8333
Simtractor V3.66
-
kovi9999 #6551 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Beraktam a modokat a játékba és elkezdett szagatni ez mitöl lehet?
elöre is köszi -
jocesz87 #6550 Értem akkor kössz!! Én nekem meg időm nincs jó ha össze visza 2 órát játszotam. Majd hátha a télen !! Igaz nekem még az is bajom hogy lehet meg különböztetni a vetéseket melyik buza v kukorica v lucerna?? -
#6549 én szivesen segítenék ha tudnék de sajna nem tudok.
Én addig jutottam el h felrakom a játékot meg berakom a gépeket és itt számomra vége is van. -
jocesz87 #6548 Nem jól kérdezek vagy senki nem tud válaszolni?? Amit kérdeztem semmire sem kaptam használható választ!! -
Krapesz #6547 Ha kitörlöm akkor eltűnik vagy nem fog blokkolni?De nincs meg a John Deere 7500 as lucernaszecskázó?
-
jocesz87 #6546 ja még valami a munka gépeket csak traktoral együt lehet be rakni a játékba?? lehet olyat hogy csak munka gépet?? -
jocesz87 #6545 Keezdem már lassan ki ismerni magam a játékban! Multi vagyis a hálozati játék szerintem lehet séges ha valaki ügyes kiktartó és ért is hozzá a netes pedig ha lenne olyan szerver mint a többi tört hacelt játékhoz szerintem az is de ezzenél nem mindig lehet! Az is lehet hogy ez pont ide tartozik -
#6544 szevasztok+!ha tudja nekem valaki elküldeni a tél módót a simtractorba akkor az küldje el létszike. cimem:[email protected] elöre is köszönöm a segitséget -
#6543 hogy kell fórumot törölni?? -
#6542 helló mindenkinek csináltam egy fórumot!a neve simtrsctor3 aki akar írjon ott is:D!! -
dj norboo #6541 az egy dolog..de jópárunknak szar sztem..szóljatok ha nem!!!! -
#6540 nekem jó!a pottinger jumbó mod -
#6539 machine folderbol kitorlod a 60al kezdodo v vegzodo filekat a kepen szerint is torolheted -
#6538 azt nem lehet valahogy kidobni?? -
Krapesz #6537 Ez OK csak a jumbo szerintem itt is blokkol!sajna pedig nagyon jo lenne,elegem van mar a rakodasbol -
#6536 lessetek meg itt talaltam egy 22MB-os Addont amiben benne van az osszes gep -
Gaben87 #6535 Mert neked sikerült már valamit kreálni?!Ha jól tudom a frapssal lehet!?Zúzzatok valamit skacccok! -
Krapesz #6534 Valakinek megvan a John Deere 7500 lucernasilozo?Honnan lehet letölteni? -
#6533 próbálkozz!próbálkozz!!és a változatosság kedvéért próbálkozz!!!:DXD -
Gaben87 #6532 Na mi vaaan srácok?!Haldoklik a fórum?!Legalább valami képeket tölcsetek mán föl!Én is akartam csak nem sikerült,de majd még próbálkozom! -
#6531 ok! -
Gaborkik #6530 nos nem azzal vok megáldva de ha azt elolvassa sok írást spórolunk meg és ojat is megtudhat amit lehet nem is kérdezne de ha megtudja jobb lessz a játék amúgy meg akkor ha anniyra a faq ellen vagy akkor válaszolj minden kérdésre te már 1 éve itt vok és tudom milyen ha minden héten ugyanazt megkérdezik .... am. sry hogy nem a játékkal kapcsolatos dolgokkal foglalom a helyet !!! -
jocesz87 #6528 Nagyábol tisztába vagyok a játékal!! Mikor még a 386 volt akkor még csak a SimFarmal játszotam azóta keresek ilyen játékot! Jhon Deere összes része meg van! Meg néztem az újat is de az nem megy az én gépemen , de ebben végülis több minden van! Munka gépet csak traktoral együt lehet venni?? Meg mikor ki válaszuk a traktor akkor lehet 3 fazon közül választani azzok mire jók? Meg mikor elkezdek egy új farmot ott még is mibe kezdjek belle?? Egyből arrasak F.A.Q ba nem találtam vagy én néztem el!! Kössz -
#6527 nos irtatok hogy hol lehet letolteni a modokat de nekem nem megy a registracio szoval minden varom megerkezzen az aktivacios kod erre olyat ir ki hogy nem vagyok kapcsolodva az internet szolgaltatohoz pedig online szoktam megnezni az emailt. Van mas oldal is?? -
dj norboo #6526 ennyi -
dj norboo #6525 F.A.Q. F.A.Q. F.A.Q.
Ha valaki lusta hogy elolvassa akk azt se édemli meg h válaszoljanak neki
Nekem egyszer mondták h olvassam el a F.A.Q.-ot elolvastam utánna olyan jó a játék sokmindenkinek én csinálom meg a játékot ha nem jó..
És ha nem teccik amit tanácsoluk akk b*a*z*d m*e*g ne kérj segítséget!!! -
#6524 hé te meg a lámasággal? -
#6523 egy újratelepítéssel megoldottam
-
#6522 hé te a faq-val vagy megáldva? -
Gaborkik #6521 hát először olvassad el a famr's manual-t utána pedig a F.A.Q. -t
ha még mindíg van kérdés csak akkor írj !!! -
Gaborkik #6520 elég hosszan tölt a mentésnél ... -
#6519 ja és ha rámegyek a mentésre akkor lefagy(vagyis csak megáll de alt+F4el ki tudok lépni) Pls help -
#6518 HI all amit leswilóztam azt hová tudom vinni(esetleg saját célra) köszi -
#6517 Vannak benne pathsek?? vagy meg nem keszitettek hozza vagy valami kiegeszito -
jocesz87 #6516 lehet itt meg tudni a játék menetéről is meg tudni vagy valami tippeket kapni vagy valaki tud egy komolyab le írást a gépekről meg hogy kezdjen neki?? Mely területeket lehet művelni miért van ennyi bug a játékban mire kell figyelni vagy valaimi!!! Választ előre is kösszönöm -
Gaborkik #6515 milyen egyik ??? csak 1 ember van össz vissz !!! akit irányítani lehet !! olvass vissza és olvass F:A:Q.-t -
zozi10 #6514 tsa na az egyik mért nem ülbele a tractorba? -
p910211 #6513 Hello
Nem tudtok a játékba műtrágyaszórót?? -
#6512 a mutiba csak 3 lehet jáccani.
am vaki nem nem tud ujj módokat? -
Gaben87 #6511 Ha megveszed az eredeti key-t akkor multizhatsz akár többen egyszerre!A mod az egy teljesen új gép a játékba,nem összekeverendő a skinnel mivel az csak a gépek külsejét változtatja meg!Pl.:jd-ből new holland lesz!Na..ennyi!