8333
Simtractor V3.66
  • Gaborkik #6304
    U betűvel , ha nem vetted meg a gépet vagy nem eredeti a játék akkor nem lehet beszálnni csak eláll vagy melléugrik ...
  • Gaborkik #6303
    ismételem társam : Caps Lock Off !!!
  • Gaborkik #6302
    nincs még v4 !!!!
  • vinkogabor
    SZIASZTOK HOGYAN LEHET BESZÁLNI A GÉPEKBE MERT VALAHOGY NEM AKAR NEKEM MINDIG FELÉUGRIK :((( előre is köszu
  • caseih9400
    ??
  • BMW320i
    Gyurka 666!Simtractor.net , skintracor.fr , mysimtractor.com.
  • BMW320i
    Bocs , hogy élek!!!
  • gyurka666
    szevasztok!ki tud nekem olyan oldal cimet adni ahonan lelehet tölteni a v4-et.és amin vannak skinek a 3.6-hoz aki tud irjon
  • Daneszka
    Caps Lock off!!!
  • gyurka666
    SZEVASZTOK!AKI TUD NEKEM KÜLDENI SKINEKET,MODÓKAT AZ VEGYEN FEL MSN-RE.ITT A CIMEM:[email protected] ÉS KÉRDEZNI SZERETNÉM KINEK VANNAK DEUTZ-FAHR GÉPEK ÉS TUDNA NEKEM KÜLDENI AZ IS VEGYEN FEL.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
  • BMW320i
    Az szép.Akkor mi a f..-nak rakták bele?Egész nap azzal kínlódok , hogy leszedjem.Köszi!
  • caseih9400
    a markoló meg a pót ...mind be van illesztve a képbe!
  • BMW320i
    Mi nem igaz?
  • caseih9400
    Ez fake !! Fake = Nem igazi..
  • BMW320i
    Szevasztok!A segítségetekre lenne szükségem.A simtractor.com-on az album-ban a 48.oldalon láttam egy képet , amin van egy traktor ami után van egy pótkocsi.Mögötte van egy lánctalpas markoló.Azt hogyan lehet leszedni? Itt a cím:http://www.simtractor.com/forum/album_cat.php?cat_id=2&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=564 .Előre is köszönöm.
  • BMW320i
    Szevasztok!Én mielőtt letöltöttem volna a játékot , elolvastam az egész fórumot (mind a 78 oldalt) , utána a F.A.Q.-t és a játék telepítése után elolvastam a Farmer's Manual ENG-t.És amit nem tudtam belőlük értelmezni , csak azt kérdeztem meg , így engem nem lámáztak le.Ti közel álltok hozzá.Nem általam , mert én szívesen segítek mindenkinek , amiben tudok.
  • caseih9400
    há' ja
  • Gaben87
    Figyeljetek srácok!Mindent megtaláltok a fórum alján a keresőben!Mindenre megkapjátok a választ!pl.:arátás meghogy mi mindent kell csinálni a farmon!Most a házigazda ki lenne akadva ha ilyen 'alap' kérdéseken kéne válaszolgatni!Mondom,kereső oszt 1-2-re megtudtok mindent!Jó szórakozást!
  • kovi9999
    já és hogy kell vissza szálni bele
  • caseih9400
    Első dolgod a játék feltelepítése után a Farmer's Manual ENG.pdf fájl átnézése legyen!!!Start menü/Minden program/Simtractor Game/Farmer's Manual ENG
  • Geroy
    én átállítottam a billenyűzetet, szóval nekem más. ha jól tudom az alapértelemettben a 0! De nézd meg le van írva a Programok->SimTractor Game->Farmer's Manual ENG. Ebben a pdf-ben sokminden van és jól érthető viszonylag a képek alapján!
    A traktorral meg ugy lehet menni hogy veszel a menüben!
  • kovi9999
    hogy kell a kombájbol a búzát ki üríteni?
    kösszi elöre is
    GEroy kösz az aratás helyet
  • kovi9999
    hogy lehet traktorral menni?
  • Geroy
    én a farmon arattam le először a búzát, most hordanám el a bálát, de nem veszik le :S
  • kovi9999
    hol kell elsönek aratni? légyszi segítsetek
    kösszi
  • Geroy
    Sziasztok!

Ha le akarom adni a bálát akkor traktorostól vagy anélkül kell ráálni a mérlegre? Mert nekem nem ír ki semmi. Elolastam a faq-t pedig, az alapján csináltam. Ja meg egy kérdés még.
    Lekombájnoztam a búzát, jött egy teherautó, az hogy viszi el, vagy én hogy ülök bele hogy elvigyem, mert azóta is ott áll a föld szélén :S

Köszi előre is!
  • caseih9400
    "Játék letöltése" -.-
  • kovi9999
    Sziasztok!
    Valaki meg tudja nekem mondani hogy honnan tom letölteni a sim traktor teljes verzioját
    elöre is köszi
  • robi11
    amerre akartsz jobra balra előre hátra:):):)
  • caseih9400
    ahova akarsz
  • macskássy
    hi feltetem. hóva kellmeni a, traktóral?
  • caseih9400
    perszepersze
  • robi11
    de megvaan csak azért nem jó mert csak az használhatja aki megvette!!!!!!
  • laca9210
    ha tudtok segíteni az előbb leírt problémámon akkor lécci írjatök.
  • caseih9400
    mert nem is volt igazi csak kamuzol mint mindíg
  • robi11
    csá mindenkinek!
    ne vegyeztek fel mert nem jó a key amit kaptam!!
  • ZetorMaci
    robi11 én is felvettelek msn-re.
    Nekem is jól jönne a key.
    Köszi
  • laca9210
    A segítségeteket kérném xp újratelepítés miatt újra kellene telepítenem a játékot.Mindent úgy csináltam mint előszőr de most nem indul el a játék.Mi lehet a gonsd? Segítségeteket előre is köszönöm.
  • laca9210
    robi11 kellene az eredeti key felvettelek msn-re.
  • laca9210
    BMW320i kellene a rába + MTZ skin felvettelek msn-re.