Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvass vissza , az elmúlt 2 héten legalább napi 2x kérdezték meg , a válasz azóta sem változott ...
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
helló!tudnátok nekem vmi linket küldeni h honnét tudok leszedni modokat a hivatalos honlapon kivül?elõre is köszi!!!!
az a lucerna vetõmagja
figyu szerintem van mütrágya szoró mert ott a szerelö melett vanak valami zsákok és szerintem az mütrágya
Valahogy én se szeretek trágyázni, túl sokáig tart. Jó lenne ha mûtrágyaszóró lenne a játékba...vagy valami egyéb <#wink>#wink>
hú én nem szerettem trágyázni.túl hamar kiürült a kocsi és akkor mindíg vissza a telepre.:Spárszor a telep mögötti földet szoktam megszórni
Én nem szoktam szántani...ezzel átmék rajta vagyis a tillerrel aztán vetem befele...aztán permetet adok neki...majd aratok..néha trágyát is kap..ha ugy van kedvem hozzá
[email protected]üldöd akkor.meg köszöném..
Lakos Péter
te tudod.én úgy is be szoktam szántani utána.vagy max a vetés eltakarja.😄😄
jó de nekem ugy teccik h nem hagy csíkot!
tessék adok linket is
de nem is muszáj regelni asszem lehet anélkül is.
de nem is muszáj regelni asszem lehet anélkül is.
nem is kell.2.ba 3.ba már sztem jó földet csinál.nem kell ezután olyan földnek maradni mintha szántottál volna.<#vigyor4>#vigyor4>
regisztrálsz képfeltöltõre és felrakod a képed.utána a kép beszúráshoz bemásolod a direkt linket.
adj 1 címet és elküldöm
Dudu77 te hogy töltöttél fel képet mert én nem tok!<#lookaround>#lookaround>
Simtractor.net-en van wts skin new holland helyére.
a crop replecamentet amibe a repce van azt hova kell bemásolni a fõkönyvtárba?
nem fogok 2 óráig menni egy csíkon!!<#banplz>#banplz>
na vegyél vissza gyorsan.sztem senki nem beszélt így veled!!!különben meg tudod hol kell próbálkozni.menjél oda!
de így szélesebb és elöbb végez.egyébként meg ha lasabban mész akkor szebb munkát csinál.😊
kicsit átfestettem az elejét
nem igy kell használni ezt a munkagépet!!!Így sar munkát végez!csíkokat hagy!!!ugy kell h a legszélét enm kell kinyitni hanem becsukni!!!így nehezebb a gép!!!
Jaja!Királyság a jó öreg RÁBA!<#eljen>#eljen>
Rába Steiger <#nevetes1>#nevetes1>
hello még élek ha valakit érdekel de abba segitenetek kellene hogy az én gépemen megy gond nélkül de a tesóm laptopján letöltöm de az istennek nem fogadja el a keyt meg a logint és azt irja ki h nem regisztrált játék csak demo ez nem is zavarna csak nem tog gépeket venni meg beleülni egyedül az sts be tok beülni
de basszadmeg ne itt próóbáld
tudom basszad meg csak megpróbáltam
ember ez a 3.66 topicja.a v4nek van külön!!!
igen a v4-nek a kódja nekünk is kell de EDDIG NINCSEN
ja a v4 nek a kodja kellene meg a felhasználó neve
csá valaki nem adná meg a felhasználó nevet és a kódot?
mert a www.mttu.com
meg a DC456FF -et nem fogadja el
kösz na jó éjt
mert a www.mttu.com
meg a DC456FF -et nem fogadja el
kösz na jó éjt
meg a farmer's manual eng-et is <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
amúgy olvass FAQot miután letöltötted a játékot és nem teszel fel fölösleges kérdéseket!!!ez vonatkozik erre is #7022.
hosszan nyomod az esc-t
köszi szépen
Mégegy kérdés: Menteni h lehet a játékban?
Vagy egyátalán a menüt visszahozni?
Mégeccer köszi
Mégegy kérdés: Menteni h lehet a játékban?
Vagy egyátalán a menüt visszahozni?
Mégeccer köszi
az ú betüvel kell beszállni amúgy azért nemtudsz mert regisztrálni kell a licenceregistingbe
login:www.mttu.com
key😄C456FF
login:www.mttu.com
key😄C456FF
üdv
most töltöttem le a játékot és olyan gondom van vele h nem tudok beszállni a gépekbe!!
Ötletek?
Melyik billentyüvel kell amugy?csak ennyi a baj
most töltöttem le a játékot és olyan gondom van vele h nem tudok beszállni a gépekbe!!
Ötletek?
Melyik billentyüvel kell amugy?csak ennyi a baj
Valaki el tudná nekem küldeni a rendfelszedõt a silózóhoz ? ha igen vegyetek fel Msn-re:[email protected]
Az 578kb-os new holland cr update skin mûködik vkinek?!Mert nekem csak a massey fergusont fogadja el!<#nemtudom>#nemtudom>
csá
valaki nem tud olyan veb oldalt ahonnét le het leszedni modokat skineket
a www.skintractor.fr és a www.simtractor.net-röl már énis tudok
léci irjatok
dudu77 honnan szedted az utat?
ami a képen van?
valaki nem tud olyan veb oldalt ahonnét le het leszedni modokat skineket
a www.skintractor.fr és a www.simtractor.net-röl már énis tudok
léci irjatok
dudu77 honnan szedted az utat?
ami a képen van?
Nekem se indult a rendfelszedõ a silózóhoz!Bálázd be osz csáá!Én bevetettem mindent búzával meg egy kis kukoricával!<#lookaround>#lookaround>
hali! valaki tudna nekem modokat küldeni?
próbáltam minden billentyût...nem is egyszer de sajna nem indul<#szomoru1>#szomoru1>
Helló! olyan kérdésem lenne! épp a simtractor. extra.hu-n vok és ott lehet letölteni fend,class skin packot! és nem tudom érdemes e ezeket letölteni ? és ha igen akkor h rakom be a játékba?ugyan ugy mint a többi skint?