Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

valaki tudna adni modok-at mert nemtudok leszedni vagy hibás:S
a google a legjobb barátod
gabikamionos
honan lehet kiegészitõket letölteni mongyátok már meg légyszives

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

<#lama>

jesszus hogy lehettek ilyen sötétek<#banplz>
F.A.Q olvass!!!

Nem szeretem a lámákat és társaikat

és mivan ha csak képfile-okat teszek be?akkor mit csinál???a játékban traktorral még nem is mentem😞
nektek már összejött h lanon jáccatok?

bocsi már látom,hogy itt van!😉am ebben nincsennek is más cuccok csak a joh deere kombájn?vagy hogyan lehet betenni más gépet lécci segítsetek!!!
na viszajöttem😄letöröltem a V4-et és feltettem 3.66-ot!ehez tudna valaki adni key-t és login-t??elöre is köszi!írjatok!!!!
ja köszi😉
hello valaki meg mondaná hogy lehet leadni a marhákat köszi
am login: www.mttu.com
key: DC456FF

ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá...F.A.Q.!!!!!!!!

helo
léci valaki mondja meg a login és a key kodot
léci irjátok meg
elöreis kösz
elõre-hátra-jobbra-balra-nyilak , Ú betû , Page Up/Down , Home/End , insert/delete, felsõ számsor , ö-ü-ó-û betûk JA és OLvass FAQ-t meg a Farmers Manual-ba is le vannak írva részletesen !!!

Még 1x senki meg ne kérdezze ezeket !!!

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

van ám saját fórumja a 4.0-nak sztem ott próbálkozz !!! Itt fõként már csak a 3.66-al foglalkozunk !

devid1414
hali z irányítást írja már le valaki<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

nandorb
szt. mindenki megkosszone neked is

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

sziasztok tudna nekem adni valaki a SimTractor 4.0-ához regisztrációs kódot???nagyon megköszönném!!
nono 26: ha visszaolvastál volna egy kicsit tudhatnád hogy csak akkor multizhatsz ha eredetileg reisztráltál.
Gábor:olvass F.A.Q-t
<#nezze>
gabikamionos
császtok amit le fogok tölteni hogyan tegyem be

Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés

Sziasztok!Hogy lehet multiba játszani?Valaki tud esetleg segiteni ez ügyben?
Sziasztok! Próbáltátok már kormányal a játékot?Szerintem kurva jó😄 csak a pedált nem tudja kezelni van valami tippetek??

Ha beirtad a ctrl+alt+B akkor nyomd meg a pénzöszeget és átirja.Ilyen egyszerû.

Sziasztok Tudna nekem valaki adni egy vagy pár modot,ogy kitudjam próbálni,hogy jó-e a játék mert nem tudok letölteni,köszi!aki tudna segítteni az vegyen fel msn-re:[email protected]
lemken ujra kell rakni a játékot! roland te meg regizd a játékot..mert demoba enm aggya a pézt<#hawaii><#vigyor2><#buck><#crazya><#hehe><#nevetes1><#nezze><#integet2>

ha Megnyomom ezt a billentyûkombinációt ctrl+alt+b akkor miáért nincsen több pénzem????
Most már mûködik minden de elmentem a játékot és nem tölti be........😞😞 ilyenkor lehet valamit tenni ???
F.A.Q olvasd el!!

a kombájnba betudok szálni de a trakiba nem:S
Ú betû

Csátok,tudnátok segítteni a játékkal kapcsolatban mert új vagyok és nem tudok beszálni,mivel lehet???lécci segítsen valaki!!!!😞

majd én megnézem!Nem félek a vírusoktól😄obd a linket

Én találtam cracet st4 hez de nod be jelzet hogy vírusos!! azt nincs kedvem meg nézni <#szomoru1>
a kód ?

Figyu tegnap még próbálgattam és jó lett...de ma már nem mükszik..:s
az lehet de ha visszaolvasol, nekem is ezt tanácsolták anno
egyébként nekem az f verzió van és állandó kapcs.-nál is jól megy néha ... :-)

hahó!!!!<#integet2><#integet2>nincs meg vkinek a CLAAS LEXION CORN HARVEST mod??????????????<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#confused><#confused><#confused>
lehet h azért mert nag betûvel írd be.vagy ne az f verziót használd ha állandó az interneted.töltsd le az e-t
és ez milyen gépeknél van?amit te raktál be vagy annál is ami már eredetileg bent volt?mert lehet hogy nem jól raktad be az újakat.

megcsináltam de ígysem jó...
FAQ:"Miért csak demo?

Nem regisztráltad a játékot. Licens registering... menüpont alatt ird be: login: www.mttu.com, key: DC456FF
(3.66f verziónál minden játék indításkor be kell írni!)"

F verzió... bocs még süket vagyok a játékhoz de milyen kód kell és hova ??? bocs ha hülye a kérdés de légyszi segíts..
akkor nem fogadta el a kódot - nem eredetinek nézi ... e vagy f verziód van ?

felugrik a gépekre....most ilyenkor mivan mit kell tennem ?
sziasztok lenne 1 olyan kérésem h akinek megvan a lexion corn harvest az el tudná küldeni emailbe?
naon megköszönném.am van egy tucat modom ha kell vkinek vmi akkor szívesen küldök.elõre is köszi
ja emailcímem:[email protected]
Laki89
sziasztok.hol tudok leszedni skineket??

Lakos Péter