8333
Simtractor V3.66
-
Miky90 #6671 Rába skin
itt van egy de elötte asszem regelni kell -
Borsi14 #6670 Hello!
Tudja valaki hogy mit kell átirni a mentésbe hogy több trágya legyen a játékba?
Előre is kössz! -
Roli97 #6669 csá
valaki mondjon ojan oldalt ahol lehet letötte ni skieneket meg modokat kivéve a www.simtractor.net.-röl
elöreis köszi
-
#6668 csá felvettelek msn re.
-
jocesz87 #6667 Nem lehetséges ha csak meg nem vesszed az eredetit!! Vagy azt nem tudom pontosan még nem próbáltam hogy ezeket be kell jegyezni vagyis egy kód kell neki hogy ne csak demó legyen ha mindegyik különbözik akkor lehet hogy LANba lehet játszani de neten nem hiszem ha nincs ehhez is egy "tört szerver". Én így gondolom -
jocesz87 #6666 Húúú az nekem is nagyon jó volna nekem is!! -
case666 #6665 hello aki tud multizáshoz kódot az jelezzen nekem vagy egyáltalán aki multizott hogy hogyan kell mert nagyon szeretnék
-
case666 #6664 nekem meg van meg egy pár mtz meg zetor -
tomika125 #6663 Sziasztok! Valakinek nincs meg a Rába steiger skinje? -
Roli97 #6662 csá
robi mikor leszel fenn emesenen???
-
case666 #6661 az msn címem [email protected] -
case666 #6660 hello mindenkinek aki szereti a traktorokat meg ezt a játékot vegyen fel msn-re és ott dumálhatunk meg oszthatjuk élményeinket -
#6659 cs. lehajtod az a botkocsi hátulját neki mész a teheneknek de csak 4 megy fel, ha ráálsz a mérlegre akk 1-ként levesz mindig rá kel tolatni. -
Roli97 #6658 olvassad el az F.A.Q.-t -
kiskatonaXD #6657 cs...meglehet hogy hülyemek fogtok ezmiat nezni de hogy kell eladni a takarmanyt amit learatam?????meg hol????elöre is kösz....XD -
tomika125 #6656 Teheneket hogy lehet a kocsira fehjajtani? -
Miky90 #6655 csak az első ajtót lehet nyitni a hátsót nem.ott amúgy is kerítés van.azt nem tudom hogy lehet-e még házat rakni bele -
tomika125 #6654 Sziasztok!Tudna nekem valaki segiteni?!!Lenne pár kérdésem.Lehet házat épiteni még a gépeknek?A Farmon hogy lehet kinyitani annak a háznak az ajtaját ahhol az elején kocka bálák szoktak lenni?Mert az első ajtót kitudom nyitani oda kell csak menni,de ha bemegyek traktorral vagy bár mivel akkor a szembe lévőt nem tudom kinyitani.Előre is köszi! -
fecici #6653 Köszi szépen -
Miky90 #6652 a teleptől elindulsz balra és ahol a másik telep van ott elmész jobbra.ha egyenesen mész akkor találsz egy kisebb földetha nem mész végig hanem elfördulsz azután a kapu után jobbra akkor ott is van egy föld.ez egy nagyobb.ezután megtalálod a várost is aminha keresztülmész megtalálod azt a földet ahol kaszálni kell.meg van egy kis föld ha a telepről jobbra indulsz el.elég sokat kell menni és lesz egy földút ott jobbra kell fordulni.remélem érthető volt.nem nagy a térkép csak indulj el valamerre és biztos találsz földet.ja és a városi siló is jobbra van a farmtól.csak menj végig egyenesen és megtalálod.amúgy meg a menübe van olyan hogy a térképet mutatja a háttérbe. -
fecici #6651 HY Ti honnan tudjátok hogy meik föld merre van mert jó addig rendbe hogy balra a telepröl ott a gabona de a többi a kukorrica vagy a luverna azt honnnan tudjátok hogy merre kell menni? -
jocesz87 #6650 Újra húztam az egész rendszert és jó lett!! Igaz már anélkül is már rá fért na de kösz azért!! -
Gaben87 #6649 Nah jó van Miky csak szarul írtam mee máá fáradt voltam,de úgy akartam írni hogy az adapter tűnt el a kombájn megmaradt!De mostmár jó mert eladtam és újra megvettem és szuperál!A faq-t ne is emlegesd mert tudom minden mondatátA ctrl+alt+b nekem csak a kezdetekben volt jó! -
