8333
Simtractor V3.66
-
#7111 helló.hogy tudnám meg csinálni a rend felszedöt??nem indul a felszedöje neki.tudnál segíteni?? -
dj norboo #7110 -
dj norboo #7109 simán...nah rakok egy képet ami az aratgatásomat mutassa... -
Gaborkik #7108 vedd !!! de a lámákat bannold !!!! -
dj norboo #7107 Nah ezaz...átveszem a házigazda címet oszt kész... -
Gaborkik #7106 amúgy én is gondolkodtam h átveszem a házigazdaságot mer caseih azzal a német szarral tolja én meg csak ezzel tudom így én is tudok segíteni de ha így felvetetted akkor hagylak téged -
Gaborkik #7105 mér csinálna új fórumot ?? :S nincs ennek semmi baja ...
feltölteni ??? mit töltsön fel ?? egy fórumba írni szokás nem feltölteni ... -
#7104 nem indul el a felszedö -
#7103 hogy tudnám meg csinálni a pöttinger jumbot?? -
Roli97 #7102 csá
dj norboo csinálj egy uj forumot
aztán oda feltölthec minden
nem kell ha nem akarod csak kérdeztem
-
Gaborkik #7101 nem lehet hogy az a baj hogy rossz verziót szedtél le ??? am üdv újra itt -
horvathd #7100 és ha töltök le mod skins-t akkor minden esetbe uj gép kerül a játékba? -
dj norboo #7099 Köszönöm a szavazatokat..az ügy folyamatban van... -
Roli97 #7098 csá
énis dj norboo-ra szavazok
-
horvathd #7097 hello robi! eltudnád küldeni nekem a "krone" Mod skins-t? mert sajnos azt csak kreditért lehet letölteni!persze ha megvan! előre is köszi!mert a pöttinger jumbonál kifagy a játék!sajnos!remélem eltutod valahogy küldeni!köszi -
#7096 mit nyomsz két éve?? -
#7095 hali gyerekek én átálok a simtractor 3.66e re mert a v4 nállam nem jó.
aki akar tudni vamit az kérdezhet me én már majdnem 2 éve nyomom szevasztok. -
#7094 sziasztok.valaki nem tudna segíteni abba hogy hogy tudnám meg csinálni a pöttinger jumbot?? -
#7093 had kérdezem meg az mf.hu vagy ilyesmi annak mi a rendes címe?? -
#7092 sziasztok.nem tudjátok tudok leszed a skint a búzához vagy a kukoricához,hogy ne ien gagyi felbontásalegyen? -
dj norboo #7091 Óhhhh...hoppá..3-0 javamra? erre nem mertem gondolni... -
Gaben87 #7090 Ki a király...na ki a király??!!Hát dj norboo!!! -
dj norboo #7089 köszönöm a szavazatokat..holnap 8 ig lesz a szavazás(reggel)..már csak azt nem tom hol lehet beadni a kérvényt h én legyek a házigazda -
Gaborkik #7088 2 : 0 -
TIBÓÓÓ #7087 SZAVAZATOK
dj norboo:1-caseih9400:0 -
dj norboo #7086 Legyek a házigazda? caseih9400 kb 1,5 hónapja nem irt ide semmit..én meg jó sokat segitek mindenkinek..a szavazásokat hsz ben kérem h legyek e vagy sem házigazda... -
farkasjos #7085 #7084- Mysimtractor.com csak regrisztrálni kell! -
Roli97 #7084 csá
honnan lehet modokat skineket letöteni a simtractor.net skintractor.fr-kivételével
létszi irjaték
elöreis köszi
-
Gaborkik #7083 sehogy ... photoshop ( vagy hogy van :-D ) .... jó régen már feltették ezt a kérdést ... most nem mondom hogy olvass vissza mer kb a fél anyagot át kéne nyálaznod hozzá ... :-D -
dj norboo #7082 Letöltöd és megtudod -
farkasjos #7081 vki tudja hogy lehet 2db cargo pótos a játékba? -
Miky90 #7080 regisztrálsz->bejelentkezel és utána már nem igaz hogy nem tudod letölteni.msnre meg nem veszlek fel mert úgyis ritkán vagyok fent.
#7076 nincs a játékba külön ilyen mód csak skin a claasra meg asszem a JDra is van.ha úgy nem tetszik akkor hagyd az eredetit.
#7077 mi lenne ha inkább kipróbálnád hogy el lehet-e ott adni a silót? -
dj norboo #7079 szivesen máskor is -
dj norboo #7078 lebillented... -
farkasjos #7077 Lenne egy kérdésem hogy a búzát,bálát tom hogy a kis városban kell eladni de a sílot is eltudom ott? és ha igen akkor hogyan? -
marcodeere #7076 CSősztök!
Én a játékba szeretnék betenni egy John Deere 2266-os kombájn-t, nem skin-t akarok betenni hanem rendesen a kombájnt mert ha skin-nel teszem akkor nekem még mindig a claasra hasonlít, az alakja sem hasonlit rá csak a kinézete, szal ha valaki tud hozzá akkor az légyszi vegyen már fel msn-en [email protected] Vagy nem muszály 2266-os lehet 2056-ostól 2268-ig terjedő tipus vmeike is, csak olyan kinézete legyen mint a 2266-os és nem skin. Előre is kösz, vagy ha valaki tud az itt is leirhatná nekem ... Köszi előre is
Üdv:Marco -
horvathd #7075 igen át dob a simtractor oldalra de onnét nem tudom leszedni hiába nem credites!akkor lécci ird le h lehet leszedni valahogy ! vagy lécci vegyél fel msn en azt kül át ott ! előre is köszi!!! -
farkasjos #7074 nincs más oldalalon fent az a silókombájn ami szedi azt a füvet is amit lekaszáltam? -
Miky90 #7073 azt pl le lehet szedni mert nem credites -
Miky90 #7072 ja tényleg átirányít a simtractor.netre.párat azért le lehet szedni.