Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robi11
ac3d nekem megvan ha ke átküldöm csá!,
nandor amit attál linket abba vannak a modok és aszt h kell berakni me egyszerû feltelepítéssel nem jó!

gyurka666
szevasztok!kérdezni szeretnék hogy milyen progival lehet gépeket stb csinálni (a program neve érdekelne )ha van ilyen.és ezt honnan lehet letölteni?
segitséget elöre is köszönöm

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

OLVAS OLVAS OLVAS!!!<#gunyos1>
nandorb
Sima insztalacio

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
meik modokat????

robi11
nandor ezeket a módokat h kell berakni elõrre is kössz!

Sziasztok!
mitõl szagathat a játék?
haljátok ez a link amibe az összes mod benen avn ku*va jó...😄

caseih9400
Na elõveszem ezt a szart mindent bevetek lucernával..-.-

khm...khm...

caseih9400
attól h beraktad a modokat.

khm...khm...

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
Beraktam a modokat a játékba és elkezdett szagatni ez mitöl lehet?
elöre is köszi
Értem akkor kössz!! Én nekem meg idõm nincs jó ha össze visza 2 órát játszotam. <#szomoru1> Majd hátha a télen <#beka2>!! Igaz nekem még az is bajom hogy lehet meg különböztetni a vetéseket melyik buza v kukorica v lucerna??
mazsola89
én szivesen segítenék ha tudnék de sajna nem tudok.
Én addig jutottam el h felrakom a játékot meg berakom a gépeket és itt számomra vége is van.

Nem jól kérdezek vagy senki nem tud válaszolni?? Amit kérdeztem semmire sem kaptam használható választ!! <#nemtudom><#gonosz3>
Ha kitörlöm akkor eltûnik vagy nem fog blokkolni?De nincs meg a John Deere 7500 as lucernaszecskázó?
ja még valami a munka gépeket csak traktoral együt lehet be rakni a játékba?? lehet olyat hogy csak munka gépet??
Keezdem már lassan ki ismerni magam a játékban! Multi vagyis a hálozati játék szerintem lehet séges ha valaki ügyes kiktartó és ért is hozzá a netes pedig ha lenne olyan szerver mint a többi tört hacelt játékhoz szerintem az is de ezzenél nem mindig lehet! Az is lehet hogy ez pont ide tartozik
gyurka666
szevasztok+!ha tudja nekem valaki elküldeni a tél módót a simtractorba akkor az küldje el létszike. cimem:[email protected] elöre is köszönöm a segitséget

Ilyet nem hoz a Mikulás! - Ami kulás!

robi11
hogy kell fórumot törölni??

robi11
helló mindenkinek csináltam egy fórumot!a neve simtrsctor3 aki akar írjon ott is😄!!

az egy dolog..de jópárunknak szar sztem..szóljatok ha nem!!!!<#beka2>

robi11
nekem jó!a pottinger jumbó mod

nandorb
machine folderbol kitorlod a 60al kezdodo v vegzodo filekat a kepen szerint is torolheted

nandorb
azt nem lehet valahogy kidobni??

Ez OK csak a jumbo szerintem itt is blokkol!sajna pedig nagyon jo lenne,elegem van mar a rakodasbol
nandorb

Mert neked sikerült már valamit kreálni?!Ha jól tudom a frapssal lehet!?Zúzzatok valamit skacccok!<#hehe>
Valakinek megvan a John Deere 7500 lucernasilozo?Honnan lehet letölteni?
robi11
próbálkozz!próbálkozz!!és a változatosság kedvéért próbálkozz!!!😄XD<#nevetes1><#wave><#wink><#vigyor3>

Na mi vaaan srácok?!Haldoklik a fórum?!Legalább valami képeket tölcsetek mán föl!Én is akartam csak nem sikerült,de majd még próbálkozom!<#email>
robi11
ok!

nos nem azzal vok megáldva de ha azt elolvassa sok írást spórolunk meg és ojat is megtudhat amit lehet nem is kérdezne de ha megtudja jobb lessz a játék amúgy meg akkor ha anniyra a faq ellen vagy akkor válaszolj minden kérdésre te már 1 éve itt vok és tudom milyen ha minden héten ugyanazt megkérdezik ....<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz> am. sry hogy nem a játékkal kapcsolatos dolgokkal foglalom a helyet !!!

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Nagyábol tisztába vagyok a játékal!! Mikor még a 386 volt akkor még csak a SimFarmal játszotam azóta keresek ilyen játékot! Jhon Deere összes része meg van! Meg néztem az újat is de az nem megy az én gépemen <#szomoru1>, de ebben végülis több minden van! Munka gépet csak traktoral együt lehet venni?? Meg mikor ki válaszuk a traktor akkor lehet 3 fazon közül választani azzok mire jók? Meg mikor elkezdek egy új farmot ott még is mibe kezdjek belle?? Egybõl arrasak F.A.Q ba nem találtam vagy én néztem el!! Kössz
nandorb
nos irtatok hogy hol lehet letolteni a modokat de nekem nem megy a registracio szoval minden varom megerkezzen az aktivacios kod erre olyat ir ki hogy nem vagyok kapcsolodva az internet szolgaltatohoz pedig online szoktam megnezni az emailt. Van mas oldal is??

ennyi

F.A.Q. F.A.Q. F.A.Q.
Ha valaki lusta hogy elolvassa akk azt se édemli meg h válaszoljanak neki
Nekem egyszer mondták h olvassam el a F.A.Q.-ot elolvastam utánna olyan jó a játék sokmindenkinek én csinálom meg a játékot ha nem jó..
És ha nem teccik amit tanácsoluk akk b*a*z*d m*e*g ne kérj segítséget!!!

caseih9400
hé te meg a lámasággal?

khm...khm...

mazsola89
egy újratelepítéssel megoldottam

robi11
hé te a faq-val vagy megáldva?

hát elõször olvassad el a famr's manual-t utána pedig a F.A.Q. -t
ha még mindíg van kérdés csak akkor írj !!!

elég hosszan tölt a mentésnél ...

mazsola89
ja és ha rámegyek a mentésre akkor lefagy(vagyis csak megáll de alt+F4el ki tudok lépni) Pls help

mazsola89
HI all amit leswilóztam azt hová tudom vinni(esetleg saját célra) köszi

nandorb
Vannak benne pathsek?? vagy meg nem keszitettek hozza vagy valami kiegeszito

lehet itt meg tudni a játék menetérõl is meg tudni vagy valami tippeket kapni vagy valaki tud egy komolyab le írást a gépekrõl meg hogy kezdjen neki?? Mely területeket lehet mûvelni miért van ennyi bug a játékban mire kell figyelni vagy valaimi!!! Választ elõre is kösszönöm<#szomoru1><#gonosz3>
milyen egyik ??? csak 1 ember van össz vissz !!! akit irányítani lehet !! olvass vissza és olvass F:A:Q.-t

tsa na az egyik mért nem ülbele a tractorba?
Hello
Nem tudtok a játékba mûtrágyaszórót??
robi11
a mutiba csak 3 lehet jáccani.
am vaki nem nem tud ujj módokat?

Ha megveszed az eredeti key-t akkor multizhatsz akár többen egyszerre!A mod az egy teljesen új gép a játékba,nem összekeverendõ a skinnel mivel az csak a gépek külsejét változtatja meg!Pl.:jd-bõl new holland lesz!Na..ennyi!<#vigyor2>