8333
Simtractor V3.66
-
Gaborkik #6911 tegnap a haveromnál a 9400-as tratorban az F2-vel teljesen hátrafordult :S:S nekem bezzeg nem megy itthon ... -
Miky90 #6910 nem érted hogy nem a skinnel volt a gond hanem magával a moddal??? -
Miky90 #6909 az Aval és a Qval tudod változtatni az idő múlását.asszem a max az 60perc egy nap.de én nem szoktam változtatni a napszakokat.(sztem fölösleges) -
Miky90 #6908 nekem se sikerült sose teljesen hátranézni a gépekbe.láttam én is videókba de nem tudom hogy csinálják. -
Gaben87 #6907 Halóztok Simtrakeszosok!Nálatok a pda-n az idő múlása hogy van beállítva??Az F7-tel sötét lesz de aztán hamar kirittyen!Mennyire állítsam a pda-t hogy átlagos legyen az idő múlása? -
csabika0079 #6906 -
#6905 -
dj norboo #6904 Egyszerűű..le kell szedni egy honlapróól az all mods-ot és nem lesz gond a jumo-val...de ha gondoljátok adok rá skint...átrakja deutz fahr-ra vagy quantum-ra... -
Miky90 #6903 én miután beraktam nem tudtam menteni.:( -
Miky90 #6902 ha jól emlékszek ö -
#6901 csak anyi hogy nem tudom mivel kell beindítani a rendfelszedőt -
Gaborkik #6900 Turbo pascal ... Delphi -
csabika0079 #6899 ömm mi a baj a pöttingerrrel? -
sztomi87 #6898 csá valaki tud programozni?vagy valamit ért hozzá,milyen progi kell hozzá?kelene egy kis segitség rajzoltam pár modelt(mezögazdasági gépet) és szeretném müködtetni,mozgatni. -
Miky90 #6897 hát én nem ajánlom hogy betedd a játékba.:Sén egyszer megszívtam már vele.:)de ha minden áron kell akkor a számokkal tudod azt is használni. -
#6896 Helóó! nem tudja valaki hogy kell használni a pöttinger jumbot?
-
Gaborkik #6895 az ! -
Gaborkik #6894 nem kell semmit sem nyomni a szerelőnél csak meg kell álnni az meg feltolja az emelőt azt kész ... -
Miky90 #6893 a motolla állásnak sztem semmi köze nincs ahhoz hogy arat. -
Miky90 #6892 én is arra gondolok hogy túl gyorsan mész.kapcsolj vissza a legkisebb fokozatba.a javításnak nem tudom mi értelme van de úgy tudod csinálni ha odaállsz a szerelőnél az emelőre és talán szóközt kell nyomni(nem biztos).ezután csinálja magától és ha kész leenged magától. -
csabika0079 #6891 aratás elkezdésénél nyomd meg a 2-es gombot akkor el kezd forogni majd amikor belemész a táblába nyomsz egy 1-est és akkor elvileg bele kell hogy vágjon -
Dudu77 #6890 Nem srácok, mindent helyesen csinálok, értek hozzá.Már csak arra gondolok,hogy esetleg elromlott! Olvastam, hogy a szerelőműhelynél megjavítható. Az hogy működik?, vagy csak leteszev a vágóasztalt és kész -
Gaben87 #6889 Dudu te akkor rendre vágod azért marad középen!Váltsd át zúzásra! -
csabika0079 #6888 vagy csak simán túl gyorsan mész -
dj norboo #6887 Akk nincs rendesen lerakva az asztal vagy a motollán csukj össze....de a motollán csak akk tucc összecsukni ha nem sts...hanem claas a kombid... -
Dudu77 #6886 Minden be van kapcsolva a cséplődob a behordócsiga, motolla, minden telik a magtartály is, de középen mégse vágja le és elhagyja... nem tudom az okát -
#6885 kapcsold be a cséplést!!!! -
Dudu77 #6884 Hali simtractorosok! Olyan problémám lenne, hogy aratáskor a kombájn középen maga mögött hagyja mind a búzát és a kukoricát is... ez mitől lehet? ha tudja valaki az orvoslását kérem írjon ;) köszi -
dj norboo #6883 afarm?? -
Gaborkik #6882 hát kell hozzá " 1 kis " programozó tudás is ... de örülj hogy csináltál 1 gépet mer mi már pár hónapja fáradozunk 1 simtraktorhoz hasonló játékon ... -
#6881 hy all hogy tok teljesen hátranézni a gépekben mer tom mivel köll kameraállást váltani de 1ik se visz hátra teljesen és zavar hogy külsőnézetbe kell felakasztani a pótot és stb....köszi előre is.... -
csabika0079 #6880 thx és hogyha kész van akoor akár a játékban is lehet használni? -
Gaborkik #6879 Ac3d ( én ezzel dolgozom ) ; Autodesk ; Maya ; Z-modeller ; Blender ... -
csabika0079 #6878 nincs ott..... nekem nevet mondj -
dj norboo #6877 kéne mi?
jó megmondom..3D-s modellezőprogrammal...am F.A.Q.-ba is benne van sztem... -
csabika0079 #6876 de milyen szerkesztőprogival?? -
dj norboo #6875 nem mondom meg xD
Am szerkesztőprogival... -
csabika0079 #6874 mivel is lehet ilyen modelleket készíteni? -
dj norboo #6873 Nekem nem lenne idegzetem ezt megcsinálni...és csináltam egy 3-as tagú sima hengert meg egy nagypótkocsit...az is eléggé fárasztó volt..
-
Miky90 #6872 uram isten.ezeket nem lehet letölteni.ezeket valaki úgy modellezte de nem lettek barakva a játékba.(tudtommal)