8333
Simtractor V3.66
  • Laki89
    helló.hogy tudnám meg csinálni a rend felszedöt??nem indul a felszedöje neki.tudnál segíteni??
  • dj norboo
  • dj norboo
    simán...nah rakok egy képet ami az aratgatásomat mutassa...
  • Gaborkik #7108
    vedd !!! de a lámákat bannold !!!!
  • dj norboo
    Nah ezaz...átveszem a házigazda címet oszt kész...
  • Gaborkik #7106
    amúgy én is gondolkodtam h átveszem a házigazdaságot mer caseih azzal a német szarral tolja én meg csak ezzel tudom így én is tudok segíteni de ha így felvetetted akkor hagylak téged
  • Gaborkik #7105
    mér csinálna új fórumot ?? :S nincs ennek semmi baja ...
    feltölteni ??? mit töltsön fel ?? egy fórumba írni szokás nem feltölteni ...
  • Laki89
    nem indul el a felszedö
  • Laki89
    hogy tudnám meg csinálni a pöttinger jumbot??
  • Roli97
    csá
    dj norboo csinálj egy uj forumot
    aztán oda feltölthec minden
    nem kell ha nem akarod csak kérdeztem
  • Gaborkik #7101
    nem lehet hogy az a baj hogy rossz verziót szedtél le ??? am üdv újra itt
  • horvathd
    és ha töltök le mod skins-t akkor minden esetbe uj gép kerül a játékba?
  • dj norboo
    Köszönöm a szavazatokat..az ügy folyamatban van...
  • Roli97
    csá
    énis dj norboo-ra szavazok
  • horvathd
    hello robi! eltudnád küldeni nekem a "krone" Mod skins-t? mert sajnos azt csak kreditért lehet letölteni!persze ha megvan! előre is köszi!mert a pöttinger jumbonál kifagy a játék!sajnos!remélem eltutod valahogy küldeni!köszi
  • Laki89
    mit nyomsz két éve??
  • robi11
    hali gyerekek én átálok a simtractor 3.66e re mert a v4 nállam nem jó.
    aki akar tudni vamit az kérdezhet me én már majdnem 2 éve nyomom szevasztok.
  • Laki89
    sziasztok.valaki nem tudna segíteni abba hogy hogy tudnám meg csinálni a pöttinger jumbot??
  • Laki89
    had kérdezem meg az mf.hu vagy ilyesmi annak mi a rendes címe??
  • Laki89
    sziasztok.nem tudjátok tudok leszed a skint a búzához vagy a kukoricához,hogy ne ien gagyi felbontásalegyen?
  • dj norboo
    Óhhhh...hoppá..3-0 javamra? erre nem mertem gondolni...
  • Gaben87
    Ki a király...na ki a király??!!Hát dj norboo!!!
  • dj norboo
    köszönöm a szavazatokat..holnap 8 ig lesz a szavazás(reggel)..már csak azt nem tom hol lehet beadni a kérvényt h én legyek a házigazda
  • Gaborkik #7088
    2 : 0
  • TIBÓÓÓ
    SZAVAZATOK

dj norboo:1-caseih9400:0
  • dj norboo
    Legyek a házigazda? caseih9400 kb 1,5 hónapja nem irt ide semmit..én meg jó sokat segitek mindenkinek..a szavazásokat hsz ben kérem h legyek e vagy sem házigazda...
  • farkasjos
    #7084- Mysimtractor.com csak regrisztrálni kell!
  • Roli97
    csá
    honnan lehet modokat skineket letöteni a simtractor.net skintractor.fr-kivételével
    létszi irjaték
    elöreis köszi
  • Gaborkik #7083
    sehogy ... photoshop ( vagy hogy van :-D ) .... jó régen már feltették ezt a kérdést ... most nem mondom hogy olvass vissza mer kb a fél anyagot át kéne nyálaznod hozzá ... :-D
  • dj norboo
    Letöltöd és megtudod
  • farkasjos
    vki tudja hogy lehet 2db cargo pótos a játékba?
  • Miky90
    regisztrálsz->bejelentkezel és utána már nem igaz hogy nem tudod letölteni.msnre meg nem veszlek fel mert úgyis ritkán vagyok fent.

#7076 nincs a játékba külön ilyen mód csak skin a claasra meg asszem a JDra is van.ha úgy nem tetszik akkor hagyd az eredetit.

#7077 mi lenne ha inkább kipróbálnád hogy el lehet-e ott adni a silót?
  • dj norboo
    szivesen máskor is
  • dj norboo
    lebillented...
  • farkasjos
    Lenne egy kérdésem hogy a búzát,bálát tom hogy a kis városban kell eladni de a sílot is eltudom ott? és ha igen akkor hogyan?
  • marcodeere
    CSősztök!

Én a játékba szeretnék betenni egy John Deere 2266-os kombájn-t, nem skin-t akarok betenni hanem rendesen a kombájnt mert ha skin-nel teszem akkor nekem még mindig a claasra hasonlít, az alakja sem hasonlit rá csak a kinézete, szal ha valaki tud hozzá akkor az légyszi vegyen már fel msn-en [email protected] Vagy nem muszály 2266-os lehet 2056-ostól 2268-ig terjedő tipus vmeike is, csak olyan kinézete legyen mint a 2266-os és nem skin. Előre is kösz, vagy ha valaki tud az itt is leirhatná nekem ... Köszi előre is

Üdv:Marco
  • horvathd
    igen át dob a simtractor oldalra de onnét nem tudom leszedni hiába nem credites!akkor lécci ird le h lehet leszedni valahogy ! vagy lécci vegyél fel msn en azt kül át ott ! előre is köszi!!!
  • farkasjos
    nincs más oldalalon fent az a silókombájn ami szedi azt a füvet is amit lekaszáltam?
  • Miky90
    azt pl le lehet szedni mert nem credites
  • Miky90
    ja tényleg átirányít a simtractor.netre.párat azért le lehet szedni.