8333
Simtractor V3.66
  • bercyke16
    Lehet játszani multyplayer modban?

NEM! Kivéve, ha megveszed az eredeti keyt.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^láttam FAQban
    ez komoly?:"(
    :'((((
  • bercyke16
    sziasztok gyerekek.
    Most nem szeretnék visszaolvasgatni mert nincs időm.
    megvan a játék.
    de a Multiplayer az hogyan van?
    segítenétek?
    az egy kiegészítő?
    és kellenek Modok is hozzá?
    vagy most ez hogy van?
    Aki szán rám egy kis időt annak köszönöm.
    üdv
  • robi11
    az 5ös el.
  • robi11
    oksa!
  • dodi11
    sztiasztok azt szeretném megkérdezni hogy honét lehet megrendelni az eredeti játékot hogy lehesen multiba játszani
  • konrad91
    rakjatok fel képet is!!
  • jocesz87
    BOOOOCCCSSS!!!!! Félre néztem nem írtam semmit!
  • jocesz87
    most a kamiont vagy a játékot ??? nem tudom mi van a forumokon de szerintem ha valaki kérdez (normálisan lényegre nem mint némelyik láma) nem két szóban kéne válaszolni
  • Gaben87
    Srácok a Claas Lexionon a motollát melyik gombbal lehet le-fel mozgatni?!
  • Gaborkik #6501
    De, HARI !!! olvass F.A.Q.-t
  • spawnmadrid
    ne hari srácok, de mondja már meg nekem valaki lécci hogy ezzel a játékkal csak neten lehet jáccani? vagy van arcade is? ha van akkor lécci mondjátok meg hogy honnan tom leszedni!
  • robi11
    de nem jó hozzá semmi talán a hamachi.
    am másnak a kódja nem jó hozzá én már próbáltam.
  • nandorb
    talalok majd valahogy nem fogok hulye lenni fizetni es majd ugy jatszom a haverjaimmal
  • robi11
    meg kell rendelni.
  • jocesz87
    pl nekem a kombályal kerültem azt jó tele volt a tartály azt hiba nyomkodtam az f9 meg a többit semmi válasz nem volt?? ilyenkor mi van
  • jocesz87
    szasztok
    És akinek régebi van 3.5 az mivel rosszabb nekem is teljes elfogadta a kodot már valahogy megy is az irányítás de nem tudom hogy kezdjek belle!!! Valaki segíthetne adhatna segítséget email [email protected] v msn [email protected]
    és a másik játék az komolyabb de unalmasabb szerintem jobb grafika van de csak búza van benne és elég monoton az egész az alap játék meg kevés gép van benne csak modal ér valamit írjatok ha tudtok segiteni ja ahoz meg elég jó gép kell már amúgy
  • nandorb
    es helyi halozat alatt ra is kell megvasarolni vagy lehet evvel is
  • MTZ80
    Csá!!!!!!
    lenne 1-2 kérdésem
    1 a www.simtractor.net vannak a galériába más képek valami másik traktoros játékrol
    anak a játéknak mi a neve?
    2 A másik traktoros játékot honnan lehet letölteni?
  • robi11
    a játékba nincsenek pályák!.am meg a kamionon át megy a siló.a traktor meg nem tud a silózó mellet menni.meg kell venni az eredeti keyt.és akk megy melleted 1 másik gyerek!
  • bajusza
    Ez még úgy is megoldható, hogy ha van elég pénzed, veszel egy traktort vagy a nyergesvontatót. A játékot elmented. A játék újraindításánál kiválasztod azt a pályát, ahol az előbb voltál. Választod a kamiont vagy a traktort, a farmon hozzákapcsolsz egy billenős pótkocsit, és abba gyűjtöd a learatott terményt.
  • mazsola89
    :( kár kösz
  • nandorb
    ja azt is te vezeted csak melleted megy a kamion az ien F9,F10,F11,F12 es parncsokkal birod hivni asszem a kamiont nemtom pontossan meikel
  • mazsola89
    Faja minden köszi mindenkinek

"Játék letöltése" írás melletti mozgóképnek van egy olyan része amikor megy egy silózó gép mellette 1 traktor
    Azt hogyan lehet megcsinálni hogy más vezesse a silózót???
  • Gaborkik #6487
    F.A.Q.
  • kisbagira
  • kisbagira
    sziasztok!
    hogy kell regisztrálni a játékba?
  • tomika125
    Robi 11 felvetelek msn-re!!én címem [email protected]
  • robi11
    meglessz. am tom majd a hét végén magcsináljuk:D
  • nandorb
    szedd le a 3.66E verziot es menni fog elsobol elfogja majd fogadni a kodot
  • nandorb
    e robi neked van virusod meg par spyware progid a gepeden tisztitsad allandoan kapok toled valami marhasagokat+ kuld valami filet
  • robi11
    megvetted a gépet?
    v vegyél fel msn re és ott elmondom msn:[email protected]
  • mazsola89
    szerinted én mire mentem rá te ....! Bazz az EXIT-re mentem rá és csodálkoztam h kilépett:-D

Rákatt a GO-ra és nem indult hanem azt irta ki
  • robi11
    arra ke rámenni h go ti....!
  • mazsola89
    nekem is ezt irja ki és csak valamikor enged játszani pedig beirtam a kódot is
  • tomika125
    Sziasztok!Valaki tudna segiteni nekem?mert mikor megveszem a gépeket és elakarom inditani akkor ezt írja ki ha a GO-ra katintok : you arent registered register your personal copy to a full access!mit kell ilyenkor csinálni?
  • nandorb
    bemesz a masineryba es ott a go-ra mesz
  • mazsola89
    you arent registered register your personal copy to a full access ááááááááááá ezt irja ki pedig elfogadta a kódot és megvettem a traktor de nem engedi használni mi a fa...zt csináljak?????????????????????
  • nandorb
    á nincs mit
  • mazsola89
    köszi
  • nandorb
    te szerencsetlen mire van a F.A.Q. mellete szepen all a jatek letoltese meg elore megmondom hogy a 3.66E verziot szedd le a reisztracios kod benne van a F.A.Q. ban meg meg egy rakas leiras