Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A simtractorba nem lehet kettõ potkocsit össze akasztani?
ilyen kiegészítõ nincs mint ami ezen a képen van?Vagy ehhez hasonló?
ilyen kiegészítõ nincs mint ami ezen a képen van?Vagy ehhez hasonló?
se hang,semmi fizika piciket meglokod a masik traktort az rogton folfordul esetleg a modelok vannak jo megcsinalva de semmi mas grafika meg a tobbi efektus az egy nagy 0
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
kul az a simfarm egy nagyon szar grafikaju jatek
lelehet tolteni valamit de nemtom micsoda az
nekem nem mûködik, beállításokat megcsináltam. Betöltésnél kifagy.
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
http://www.simufarm.co.uk/ nézétek meg és aki tud valamit róla szoljon mert én találtam róla videót de semmi többet
Értem!! Akkor jó úgy sincs most idõm rá! Marradok akkor az élõben való veztés!! Így is sokk a meló!<#hawaii>#hawaii>
nincs gyorsabb max odaállsz a gépeddel a mésik mellé->kiszállsz->beszállsz a másikba.de menüvel nem olyan vészes szerintem.viszonylag gyors.
ezt én is tudom de azt hitem van egy gyorsabb megoldás
tudna valaki segíteni hogy lehet könyeben meg oldani a egyik gépbõl a másikba való átszálást menüvel mocerás gyalogolni meg bajos pl a másik telepen van pont az a gép
Aha,köszi!Akkor marad a bálázás😞
bakker ezt most nem kérdezed komolyan ugye?ott a FAQ mellett hogy játék letöltése!!!!ha lejött és felraktad utána meg olvasd el a FAQot sok érdekes dolog van benne, hidd el megéri a fáradságot.
Köszi mindenkinek majd probálkozom
igen nekem volt rossz de nem is tudtam megcsinálni rendfelszedõs asztallal vágtam kukoricát😊
ez csak 1 skin
ez csak 1 skin
vazze bannernel nezd meg esetleg katints a F.A.Q.
hello!meg tudná valaki mondani hogy honnan lehet leszedni a full játékot???please
sztem skin
Robi11 asszem neked volt olyan hogy nem szedte fel a rendet a sillózó?!Mit csináltál hogy jó lett?!Ami a st.neten van a jaguar pick up az skin vagy mod??<#nemtudom>#nemtudom>
hosszan nyomod az esc-et.ott már megtelálod hol lehet menteni.(save)
a v4et még nem lehet letölteni!!!!!!!gondolom a simtractor oldalán úgyis írják ha kész.de sztem lehet nem is lesz belõle semmi.már mióta csinálják
hát sztem a kukorica adaptert is be kell kapcsolni külön.arra már nem emlékszek melyikkel meg nem is szoktam silózni a játékba.talán az "ö"vel de nem biztos.
sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni h hogyan lehet menteni a játék közben,és h a játékban h lehet a menübe kilépni?
köszy
Azt szeretném megkérdezni h hogyan lehet menteni a játék közben,és h a játékban h lehet a menübe kilépni?
köszy
nos nekem 10 percig tölt az a kis menü ... de utána megy a játék szal ne add fel inkább várj naon sokat vagy indítsad el azt nyomd ki a mozz vissza és ha 30 perc mulva sem tölt be akkor tényleg baj van !!!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
ja ujra rakod es szt. megoldodik a problema
vagyis van egy tippem: operációs rendszer.
fú hát igy hirtleen ez nem tudom mit takar. Kifejted bövebben?
Rakd ujra az OS-t ha tudod mit ertek ez alatt
Hát már kb. 2 tcatszor ujra raktam, de semmi és már nem jut eszembe semi h mit lehetne még vele babrálnihogy mennyen😞
Az rendfelszedõ adaptert külön melyik gombbal lehet?Mert a kukoricaadaptert nem kell!
Sziasztok!
honnan lehet letölteni a simtractor v4-et?
probáltam ujra rakni és ugy se jó és pedig eddig müködött! de azért köszi
honnan lehet letölteni a simtractor v4-et?
probáltam ujra rakni és ugy se jó és pedig eddig müködött! de azért köszi
az még nem volt mikor én jáccottam vele.elindítottad az adaptert?
sztem rakd fel újra.talán megoldja.nekem se volt vele ilyen problémám.igaz elég sokáig szokott tölteni az elején
meglehet nem jo billentyut nyomtal meg
sziasztok!
lenne egy olyan kérdésem hogy nem tok semmit felakasztani a traktorra? és ez mitõl lehet?
eddig pedig jó volt minden
elöre is köszi
lenne egy olyan kérdésem hogy nem tok semmit felakasztani a traktorra? és ez mitõl lehet?
eddig pedig jó volt minden
elöre is köszi
Sziasztok! Szeretnélek benneteket kikérdezni, mert lenne egy problémám😞! Letöltöttem a 3.66-ot meg hozzá a két addons-t és felrektam! Mikor rányomok az inditásraakkor bejön középen a kis indito képernyõje de onnan nem megy tovább tehát nem lép be a játék menüjébe! Egy idejig tölt aztán abbahaggya és semmi😞😞😞! Nincs vmi ötletek hogy mi baja lehet mert egyik haver gépére feltettem azon rendesen megy de az enyémen nem! Köszi a segitséget.
Szeva mindenkinek!Letöltöttem a st.net-rõl a rendfelszedõ skint a jaguárra,be is raktam de nem szedi fel a rendet!Miért van ez,valamit elrontottam?!
a skinek behelyezése bent van a FAQba, használni meg nem kell õket hanem ha berakod õket akkor úgy fog kinézni a gép utána.
igen az egy kisebb föld.meg van egy nagyobb ha kimész a teleprõl és elindulsz balra.csak menj egyenesen és majd meglátod.de valóban a telep mögötti van a legközelebb és is mindíg azzal szoktam kezdeni.
hû de régen játszottam már ezzel a játékkal.😄pár hónapja le lett formázva a gépem de én már vissza nem rakom.
ahol vannak az istalok attol foljebb mesz kombineval es ott talalsz
sziasztok,lenne 1 kérdésem hozzátok.letöltöttem a játékot a simtractor.extra.hu-ról +pár skinn-t is.hogyan kell behelyezni a gamebe a skineket és ott h lehet õket használni?a kombájnal hol lehet megtalálni az elsõ földet ahol aratni lehet? elõre is köszy
Hello szeretném elkérni a kódot ahoz hogy tudjak multizni... ha vkinek megvan akkor legyen szives elküldeni azt nekem ... elõre is köszönom... email:[email protected] vagy vegyen fel Skype-ra: nanodj1
hali má régen írtam üdv a régi haveroknak meg az ujjaknak nem azér de kéne a segítségetek nos letöltöttem az ac3dt de abba hogy kell dolgozni mert eddig ott tartok hogy a henger a gömb megvan meg lehet öket nyujtani meg forgatni ozt ennyi köszi
Hali.Miért van az hogy egy két dolgot nem tudok a traktoraimra akasztani?Meg egy két traktorba hogy lehet fel ill. lekapcsolni a sebességi fokozatokat?Elõre is köszi
És ti be tuggyátok rakni a játékba amit csináltok gépet?