8333
Simtractor V3.66
-
bercyke16 #6510 Lehet játszani multyplayer modban?
NEM! Kivéve, ha megveszed az eredeti keyt.
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^láttam FAQban
ez komoly?:"(
:'(((( -
bercyke16 #6509 sziasztok gyerekek.
Most nem szeretnék visszaolvasgatni mert nincs időm.
megvan a játék.
de a Multiplayer az hogyan van?
segítenétek?
az egy kiegészítő?
és kellenek Modok is hozzá?
vagy most ez hogy van?
Aki szán rám egy kis időt annak köszönöm.
üdv -
#6508 az 5ös el.
-
#6507 oksa! -
dodi11 #6506 sztiasztok azt szeretném megkérdezni hogy honét lehet megrendelni az eredeti játékot hogy lehesen multiba játszani -
konrad91 #6505 rakjatok fel képet is!! -
jocesz87 #6504 BOOOOCCCSSS!!!!! Félre néztem nem írtam semmit! -
jocesz87 #6503 most a kamiont vagy a játékot ??? nem tudom mi van a forumokon de szerintem ha valaki kérdez (normálisan lényegre nem mint némelyik láma) nem két szóban kéne válaszolni -
Gaben87 #6502 Srácok a Claas Lexionon a motollát melyik gombbal lehet le-fel mozgatni?! -
Gaborkik #6501 De, HARI !!! olvass F.A.Q.-t -
#6500 ne hari srácok, de mondja már meg nekem valaki lécci hogy ezzel a játékkal csak neten lehet jáccani? vagy van arcade is? ha van akkor lécci mondjátok meg hogy honnan tom leszedni! -
#6499 de nem jó hozzá semmi talán a hamachi.
am másnak a kódja nem jó hozzá én már próbáltam. -
#6498 talalok majd valahogy nem fogok hulye lenni fizetni es majd ugy jatszom a haverjaimmal -
#6497 meg kell rendelni. -
jocesz87 #6496 pl nekem a kombályal kerültem azt jó tele volt a tartály azt hiba nyomkodtam az f9 meg a többit semmi válasz nem volt?? ilyenkor mi van -
jocesz87 #6495 szasztok
És akinek régebi van 3.5 az mivel rosszabb nekem is teljes elfogadta a kodot már valahogy megy is az irányítás de nem tudom hogy kezdjek belle!!! Valaki segíthetne adhatna segítséget email [email protected] v msn [email protected]
és a másik játék az komolyabb de unalmasabb szerintem jobb grafika van de csak búza van benne és elég monoton az egész az alap játék meg kevés gép van benne csak modal ér valamit írjatok ha tudtok segiteni ja ahoz meg elég jó gép kell már amúgy -
#6494 es helyi halozat alatt ra is kell megvasarolni vagy lehet evvel is -
MTZ80 #6493 Csá!!!!!!
lenne 1-2 kérdésem
1 a www.simtractor.net vannak a galériába más képek valami másik traktoros játékrol
anak a játéknak mi a neve?
2 A másik traktoros játékot honnan lehet letölteni?
-
#6492 a játékba nincsenek pályák!.am meg a kamionon át megy a siló.a traktor meg nem tud a silózó mellet menni.meg kell venni az eredeti keyt.és akk megy melleted 1 másik gyerek!
-
bajusza #6491 Ez még úgy is megoldható, hogy ha van elég pénzed, veszel egy traktort vagy a nyergesvontatót. A játékot elmented. A játék újraindításánál kiválasztod azt a pályát, ahol az előbb voltál. Választod a kamiont vagy a traktort, a farmon hozzákapcsolsz egy billenős pótkocsit, és abba gyűjtöd a learatott terményt. -
#6490 :( kár kösz -
#6489 ja azt is te vezeted csak melleted megy a kamion az ien F9,F10,F11,F12 es parncsokkal birod hivni asszem a kamiont nemtom pontossan meikel -
#6488 Faja minden köszi mindenkinek
"Játék letöltése" írás melletti mozgóképnek van egy olyan része amikor megy egy silózó gép mellette 1 traktor
Azt hogyan lehet megcsinálni hogy más vezesse a silózót??? -
Gaborkik #6487 F.A.Q. -
kisbagira #6486 -
kisbagira #6485 sziasztok!
hogy kell regisztrálni a játékba?
-
tomika125 #6484 Robi 11 felvetelek msn-re!!én címem [email protected] -
#6483 meglessz. am tom majd a hét végén magcsináljuk:D -
#6482 szedd le a 3.66E verziot es menni fog elsobol elfogja majd fogadni a kodot -
#6481 e robi neked van virusod meg par spyware progid a gepeden tisztitsad allandoan kapok toled valami marhasagokat+ kuld valami filet -
#6480 megvetted a gépet?
v vegyél fel msn re és ott elmondom msn:[email protected] -
#6479 szerinted én mire mentem rá te ....! Bazz az EXIT-re mentem rá és csodálkoztam h kilépett:-D
Rákatt a GO-ra és nem indult hanem azt irta ki -
#6478 arra ke rámenni h go ti....! -
#6477 nekem is ezt irja ki és csak valamikor enged játszani pedig beirtam a kódot is -
tomika125 #6476 Sziasztok!Valaki tudna segiteni nekem?mert mikor megveszem a gépeket és elakarom inditani akkor ezt írja ki ha a GO-ra katintok : you arent registered register your personal copy to a full access!mit kell ilyenkor csinálni? -
#6475 bemesz a masineryba es ott a go-ra mesz -
#6474 you arent registered register your personal copy to a full access ááááááááááá ezt irja ki pedig elfogadta a kódot és megvettem a traktor de nem engedi használni mi a fa...zt csináljak????????????????????? -
#6473 á nincs mit -
#6472 köszi -
#6471 te szerencsetlen mire van a F.A.Q. mellete szepen all a jatek letoltese meg elore megmondom hogy a 3.66E verziot szedd le a reisztracios kod benne van a F.A.Q. ban meg meg egy rakas leiras