8333
Simtractor V3.66
-
Gaborkik #7191 BANN PLZ és NEM LEHET ÉRTSED MÁR MEG BAZZ !!!! NEM LÁTOD HOGY SENKI SEM MEGY A FARMODRA ???? -
keita #7190 farm neve simtractor
kod 127.00.1 -
keita #7189 jonnetek velem multyzni?
-
keita #7188 kerem segitsetek
-
keita #7187 hogy kell multyzni.
-
dj norboo #7186 jah gaborkik...de sztem tom mire gondol..arra h berakta az uj gépet..csak szarul...vagy nem vette meg... -
Gaborkik #7185 talán írj helyesen mert a problémádat el sem tudjuk olvasni ... -
edy 102 #7184 hali
volna egy olyan proglémám hogy a letöltöt kombányok és traktorokat megtudom veni és megis lyelenik de nem hagy beleulni de ahoz a géphez tartozo modot sem halylando elinditani mit tegyek? légy szives segit setek
elöreis köszönöm szépen -
dj norboo #7183 még igazából én se használtam sztem próbáld úgy h nem sodrod rendre
-
farkasjos #7182 simtractor.net-en van kb 20 mod de már lelett írva párszor!!! amúgy nkem mért nem megy a pick up te hogy használod dj norboo? -
lemken #7181 Helo sziasztok egy nagykérésem lenne kellenének nekem modok a játékba (3.66) aki tud az segítsen . előre is kössz -
farkasjos #7180 Nkem nem megy a pick up! nem szedi csak a kukoricát dj norboo nked hogy megy? -
farkasjos #7179 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM -
#7178 ebben a játékban lehet neten menni egymással pl a haverokkal tok neten menni mer olyat már próbáltunk h egy házba van 2 gép egy netről futnak és ugy müködött de egylébként lehet menni? -
farkasjos #7177 a jaguar pick up nkem is megvan de elég halekaszálom és rámeek vagy rendre is kell hozni? mert még nem próbáltam! -
dj norboo #7176 én nem vesződök azzal h felhajtom őket..lehajtom őket..stb..inkább kaszát neki meg a jaguar pick up-ot... -
farkasjos #7175 Nem gond! de a tehenek meg eszik a füvet? nem is tudtam meg is próbálom! -
dj norboo #7174 bocsi csak mindig gyorsan olvastam a nevedet és az ragadt meg h lajos...bocs józsi... -
bátyo #7173 sziasztok
honanlehet letölteni a játékot -
Gaborkik #7172 én sosem kaszálok :-P mindíg kihajtom a teheneket :-D csak a szalmát bálázom be mást nem is -
farkasjos #7171 Éppen kaszálok de soha többé nem bálázok már egy rakat van a farmon! inkább a pöttingerrel meek rá majd! -
farkasjos #7170 http://simtractorfaq.mindenkilapja.hu/?m=1414942 Itt a F.A.Q oldala de most már ne kérdezz olvass!!! Akimeg nem tud olvasni így járt -
farkasjos #7169 A nevem nem lajos hanem józsef!!! csak a becenevem jos! amúgy #7167 neten nem lehet játszani csak ha megveszed a játékot de már lelett írva kb 1000- er hogy nem lehet meg érteni? jah és dj norboo a lajost honnan vedted? vagy csak gúnyolsz??? -
Gaborkik #7168 mire ott fogunk tartani a 36. verziónál te már nem fogsz ezzel játszani az biztos !!! amúgy olvassál már vissza !!! olyan nehéz lenne ? vagy a keresőt ??? kb 2 hét alatt 3x beszéltük meg ezt az elmúlt 2 hét alatt nem 4 hónappal ezelőtt !!!! -
Vaszusz Tamás #7167 Sziasztok nemtudnátok nekem segítení hogy lehet neten játszani a simtractor 36.6
Írjatok:[email protected] -
dj norboo #7166 És amíg föl nem találják a lamak azt a kibaszott k**va keresőt+a F.A.Q.-ot...vagy talán a goggle-t..addig törölve lesznek a hsz-ek... -
dj norboo #7165 Igazad van...de nekem délelőtt sose jó a netem..hétfőn jönnek a szeelők..és így csak este tom nézni a topikot és törölni a lámasűgokat..épp most is megmentettelek egytől titeket...pláne farkaslajost..xD -
farkasjos #7164 bár igaz minek új topic azt is kihasználnák a balfa...ok! de tényleg kíméljék ezt a topikot a sok hülye kérdéstől!!! OLVASSATOK FAQ!!!!!!!!!!!!!! Ha vki megkérdezi hogy mi az a FAQ akkor én világgá meek bazze ott az a szaros google é s tessék keresni!!! -
Miky90 #7163 ja és azt hiszem a házigazda törölhetné az olyan üzeneteket hogy honnét lehet letölteni meg hasonlókat. -
Miky90 #7162 sztem se kell új topic.azt is tele irogatnák a lámák.meg valóban ebben már sok dolog meg lett írva csak ugya használni kéne a keresőt. -
Gaborkik #7161 én ellene vagyok !!! sztem ez is jó és itt vissza is lehet olvasni !!! -
farkasjos #7160 Hallod dj norbo nyiss egy új topikot ahova a lámák nem írhatnak csak a játékról legyen szó és nem arról hogy honnan lehet letölteni mert az a kiba--ott google minek van beírod és megkeresed! de tényleg legyen már egy új topik! ki van benne én is csinálnék de nem vok egész nap a gép előtt!!! -
dj norboo #7159 Hmmm...ez volt az utolsó láma kérdés h honan lehet leszedni a játékot....a google a baátod és segít..am a F.A.Q. minek van szted?dísznek? -
farkasjos #7158 a kódnak muszáj jónak lennie! login: www.mttu.com key: DC456FF ezzel próbáld ez tuti jó hameg nem akkor nemtom mivan! amúgy ha kiírja a jobbalsó sarokban hogy regristredversion akkor megy csak lehet hogy nem veszed meg a gépeket s,ezért hiszed azt hogy demó!!! Jah és a gépeket a business menüpontban tod megvenni! amúgy olvass: FAQ!!! Nah szívesen -
waterloo #7157 sziasztok tudna valaki segiteni hogy hol lehet a simtractor teljes jatekot letolteni imgyen a demo megvan kod is van de nem fogdja el. ha segit valaki elore is koszonom -
szabi2008 #7156 [IMG]http://[/IMG] -
farkasjos #7155 Én is használtam a pöttinger jumbot de már van 18 mentésem! jah és a kérdésem az lenne hogy +van a grass forage harvester mód és nem szedi csak a kukoricát! a füvet/lucernát nem! jah és próbáltam úgy is hogy rendre raktam a lekaszált lucernát és nem megy! vki tudja miért lécci írja már meg köcce előre is! amúgy 7149#7150# = a skineket -simtractor.net, mysimtractor.com, skintractor.fr - ről lehet leszedni! -
csabika0079 #7154 XD használtad a pöttingert -
horvathd #7153 hali!olyan kérdésem lenne,hogy a 3.66f-el játszom!és az a gond h 3mentést engedett de utána már nem menti el! nem tudja valaki h miért lehet ez?logint key-t beirom rendesen!:S!!! előre is köszi !!!!! -
dj norboo #7152 xD....a világháló..és nem a sarokban lévő pókháló!!!