8333
Simtractor V3.66
-
#7313 apádról -
pappmilan8 #7312 honan lehetlet letölteni a Machinery Addons-t???
-
#7311 Oszt skineket honnan húzzak le? eza fos simtractor.net már nemjó :C -
dj norboo #7310 most direkt szórakozol h képeket rax be? -
pappmilan8 #7309 igen!tudomagondot.[IMG][/IMG] -
dj norboo #7308 Hornok Laci kedvéért..meg van csinálva a letöltés! -
dj norboo #7307 Öcsém fölkötöm magam..Gaborkik teljes mértékben igazad van..de nagyonis... -
Gaborkik #7306 olvastál te F.A.Q.-t valaha a játékhoz ? -
Gaborkik #7305 na itt a baj !!! -
pappmilan8 #7303 milyen kodot? -
dj norboo #7302 thy case hogy szoltál..majd ujralinkelem.....am naon semi uj..esetleg pár uj gép..meg uj skinek.. -
#7301 Banner ótvar... Minek kellet kivenni a normálisat? az legalább jó volt...na mindegy ...
Innen le tudod tölteni a játékot(e-verziót)<- aha kár hogy nemtudom...-.-
Am van ebbe a ..-ba valami normális már ? mert lehet hogy felrakom újra -
dj norboo #7300 énnem tudom...sztem az a válasz h suli van -
konrad91 #7299 mie za lepukkantság?? -
dj norboo #7298 jajj...végre írtak..hehe..lol...am thx gaborkik..am a játék képei ugy lettek beszúrogatva meg minden..amatőr vok még..de nézd el nekem...am meg azt a pappmilan8 gyereket kibaszottul megverem mert nemigaz h nem lássa h honnan lehet letölteni már be is van nyilazva..!!!! -
Gaborkik #7297 talán ha beírnád a kódot ... -
pappmilan8 #7296 AZÉRT!!!
-
pappmilan8 #7295 nem tudok beszálni a traktorba
-
Gaborkik #7294 de jók lettek a dolgok norboo bár a játék grafikája a képeken visszaüt jó nagyot :P -
Gaborkik #7293 töltsd le magad !!! -
pappmilan8 #7292 valaki leltudná küldeni a játékot??? -
dj norboo #7291 Láthatni hogy kisebb módosítások történtek a topikon..akinek lenne ötlete azt szívesen meghallgatom... -
dj norboo #7290 nah gyerekek...mint láthassátok ha valami olyan van szoljatok és törlöm..és olyan hozzászólásokat amit nem kérünk hogy megosszanak velünk az alapból törlés alá lesz véve..ennyi..thx.. -
Gaborkik #7289 mit hogyan lehet letölteni ?? :S -
kristof4b #7288 hogyan lehet letöltenni naon akarom mondjátok meg plsss mert ha ide rámek nem tölti le...modnjátok meggg lécyyy -
Gaborkik #7287 én meg nem bírom őket leglább 6x vettem fel msn-re a vezetőt hogy segítsek modellezni de hetekig nem igazoltak vissza ... -
#7286 níncs ís bene traktór -
ata666 #7285 Traktor Szimulátor
Talán még néhányan emlékeznek rá...
http://primesoftware.extra.hu
http://www.youtube.com/watch?v=v5ZBTIVPyJU -
#7284 egy kakaot -
dj norboo #7283 Hát..skinem van..de cserébe mit attok??:D:D -
#7282 mít túdsz csínální norbó -
lemken #7281 Segítene valaki ? MTZ skin kellene vagy mod ha van valakinek az írjon légyszi . kössz -
konrad91 #7280 hát anyiba szretem énis csak -
Gaborkik #7279 fú nagyon rossz :D bár én elvok vele sőt teszik mert nem kell tartanom a gombot :P -
konrad91 #7278 fiuk sztem a john deere 9400 asba az a legszarabb h nem csuklik vissza magától mikor kanyarodik
sztetek?? -
Dudu77 #7277 Egy kérdés. Nincs valakinek évszakhoz megfelelő skinje??
(növényzet) -
Dudu77 #7276 Nekem is megvan a lex. 600-as skin, de az valahogy mégsem az igazi. Nekem az tenné teljessé ha a magtartály fedele olyan lenne mint egy igazi 600as-é. Régebben szedtem le st.net ről a skint de csak felirat (lex600) és a ventillátor más. Amúgy teljesen olyan mint az 570-es. -
Gaben87 #7275 a simtractor.net-ről valamint a skintractor.fr-ről!Skineket modokat mindent! -
lemken #7274 Címem : [email protected] -
lemken #7273 Sziasztok segítsetek légyszíves hol tudok skineket szerezni a játékba ? (3.66) nagyon megköszönném .