Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
helló.hogy tudnám meg csinálni a rend felszedöt??nem indul a felszedöje neki.tudnál segíteni??
Lakos Péter
simán...nah rakok egy képet ami az aratgatásomat mutassa...
vedd !!! de a lámákat bannold !!!!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Nah ezaz...átveszem a házigazda címet oszt kész...
amúgy én is gondolkodtam h átveszem a házigazdaságot mer caseih azzal a német szarral tolja én meg csak ezzel tudom így én is tudok segíteni de ha így felvetetted akkor hagylak téged <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor4>#vigyor4>
mér csinálna új fórumot ?? :S nincs ennek semmi baja ...
feltölteni ??? mit töltsön fel ?? egy fórumba írni szokás nem feltölteni ...
feltölteni ??? mit töltsön fel ?? egy fórumba írni szokás nem feltölteni ...
csá
dj norboo csinálj egy uj forumot
aztán oda feltölthec minden
nem kell ha nem akarod csak kérdeztem
dj norboo csinálj egy uj forumot
aztán oda feltölthec minden
nem kell ha nem akarod csak kérdeztem
nem lehet hogy az a baj hogy rossz verziót szedtél le ??? am üdv újra itt <#wave>#wave><#hawaii>#hawaii>
és ha töltök le mod skins-t akkor minden esetbe uj gép kerül a játékba?
Köszönöm a szavazatokat..az ügy folyamatban van...
csá
énis dj norboo-ra szavazok
énis dj norboo-ra szavazok
hello robi! eltudnád küldeni nekem a "krone" Mod skins-t? mert sajnos azt csak kreditért lehet letölteni!persze ha megvan! elõre is köszi!mert a pöttinger jumbonál kifagy a játék!sajnos!remélem eltutod valahogy küldeni!köszi
hali gyerekek én átálok a simtractor 3.66e re mert a v4 nállam nem jó.
aki akar tudni vamit az kérdezhet me én már majdnem 2 éve nyomom szevasztok.
aki akar tudni vamit az kérdezhet me én már majdnem 2 éve nyomom szevasztok.
sziasztok.valaki nem tudna segíteni abba hogy hogy tudnám meg csinálni a pöttinger jumbot??
Lakos Péter
sziasztok.nem tudjátok tudok leszed a skint a búzához vagy a kukoricához,hogy ne ien gagyi felbontásalegyen?
Lakos Péter
Óhhhh...hoppá..3-0 javamra? erre nem mertem gondolni...
Ki a király...na ki a király??!!Hát dj norboo!!!<#wave>#wave>
<#wow2>#wow2><#kacsint>#kacsint>köszönöm a szavazatokat..holnap 8 ig lesz a szavazás(reggel)..már csak azt nem tom hol lehet beadni a kérvényt h én legyek a házigazda
2 : 0 <#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
SZAVAZATOK
dj norboo:1-caseih9400:0
dj norboo:1-caseih9400:0
Legyek a házigazda? caseih9400 kb 1,5 hónapja nem irt ide semmit..én meg jó sokat segitek mindenkinek..a szavazásokat hsz ben kérem h legyek e vagy sem házigazda...
#7084- Mysimtractor.com csak regrisztrálni kell!
csá
honnan lehet modokat skineket letöteni a simtractor.net skintractor.fr-kivételével
létszi irjaték
elöreis köszi
honnan lehet modokat skineket letöteni a simtractor.net skintractor.fr-kivételével
létszi irjaték
elöreis köszi
sehogy ... photoshop ( vagy hogy van :-D ) .... jó régen már feltették ezt a kérdést ... most nem mondom hogy olvass vissza mer kb a fél anyagot át kéne nyálaznod hozzá ... :-D
Letöltöd és megtudod
vki tudja hogy lehet 2db cargo pótos a játékba?
regisztrálsz->bejelentkezel és utána már nem igaz hogy nem tudod letölteni.msnre meg nem veszlek fel mert úgyis ritkán vagyok fent.
#7076 nincs a játékba külön ilyen mód csak skin a claasra meg asszem a JDra is van.ha úgy nem tetszik akkor hagyd az eredetit.
#7077 mi lenne ha inkább kipróbálnád hogy el lehet-e ott adni a silót?
#7076 nincs a játékba külön ilyen mód csak skin a claasra meg asszem a JDra is van.ha úgy nem tetszik akkor hagyd az eredetit.
#7077 mi lenne ha inkább kipróbálnád hogy el lehet-e ott adni a silót?
szivesen máskor is<#mf1>#mf1>
lebillented...
Lenne egy kérdésem hogy a búzát,bálát tom hogy a kis városban kell eladni de a sílot is eltudom ott? és ha igen akkor hogyan?
CSõsztök!
Én a játékba szeretnék betenni egy John Deere 2266-os kombájn-t, nem skin-t akarok betenni hanem rendesen a kombájnt mert ha skin-nel teszem akkor nekem még mindig a claasra hasonlít, az alakja sem hasonlit rá csak a kinézete, szal ha valaki tud hozzá akkor az légyszi vegyen már fel msn-en [email protected] Vagy nem muszály 2266-os lehet 2056-ostól 2268-ig terjedõ tipus vmeike is, csak olyan kinézete legyen mint a 2266-os és nem skin. Elõre is kösz, vagy ha valaki tud az itt is leirhatná nekem ... Köszi elõre is
Üdv:Marco
Én a játékba szeretnék betenni egy John Deere 2266-os kombájn-t, nem skin-t akarok betenni hanem rendesen a kombájnt mert ha skin-nel teszem akkor nekem még mindig a claasra hasonlít, az alakja sem hasonlit rá csak a kinézete, szal ha valaki tud hozzá akkor az légyszi vegyen már fel msn-en [email protected] Vagy nem muszály 2266-os lehet 2056-ostól 2268-ig terjedõ tipus vmeike is, csak olyan kinézete legyen mint a 2266-os és nem skin. Elõre is kösz, vagy ha valaki tud az itt is leirhatná nekem ... Köszi elõre is
Üdv:Marco
igen át dob a simtractor oldalra de onnét nem tudom leszedni hiába nem credites!akkor lécci ird le h lehet leszedni valahogy ! vagy lécci vegyél fel msn en azt kül át ott ! elõre is köszi!!!
nincs más oldalalon fent az a silókombájn ami szedi azt a füvet is amit lekaszáltam?
azt pl le lehet szedni mert nem credites
ja tényleg átirányít a simtractor.netre.párat azért le lehet szedni.
valaki el tudná nekem küldeni a jumbo pöttinger modját?elõre is köszi
regisztráltam az oldalra
de sajnos nem tudok tölteni modokat! ez miért lehet?
de sajnos nem tudok tölteni modokat! ez miért lehet?
dj norbo át tudnád küldeni nekem msn-n jah és ez most egy mód vagymi?
és te honnan szedted le?
Bocs..2szer ment...
Nekem magvan..xdxd
Nekem magvan..xdxd
jah bocsi 15 credits!
hi a simtractor.net - en van olyan sílokombájn ami ha lekaszálom a füvet és rendre rakom utána feltudja szedni azt nem tudja vki hogy holvan még fenn mert sajna 12credits!