8333
Simtractor V3.66
  • Miky90
    próbáld meg úgy hogy kihúzod a netet.
  • ZTM
    a v3.66e-vel játszál mert ott nem kell minden indítás előtt beírni a kódot...(a keyt általában 2x is kéri)
  • Laki89
    skacok.miért nem indul a simtractor?az elöb még ment most meg már nem fogadja el a kódot.
  • Dudu77
    Hát ez érdekes, én csak a repülőgépet használom permetezésre, és az összes földet permetezni, egyiken sincs gyom.
  • dj norboo
    én nekem pont az kell h megláccódjon a keréknyom..xDaz az igazán élethű...am mondhatod ugy is h permetező..ismerem már a játékot...már bocs...meg a repülőt is ami nem permetezi le az összes földet!!!csak ahol vagy!!!!
  • csabika0079
    www.webforditas.hu
  • mtz 820
    Hogyan töltsem le a játékot ha nemtok angolul.a beállítások könnyüek de a letöltését nemtom.valaki segíthetne kösz
  • Dudu77
    Nem nő vissza...
  • csabika0079
    a delvano tapos de nem tom visszanő-e de valszeg nem
  • ZTM
    én nekem valósághűbb ha van benne itt utt gyom...
    amugy ha rámek a Delvano bermetezővel a földre nem tapossa le ha igen az visszanő majd???
  • Dudu77
    le kell gyomirtózni (permetezni)! Ezt 2féle módon csinálhatod : Van 1 Delvano permetezőgép a gépeid közt, vagy játék közbe nyomsz 1 F8-at és légi permetezést kapsz. Ha jól tudom akkor az összes földet lepermetezi
  • dj norboo
    mármint gyom...nem fű...
  • dj norboo
    Gyerekek...nagy termelésbe vok..huuuu..fasza lesz...még spóroltam az időből is..nem cougaroztam hanem egyből mulcs tillert neki..már be is van vetve ki is kelt a buza..naon állat lett...a fú is kinőtt amit vetettem más heéyre..már csak a kukorica van hátra..am ami nő ki fű azzal mit kel csinálni?
  • Gaben87
    A nh cr kombájnt átakarom skinelni az st.netről letöltött update cr-re de nem alakítja át!Pedig a massey skin az jó!
  • Dudu77
    csak repcének látszik...
  • dj norboo
    Jah magyarán fekete buzát aracc!!!ami se nem repce se nem buza...xD
  • Gaben87
    Kössz!
  • Dudu77
    Nem repcét vetsz ugyanúgy búzát, de aratáskor amikor ürít fekete a termény (repce)! A skin csak megváltoztatja a kinézetét.
  • dj norboo
    repsét hogy vetsz?én ugy tom h csak lucernát,kukoricát meg buzát élehet termelni...meg ami alapból kijön gyom aratás után
  • Dudu77
    Az osr --> repce skin, wheat--> búza skin! van benne még 1 mappa benne 1 képfile, de nem tudom az mire jó. A terményen nem változtat semmit a skin, csak ürítéskor látot,hogy pl: repcét ürít.
  • saslaca
    www.simtractor.com innen le tudod tölteni a v4-et
  • dj norboo
    töltsd le magadnak..s honnan?keresd!!!
  • mtz 820
    csá nincs meg valakinek a v4 mert érdekelne.ha valaki tud valamit légyszi szóljon kösz előre is
    !
  • Gaben87
    Hahó!Az st.net-en a Miscellaeneous-ban az osr textures and file az mi?Ja és az skin?
  • ZTM
    kösz...
  • saslaca
    van a farmon hátul egy nagy beton tér a föld és az állatok között oda kell önteni a silót de lehet közvetlenül az állatokhoz is. De szerintem el is lehet adni
  • ZTM
    ha silóztam 1 pótravalót azt hova vigyem és mit lehet kezdeni vele?
  • ZTM
    akkor lehet multizni hamis keyel is, de, aho olyan servet köll keresni ahon nem hamis keyel játszanak...
    (de amit írtam hibát... nem lehet)
  • Joel2
    Sziasztok!NEM lehet multizni azonos key-el!! A magyarázat: A simtractor multi része ugy működik,hogy van a virtool-s nak egy központi úgymond "lan"server-e amire fellépnek a játékosok.Eddig gondolom mindenkinek tiszta,namost pl. én megveszem a játékot kapok egy log+key-t pl.:Login.:[email protected] key:123456 és van "Valaki" aki szintén megveszi: login:[email protected] Key:654321 igy vel is tudok lépni a serverre én is meg "Valaki" is és tudunk is játszani!A baj akkor van ha pl.jön egy újabb játékos "Valaki2" és az ő login+key-e is ugyan az mint az egyém vagy "Valaki"-é,igyenkor van az hogy beszól a server "hé itt már van egy ilyen regisztrációs adatokkal rendelkező játékos" és ledobja a server-ről Szóval ezért nem tudunk mi az úgymond hamis vagyis inkább "klón" key-el multizni! Ha valaki nem ért valamit:msn:[email protected]
  • ZTM
    ha tudnál olvasni most 1 hsz-e kevesebb lenne itt...
  • saslaca
    Helló mindenkinek ! most olvastam hogy tudtok multizni a 3.6-ossal meg tudnátok írni hogyan kell?
  • ZTM
    ez a gond szinte mindenkinél ezt magyaráztam
  • csabika0079
    nem tudom a kivételek listályára rakni mer azt írja ki hogy a Sim Tractor már ott van de közbe nincs
  • csabika0079
    és csak mmost mondod?
  • ZTM
    azé nem enged multizni mert a simtractor nincs a kivételek listáján a tűzfalnál ha viszont be akarnátok tenni azt írja ott van de nincs ott mer +néztem akinél ott van az tud multizni(aV4-et felvette az ott van má csak kód kéne)
  • Gaborkik #6956
    sztem a te ip-d kell
  • ZTM
    toom toom mé a tiéd?... vagy hogy van ez nyitok most 1 servert az én IP címem kell?nem értek hozzá ha rákattintasz 1x az IP-re akko 127..nemtom mi de erre is kattints rá és akko a tiédet adja ki
  • Gaborkik #6954
    IP-t tudsz adni ??? ZTM ???multiplayer optionsba lehet beírni ...
  • dj norboo
    nem kell az optionsba vmit beállitani?
  • Gaborkik #6952
    de ha rákattintok akkor meg kiírja ugyanazt és utána semmi ...