8333
Simtractor V3.66
  • Gaborkik #6911
    tegnap a haveromnál a 9400-as tratorban az F2-vel teljesen hátrafordult :S:S nekem bezzeg nem megy itthon ...
  • Miky90
    nem érted hogy nem a skinnel volt a gond hanem magával a moddal???
  • Miky90
    az Aval és a Qval tudod változtatni az idő múlását.asszem a max az 60perc egy nap.de én nem szoktam változtatni a napszakokat.(sztem fölösleges)
  • Miky90
    nekem se sikerült sose teljesen hátranézni a gépekbe.láttam én is videókba de nem tudom hogy csinálják.
  • Gaben87
    Halóztok Simtrakeszosok!Nálatok a pda-n az idő múlása hogy van beállítva??Az F7-tel sötét lesz de aztán hamar kirittyen!Mennyire állítsam a pda-t hogy átlagos legyen az idő múlása?
  • csabika0079
  • ZTM
  • dj norboo
    Egyszerűű..le kell szedni egy honlapróól az all mods-ot és nem lesz gond a jumo-val...de ha gondoljátok adok rá skint...átrakja deutz fahr-ra vagy quantum-ra...
  • Miky90
    én miután beraktam nem tudtam menteni.:(
  • Miky90
    ha jól emlékszek ö
  • saslaca
    csak anyi hogy nem tudom mivel kell beindítani a rendfelszedőt
  • Gaborkik #6900
    Turbo pascal ... Delphi
  • csabika0079
    ömm mi a baj a pöttingerrrel?
  • sztomi87
    csá valaki tud programozni?vagy valamit ért hozzá,milyen progi kell hozzá?kelene egy kis segitség rajzoltam pár modelt(mezögazdasági gépet) és szeretném müködtetni,mozgatni.
  • Miky90
    hát én nem ajánlom hogy betedd a játékba.:Sén egyszer megszívtam már vele.:)de ha minden áron kell akkor a számokkal tudod azt is használni.
  • saslaca
    Helóó! nem tudja valaki hogy kell használni a pöttinger jumbot?
  • Gaborkik #6895
    az !
  • Gaborkik #6894
    nem kell semmit sem nyomni a szerelőnél csak meg kell álnni az meg feltolja az emelőt azt kész ...
  • Miky90
    a motolla állásnak sztem semmi köze nincs ahhoz hogy arat.
  • Miky90
    én is arra gondolok hogy túl gyorsan mész.kapcsolj vissza a legkisebb fokozatba.a javításnak nem tudom mi értelme van de úgy tudod csinálni ha odaállsz a szerelőnél az emelőre és talán szóközt kell nyomni(nem biztos).ezután csinálja magától és ha kész leenged magától.
  • csabika0079
    aratás elkezdésénél nyomd meg a 2-es gombot akkor el kezd forogni majd amikor belemész a táblába nyomsz egy 1-est és akkor elvileg bele kell hogy vágjon
  • Dudu77
    Nem srácok, mindent helyesen csinálok, értek hozzá.Már csak arra gondolok,hogy esetleg elromlott! Olvastam, hogy a szerelőműhelynél megjavítható. Az hogy működik?, vagy csak leteszev a vágóasztalt és kész
  • Gaben87
    Dudu te akkor rendre vágod azért marad középen!Váltsd át zúzásra!
  • csabika0079
    vagy csak simán túl gyorsan mész
  • dj norboo
    Akk nincs rendesen lerakva az asztal vagy a motollán csukj össze....de a motollán csak akk tucc összecsukni ha nem sts...hanem claas a kombid...
  • Dudu77
    Minden be van kapcsolva a cséplődob a behordócsiga, motolla, minden telik a magtartály is, de középen mégse vágja le és elhagyja... nem tudom az okát
  • ZTM
    kapcsold be a cséplést!!!!
  • Dudu77
    Hali simtractorosok! Olyan problémám lenne, hogy aratáskor a kombájn középen maga mögött hagyja mind a búzát és a kukoricát is... ez mitől lehet? ha tudja valaki az orvoslását kérem írjon ;) köszi
  • dj norboo
    afarm??
  • Gaborkik #6882
    hát kell hozzá " 1 kis " programozó tudás is ... de örülj hogy csináltál 1 gépet mer mi már pár hónapja fáradozunk 1 simtraktorhoz hasonló játékon ...
  • ZTM
    hy all hogy tok teljesen hátranézni a gépekben mer tom mivel köll kameraállást váltani de 1ik se visz hátra teljesen és zavar hogy külsőnézetbe kell felakasztani a pótot és stb....köszi előre is....
  • csabika0079
    thx és hogyha kész van akoor akár a játékban is lehet használni?
  • Gaborkik #6879
    Ac3d ( én ezzel dolgozom ) ; Autodesk ; Maya ; Z-modeller ; Blender ...
  • csabika0079
    nincs ott..... nekem nevet mondj
  • dj norboo
    kéne mi?
    jó megmondom..3D-s modellezőprogrammal...am F.A.Q.-ba is benne van sztem...
  • csabika0079
    de milyen szerkesztőprogival??
  • dj norboo
    nem mondom meg xD
    Am szerkesztőprogival...
  • csabika0079
    mivel is lehet ilyen modelleket készíteni?
  • dj norboo
    Nekem nem lenne idegzetem ezt megcsinálni...és csináltam egy 3-as tagú sima hengert meg egy nagypótkocsit...az is eléggé fárasztó volt..
  • Miky90
    uram isten.ezeket nem lehet letölteni.ezeket valaki úgy modellezte de nem lettek barakva a játékba.(tudtommal)