Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs Valakinek claas tucano skinje?? Akinek van írjon! köszi

nandorb
valts sebesseget

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

sziasztok.plyan gondom van hogy iszonyu lassan tudok csak menni a gépekkel.mit tegyek hogy gyorsabb legyen?légyszi segitsetek

AMD Athlon(tm)64 X2 Dual Core Processor 4000+,MMX,3DNow(2CPUs>>>2046MB RAM>>>NVIDIA GeForce 8500GT Integrated RAMDAC 512MB

hello nekem van rába skin vegyél fel msn [email protected] van más gépek is
Hát persze hogy nem tudod letölteni mivel kredites!<#vigyor2>De ha kreditet váltassz az viszont píínzes dolog!!
John Deere American Farmer , Deluxe...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdése hogy nem tudtok valami másik traktoros játékot a simtractoron kivül meg a Landwirtschafts kivül? elöre is köszi
6milan6
A .tga az képfájl...

\"A zseni csak akkor szól, ha kérdezik.\" \"Okosság: Ha tudod a választ. Bölcsesség: Ha nem mondod ki.\"

sziasztoklenne egy kérdésem a simtraktor .neten találtam rábát de nem engedi letölteni pedig regizve vagyok rajta tudnátok nekem segiteni honnan tudnám letölteni vagy ha valaki esetleg letudná küldeni akinek megvan nagyon megköszöném.segitségeteket elöre is köszönöm
sziasztok
Hali! Véletlenül nincs meg valakinek a Claas Tucano skin Lexion kombájnra? Kérem akinek megvan írjon! köszi

nandorb
probald tc -vel vagy winRAR-ban alitsd be az oszes formatum olvasasra

Van 3 kül reg kod a sim hez ezzel akkor lehetséges hogy lehet akkor multizni??
Azt akkarnám kérdezni hogy mivel lehet szerkezteni a "tga" formatumot vagy mivel tudok belle nézni hogy mit tartalmaz mert töltötem le és nem tudom melyik mit tartalmaz mert csak számok vannak.
robi11
hát repülõvel lehet vegyszerezni csak nem te irányítod am az f8.

márkner
csátok jó lenne ha lehetne benne helikopterrel permetezni
meg lehetne a tractorokkal két pótkocsit húzni

vagy repülõ ...

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

nandorb
van permetezo gep amit vasarolsz

Sziasztok, lenne 1 kérdésem.a játékban már el jutottam a vetésig ,de utána kéne elvileg permetezni ,de nem találtam sehol permetezõt.tudnátok adni 1 gyors leirást h mi-mit kövessen, kicsit bosszant már h mindig itt akadok el.a faq-ot már elolvastam.a másik kérdésem h letöltöttem 1 oldalról modokat de amikor beültem gyakorlatilag irányithatatlanok voltam.ahogy beindultak rögtön hátra indultak el,vmiért teljesen már az irányításuk mint a többiekének,elõre is köcce az infokat:-)
nandorb
esetleg regelj es varj az ingyenes Usenext -re ami 14napig engedelyezi hogy toltoges es mikor megkapod a levelet le kell hogy szedd toluk a Usenext progit amivel kibirod hasznalni a usert.
Na en onnet szedtem le abban van multizashoz mukodo user meg pass

Martinez01
akkor küldd el privibe!

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

nandorb
sajnos megigertem nincs WAREZ es REKLAM az SG.HU-n es en ehez tartom mostansag magam
10buntim van egy warez linkert siman kapok 5-ot meg meg valakinek leirok es repulok sajnalom

Martinez01
lécci egy linket plíz!mert próbáltam keresni mindenhol de nem találom

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

nandorb
googli a baratod a wiki pedig a baratnod

Martinez01
és vmelyik régebbi verziójának a letöltési linkjét?

robi11
nem -.-"

Martinez01
nem tud valaki egy mûködõ serialt amivel lehet multizni?

nandorb
warez

de itt se vagyok mar

torrent.
am balogh2003 mikor lesz kész a rába?????????,

mikor lesz kész a rába????????

ha kész van linkeld már be a rábát vki
ha még nincs kész akk kb mikorra jön ki???

login:[email protected]
key:CCC5JMwCPUBFRPFWD
robi11
te gyökér az nem lánctalp hanem gumiheveder!<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#violent><#violent><#levele><#levele>

helo
valaki nem tud kombinátort??
mert én nem találok sehol
elöreis köszönöm
csak a Lexionra lehet ha beállsz a telepen a szerelõhöz.

Sziasztok!!Lenne egy kérdésem!A kombájnra hogy lehet az elsõ kerék helyet lánctalpat tenni?Mert láttam a videón éés szerintem nagyon jó úgy..
Van Valakinek 3.5-ös verziója?
Sziasztok! Valaki esetleg tud más kódot is 3.66-hoz.
Mert próbáltam LAN szervert létrehozni,létre is jött,csak valamiért a másik gépen nem akart beleülni egy gépbe sem.Viszont a szervergépen meg kiírta,hogy csatlakozott.
valószínû nem jól rakod be.a rakodó meg alapból bent van.vagy skinre gondolsz?

márkner
hy!nekem egy gondom van hogyha berakom a gépet pl:rakodó akkor azt nem rakja be a játékba!ez mitõl lehet ?3.66e-m van

beírod a google-be hogy simtractor és kiad egy csomó oldalt

Rába skin
itt van egy de elötte asszem regelni kell

Hello!
Tudja valaki hogy mit kell átirni a mentésbe hogy több trágya legyen a játékba?
Elõre is kössz!
csá
valaki mondjon ojan oldalt ahol lehet letötte ni skieneket meg modokat kivéve a www.simtractor.net.-röl
elöreis köszi
robi11
csá felvettelek msn re.

Nem lehetséges ha csak meg nem vesszed az eredetit!! Vagy azt nem tudom pontosan még nem próbáltam hogy ezeket be kell jegyezni vagyis egy kód kell neki hogy ne csak demó legyen ha mindegyik különbözik akkor lehet hogy LANba lehet játszani de neten nem hiszem ha nincs ehhez is egy "tört szerver". Én így gondolom
Húúú az nekem is nagyon jó volna nekem is!!
hello aki tud multizáshoz kódot az jelezzen nekem vagy egyáltalán aki multizott hogy hogyan kell mert nagyon szeretnék
nekem meg van meg egy pár mtz meg zetor
Sziasztok! Valakinek nincs meg a Rába steiger skinje?
csá
robi mikor leszel fenn emesenen???