8333
Simtractor V3.66
-
horvathd #7071 valaki el tudná nekem küldeni a jumbo pöttinger modját?előre is köszi -
horvathd #7070 regisztráltam az oldalra
de sajnos nem tudok tölteni modokat! ez miért lehet? -
farkasjos #7069 [email protected] -
farkasjos #7068 dj norbo át tudnád küldeni nekem msn-n jah és ez most egy mód vagymi? -
farkasjos #7067 és te honnan szedted le?
-
dj norboo #7066 Bocs..2szer ment... -
dj norboo #7065 Nekem magvan..xdxd -
dj norboo #7064 Nekem magvan..xdxd -
farkasjos #7063 jah bocsi 15 credits! -
farkasjos #7062 hi a simtractor.net - en van olyan sílokombájn ami ha lekaszálom a füvet és rendre rakom utána feltudja szedni azt nem tudja vki hogy holvan még fenn mert sajna 12credits! -
Gaborkik #7061 olvass vissza , az elmúlt 2 héten legalább napi 2x kérdezték meg , a válasz azóta sem változott ... -
Miky90 #7060 tessék
itt fent vannak azok a modok amik a simtractor.neten is.csak regelni kell elötte. -
horvathd #7059 helló!tudnátok nekem vmi linket küldeni h honnét tudok leszedni modokat a hivatalos honlapon kivül?előre is köszi!!!!
-
dj norboo #7058 az a lucerna vetőmagja -
benice #7057 figyu szerintem van mütrágya szoró mert ott a szerelö melett vanak valami zsákok és szerintem az mütrágya -
#7056 köszi szépen
-
Dudu77 #7055 Valahogy én se szeretek trágyázni, túl sokáig tart. Jó lenne ha műtrágyaszóró lenne a játékba...vagy valami egyéb -
Miky90 #7054 hú én nem szerettem trágyázni.túl hamar kiürült a kocsi és akkor mindíg vissza a telepre.:Spárszor a telep mögötti földet szoktam megszórni -
dj norboo #7053 Én nem szoktam szántani...ezzel átmék rajta vagyis a tillerrel aztán vetem befele...aztán permetet adok neki...majd aratok..néha trágyát is kap..ha ugy van kedvem hozzá -
#7052 [email protected]üldöd akkor.meg köszöném.. -
Miky90 #7051 te tudod.én úgy is be szoktam szántani utána.vagy max a vetés eltakarja.:D:D -
dj norboo #7050 jó de nekem ugy teccik h nem hagy csíkot! -
Miky90 #7049 tessék adok linket is
de nem is muszáj regelni asszem lehet anélkül is. -
Miky90 #7048 nem is kell.2.ba 3.ba már sztem jó földet csinál.nem kell ezután olyan földnek maradni mintha szántottál volna. -
Miky90 #7047 regisztrálsz képfeltöltőre és felrakod a képed.utána a kép beszúráshoz bemásolod a direkt linket. -
Dudu77 #7046 adj 1 címet és elküldöm -
#7045 onan nem tudtam..nem tudnál segiteni -
Gaben87 #7044 Dudu77 te hogy töltöttél fel képet mert én nem tok! -
Dudu77 #7043 Simtractor.net-en van wts skin new holland helyére. -
csabika0079 #7042 a crop replecamentet amibe a repce van azt hova kell bemásolni a főkönyvtárba? -
#7041 nemtudjátok hogy nonan tudnák leszedni a new holand hejet egy jhon deere wts-t?? -
dj norboo #7040 nem fogok 2 óráig menni egy csíkon!! -
Miky90 #7039 na vegyél vissza gyorsan.sztem senki nem beszélt így veled!!!különben meg tudod hol kell próbálkozni.menjél oda! -
Miky90 #7038 de így szélesebb és elöbb végez.egyébként meg ha lasabban mész akkor szebb munkát csinál.:) -
dj norboo #7037 kicsit átfestettem az elejét -
dj norboo #7036 -
dj norboo #7035 nem igy kell használni ezt a munkagépet!!!Így sar munkát végez!csíkokat hagy!!!ugy kell h a legszélét enm kell kinyitni hanem becsukni!!!így nehezebb a gép!!! -
Gaben87 #7034 Jaja!Királyság a jó öreg RÁBA! -
Dudu77 #7033
Rába Steiger -
benice #7032 hello még élek ha valakit érdekel de abba segitenetek kellene hogy az én gépemen megy gond nélkül de a tesóm laptopján letöltöm de az istennek nem fogadja el a keyt meg a logint és azt irja ki h nem regisztrált játék csak demo ez nem is zavarna csak nem tog gépeket venni meg beleülni egyedül az sts be tok beülni