8333
Simtractor V3.66
  • Miky90
    hosszan nyomod az esc-et.ott már megtelálod hol lehet menteni.(save)
  • Miky90
    a v4et még nem lehet letölteni!!!!!!!gondolom a simtractor oldalán úgyis írják ha kész.de sztem lehet nem is lesz belőle semmi.már mióta csinálják
  • Miky90
    hát sztem a kukorica adaptert is be kell kapcsolni külön.arra már nem emlékszek melyikkel meg nem is szoktam silózni a játékba.talán az "ö"vel de nem biztos.
  • rycsy24
    sziasztok!
    Azt szeretném megkérdezni h hogyan lehet menteni a játék közben,és h a játékban h lehet a menübe kilépni?
    köszy
  • Gaborkik #6587
    nos nekem 10 percig tölt az a kis menü ... de utána megy a játék szal ne add fel inkább várj naon sokat vagy indítsad el azt nyomd ki a mozz vissza és ha 30 perc mulva sem tölt be akkor tényleg baj van !!!
  • nandorb
    ja ujra rakod es szt. megoldodik a problema
  • fecici
    vagyis van egy tippem: operációs rendszer.
  • fecici
    fú hát igy hirtleen ez nem tudom mit takar. Kifejted bövebben?
  • nandorb
    Rakd ujra az OS-t ha tudod mit ertek ez alatt
  • fecici
    Hát már kb. 2 tcatszor ujra raktam, de semmi és már nem jut eszembe semi h mit lehetne még vele babrálnihogy mennyen:(
  • Gaben87
    Az rendfelszedő adaptert külön melyik gombbal lehet?Mert a kukoricaadaptert nem kell!
  • kovi9999
    Sziasztok!
    honnan lehet letölteni a simtractor v4-et?
    probáltam ujra rakni és ugy se jó és pedig eddig müködött! de azért köszi
  • Miky90
    az még nem volt mikor én jáccottam vele.elindítottad az adaptert?
  • Miky90
    sztem rakd fel újra.talán megoldja.nekem se volt vele ilyen problémám.igaz elég sokáig szokott tölteni az elején
  • nandorb
    meglehet nem jo billentyut nyomtal meg
  • kovi9999
    sziasztok!
    lenne egy olyan kérdésem hogy nem tok semmit felakasztani a traktorra? és ez mitől lehet?
    eddig pedig jó volt minden
    elöre is köszi
  • fecici
    Sziasztok! Szeretnélek benneteket kikérdezni, mert lenne egy problémám:(! Letöltöttem a 3.66-ot meg hozzá a két addons-t és felrektam! Mikor rányomok az inditásraakkor bejön középen a kis indito képernyője de onnan nem megy tovább tehát nem lép be a játék menüjébe! Egy idejig tölt aztán abbahaggya és semmi:(:(:(! Nincs vmi ötletek hogy mi baja lehet mert egyik haver gépére feltettem azon rendesen megy de az enyémen nem! Köszi a segitséget.
  • Gaben87
    Szeva mindenkinek!Letöltöttem a st.net-ről a rendfelszedő skint a jaguárra,be is raktam de nem szedi fel a rendet!Miért van ez,valamit elrontottam?!
  • Miky90
    a skinek behelyezése bent van a FAQba, használni meg nem kell őket hanem ha berakod őket akkor úgy fog kinézni a gép utána.
  • Miky90
    igen az egy kisebb föld.meg van egy nagyobb ha kimész a telepről és elindulsz balra.csak menj egyenesen és majd meglátod.de valóban a telep mögötti van a legközelebb és is mindíg azzal szoktam kezdeni.
  • Miky90
    hű de régen játszottam már ezzel a játékkal.:Dpár hónapja le lett formázva a gépem de én már vissza nem rakom.
  • nandorb
    ahol vannak az istalok attol foljebb mesz kombineval es ott talalsz
  • rycsy24
    sziasztok,lenne 1 kérdésem hozzátok.letöltöttem a játékot a simtractor.extra.hu-ról +pár skinn-t is.hogyan kell behelyezni a gamebe a skineket és ott h lehet őket használni?a kombájnal hol lehet megtalálni az első földet ahol aratni lehet? előre is köszy
  • djmadar
    Hello szeretném elkérni a kódot ahoz hogy tudjak multizni... ha vkinek megvan akkor legyen szives elküldeni azt nekem ... előre is köszönom... email:[email protected] vagy vegyen fel Skype-ra: nanodj1
  • benice
    hali má régen írtam üdv a régi haveroknak meg az ujjaknak nem azér de kéne a segítségetek nos letöltöttem az ac3dt de abba hogy kell dolgozni mert eddig ott tartok hogy a henger a gömb megvan meg lehet öket nyujtani meg forgatni ozt ennyi köszi
  • nandorb
    vazze van az M, , , . / jelek
  • jozsoka
    Hali.Miért van az hogy egy két dolgot nem tudok a traktoraimra akasztani?Meg egy két traktorba hogy lehet fel ill. lekapcsolni a sebességi fokozatokat?Előre is köszi
  • dj norboo
    És ti be tuggyátok rakni a játékba amit csináltok gépet?
  • robi11
    oksa kössz!
  • nandorb
    erre a hsz. re #6536 gondolsz??? Nalam siman felmegy majd egyszer atkuldom.Instalalod kul.
  • robi11
    ac3d nekem megvan ha ke átküldöm csá!,
    nandor amit attál linket abba vannak a modok és aszt h kell berakni me egyszerű feltelepítéssel nem jó!
  • gyurka666
    szevasztok!kérdezni szeretnék hogy milyen progival lehet gépeket stb csinálni (a program neve érdekelne )ha van ilyen.és ezt honnan lehet letölteni?
    segitséget elöre is köszönöm
  • jocesz87
    OLVAS OLVAS OLVAS!!!
  • nandorb
    Sima insztalacio
  • nandorb
    meik modokat????
  • robi11
    nandor ezeket a módokat h kell berakni előrre is kössz!
  • kovi9999
    Sziasztok!
    mitől szagathat a játék?
  • dj norboo
    haljátok ez a link amibe az összes mod benen avn ku*va jó...:D
  • caseih9400
    Na előveszem ezt a szart mindent bevetek lucernával..-.-
  • caseih9400
    attól h beraktad a modokat.