Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
www.mttu.com
DC456FF <#felkialtas>#felkialtas>KÓD NÁLAM JÓ<#beka2>#beka2>
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
de eggyikkel se tudok menni!de még meg sem jeleníti sehol<#nemtudom>#nemtudom>
PlÍZ HELP ME!!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
pl: gépeket felvenni,potkocsira ráfogni,tankolni stb.
amit tudtok minden kell. légyszi küldjétek el
elöre is nagyon szépen megköszönöm
[email protected]
meg h látszogyon a neve?
elõre kösz
szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
http://luxfarm.skyrock.com/24.html
szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
Csak ha nincs benne vmi akkor kérdezz!!!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
Amúgy honnét szedted hogy amazone a nickem?:D (fendt,claas, amazone,lemken váltakozik tudomásom szerint). Egyszerûbb lenne, ha használnád a "válasz erre" opciót.
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
szántotam egy keveset de mikor következõnek beléptem akor már nem voltmeg.
de csinált egy ötödiket és abban volt benne a szántás.
amazon... nekedis így szokta mikor csinálsz valamit akor neked is esztcsinálja?
bocsi hogy ilyenekkel zavarlak titeket de lenne egy kérdésem.
azt szeretném lérdezni hogy megevettem egy claas lexiont learatam a farm melletti kis földet majd átmentem a nyugatra lévö nagy földhöz. a kis földnél tökéletesen müködött a nagynál pedig minden másodpercben elhagyja ez miért van?
segitségeteket elöre is köszönöm
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Nem tud valaki ehhez hasonló játékot pl. útépítõset vagy valamilyen építkezõsét?