Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

caseih9400
Megkéne venni talán ... -.-'

khm...khm...

caseih9400
Lehetséges ^^

khm...khm...

Martinez01
hahó kihalt a fórum????<#wow1>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
ja:
www.mttu.com
DC456FF <#felkialtas>KÓD NÁLAM JÓ<#beka2>

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Martinez01
Hy!a bálázónak a skinjét beraktam és a targoncáét
de eggyikkel se tudok menni!de még meg sem jeleníti sehol<#nemtudom>
PlÍZ HELP ME!!

kössz Gaborkik
nagyon nehéz tényleg ... pageup...insert... home ... elõre hátra nyíl jobbra balra nyíl <#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#lama><#lama><#lama>

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Valaki küldje el hogy hogyan kell irányítani
pl: gépeket felvenni,potkocsira ráfogni,tankolni stb.
amit tudtok minden kell. légyszi küldjétek el
elöre is nagyon szépen megköszönöm
[email protected]
robi11
vaki nem tudja h kell azt megcsinálni h ne legyen kockás a kombájn?
meg h látszogyon a neve?
elõre kösz

NEm tudom.Álítólag még nincs kész de nézd meg az új képeket a www.simtractor.com az album és a rends képeknél marha jól néznek ki

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

HAli!!!!!!!!! Nézétek meg má ezt s slózót:
http://luxfarm.skyrock.com/24.html

szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!

Daneszka
Krisz267 FAQ!!!!!!!!!!
Csak ha nincs benne vmi akkor kérdezz!!!

Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!

3.66
melyik verziód van E vagy FF ???

BEIROM A LOGIN HOZ www.mttu.com A KEY HEZ PEDIG DC456FF ÉS NEM JÓ A KEY
ezt kinek és miért mondod ???

Szia.olvasd ell a FAQ-ott abba megtalálod a hibát amit elrontotál.

robi11
addmár meg az msn címed léci onnan már töltöttem le de mikor beleraktam akkor csak fehér színû volt.

Szia.Én úgy tudom hogy a simtractor net fizetös ézért a játék letöltésre katintva a skinek között keresd a addons skin abba van pár olyan mód új gép.

Szia.Megtalálod a machinery- init position ba kell átálitani.Kiválasztod a gépet a machineri alatta lévö init position on -ra álitod és go elintidom.És akkor a választott gép a farmon lesz.

robi11
kitt2000 a www.simtractor.net en mejkek a módok és honnan lehet letölteni a legtöbbet?segits léci elõre köszi

hol van ez az on off felirat mert nem találom????
Szia.A másik telephely a boltra gondolsz.Nem lehet csak gyalog de ha esc nyomol kilépel és választol egy másik gépet és elinditod akkor oda tesz a bolthoz.A gépeket viszed a farmodra hogy gyalogolsz mert arra van egy ötletem ha gépeket viszed be akkor kiválasztod a gépet az alatta lévö (on,off felirat van)on ra álitod akkor egyböl a farmra teszi a gépet és ekkor indisd el.és csak ell kell helyezni de egyenkét.

Hali!olyan kérdésem lenne,hogy a saját farmomról egyszerübben hogy tudok eljutni a gépekhez a másik telepre?mert gyalog azért kicsit lassú!válaszotok várom!!elõre is köszi!!!
robi11
de azt nem lehet látni h menyi van a tankba?

robi11
köszike

6milan6
...ha van pénzed.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

Szia.Menjél a benzinkúthoz,vagy a szerelö melleti kúthoz csak közel kell állni hozzá akkor jó ha hangot halasz nem kell semilyen gomb hozzá autómatikusan feltölti neked

robi11
MEJKEL KEL TANKOLNI?

hát ez jó kérdés mer sosem figyeltem h az mire van ...kari óta meg a játékot se láttam...

robi11
gaborkik a jobb oldali sarokban az a day=7,8 az a napot jelenti a 8 pedig a hónapot?

Norbi ez melyik játék??? mer lehet tom !!!

robi11
mostmár eltudom menteni a játékot minden fasza

Szeva Peti.Én letöltöttem ezt a játékot de nem birom telpiteni valamilyen dab fájlban van ezt ne mviszi a demoon.Nem tudsz valamit amivel tudnám telepiteni???
robi11
oké akor jó.de direkt odaírtam h ...

6milan6
Tudnám mirõl beszélsz jó lenne.:D Mindíg a legnagyobb számozású mentést kell betölteni, az az utolsó.
Amúgy honnét szedted hogy amazone a nickem?:D (fendt,claas, amazone,lemken váltakozik tudomásom szerint). Egyszerûbb lenne, ha használnád a "válasz erre" opciót.

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

robi11
amazone... mostmár eltudom menteni a játékot bele mek h load game és ot.
szántotam egy keveset de mikor következõnek beléptem akor már nem voltmeg.
de csinált egy ötödiket és abban volt benne a szántás.
amazon... nekedis így szokta mikor csinálsz valamit akor neked is esztcsinálja?

6milan6
Még nincs beérve, esik az esõ, vagy gyorsan mész.

robi11
már el tudom menteni a játékot csak arra kell rámenni h load game és ott kiválasztom a farmot.

sziasztok

bocsi hogy ilyenekkel zavarlak titeket de lenne egy kérdésem.
azt szeretném lérdezni hogy megevettem egy claas lexiont learatam a farm melletti kis földet majd átmentem a nyugatra lévö nagy földhöz. a kis földnél tökéletesen müködött a nagynál pedig minden másodpercben elhagyja ez miért van?

segitségeteket elöre is köszönöm
Hella! Hol lehet letölteni a 3.0-ás verziót? vagy melyik a jó? letöltöttem a 3.66-ot de az egy nagy .....
tellerlacika
www.torrentspy.com itt keress rá

H-Dunaföldvár

lippet
John Deere American Builder van! MEg ne kérdezz hol lehet letölteni, mert nem tom:D

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

robi11
NEM

robi11
C:PROGRAM FÁJLS BA TELEPÍTETTEM

sziasztok
Nem tud valaki ehhez hasonló játékot pl. útépítõset vagy valamilyen építkezõsét?
Szia.Hova telepitedted a játékot mert a c -re kell a program files be kell mert akkor nem ment ha a D-re.A fõ menû be van a regiszráció felet a load gaméra kell adig vined amig megnem találod.

robi11
ahony viszáb jövök a machineriytöl ot van h mentés...

tudod aLoad Game -nél keressed a mentésed ...<#lama><#falbav>

robi11
de nem menti el mer rá mek a save ra de mikor követlezõnek játszok ugyan olyan minden amit vettem gépet az ugyan úgy nincs a farmon de rá mek h save tölt utána h befejezte a töltést rá mek h back és kilépek a játékbol.