Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Idézem :
,,Hol tudom eladni a terményt, bálát, stb.?
A városi silónál. A teleprõl kiérve jobbra fordulsz és addig mész amíg lehet. Ott jobbra majd balra.
Terményt simán leöntöd a silótartályok mellett, ahova kell. A bálával, tehénnel rá kell állni a mérlegre,
akkor kiír valami számot és elkezdi leszedni a cuccot a pótkocsiról. Nem biztos, hogy elsõre leszedi mindet, akkor járj fel újra."
khm...khm...
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
addig amég nem szedte le a teheneket a kocsirol addig ne menj le a súlypadról!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
Annyit tudok h a traktorral a sárga pótkocsit behúzod a tehenekhz, lenyitod a hátrujját, kiszálsz,behajtod õket.(Azt meg nem tom h hova kell vinni õket :S)
\"A bort csak tisztán, de a sört mocskosul.\"
A F.A.Q.-ba nincs benno h hol lehet megvenni.
szabi2008 nekem van kérdésem.Magyarországon hol lehet megvenni a simtractort?
Claasxerion3300 azt mondtad h van oldala annak a boltnak ameikbe vetted a játékot.Légyszives ird le azt a linket!!
Már megbocsáss de egy 50-es biztos van
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
köccce!!!
Os, köcc.
te tudod mennyivel akarsz szántani,meg ha most mi mondanánk egy számot,te kipróbálnád lehet roszabb lenne s szántásod mint a milyen az adott sebességnél,mivel FPS-töl múlik az egész...
Amúgy akkor a jó ha sztem olyan 11 környékén nyomod neki de amúgy majd rájösz hogy csinál szép munkát az eke
Ja és aki a F.A.Q.-ot csinálta az nem akarná beletenni (a faqba) h pl hanyasba ajálnják a szántást?
http://www.newwave.hu/main.php erröl a honlaprol beszélss
Claasxerion3300?Mer itt semmien simtractor nincs.<#mf2>#mf2>
Ahhoz mit kell átírni, hogy több trágya legyen?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Azt gondoltam h nem a zöldségeknél és nem is a húsoknál találtad othon a fagyasztóban.Na de pl pesten vedted?Mer én még suhol sem láttam.Ja és kicsomomagoloáshoz kell 1 progi.
kitömöríteni,kicsomagolni
Claasxerion3300 hol vetted meg game-et?Mer igy h nem lehet multiba nyomni elég tré.
Claasxerion3300 hol veted meg eredetib a járékot?
msn:[email protected]
vegyél fel msnenen vagy irj vissza a forumba.
<#pias>#pias><#pias>#pias>
3.66 e,nálam az f-el nem sikerült de próbáld meg az e-t!!
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
meg a 😄C456FF :@fuck
VALAKI NEM TUD ROLA VALAMIT??????<#help>#help><#help>#help><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>