Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap a haveromnál a 9400-as tratorban az F2-vel teljesen hátrafordult :S:S nekem bezzeg nem megy itthon ...
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
nem érted hogy nem a skinnel volt a gond hanem magával a moddal???
az Aval és a Qval tudod változtatni az idõ múlását.asszem a max az 60perc egy nap.de én nem szoktam változtatni a napszakokat.(sztem fölösleges)
nekem se sikerült sose teljesen hátranézni a gépekbe.láttam én is videókba de nem tudom hogy csinálják.<#nemtudom>#nemtudom>
Halóztok Simtrakeszosok!Nálatok a pda-n az idõ múlása hogy van beállítva??Az F7-tel sötét lesz de aztán hamar kirittyen!Mennyire állítsam a pda-t hogy átlagos legyen az idõ múlása?
<#mf1>#mf1>
Egyszerûû..le kell szedni egy honlapróól az all mods-ot és nem lesz gond a jumo-val...de ha gondoljátok adok rá skint...átrakja deutz fahr-ra vagy quantum-ra...
én miután beraktam nem tudtam menteni.😞
ha jól emlékszek ö
Turbo pascal ... Delphi
ömm mi a baj a pöttingerrrel?
csá valaki tud programozni?vagy valamit ért hozzá,milyen progi kell hozzá?kelene egy kis segitség rajzoltam pár modelt(mezögazdasági gépet) és szeretném müködtetni,mozgatni.
hát én nem ajánlom hogy betedd a játékba.:Sén egyszer megszívtam már vele.😊de ha minden áron kell akkor a számokkal tudod azt is használni.
az !
nem kell semmit sem nyomni a szerelõnél csak meg kell álnni az meg feltolja az emelõt azt kész ...
a motolla állásnak sztem semmi köze nincs ahhoz hogy arat.
én is arra gondolok hogy túl gyorsan mész.kapcsolj vissza a legkisebb fokozatba.a javításnak nem tudom mi értelme van de úgy tudod csinálni ha odaállsz a szerelõnél az emelõre és talán szóközt kell nyomni(nem biztos).ezután csinálja magától és ha kész leenged magától.
aratás elkezdésénél nyomd meg a 2-es gombot akkor el kezd forogni majd amikor belemész a táblába nyomsz egy 1-est és akkor elvileg bele kell hogy vágjon
Nem srácok, mindent helyesen csinálok, értek hozzá.Már csak arra gondolok,hogy esetleg elromlott! Olvastam, hogy a szerelõmûhelynél megjavítható. Az hogy mûködik?, vagy csak leteszev a vágóasztalt és kész<#szomoru1>#szomoru1>
Dudu te akkor rendre vágod azért marad középen!Váltsd át zúzásra!
vagy csak simán túl gyorsan mész
Akk nincs rendesen lerakva az asztal vagy a motollán csukj össze....de a motollán csak akk tucc összecsukni ha nem sts...hanem claas a kombid...
Minden be van kapcsolva a cséplõdob a behordócsiga, motolla, minden telik a magtartály is, de középen mégse vágja le és elhagyja... nem tudom az okát
Hali simtractorosok! Olyan problémám lenne, hogy aratáskor a kombájn középen maga mögött hagyja mind a búzát és a kukoricát is... ez mitõl lehet? ha tudja valaki az orvoslását kérem írjon 😉 köszi
afarm??
hát kell hozzá " 1 kis " programozó tudás is ... de örülj hogy csináltál 1 gépet mer mi már pár hónapja fáradozunk 1 simtraktorhoz hasonló játékon ...
hy all hogy tok teljesen hátranézni a gépekben mer tom mivel köll kameraállást váltani de 1ik se visz hátra teljesen és zavar hogy külsõnézetbe kell felakasztani a pótot és stb....köszi elõre is....
thx és hogyha kész van akoor akár a játékban is lehet használni?
Ac3d ( én ezzel dolgozom ) ; Autodesk ; Maya ; Z-modeller ; Blender ...
nincs ott..... nekem nevet mondj
kéne mi?
jó megmondom..3D-s modellezõprogrammal...am F.A.Q.-ba is benne van sztem...
jó megmondom..3D-s modellezõprogrammal...am F.A.Q.-ba is benne van sztem...
de milyen szerkesztõprogival??<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
nem mondom meg xD
Am szerkesztõprogival...
Am szerkesztõprogival...
mivel is lehet ilyen modelleket készíteni?
Nekem nem lenne idegzetem ezt megcsinálni...és csináltam egy 3-as tagú sima hengert meg egy nagypótkocsit...az is eléggé fárasztó volt..
uram isten.<#wilting>#wilting><#falbav>#falbav>ezeket nem lehet letölteni.ezeket valaki úgy modellezte de nem lettek barakva a játékba.(tudtommal)
Honan tom letölteni ezeket 43-oldal Dave531
Kállai Gábor szeretek focizni traktort vezetni de mégjoban a gépezés
én is ezen a véleményen vok ...<#wow3>#wow3>
Már hogy a bánatomba volna már meg?Nekünk be kell érni a 3.66-al!De sztem még mindíg jobb mint a landwirtfaszt vagy miazisten!?Habár néztem képeket a v4-rõl,de grafikailag ugyanaz csak abban van egy pár új gép mint pl.:hómaró cukorrépakombájn etetõkocsi....!
ezt a barmot jesszus isten
nekem sem jóóó:S
sztem arra gondol hogy ami a 3.66-joz jó az jó a v4-hez is ....
lennél olyan szives megadni???nagyon megköszönném😊
bi bi bí!Éééén tudom a v4-hez logint és a key-t is!<#vigyor2>#vigyor2><#falbav>#falbav><#gun>#gun>F.A.Q,gyerekek F.A.Q!!!Tudjátok ott fent a játék letöltése mellett!<#idiota>#idiota>
ha lenne annyi eszed hogy a V4 topicjában kérdezed még AKKOR SE TUDNÁ MEGMONDANI SENKI MERT MI SEM TUDJUK!!!