Simtractor V3.66

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

saslaca
Helló mindenkinek ! most olvastam hogy tudtok multizni a 3.6-ossal meg tudnátok írni hogyan kell?

ZTM
ez a gond szinte mindenkinél ezt magyaráztam

nem tudom a kivételek listályára rakni mer azt írja ki hogy a Sim Tractor már ott van de közbe nincs
és csak mmost mondod?
ZTM
azé nem enged multizni mert a simtractor nincs a kivételek listáján a tûzfalnál ha viszont be akarnátok tenni azt írja ott van de nincs ott mer +néztem akinél ott van az tud multizni(aV4-et felvette az ott van má csak kód kéne)

sztem a te ip-d kell

\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )

ZTM
toom toom mé a tiéd?... vagy hogy van ez nyitok most 1 servert az én IP címem kell?nem értek hozzá ha rákattintasz 1x az IP-re akko 127..nemtom mi de erre is kattints rá és akko a tiédet adja ki

IP-t tudsz adni ??? ZTM ???multiplayer optionsba lehet beírni ...

nem kell az optionsba vmit beállitani?

de ha rákattintok akkor meg kiírja ugyanazt és utána semmi ...

ZTM
látod hogy lehet multizni 1 katt a server nevére (a Tsz-t én csítam)....

ZTM
hy all akarok multizni és amiko rákattintok 1 serverre akkor ezt írja ki(pedig haveromnak már töltötte és neki se eredeti a key):nem azt találta, hogy az okok helytelenül beállításokat szerveznek hálózatba vagy simtractorkivétel nélkül látnak vendégül tûzfalat.

vki akar játszani velem akkor nyitok 1 servert este 6:00-tól a neve:magyarok...aki tud az csatlakozzon...

nekem kiadott 1 Tsz-t 2 Rolika-t meg 1 YourFarm-ot

halljátok...vagyis hallod...végülis olvasod...
én is kerestem a multiplayerben a farmot de nem adta ki...

ki és mit?
Laki89
eltudod nekem küldeni emailba,amit te raktál fel???

Lakos Péter

[email protected]

jó megpróbálok csinálni egyett
ZTM
ha sikerül bekapcsolódnod akkor a farm végében lévõ földön amerre a tehnek vannak ott 1 JD trakesz póttal és 1 claas kombájn...(add + az MSNcímed és elintézzük

ZTM
próbáld 1katt és creat /delete vagy duplakatt

nálam a server meg van csak nem akar kapcsolódni
ZTM
szal a refhres/LAN ra kell kattintani ha 3keresés után nem talál a jobb felsõ sarokban a 2emberkére kell kattintani

a server neve ott van kis képernyõs módban keressetek +minden, mert nekem is csak úgy jött elõ...
szal akit érdekel azt várom... sok szerencsét...

én megyek
ZTM
lehet multizni nem eredeti keyel is...
csak annyit kell nektek tenni majd hogy aho indulnátok
ahol a GO-ra kell kattintani...ott a game modot át kell álítani multira azután jöhet a go ott a refresh/LAN ra kell kattintani...azé nem tudtok multizni mert nincs server(hamis keyes)de én holnap9:00-tól servert indítok akit érdekel az akko játszon a v3.66e-vel!!!!

7 essel indul asszem..de nem tom pontosan..am benne van az egyik szöv. fájlba..csak nekem olyana nincs ugyh nem tom..mert én külön telepitettem a cuccost...am nem lehetne olyat h legyen a sillózóa rendfölszedõ is meg szecskakések is?mert nekem most rendfölszedõn van...de nekem szecskázni kéne...

akkor passz.bálázd be.

Laki89
végig nyomogattam de nem indul..

Lakos Péter

van vmi mysimtractor is de a pontos címet nem tudom

akkor nyomogasd már végig a számsort (nem a numeratikus bill.en) és majd valamelyikre elindul.:S:S

Laki89
de hogy inditotad ell??

Lakos Péter

Én tudok vele menni csak szar vele menni...legalábbis nekem...fordulni faszáúl fordul..csak a munkálya ratyi...inkább bálázd be...

Laki89
valaki szokót menni rendfelszedõvel??ha igen mondja meg nekem hogy mivel indul a felszedõ..elöre is köszi

Lakos Péter

Laki89
nem csinál semmit az ö-vel.azzal csukja be nekem a hátulját.

Lakos Péter

Nem tud valaki John Deere 8310-es traktorra valamilyen CLAAS skint?

én a zsámolyosba is meg a tandemba is tok szecskázni....csak épp aatáéskor a tandem hátulját nem tom emgrakni buzával..nem tuggyátok mitõl van ez?

én most tudok 2 pótot ... van a nagy fehér-piros meg van a kicsi kék is ....de a videóban is a nagy fehér-pirosba rakják ....

csá
tud valaki ojan oldalokat ahonnét lehet leszedi modokat meg skineket
kivéve a www.simtractor.net-röl vagy a www.skintractor.fr-röl
léci irjato
elö reis köszi
nemá télleg? csak az a baj hogy egy pótkocsit találtam abba meg nem megy bele
Ö-vel indítod.

#6923 a pótkocsiba<#lama>

öm ha silóózni akarok mibe kell ereszteni a cuccost?
Laki89
a rendfelszedõre gondolok.de nem indul el a felszedõ.

Lakos Péter

most a rendfelszedõ pótra gondolsz?ha igen akkor nyomogasd végig a számokat és rájössz.az Övel meg a kardánt tudod indítani(ha még jól emlékszek)

hát kérdezd!!!

ZTM
hy all tud vki multizni?
mert ha nem a yutubésoktól + lehet kérdezni hogy hogy csinálják...nem?lehet hogy kõ hozzá az eredeti key de lehet hogy nem...

Laki89
sziasztok.Jumbo Triaxle hogy tudom kezelni??

Lakos Péter

F1-F2-t nyomogatod aztán amennyit úgy látsz annyit lehet kb

saslaca
Helló hogy lehet a gépekbeb teljesen megfordulni?

valszeg

Hogy kell a mentett játékokat letörölni?Mivel újra akarom kezdeni az egész játékot,de az eddig mentetteket pedig letörölni!A C:program filesbe a sav mappa tartalmát ürítsem ki??<#nemtudom>
jaja lehet az törént ott is :-D majd ha ott vok kipróbálom

na abba nekem is szokott sikerülni.próbáld ki hogy úgy indítod el a motort hogy közbe nyomod az F2t