8333
Simtractor V3.66
  • Gaborkik #7191
    BANN PLZ és NEM LEHET ÉRTSED MÁR MEG BAZZ !!!! NEM LÁTOD HOGY SENKI SEM MEGY A FARMODRA ????
  • keita
    farm neve simtractor
    kod 127.00.1
  • keita
    jonnetek velem multyzni?
  • keita
    kerem segitsetek
  • keita
    hogy kell multyzni.
  • dj norboo
    jah gaborkik...de sztem tom mire gondol..arra h berakta az uj gépet..csak szarul...vagy nem vette meg...
  • Gaborkik #7185
    talán írj helyesen mert a problémádat el sem tudjuk olvasni ...
  • edy 102
    hali
    volna egy olyan proglémám hogy a letöltöt kombányok és traktorokat megtudom veni és megis lyelenik de nem hagy beleulni de ahoz a géphez tartozo modot sem halylando elinditani mit tegyek? légy szives segit setek
    elöreis köszönöm szépen
  • dj norboo
    még igazából én se használtam sztem próbáld úgy h nem sodrod rendre
  • farkasjos
    simtractor.net-en van kb 20 mod de már lelett írva párszor!!! amúgy nkem mért nem megy a pick up te hogy használod dj norboo?
  • lemken
    Helo sziasztok egy nagykérésem lenne kellenének nekem modok a játékba (3.66) aki tud az segítsen . előre is kössz
  • farkasjos
    Nkem nem megy a pick up! nem szedi csak a kukoricát dj norboo nked hogy megy?
  • farkasjos
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
  • zozouzo
    ebben a játékban lehet neten menni egymással pl a haverokkal tok neten menni mer olyat már próbáltunk h egy házba van 2 gép egy netről futnak és ugy müködött de egylébként lehet menni?
  • farkasjos
    a jaguar pick up nkem is megvan de elég halekaszálom és rámeek vagy rendre is kell hozni? mert még nem próbáltam!
  • dj norboo
    én nem vesződök azzal h felhajtom őket..lehajtom őket..stb..inkább kaszát neki meg a jaguar pick up-ot...
  • farkasjos
    Nem gond! de a tehenek meg eszik a füvet? nem is tudtam meg is próbálom!
  • dj norboo
    bocsi csak mindig gyorsan olvastam a nevedet és az ragadt meg h lajos...bocs józsi...
  • bátyo
    sziasztok
    honanlehet letölteni a játékot
  • Gaborkik #7172
    én sosem kaszálok :-P mindíg kihajtom a teheneket :-D csak a szalmát bálázom be mást nem is
  • farkasjos
    Éppen kaszálok de soha többé nem bálázok már egy rakat van a farmon! inkább a pöttingerrel meek rá majd!
  • farkasjos
    http://simtractorfaq.mindenkilapja.hu/?m=1414942 Itt a F.A.Q oldala de most már ne kérdezz olvass!!! Akimeg nem tud olvasni így járt
  • farkasjos
    A nevem nem lajos hanem józsef!!! csak a becenevem jos! amúgy #7167 neten nem lehet játszani csak ha megveszed a játékot de már lelett írva kb 1000- er hogy nem lehet meg érteni? jah és dj norboo a lajost honnan vedted? vagy csak gúnyolsz???
  • Gaborkik #7168
    mire ott fogunk tartani a 36. verziónál te már nem fogsz ezzel játszani az biztos !!! amúgy olvassál már vissza !!! olyan nehéz lenne ? vagy a keresőt ??? kb 2 hét alatt 3x beszéltük meg ezt az elmúlt 2 hét alatt nem 4 hónappal ezelőtt !!!!
  • Vaszusz Tamás
    Sziasztok nemtudnátok nekem segítení hogy lehet neten játszani a simtractor 36.6
    Írjatok:[email protected]
  • dj norboo
    És amíg föl nem találják a lamak azt a kibaszott k**va keresőt+a F.A.Q.-ot...vagy talán a goggle-t..addig törölve lesznek a hsz-ek...
  • dj norboo
    Igazad van...de nekem délelőtt sose jó a netem..hétfőn jönnek a szeelők..és így csak este tom nézni a topikot és törölni a lámasűgokat..épp most is megmentettelek egytől titeket...pláne farkaslajost..xD
  • farkasjos
    bár igaz minek új topic azt is kihasználnák a balfa...ok! de tényleg kíméljék ezt a topikot a sok hülye kérdéstől!!! OLVASSATOK FAQ!!!!!!!!!!!!!! Ha vki megkérdezi hogy mi az a FAQ akkor én világgá meek bazze ott az a szaros google é s tessék keresni!!!
  • Miky90
    ja és azt hiszem a házigazda törölhetné az olyan üzeneteket hogy honnét lehet letölteni meg hasonlókat.
  • Miky90
    sztem se kell új topic.azt is tele irogatnák a lámák.meg valóban ebben már sok dolog meg lett írva csak ugya használni kéne a keresőt.
  • Gaborkik #7161
    én ellene vagyok !!! sztem ez is jó és itt vissza is lehet olvasni !!!
  • farkasjos
    Hallod dj norbo nyiss egy új topikot ahova a lámák nem írhatnak csak a játékról legyen szó és nem arról hogy honnan lehet letölteni mert az a kiba--ott google minek van beírod és megkeresed! de tényleg legyen már egy új topik! ki van benne én is csinálnék de nem vok egész nap a gép előtt!!!
  • dj norboo
    Hmmm...ez volt az utolsó láma kérdés h honan lehet leszedni a játékot....a google a baátod és segít..am a F.A.Q. minek van szted?dísznek?
  • farkasjos
    a kódnak muszáj jónak lennie! login: www.mttu.com key: DC456FF ezzel próbáld ez tuti jó hameg nem akkor nemtom mivan! amúgy ha kiírja a jobbalsó sarokban hogy regristredversion akkor megy csak lehet hogy nem veszed meg a gépeket s,ezért hiszed azt hogy demó!!! Jah és a gépeket a business menüpontban tod megvenni! amúgy olvass: FAQ!!! Nah szívesen
  • waterloo
    sziasztok tudna valaki segiteni hogy hol lehet a simtractor teljes jatekot letolteni imgyen a demo megvan kod is van de nem fogdja el. ha segit valaki elore is koszonom
  • szabi2008
    [IMG]http://[/IMG]
  • farkasjos
    Én is használtam a pöttinger jumbot de már van 18 mentésem! jah és a kérdésem az lenne hogy +van a grass forage harvester mód és nem szedi csak a kukoricát! a füvet/lucernát nem! jah és próbáltam úgy is hogy rendre raktam a lekaszált lucernát és nem megy! vki tudja miért lécci írja már meg köcce előre is! amúgy 7149#7150# = a skineket -simtractor.net, mysimtractor.com, skintractor.fr - ről lehet leszedni!
  • csabika0079
    XD használtad a pöttingert
  • horvathd
    hali!olyan kérdésem lenne,hogy a 3.66f-el játszom!és az a gond h 3mentést engedett de utána már nem menti el! nem tudja valaki h miért lehet ez?logint key-t beirom rendesen!:S!!! előre is köszi !!!!!
  • dj norboo
    xD....a világháló..és nem a sarokban lévő pókháló!!!