8333
Simtractor V3.66
-
dj norboo #7272 igaz ami igaz...a Lexi 600 asról esik szó annyi hogy nekem van olyan skinem -
konrad91 #7271 535 ös kell jó lesz a gumikerekes is de gumihevederesbe jobb lenne:P
-
Dudu77 #7270 Esetleg egy Lexion 600-ast tudna valaki szerkeszteni?? -
dj norboo #7269 csak gumikerekest tudok...és nem is olyan sokára...attól függ hanyas kell... -
eoriistvan #7268 mért nem tudom letőlteni -
konrad91 #7267 akk most semiet nemtudsz csinálni?
-
dj norboo #7266 jó de az nem lehetséges..sajnos..ahoz a megtervezett fájlt kén átalakitani..de itt még olyan sincs..sorry..de gumikerekest birok csinálni -
konrad91 #7265 persze h kéne nagyon is
gumihevederes -
dj norboo #7264 miért is? de am a szeelmi szálakat nem itt kéne megbeszélni de most sorold azt majd kitölöm... -
rajmi19921222 #7263 azt hógy szerelmess vagyok belléd -
dj norboo #7262 jojo...de én nem vok buzi...hihi..már bocss..de ha itt tartunk ezt mire mondtad? de am mellékelve a nevem nem nórbó hanem norboo -
rajmi19921222 #7261 szeretlek nórbó -
dj norboo #7260 Nah..én ezzel próbálkoztamh megcsinálom gumihevederesre..de nem megy csak ha az alap 3D-s fájlt átalakiccsuk..nah az meg amihez nincs még progim... -
Gaborkik #7259 gumihevederes- mondta nekem :D -
dj norboo #7258 De ha kell..akkor meik fajtában? A gumihevederesben vagy a sima kerekesben? -
dj norboo #7257 Mondd...megcsináljam? mert ha igen szólj és nekiesek... -
konrad91 #7256 fiuk 1 skint csinálni kéne ha tudtok
CaseIH STX 535
előre is kösz -
Gaborkik #7255 aki akarja az engem is felvehet
msn-em ha kell naon akk megtalálja ... :-D -
vida1996 #7254 Mostmár mindegy -
dj norboo #7253 ezt ne tetted volna..mostmár ne csodálkozz ha sok láma fog felvenni a tényleges segítségkérők helyett..:(:(:(:(:):):):)):):):):):):):):) -
vida1996 #7252 Ha valakinek segítségre van szüksége vegyen fel msn-re.:MSN:[email protected] -
Gaborkik #7251 S E H O G Y ! ! ! -
#7250 csá all melyik modal lehet játszani multiba és hogy? pls help -
waterloo #7249 sziasztok tudna valaki balazo lucerna silozot rakodo gepeket meg kukorica vetogep skineket adni nagyon mekoszonem cimem [email protected] ha kuld valaki nagyon koszonom -
dj norboo #7248 Samson hígtrágya+szervestrágyaszórós skinem van...+ bálamadzagos bála skin...akinek kell szoljon... -
dj norboo #7247 jóhelyről...am a goggle a baráto -
Krapesz #7246 DE Ti innen töltöttétek le vagy a hivatalos oldalrol? -
dj norboo #7245 nekem csak a felszedéssel vannak gondok..am én menteni is meg üríteni is birok -
#7244 no 1. lehet me van
2.én üríteni nem bírtam a szalmát menteni igen
-
Krapesz #7243 Azt értem csak úgy tudtam,hogy lehet belerakni 1 jd lucernasilozót!
A pöttingert 1szer használtam és nem birtam menteni!Te birsz,M.T.Z.? -
dj norboo #7242 Hmm...a játékba lucernát csak kaszálni lehet...
A 2 játék külömbsége pedig csak az amit elmondtál...az e-nél nem kell csak 2 szer a f-nél meg minden alkalommal kódozni.. -
#7241 én a pöttingert használom:D -
Krapesz #7240 Valakinek megvan a lucernasilozo? -
#7239 engem még az érdekelne mi a külömbség a 3.66e és a 3.66f között azon kívül hogy az f-nél minden játék kezdésekor kódozni kell:S -
#7238 van benne vmi:D sulib voltam és siette:Sde má nem ott vok
majd utánna nézek -
dj norboo #7237 próbáltad már a lap alján a keresőt? -
#7236 vki be tudná linkelni a pöttinger jumbot?köszi -
Gaben87 #7235 Éééss mi is az a faq?!Nah jóó csak poénkodtam!A lap alján van a kereső!Csak beírod a szót és máris megúsztál egy kérdést!Ennyi!!! -
dj norboo #7234 Semmmi baj..én is ilyet írtam és olyat ami nema játékhontartozik... -
Dudu77 #7233 Nem látom hála a lámák hozzászólásait, csak le kéne őket is permetezni mint a gyomot.. hátha nem jöt több ide
bocs ezért a hozzászóláshoz, tudom h nem a játékhoz tartozik! További jó játékot mindenkinek (lámák meg kíméljék a topikot! eléggé felba***ák az ember agyát! már bocs :) szevasztok