Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Lenne egy olyan kérdése hogy nem tudtok valami másik traktoros játékot a simtractoron kivül meg a Landwirtschafts kivül? elöre is köszi
\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"
sziasztok
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
meg lehetne a tractorokkal két pótkocsit húzni
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Na en onnet szedtem le abban van multizashoz mukodo user meg pass
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
10buntim van egy warez linkert siman kapok 5-ot meg meg valakinek leirok es repulok sajnalom
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
am balogh2003 mikor lesz kész a rába?????????,
ha még nincs kész akk kb mikorra jön ki???
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
valaki nem tud kombinátort??
mert én nem találok sehol
elöreis köszönöm
Mert próbáltam LAN szervert létrehozni,létre is jött,csak valamiért a másik gépen nem akart beleülni egy gépbe sem.Viszont a szervergépen meg kiírta,hogy csatlakozott.
Tudja valaki hogy mit kell átirni a mentésbe hogy több trágya legyen a játékba?
Elõre is kössz!
valaki mondjon ojan oldalt ahol lehet letötte ni skieneket meg modokat kivéve a www.simtractor.net.-röl
elöreis köszi
robi mikor leszel fenn emesenen???