8333
Simtractor V3.66
  • dj norboo
    ezt persze azok ne vegyék magukra akiké nem az ing...
  • dj norboo
    csabika te neked is ez a key meg a login? nekem is...akk ez téll igaz
    és ha még egy valaki megkérdezi h mi a key meg a login...kajakra mondom letöröltetem ezt a topikot a föld szinéről azt mehet a youtube-ra logint meg key-t keresni...meg ha nem érti meg mégsem és mégis megkérdezi feljelentem testi sértésért...(túl láma dolgokat mondd-kérdez)
    aki nem ért velem most azonnal huzzon erről a topikról vagy maradjon inkább olvasó tag..és nem író...
  • csabika0079
    szia
    login:bazdmeg anyádat a ravatalon
    key:hogy nem tudsz FAQ-t olvasni te állat

próbáld eg őket negyon hatásosak http://www.simtractorfaq.mlap.hu/
  • waterloo
    sziasztok volna egy problemam a jatekba rakot gepek csak feher szinben jelenek meg es a gepek hangja is hianyzik. tudna segiteni valaki. mar ujra telepitetem akor is ez van. koszi a segitseget
  • dj norboo
    1000 bocs azoktól a nem lámáktól akik értelmeset írtak..de értelmetlenre...de KI KELLETT TÖRÖLNÖM MERT NEM BÍRTAM A LÁMASÁGOT...még 1 szer sorry...
  • Gaborkik #7226
    pedig néhány hsz nem kellett a közelmúltban
  • dj norboo
    ezaz csabika....am sorry a többiektől írnák ha tudnák..de nem tok m szar a netem...
  • csabika0079
    edy sajnos ha nem indul akkor ujjra kell telepítened a windowst sajnos és utána ujjratelepíteni a játékot.........
  • caseih9400
    húzzál innen a picsába és azonnal jó lessz a játék
  • edy 102
    hali
    letöltötem a simtractor_366 E game verziot intaláltam utána letöltötem a simtractor addons 1 gyet és instaláltam utána elinditotam a játékot otmegtutam veni a gépeket de csak az alapverziohoz tartozo modokat inditlyael a töbi a játékban meglyelenik a farmtol nem mesze egy telepen és nem enged beleulni csak a farmon lévö gépekbe ami egy kombány és egy kis traktor meg egy terep lyáro mit tegyek? légy szives segitsetek
    elöreis köszönöm szépen
  • Gaborkik #7221
    nyomd hosszan 0 -át a TAB felett - sztem
  • Gaben87
    Dudu77 te hogy töltötted le a cvx modot?!Lécci írd már le hogy mit hova mentessz?!Válaszod elöre is köszönöm!
  • Miky90
    FAQ!!!!!!

#7218 talán x vagy valamelyik mellette:)
  • Dudu77
    Hy All! aki dolgozott már a case cvx vetőgéppel(kuhn) az tudja melyik gombbal lehet előhozni egy panelt ahol mutatja hogy mennyi mag van a tírtályba?
  • szaby0971
    sziasztok!
    szeretném megszerezni a simtractor 3.66-ot valaki küldje át nekem vagy irjátok meg hogy honnan szetétek le mert csak a demot találtam meg [email protected] köszönöm
  • Miky90
    hát öcsém pedig el kell szomorítsalak az vagy.a farmon nem tusz gépeket venni csak a játék menüjében.csak nem tudom mér kell vitatkozni mikor segíteni akarnak.te írtad hogy most kezdted a játékot.nem gondolod hogy az jobban tudja aki már 1-2 éve játszik vele?vagy ha olyan okos vagy miért kérdezel???
  • csabika0079
    huhuuuuuu azt a retkes XD nah NYOMD HOSSZAN AZT A TETVES ESC GOMBOT tudod ott fent van a sarokban
  • caseih9400
    te nagyobb láma vagy mint a többi bazmeg
  • kulagep96
    Boccs nemn vook láma!
    Én nem ezt kérdeztem de boccs!

én azt kérdeztem amikór BENT vook a gamebe!
    amikór már a farmon vook!
  • caseih9400
    üdvözlünk a lámák táborában

csak azért mert lusta voltál elolvasni azt a kurva faq-t berakom neked
    Gépeket a Business... , Sell/Buy... menüpont alatt lehet venni.
  • kulagep96
    CStek!

most kezdtem el gamelni!
    És nemtoom hogy ha bent vook a gamebe(úgy hogy már mászkálni lehet)akk hogy kell gépeket venni?mert nemtoom:S előre ids köcce

by:Bloodikad:D
  • farkasjos
    dj norboo mért nem irogatsz mostanában?
  • Miky90
    de annak mi értelme van hogy 80nal aratsz meg szántasz?akkor neked nem szimulátor kell hanam egy arcad játék.:Daz lenne az igazi ha 4-5tel kellene aratni.sőt még van amikor az is sok.:)
  • Gaborkik #7208
    minek ?:-D ezzel a sebességgel is jól viszik a cuccost ... :-P
  • Miky90
    ezek még csak készülő modellek.amúgy vszínű hogy majd a v4be rakják be őket.csak a 3.66ba tesztelték.de remélem tudnak menni lassabban is:D:D
  • farkasjos
    jöjj rá amúgy 7204 a vidi télleg egy furcsa jelenség mert a claas mega,bizon nincs a játékba a vidin biztos csak próbálták a gépeket biztos vmi módkészítő rakta fel! de az a bizon hogy megy már!
  • azbizony
    hello,hogy lehet ugy játszani hogy 1 netröl megy 2 gép.azért kérdezem mert látam hogy irták hogy ugy lehet
  • csabika0079
    lol azt a skint vagy modot le lehet szedni a simtractor.net-ről hogy ugy nézzen ki a föld ahogy a vidiben van?
  • farkasjos
    http://www.youtube.com/watch?v=fpXwotIR880&feature=related - ez lehetséges?
  • Gaborkik #7202
    te norboo törölhetnél 1-2 üzit a mai napról :-D:-D
  • csabika0079
    töröld ki
  • benice
    figyu akkor mit kell csinálni amikor nem akar már menteni gondolom már sok lehet a mentett játék v valami ilyesmi
  • Gaborkik #7199
    akkor lesz foglalkozásod az elkövetkező pár évezredre :-D
  • csabika0079
    NEM LEHET MULTUZNI BASSZAD MEG TE ZSIDÓ LÁMA kivéve akkor ha mindannyian más kódot használtok MEG NE KÉRDEZZED HONNAN LEHET LESZEDNI MÁS KÓDOKAT MERT TÖKÖN BÖKÖM MAGAM
  • azbizony
    én menék ha tudnám hogy kell. ha megmondod megyek
  • caseih9400
    csak a szokásos ... mindenkit leszólogatok aki vadláma :D
  • Gaborkik #7195
    na mi van te mit keresel itt ? :-D
  • caseih9400
    anyáddal :)
  • keita
    kivel mehetek multyzni?
  • keita
    mehetek a tiedre?