8333
Simtractor V3.66
-
#6951 látod hogy lehet multizni 1 katt a server nevére (a Tsz-t én csítam).... -
#6950 hy all akarok multizni és amiko rákattintok 1 serverre akkor ezt írja ki(pedig haveromnak már töltötte és neki se eredeti a key):nem azt találta, hogy az okok helytelenül beállításokat szerveznek hálózatba vagy simtractorkivétel nélkül látnak vendégül tűzfalat.
vki akar játszani velem akkor nyitok 1 servert este 6:00-tól a neve:magyarok...aki tud az csatlakozzon... -
Gaborkik #6949 nekem kiadott 1 Tsz-t 2 Rolika-t meg 1 YourFarm-ot -
dj norboo #6948 halljátok...vagyis hallod...végülis olvasod...
én is kerestem a multiplayerben a farmot de nem adta ki... -
csabika0079 #6947 ki és mit? -
#6946 eltudod nekem küldeni emailba,amit te raktál fel??? -
csabika0079 #6945 [email protected]
jó megpróbálok csinálni egyett -
#6944 ha sikerül bekapcsolódnod akkor a farm végében lévő földön amerre a tehnek vannak ott 1 JD trakesz póttal és 1 claas kombájn...(add + az MSNcímed és elintézzük -
#6943 próbáld 1katt és creat /delete vagy duplakatt -
csabika0079 #6942 nálam a server meg van csak nem akar kapcsolódni -
#6941 szal a refhres/LAN ra kell kattintani ha 3keresés után nem talál a jobb felső sarokban a 2emberkére kell kattintani
a server neve ott van kis képernyős módban keressetek +minden, mert nekem is csak úgy jött elő...
szal akit érdekel azt várom... sok szerencsét... -
csabika0079 #6940 én megyek -
#6939 lehet multizni nem eredeti keyel is...
csak annyit kell nektek tenni majd hogy aho indulnátok
ahol a GO-ra kell kattintani...ott a game modot át kell álítani multira azután jöhet a go ott a refresh/LAN ra kell kattintani...azé nem tudtok multizni mert nincs server(hamis keyes)de én holnap9:00-tól servert indítok akit érdekel az akko játszon a v3.66e-vel!!!! -
dj norboo #6938 7 essel indul asszem..de nem tom pontosan..am benne van az egyik szöv. fájlba..csak nekem olyana nincs ugyh nem tom..mert én külön telepitettem a cuccost...am nem lehetne olyat h legyen a sillózóa rendfölszedő is meg szecskakések is?mert nekem most rendfölszedőn van...de nekem szecskázni kéne... -
Miky90 #6937 akkor passz.bálázd be. -
#6936 végig nyomogattam de nem indul.. -
Miky90 #6935 van vmi mysimtractor is de a pontos címet nem tudom -
Miky90 #6934 akkor nyomogasd már végig a számsort (nem a numeratikus bill.en) és majd valamelyikre elindul.:S:S -
#6933 de hogy inditotad ell?? -
dj norboo #6932 Én tudok vele menni csak szar vele menni...legalábbis nekem...fordulni faszáúl fordul..csak a munkálya ratyi...inkább bálázd be... -
#6931 valaki szokót menni rendfelszedővel??ha igen mondja meg nekem hogy mivel indul a felszedő..elöre is köszi -
#6930 nem csinál semmit az ö-vel.azzal csukja be nekem a hátulját. -
Dudu77 #6929 Nem tud valaki John Deere 8310-es traktorra valamilyen CLAAS skint? -
dj norboo #6928 én a zsámolyosba is meg a tandemba is tok szecskázni....csak épp aatáéskor a tandem hátulját nem tom emgrakni buzával..nem tuggyátok mitől van ez? -
Gaborkik #6927 én most tudok 2 pótot ... van a nagy fehér-piros meg van a kicsi kék is ....de a videóban is a nagy fehér-pirosba rakják .... -
Roli97 #6926 csá
tud valaki ojan oldalokat ahonnét lehet leszedi modokat meg skineket
kivéve a www.simtractor.net-röl vagy a www.skintractor.fr-röl
léci irjato
elö reis köszi -
csabika0079 #6925 nemá télleg? csak az a baj hogy egy pótkocsit találtam abba meg nem megy bele -
Miky90 #6924 Ö-vel indítod.
#6923 a pótkocsiba -
csabika0079 #6923 öm ha silóózni akarok mibe kell ereszteni a cuccost? -
#6922 a rendfelszedőre gondolok.de nem indul el a felszedő. -
Miky90 #6921 most a rendfelszedő pótra gondolsz?ha igen akkor nyomogasd végig a számokat és rájössz.az Övel meg a kardánt tudod indítani(ha még jól emlékszek) -
Miky90 #6920 hát kérdezd!!! -
#6919 hy all tud vki multizni?
mert ha nem a yutubésoktól + lehet kérdezni hogy hogy csinálják...nem?lehet hogy kő hozzá az eredeti key de lehet hogy nem... -
#6918 sziasztok.Jumbo Triaxle hogy tudom kezelni?? -
Gaborkik #6917 F1-F2-t nyomogatod aztán amennyit úgy látsz annyit lehet kb -
#6916 Helló hogy lehet a gépekbeb teljesen megfordulni?
-
Gaborkik #6915 valszeg -
Gaben87 #6914 Hogy kell a mentett játékokat letörölni?Mivel újra akarom kezdeni az egész játékot,de az eddig mentetteket pedig letörölni!A C:program filesbe a sav mappa tartalmát ürítsem ki?? -
Gaborkik #6913 jaja lehet az törént ott is :-D majd ha ott vok kipróbálom -
Miky90 #6912 na abba nekem is szokott sikerülni.próbáld ki hogy úgy indítod el a motort hogy közbe nyomod az F2t