Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
U betûvel , ha nem vetted meg a gépet vagy nem eredeti a játék akkor nem lehet beszálnni csak eláll vagy melléugrik ...
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
ismételem társam : Caps Lock Off !!!
nincs még v4 !!!!
SZIASZTOK HOGYAN LEHET BESZÁLNI A GÉPEKBE MERT VALAHOGY NEM AKAR NEKEM MINDIG FELÉUGRIK 😞(( elõre is köszu
szevasztok!ki tud nekem olyan oldal cimet adni ahonan lelehet tölteni a v4-et.és amin vannak skinek a 3.6-hoz aki tud irjon
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Caps Lock off!!!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
SZEVASZTOK!AKI TUD NEKEM KÜLDENI SKINEKET,MODÓKAT AZ VEGYEN FEL MSN-RE.ITT A CIMEM:[email protected] ÉS KÉRDEZNI SZERETNÉM KINEK VANNAK DEUTZ-FAHR GÉPEK ÉS TUDNA NEKEM KÜLDENI AZ IS VEGYEN FEL.ELÖRE IS KÖSZÖNÖM
Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!
Szevasztok!A segítségetekre lenne szükségem.A simtractor.com-on az album-ban a 48.oldalon láttam egy képet , amin van egy traktor ami után van egy pótkocsi.Mögötte van egy lánctalpas markoló.Azt hogyan lehet leszedni? Itt a cím:http://www.simtractor.com/forum/album_cat.php?cat_id=2&sort_method=pic_time&sort_order=DESC&start=564 .Elõre is köszönöm.
Szevasztok!Én mielõtt letöltöttem volna a játékot , elolvastam az egész fórumot (mind a 78 oldalt) , utána a F.A.Q.-t és a játék telepítése után elolvastam a Farmer's Manual ENG-t.És amit nem tudtam belõlük értelmezni , csak azt kérdeztem meg , így engem nem lámáztak le.Ti közel álltok hozzá.Nem általam , mert én szívesen segítek mindenkinek , amiben tudok.
Figyeljetek srácok!Mindent megtaláltok a fórum alján a keresõben!Mindenre megkapjátok a választ!pl.:arátás meghogy mi mindent kell csinálni a farmon!Most a házigazda ki lenne akadva ha ilyen 'alap' kérdéseken kéne válaszolgatni!Mondom,keresõ oszt 1-2-re megtudtok mindent!Jó szórakozást!
já és hogy kell vissza szálni bele
Elsõ dolgod a játék feltelepítése után a Farmer's Manual ENG.pdf fájl átnézése legyen!!!Start menü/Minden program/Simtractor Game/Farmer's Manual ENG
khm...khm...
én átállítottam a billenyûzetet, szóval nekem más. ha jól tudom az alapértelemettben a 0! De nézd meg le van írva a Programok->SimTractor Game->Farmer's Manual ENG. Ebben a pdf-ben sokminden van és jól érthetõ viszonylag a képek alapján!
A traktorral meg ugy lehet menni hogy veszel a menüben!
A traktorral meg ugy lehet menni hogy veszel a menüben!
hogy kell a kombájbol a búzát ki üríteni?
kösszi elöre is
GEroy kösz az aratás helyet
kösszi elöre is
GEroy kösz az aratás helyet
hogy lehet traktorral menni?
hol kell elsönek aratni? légyszi segítsetek
kösszi
kösszi
Sziasztok!
Ha le akarom adni a bálát akkor traktorostól vagy anélkül kell ráálni a mérlegre? Mert nekem nem ír ki semmi. Elolastam a faq-t pedig, az alapján csináltam. Ja meg egy kérdés még.
Lekombájnoztam a búzát, jött egy teherautó, az hogy viszi el, vagy én hogy ülök bele hogy elvigyem, mert azóta is ott áll a föld szélén :S
Köszi elõre is!
Ha le akarom adni a bálát akkor traktorostól vagy anélkül kell ráálni a mérlegre? Mert nekem nem ír ki semmi. Elolastam a faq-t pedig, az alapján csináltam. Ja meg egy kérdés még.
Lekombájnoztam a búzát, jött egy teherautó, az hogy viszi el, vagy én hogy ülök bele hogy elvigyem, mert azóta is ott áll a föld szélén :S
Köszi elõre is!
Sziasztok!
Valaki meg tudja nekem mondani hogy honnan tom letölteni a sim traktor teljes verzioját
elöre is köszi
Valaki meg tudja nekem mondani hogy honnan tom letölteni a sim traktor teljes verzioját
elöre is köszi
ha tudtok segíteni az elõbb leírt problémámon akkor lécci írjatök.
robi11 én is felvettelek msn-re.
Nekem is jól jönne a key.
Köszi
Nekem is jól jönne a key.
Köszi
A segítségeteket kérném xp újratelepítés miatt újra kellene telepítenem a játékot.Mindent úgy csináltam mint elõszõr de most nem indul el a játék.Mi lehet a gonsd? Segítségeteket elõre is köszönöm.
robi11 kellene az eredeti key felvettelek msn-re.
BMW320i kellene a rába + MTZ skin felvettelek msn-re.
ja kellene
add emg az msn ed vagy vmi.
add emg az msn ed vagy vmi.
Mama 2! Start menü , minden program , SimTractor Game , Farmer's Manual ENG.Ott minden le van írva.Mit , mivel , hogyan.
Megvan a Rába Steiger és a jó öreg kék MTZ (nem tom hányas).Kell valakinek?Tudott már valaki multizni?
fel , le , jobbra , balra
váltó : M , "," powershift "." "-"
cucc feltvétele traktornak "Insert" "Delete"
kombájn vágósztal felvétele "Home" "End"
asztal le-fel mzgatása : Á Û
beindítás Ú
Lámpa Ü
és ezek vannak még : 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,9,ó
váltó : M , "," powershift "." "-"
cucc feltvétele traktornak "Insert" "Delete"
kombájn vágósztal felvétele "Home" "End"
asztal le-fel mzgatása : Á Û
beindítás Ú
Lámpa Ü
és ezek vannak még : 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9,9,ó
khm...khm...
Ok, azt szedtem le. Amúgy vettem gépet, beindult a játék, egy traktorban ülök, de nem tudom irányítani, Hogy irányítom?
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
E!!!!!
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!