draco6 #6648 Sziasztok!Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy Claas Dominator 106-os és esetleg IFA-t valaki már szerkesztett a játékhoz?Tudtok esetleg olyan helyet ahol ilyen régiségeket lehet hozzá letölteni,vagy régi dolgokkal nem foglalkoznak a játék készítői. -
jocesz87 #6647 Mindegy akkor kössz úgy is újra kel túrni a rendszert mert valami baszakszik! Meg ma vizsga miat úgy is benne vagyok már! -
Miky90 #6646 hát nem tudok küldeni semmit mert már nincs fent a játék.nem tudom mi lehet a gond.amikor még én jáccottam vele letöltöttem a játékot felraktam.utána letöltöttem a két addonst azokat is felraktamés jól működött. -
jocesz87 #6645 Akkár hogy próbálkoztam nem sikkerült!! Nem tudnád elküldeni e-mailben vagy msn keresztül azokat a fajlokat amit az a csomag tartalmaz!! Mert mondom az 1 csomag nem megy fel mert frissebb van rajta a második meg mikor ki kéne talózni nem jellenik meg a többi!! Van egy ST3_All_mods de az nem tartalmaza őket! Ha seggítesz privátba meg adom a címet!! -
Miky90 #6644 ja és használd a csalást:ctrl+alt+b
FAQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Miky90 #6643 öcsém.ezt most komolyan kérdezed?ennyire nem bonyolult ez a játék.
"Mert a kukoricaadapteres jd,ami alapból benne van a játékba egyszercsak eltűnt,de a kombájn megmaradt!"
most akkor eltűnt a kombájn vagy megmaradt??? -
fecici #6642 áh megvan az í-vel kell:D -
fecici #6641 ŐŐ egy gyors kérdésem még lenne hogy a trágyaszóróval ha aláállok a cső alá akor mivel lehet beinditani hogy follyon mert a baé shiftel nem jön semi??? -
jocesz87 #6640 meg az első addonst fel akkarom telepíteni írja hogy frissebb van fent a másik meg listárol nem tudok semmit ki választani mert nem jelenik meg és nem tudok vissza lépni benne -
jocesz87 #6639 már meg van a gond az az egy gép a régi beálításon volt de többi meg az újan -
jocesz87 #6638 már nekem rég nem az átt álítotam hogy jobb legyen de az összes többinél működik -
Gaben87 #6637 Miky90!Olyan lehet hogy elveszik a gépet?Mert a kukoricaadapteres jd,ami alapból benne van a játékba egyszercsak eltűnt,de a kombájn megmaradt!Lehet hogy a bank vette volna el,mert akkor eléggé minuszba voltam!?kb.-500 dolcsi vagy mi?? -
Miky90 #6636 na hát ez is elég zavaros.a pöttingerhez való trakit az m-mel lehet előre a ,val hátra a . fel a -vel meg lefelé lehet váltani.na jó lehet ez is zavaros, próbálgasd.
addons
itt van mind a két bálázó -
jocesz87 #6635 nekem is szokot lenni hogy menet közbe fogja magát és leáll munka közbe vagy megyek valahova -
jocesz87 #6634 nem szerintem azon felül de mindegy! nekem nem az van a potinger hez való traktórt nem tudom sebbeségbe rakkni! azt nem birom másra fel akkasztani
-
fecici #6633 Köszi!Igen a bálahordás elég szar:S az elsö kérdésem az tudod az a traktor ameikkel a bálát felteszed a pótkocsira arra vonatkozott volna amugy:) -
Miky90 #6632 gratulálok ügyes vagy:D:Daz első kérdést nem értem de a bálák felszedését én hanyagoltam mert időigényes és elég sz@rul van megoldva a játékban.tankold meg lehet hogy kevés bent az üzemanyag és azért áll meg.az aratás utáni dolgokat sztem jól csinálod.igen a traktorok egy idő után koszolódnak.a telepen hátul van egy sárga mosó azzal lehet lemosni.(ki kell szálni hozzá)