8333
Simtractor V3.66
  • ZTM
    látod hogy lehet multizni 1 katt a server nevére (a Tsz-t én csítam)....
  • ZTM
    hy all akarok multizni és amiko rákattintok 1 serverre akkor ezt írja ki(pedig haveromnak már töltötte és neki se eredeti a key):nem azt találta, hogy az okok helytelenül beállításokat szerveznek hálózatba vagy simtractorkivétel nélkül látnak vendégül tűzfalat.

vki akar játszani velem akkor nyitok 1 servert este 6:00-tól a neve:magyarok...aki tud az csatlakozzon...
  • Gaborkik #6949
    nekem kiadott 1 Tsz-t 2 Rolika-t meg 1 YourFarm-ot
  • dj norboo
    halljátok...vagyis hallod...végülis olvasod...
    én is kerestem a multiplayerben a farmot de nem adta ki...
  • csabika0079
    ki és mit?
  • Laki89
    eltudod nekem küldeni emailba,amit te raktál fel???
  • csabika0079
    [email protected]

jó megpróbálok csinálni egyett
  • ZTM
    ha sikerül bekapcsolódnod akkor a farm végében lévő földön amerre a tehnek vannak ott 1 JD trakesz póttal és 1 claas kombájn...(add + az MSNcímed és elintézzük
  • ZTM
    próbáld 1katt és creat /delete vagy duplakatt
  • csabika0079
    nálam a server meg van csak nem akar kapcsolódni
  • ZTM
    szal a refhres/LAN ra kell kattintani ha 3keresés után nem talál a jobb felső sarokban a 2emberkére kell kattintani

a server neve ott van kis képernyős módban keressetek +minden, mert nekem is csak úgy jött elő...
    szal akit érdekel azt várom... sok szerencsét...
  • csabika0079
    én megyek
  • ZTM
    lehet multizni nem eredeti keyel is...
    csak annyit kell nektek tenni majd hogy aho indulnátok
    ahol a GO-ra kell kattintani...ott a game modot át kell álítani multira azután jöhet a go ott a refresh/LAN ra kell kattintani...azé nem tudtok multizni mert nincs server(hamis keyes)de én holnap9:00-tól servert indítok akit érdekel az akko játszon a v3.66e-vel!!!!
  • dj norboo
    7 essel indul asszem..de nem tom pontosan..am benne van az egyik szöv. fájlba..csak nekem olyana nincs ugyh nem tom..mert én külön telepitettem a cuccost...am nem lehetne olyat h legyen a sillózóa rendfölszedő is meg szecskakések is?mert nekem most rendfölszedőn van...de nekem szecskázni kéne...
  • Miky90
    akkor passz.bálázd be.
  • Laki89
    végig nyomogattam de nem indul..
  • Miky90
    van vmi mysimtractor is de a pontos címet nem tudom
  • Miky90
    akkor nyomogasd már végig a számsort (nem a numeratikus bill.en) és majd valamelyikre elindul.:S:S
  • Laki89
    de hogy inditotad ell??
  • dj norboo
    Én tudok vele menni csak szar vele menni...legalábbis nekem...fordulni faszáúl fordul..csak a munkálya ratyi...inkább bálázd be...
  • Laki89
    valaki szokót menni rendfelszedővel??ha igen mondja meg nekem hogy mivel indul a felszedő..elöre is köszi
  • Laki89
    nem csinál semmit az ö-vel.azzal csukja be nekem a hátulját.
  • Dudu77
    Nem tud valaki John Deere 8310-es traktorra valamilyen CLAAS skint?
  • dj norboo
    én a zsámolyosba is meg a tandemba is tok szecskázni....csak épp aatáéskor a tandem hátulját nem tom emgrakni buzával..nem tuggyátok mitől van ez?
  • Gaborkik #6927
    én most tudok 2 pótot ... van a nagy fehér-piros meg van a kicsi kék is ....de a videóban is a nagy fehér-pirosba rakják ....
  • Roli97
    csá
    tud valaki ojan oldalokat ahonnét lehet leszedi modokat meg skineket
    kivéve a www.simtractor.net-röl vagy a www.skintractor.fr-röl
    léci irjato
    elö reis köszi
  • csabika0079
    nemá télleg? csak az a baj hogy egy pótkocsit találtam abba meg nem megy bele
  • Miky90
    Ö-vel indítod.

#6923 a pótkocsiba
  • csabika0079
    öm ha silóózni akarok mibe kell ereszteni a cuccost?
  • Laki89
    a rendfelszedőre gondolok.de nem indul el a felszedő.
  • Miky90
    most a rendfelszedő pótra gondolsz?ha igen akkor nyomogasd végig a számokat és rájössz.az Övel meg a kardánt tudod indítani(ha még jól emlékszek)
  • Miky90
    hát kérdezd!!!
  • ZTM
    hy all tud vki multizni?
    mert ha nem a yutubésoktól + lehet kérdezni hogy hogy csinálják...nem?lehet hogy kő hozzá az eredeti key de lehet hogy nem...
  • Laki89
    sziasztok.Jumbo Triaxle hogy tudom kezelni??
  • Gaborkik #6917
    F1-F2-t nyomogatod aztán amennyit úgy látsz annyit lehet kb
  • saslaca
    Helló hogy lehet a gépekbeb teljesen megfordulni?
  • Gaborkik #6915
    valszeg
  • Gaben87
    Hogy kell a mentett játékokat letörölni?Mivel újra akarom kezdeni az egész játékot,de az eddig mentetteket pedig letörölni!A C:program filesbe a sav mappa tartalmát ürítsem ki??
  • Gaborkik #6913
    jaja lehet az törént ott is :-D majd ha ott vok kipróbálom
  • Miky90
    na abba nekem is szokott sikerülni.próbáld ki hogy úgy indítod el a motort hogy közbe nyomod az F2t