8333
Simtractor V3.66
-
Miky90 #6631 ja akkor azt hagyja el középen.:)nekem bent volt egyszer a pöttinger de nem ajánlom.nem lehetett menteni amikor bent volt.a bálázó az első addonban van azt hiszem.tedd fel ha még nincs fent.a bálázót nem cseréli le a pöttinger. -
fecici #6630 Sziasztok! Sikerült feltennem a játékot! Az lenne a kérdésem hogy: dolgoztam egy ideig a traktorral(báláztam) és amivel szedem össze a bálát az a villás gép mikor megy folyamatosan nyomom a gombot hogy menjen és idönként folyton megáll? ez nem tudom mitöl lehet? Meg ti hogy szoktátok ha learattatok? tárcsáztok trágyáztok szántok vetel és permetezel ez igy jo ha igy csinállom? Ja és még hogy a traktorok szine egy idő után piszkosodik szerintem és hogy azzal kell e vmit csinálni? Köszi a választ -
jocesz87 #6629 Rendre vágom!! Neked a potinger működöt?? mert azzal fel lehet szedni a rendet? Mert kerestem a bálázót a gépek közöt de nincs lehet hogy akkor a potinger van helyette -
Miky90 #6628 hát de én úgy vettem észre még régen hogy nem befolyásol semmit a játékba a fordulatszám.a sebességet meg nem tudtam annyira visszaállítani hogy jó legyen. -
Gaben87 #6627 Ha folyton csíkba hagy el aratáskor akkor valószínű rendre vágja a gép de ha itt ott akkor gyorsan mész!A fordulatot soha nem szabad visszavenni csépléskor inkább állítsál a menetsebességen! -
Miky90 #6626 sztem túl gyorsan mész a kombájnal.kapcsplj vissza vagy ne nyomd rá a fordulatot.ha már nem zöld sztem lehet aratni.vagy ősszel vesd el és akkor nyáron arathatsz.(búzát)kukoricát meg tavasz elején vesd és összel arasd.
#6625nem muszály.ha van termés a silódba akkor sztem az elég nekik de ha ráérsz és a telepen jársz dobálj be néhány bálát és kész. -
jocesz87 #6625 A jószágokat muszály etetni?? Akkor is ha azzal nem akkarunk foglalkozni vagy azt hogy érdemes?? -
jocesz87 #6624 Értem néztem már! AMúgy meg kerestem is!! Igaz ma volt egy kis időm a játékra azt játszotam velle csak egy valami idegesitet mikor claas arratam középen hagyot el! Meg hogy lehet észre venni ha arratni kell már benne?? Az évek hogy telnek? -
Miky90 #6623 azt hiszem azzal lehetne törölni a mentéseket.de ez mintha már egyszer le lett volna itt írva.olvass vissza hátha találsz róla valamit.amúgy nekem se sikerült soha elindítani nem tudom mit kéne vele csinálni. -
jocesz87 #6622 "ST Tool.exe" Mire volna jó ?? Mit lehet csinálni ha nem indul!! "Az alkalmazás inicializalizálása nem megfelelő (0xc0000135). stb... -
Gaborkik #6621 F.A.Q.-t elolvastad volna nem kérdeztél volna ... -
Miky90 #6620 www.mttu.com
DC456FF
asszem ezeket kell beírni.(3.66)ha jól emlékszek még.
mér akarod letölteni a 3.54et ha van 3.66? -
norbaka #6619 Császtok Kéne egy kis segéjj!!Kéne nekem egy serial a 3.66-os verzióhoz!!!Vagy a 3.54-es game-et ha valaki tudna adni egy linket honnan tom letölteni!!!
KÖSSZi előre is!! -
Gaben87 #6618 A yúútubon a Simtractor Moisson+Lexion 570 vidi nagyon ott van!Eredeti kombájn hang,mint egy 106-os claas dominátoré! -
jocesz87 #6617 És miket lehet majd itt meg nézni??? -
Gaborkik #6616 tom nem igazán kapcsolódik a témához ezért sorry !!! -
Gaborkik #6615 Az Afarm nevű játék új honlapja - a játék fejlesztése gőzerővel folyik !!!:D -
jocesz87 #6614 Értem akkor nem is kilódok a letöltésel! -
kovi9999 #6613 Köszi szépen -
Miky90 #6612 nem nem lehet összeakasztani két pótot.ehhez hasonló van a kamion pótjához van egy kiegészítő amivel lehet húzni traktorral is.de ugye a simtractor fizikája elég pocsék úgyhogy ne várj tőle sokat.nem úgy mozog mint az eredeti.(sztem) -
kovi9999 #6611 A simtractorba nem lehet kettő potkocsit össze akasztani?
ilyen kiegészítő nincs mint ami ezen a képen van?Vagy ehhez hasonló?
-
#6610 se hang,semmi fizika piciket meglokod a masik traktort az rogton folfordul esetleg a modelok vannak jo megcsinalva de semmi mas grafika meg a tobbi efektus az egy nagy 0 -
#6609 kul az a simfarm egy nagyon szar grafikaju jatek -
#6608 lelehet tolteni valamit de nemtom micsoda az -
bajusza #6607 nekem nem működik, beállításokat megcsináltam. Betöltésnél kifagy. -
jocesz87 #6606 http://www.simufarm.co.uk/ nézétek meg és aki tud valamit róla szoljon mert én találtam róla videót de semmi többet -
jocesz87 #6605 Értem!! Akkor jó úgy sincs most időm rá! Marradok akkor az élőben való veztés!! Így is sokk a meló! -
Miky90 #6604 nincs gyorsabb max odaállsz a gépeddel a mésik mellé->kiszállsz->beszállsz a másikba.de menüvel nem olyan vészes szerintem.viszonylag gyors. -
jocesz87 #6603 ezt én is tudom de azt hitem van egy gyorsabb megoldás
-
#6602 röviden megnyomod az sct és kiszáll,utánna odamész a másikhoz nyomsz 1 ú t. -
jocesz87 #6601 tudna valaki segíteni hogy lehet könyeben meg oldani a egyik gépből a másikba való átszálást menüvel mocerás gyalogolni meg bajos pl a másik telepen van pont az a gép
-
#6600 :) nincs mit! -
Gaben87 #6599 Aha,köszi!Akkor marad a bálázás:( -
Miky90 #6598 bakker ezt most nem kérdezed komolyan ugye?ott a FAQ mellett hogy játék letöltése!!!!ha lejött és felraktad utána meg olvasd el a FAQot sok érdekes dolog van benne, hidd el megéri a fáradságot. -
fecici #6597 Köszi mindenkinek majd probálkozom -
#6596 igen nekem volt rossz de nem is tudtam megcsinálni rendfelszedős asztallal vágtam kukoricát:)
ez csak 1 skin -
#6595 vazze bannernel nezd meg esetleg katints a F.A.Q. -
szvdzs #6594 hello!meg tudná valaki mondani hogy honnan lehet leszedni a full játékot???please -
Miky90 #6593 sztem skin -
Gaben87 #6592 Robi11 asszem neked volt olyan hogy nem szedte fel a rendet a sillózó?!Mit csináltál hogy jó lett?!Ami a st.neten van a jaguar pick up az skin vagy mod??