8333
Simtractor V3.66
  • allock #6428
    nehogy már azt mod hogy szaggat ez a proci zabáló játék :DDDDD
  • nandorb
    mondjatok hogy mert olyan lassu a jatek, mindenkinel lassu???
  • allock #6426
    ok. meglesem
    bár az a érdekes benen, hogy tegnap is aktív nettelm entem mégis tudtma játszani :)

"mod"(traktor,pót stb)-okat mivel lehet gyártani? mert tudnék párat csinálni csak nemtudom milyen programmal lehet
  • 6milan6
    3.66 E verziót tedd fel, mert a 3.66 F nem megy aktív internet kapcsolattal.
  • allock #6424
    tegnap felraktam a játékot vissza, h kicsit nosztalgiázzak :D
    de ma meg már ne mfogadja el a kódot :DDD
    login: www.mttu.com, key: DC456FF
    beírom ezt de ugyanúgy unregistered version :Ð
    derossz x)
  • konrad91
    nm
  • Prézli
    Na ez legutoljárra se jutott volna eszembe, de hatalmas ötlet
    Köszönöm!
  • CoD23
    thx
  • konrad91
    csá
    az a lapos pót ami fábol van az arra jó h a kombájn vágóasztalát rárakod
    és utána felakasztod a pótkocsit a kombájn mögé és mehetsz aratni

• Prézli
    Hi all!

Nemrég tettem fel a játékot, olvasom a manual-t és sokat segít ám maradt pár kérdésem.

1, A teheneket mégis hogyan tuszkoljam fel a pótkocsira? Mikor néztem akkor bent voltak az építményükbe és én oda nembírtam bemenni.

2, A teheneknek hogyan adjak enni?

3, A hónapokat át lehet-e ugorni, mert így eléggé hosszú idő míg kinő a kukorica (ellenben a gazzal, ami nálam azonnal kinőtt)

4, Van egy ilyen lapos utánfutó, fából van és alacsony hosszú, kétkerekes izé... na ez mire jó? (tippem az, hogy bálákat lehet vele vinni)

Igyekszem nem lámának tűnni, sokszor megpróbáltam már a játékot, de vagy nemtudtam beszállni vagy a váltónál szállt el az agyam, viszont most jelentős sikereket értem el, és nagyjából értem a dolgok működését.
  • robi11
    1.a vágóasztalt a home val akasztod fel le pedig az end el.
    a gépbe visszaszálni az ú val kell
    a menübe visszalépni a hosszan nyomott esc vel lehet.
    szivesen:!:))
  • CoD23
    hali
    lenne egy olyan kérdésem hogy mivel lehet felakasztani a vágóasztalt meg mivel lehet vissza szálni a gépbe, meg mivel lehet előhóvni a menüt !!
    előre is thx
  • robi11
    te mivel csináltad a pótot mijen programmal?
  • dj norboo
    Sziasztok!!
    Csináltam magamnak egy pótkocsit és azt akarom megkérdezni h mit kellene csinálnom h betudjam tenni a játékba!!
    Aki tudna segíteni az szoljon-->megadom az msn címem és megbeszéljük..
    Előre is köszi!!!!
  • stefy16
    ha vki segítene 1 oldal készítésében szívesen feltöltök pár módot, skint csak help me!!!
  • stefy16
    bocs azt akartam írnit hogy init position
  • stefy16
    köszi
    még 1 kérdés mire jó az a igniton position? onra tegyem vagy offra???
  • robi11
    a 3.66f hez nem jó a kód
  • BMW320i
    stefy16!Az E-t tedd fel.
  • stefy16
    jah és hogy tudok teljesen hátranézni a 2 kerék közé?Mert nekem csak a bal v a jobb első kerékig fordul:(
  • stefy16
    Helo!
    miért van az hogyha helyesen beírom a license keyt akkor is azt írja ki hogy unregistered version?jah amugy v 3.66F
  • robi11
    NEKEM A HAMACHY NEM CSINÁLT SEMMIT AZ INKÁBB A FIFÁNÁL JÓ.
  • djmadar
    Hello valaki tudna nekem segíteni a multizásba, hogy hogyan kell beállítani....az legyen szives és vegyen fel msn-re a címem: [email protected]... Nagyon meg köszöném !!
  • 6milan6
    Elvileg hamachi-val lehet, bár mi már azt is próbáltuk, nem sok sikerrel. (5-10 perces töltések, lefagyás, kékhalál)
  • BMW320i
    Caseih9400!Légyszi gyere fel skype-ra.Segíts!turbo1234567
  • BMW320i
    A F.A.Q.-ban csak az eredeti key-es van ,de nekünk más a program.Amúgy már elolvastam háromszor.
  • Djöccse
    mi van benne?
  • Djöccse
    az mi????
  • caseih9400
    FAQ !!
  • Djöccse
    JA
  • BMW320i
    Valaki részletezze a multit.Mert van olyan program , amivel lehet multizni csak nem tudjunk , hogy hogyan kell.S.O.S.
  • robi11
    megváltozott a simtractor.net!!!!!
    az a szar h szinte semmit se lehet letölteni me ke hozzá kredit ki v mellé írva mennyi ke hozzá.!4!
  • MTZ 82
    hy mikor jön ki a új Simtractor????????????? FONTOS LENE MEG TUDNOM!!!
  • 6milan6
    Mert nem olvasol F.A.Q.-ot!
  • MTZ 82
    hymikor jön ki a új Simtractor?????????????
  • Gaben87
    Jól látom hogy a st.net-en már alig van kredit nélküli?!Basszus már alig lehet letölteni valamit!Pl.:a case 310-et nemrég leszedtem mostmegmár az is kredites!
  • robi11
    bameg faq!!!!!!!!
  • Bombi 800
    Koszi gabe!
  • matuja
    HALI HOL KELL BEREGIZNI !4
    A JÁTÉKBA PRÓBÁLOK DE A LETÖLTÖÖ T SKINNEKEL NEM TOK ME VALAMI REGISZRÁLÁSRÓL PAMPOG?!! MIT CSINÁLJAK?
  • robi11
    figyuzzatok!
    ma ujratelepítettem a játékot és a game magátol belerakot 1 case mx et meg 1 case magnumot nagyon zsír mind a 2 jól néznek ki csak az a baj h váltos:D!!