsz...-.-

khm...khm...

helloka azt szeretném megkérdezni hogylehet tankol mert nekem nem megy help<#fejvakaras><#fejvakaras><#help><#help>
caseih9400
pedig nem látszik...

khm...khm...

má bocs de ez 1 kicsit fárasztó.érdekes, én el tudtam olvasni a f.a.q-ot

6milan6
Tudomásom szerint magyarul sikerült írni a F.A.Q.-t, szóval nem ártana megtalálni benn a dolgokat.

"Miért nincsenek a játékba gépek?

Gépeket a Business... , Sell/Buy... menüpont alatt lehet venni."
ENNYI!!!

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

6milan6
Aki elolvasta a F.A.Q.-t.:D

A Skintractor.fr-en nekem seenged tovább lépni
caseih9400
Én elõre szóltam...

khm...khm...

bocs a baztatásért...

Roli97 vazze figyelj má!
Elõször letöltöd a játékot (ajánlom az e-t).A masineri adonszot (vagy mi a f*szomat)ahogy a FAQkban le van irva.oké eddig megvan.utána belépsz a játékba .rögtön a fõmenüban van oan h linces valami.oda berod amit kell és ennyi.vagy iorjál már az e-mail cimemre (mivel te nem birod leirni a cimedet igy onnan majd tom ha küldesz ott majd mindent elmagyarázok.

6milan6
Nekem Firefox-al megy....

6milan6
Olvasol is közbe, vagy csak eszetlenül kérdezel?

kupci13
Igen.
De hiába kattintok nem tölti az oldalat.

!!! HALA MADRID !!!

Hol lehetletöteni az eredetit ?????????
6milan6
Nekem enged.:D Kiválasztod a kategóriát és felül ott lesznek az oldalszámok...

6milan6
Ezért tedd fel az "e" verziót, de te nem tudom mit olvastál tegnap, ha ez is bonyolult?!:D

Ismét szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy ez fórm! Ami azt jelenti, hogy vissza lehet olvasni a régebbi hsz-okat, amibõl még az is kiderül, amit még meg sem kérdeztetek.

caseih9400
Mit tudom én .

khm...khm...

kupci13
???

!!! HALA MADRID !!!

Amugymeg nem tudom hogy vagytok vele de it nálunk a fél falu ösze van kötve(lan)kábelal és vki csinál szervert simán tudunk jáccani:P:P:P:P:P:P
caseih9400
Ezvan.

khm...khm...

Kislaki nekem osztot net van szal a gépem minen ora minden sec jénben fent van a neten szal nem tudom játék közbe bontani e netet<#falbav><#falbav><#falbav>
kupci13
www.skintractor.fr
ezen az oldalon mért nem enged lapozni a skinek között?

!!! HALA MADRID !!!

caseih9400
MODERÁLÁS befejezeve.... -.-

khm...khm...

caseih9400
1. Ne írd le a kérdésedet 2x mert BANánt adunk .
2. Tudtommal nincs ilyen MOD de asszem Milánnak volt olyan MODja . (A többi sztem photoshopp...)
3. "Játék letöltése" és ott vannak + SKINek ...

khm...khm...

Szeretnék még gépeket betenni a játékba de már csak fizetõsek vannak!2ugyan olyan gépet h lehet betenni a játékba?
ingyen!!!!
Köszi!!
És véletlenül modokat nem tudsz h honnét lehetne le tölteni?
szerinted is a jumbot ne tegyem be a játékba?
caseih9400
asszem csak skinek

khm...khm...

ezek skin-ek v modok is:?
caseih9400

khm...khm...

honnét tudok még skin-eket és modokat letölteni ingyen? mert a SIMTRACTOR oldalon majd nem mindegyikért fizetni kell!!
hello mindenkinek!azt hogy tudom megcsinálni h 1 gépbõl kettõ legyen a játékba??
caseih9400
Roli ha így folytatod nem lesz ennek jó vége....

khm...khm...

caseih9400
Most nincs kedvem moderálni pedig lenne mit ....-.-

khm...khm...

Daneszka
NAh figyeljen ide minden kezdõ!
Sokan nem tudják hogy Full verziójú SimTractor NINCS!!!!!!
Ami fent van a simtractor.extra.hu-n az ugyan az amivel a Simtractor készítõi,meg külföldiek játszanak csak be kell irni a license kódot és már full verzió is!
Emiatt nem kell kifikázni az oldalt....Sok láma

CSAK AKKOR TUDSZ MULTIZNI HA "MEGVESZED" A JÁTÉKOT!<#idiota><#boxer>

claaslexion
Hali mindenkinek!
Segitsetek ,hogyan lehet 3.66E -vel multizni!

6milan6
Hova a faxba legyen már kiírva, hogy mielõtt hülyeséget kérdez valaki olvassa el a F.A.Q.-t? Elég érthetõen benne van ez is:
"Miért csak demo?

Nem regisztráltad a játékot. Licens registering... menüpont alatt ird be: login: www.mttu.com, key: DC456FF
(3.66f verziónál minden játék indításkor be kell írni!)"

Te már csak tudod ugye?