Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1 vagy 2 próbáltad már?
#6995 valószínû nemjól raktad be.
#6995 valószínû nemjól raktad be.
DIRECT COPY (csak lemaradt 1 "E" betû)
Próbáld így: kepfeltolto.hu ra feltöltesz 1 képet, utána behoz egy ablakot ott a DIRCT COPY mellett lévõ linket simán bemásolod a kép beszúrása opcióba (mehet mellet balra a 2.) és utána mehet.
simán itt a mehet mellet képfeltölés és betallózok egy 141 kilobájtos képet és mehet..és kiirja h a maximális méet nem tom már mennyi..az lenne a gond h nincs vmi VIP tagságom ??ha igen akk hogy lehetek az?
dj norboo hogy akarsz képet feltölteni írd le, hátha vmit nem jól csinálsz és tudunk segíteni
annyi a gondom vele, h nem tudom beíndítani a rendfelszedõt...végignyomogattam minden lehetséges gombot de így se .. talán neked sikerül mûködtetni <#wink>#wink>
Ütköztél a géppel...meg hova vitted a terményt??Be a fermra vagy a városi siloba?
Mia pi***ért nem tok képet feltölteni?pedig 141 kybyte!!!!és 200 a határ!!!!<#sir>#sir><#confused>#confused>
okszi minjá regelek és leszedem...mi a baj vele?
hy all vki elmondaná hogy amiko volt 10000 pénzem a gameba learadtam az én földem mert az +vettem és nem tankoltam stb. és mégisz -170lett?:S
hy all vki elmondaná hogy amiko volt 10000 pénzem a gameba learadtam az én földem mert az +vettem és nem tankoltam stb. és mégisz -170lett?:S
regelve vagyok, de ez ingyenes, te is leszedheted ha regelve vagy
simtractor.net-rõl szedtem le
nem valami szépség, csak ki akartam próbálni
Nem tudjátok miért nem ül bele a kaszás massey ferguson traktorba?
Csak abba nem ül bele
Csak abba nem ül bele
Próbálkozott már valaki a rendfelszedõs silózóval?? mert nekem nem nagyon mükszik...<#szomoru1>#szomoru1>
próbáld meg úgy hogy kihúzod a netet.
<#ticking>#ticking>a v3.66e-vel játszál mert ott nem kell minden indítás elõtt beírni a kódot...(a keyt általában 2x is kéri)
skacok.miért nem indul a simtractor?az elöb még ment most meg már nem fogadja el a kódot.
Lakos Péter
Hát ez érdekes, én csak a repülõgépet használom permetezésre, és az összes földet permetezni, egyiken sincs gyom.
én nekem pont az kell h megláccódjon a keréknyom..xDaz az igazán élethû...am mondhatod ugy is h permetezõ..ismerem már a játékot...már bocs...meg a repülõt is ami nem permetezi le az összes földet!!!csak ahol vagy!!!!
www.webforditas.hu
Hogyan töltsem le a játékot ha nemtok angolul.a beállítások könnyüek de a letöltését nemtom.valaki segíthetne kösz
Nem nõ vissza...
a delvano tapos de nem tom visszanõ-e de valszeg nem
én nekem valósághûbb ha van benne itt utt gyom...
amugy ha rámek a Delvano bermetezõvel a földre nem tapossa le ha igen az visszanõ majd???
amugy ha rámek a Delvano bermetezõvel a földre nem tapossa le ha igen az visszanõ majd???
le kell gyomirtózni (permetezni)! Ezt 2féle módon csinálhatod : Van 1 Delvano permetezõgép a gépeid közt, vagy játék közbe nyomsz 1 F8-at és légi permetezést kapsz. Ha jól tudom akkor az összes földet lepermetezi
mármint gyom...nem fû...
Gyerekek...nagy termelésbe vok..huuuu..fasza lesz...még spóroltam az idõbõl is..nem cougaroztam hanem egybõl mulcs tillert neki..már be is van vetve ki is kelt a buza..naon állat lett...a fú is kinõtt amit vetettem más heéyre..már csak a kukorica van hátra..am ami nõ ki fû azzal mit kel csinálni?
A nh cr kombájnt átakarom skinelni az st.netrõl letöltött update cr-re de nem alakítja át!Pedig a massey skin az jó!<#nemtudom>#nemtudom>
csak repcének látszik...<#nevetes1>#nevetes1>
Jah magyarán fekete buzát aracc!!!ami se nem repce se nem buza...xD<#fejvakaras>#fejvakaras><#buck>#buck><#integet2>#integet2>
Kössz!
Nem repcét vetsz ugyanúgy búzát, de aratáskor amikor ürít fekete a termény (repce)! A skin csak megváltoztatja a kinézetét.
repsét hogy vetsz?én ugy tom h csak lucernát,kukoricát meg buzát élehet termelni...meg ami alapból kijön gyom aratás után<#banplz>#banplz>
Az osr --> repce skin, wheat--> búza skin! van benne még 1 mappa benne 1 képfile, de nem tudom az mire jó. A terményen nem változtat semmit a skin, csak ürítéskor látot,hogy pl: repcét ürít.
töltsd le magadnak..s honnan?keresd!!!
csá nincs meg valakinek a v4 mert érdekelne.ha valaki tud valamit légyszi szóljon kösz elõre is
!
!
Hahó!Az st.net-en a Miscellaeneous-ban az osr textures and file az mi?Ja és az skin?<#nemtudom>#nemtudom>
van a farmon hátul egy nagy beton tér a föld és az állatok között oda kell önteni a silót de lehet közvetlenül az állatokhoz is. De szerintem el is lehet adni
akkor lehet multizni hamis keyel is, de, aho olyan servet köll keresni ahon nem hamis keyel játszanak...
(de amit írtam hibát... nem lehet)
(de amit írtam hibát... nem lehet)
Sziasztok!NEM lehet multizni azonos key-el!! A magyarázat: A simtractor multi része ugy mûködik,hogy van a virtool-s nak egy központi úgymond "lan"server-e amire fellépnek a játékosok.Eddig gondolom mindenkinek tiszta,namost pl. én megveszem a játékot kapok egy log+key-t pl.:Login.:[email protected] key:123456 és van "Valaki" aki szintén megveszi: login:[email protected] Key:654321 igy vel is tudok lépni a serverre én is meg "Valaki" is és tudunk is játszani!A baj akkor van ha pl.jön egy újabb játékos "Valaki2" és az õ login+key-e is ugyan az mint az egyém vagy "Valaki"-é,igyenkor van az hogy beszól a server "hé itt már van egy ilyen regisztrációs adatokkal rendelkezõ játékos" és ledobja a server-rõl Szóval ezért nem tudunk mi az úgymond hamis vagyis inkább "klón" key-el multizni! Ha valaki nem ért valamit:msn:[email protected]
<#lookaround>#lookaround>
<#lookaround>#lookaround>
Nem szeretem a lámákat és társaikat
ha tudnál olvasni most 1 hsz-e kevesebb lenne itt...<#zavart2>#zavart2><#zavart2>#zavart2><#boxer>#boxer><#pias>#pias><#banplz>#banplz><#lama>#lama><#lama>#lama><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>