Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én ellene vagyok !!! sztem ez is jó és itt vissza is lehet olvasni !!!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Hallod dj norbo nyiss egy új topikot ahova a lámák nem írhatnak csak a játékról legyen szó és nem arról hogy honnan lehet letölteni mert az a kiba--ott google minek van beírod és megkeresed! de tényleg legyen már egy új topik! ki van benne én is csinálnék de nem vok egész nap a gép elõtt!!!
Hmmm...ez volt az utolsó láma kérdés h honan lehet leszedni a játékot....a google a baátod és segít..am a F.A.Q. minek van szted?dísznek?
a kódnak muszáj jónak lennie! login: www.mttu.com key: DC456FF ezzel próbáld ez tuti jó hameg nem akkor nemtom mivan!<#nemtudom>#nemtudom> amúgy ha kiírja a jobbalsó sarokban hogy regristredversion akkor megy csak lehet hogy nem veszed meg a gépeket s,ezért hiszed azt hogy demó!!!<#lama>#lama><#mf1>#mf1> Jah és a gépeket a business menüpontban tod megvenni! amúgy olvass: FAQ!!!<#nezze>#nezze> Nah szívesen
sziasztok tudna valaki segiteni hogy hol lehet a simtractor teljes jatekot letolteni imgyen a demo megvan kod is van de nem fogdja el. ha segit valaki elore is koszonom
Én is használtam a pöttinger jumbot de már van 18 mentésem! jah és a kérdésem az lenne hogy +van a grass forage harvester mód és nem szedi csak a kukoricát! a füvet/lucernát nem! jah és próbáltam úgy is hogy rendre raktam a lekaszált lucernát és nem megy! vki tudja miért lécci írja már meg köcce elõre is! amúgy 7149#7150# = a skineket -simtractor.net, mysimtractor.com, skintractor.fr - rõl lehet leszedni!
XD használtad a pöttingert
hali!olyan kérdésem lenne,hogy a 3.66f-el játszom!és az a gond h 3mentést engedett de utána már nem menti el! nem tudja valaki h miért lehet ez?logint key-t beirom rendesen!:S!!! elõre is köszi !!!!!
xD....a világháló..és nem a sarokban lévõ pókháló!!!
az internetrõl természetesen<#mf2>#mf2>
en nem!en a3.6-nyomom!!jo csak keves a gepem!nemtuod honan lehet lehuzni oket??
szevasztok!honan huzgaltok le skin -eket????
koszi
koszi
*vedd fel
nekem vannak gépek...vagyis 2db..egy pótkcosi meg a simahenger!!!
vedd a Pétert msn-re , ott az oldalon a címe , ha te is megnézed az oldalt (csabika) akkor látod mi kell :-D épp kinn van 1 felhívás amire jól jönnek a segítõk
hali
kitöl kérdezed?
kitöl kérdezed?
hello szeretnék jelentkezni milyen dolgot kell megcsinálni?
látam már ezt az oldalt
hogy ál a játék?milyen gépet fogatok el?pl mtz,t-150,rába.
hogy ál a játék?milyen gépet fogatok el?pl mtz,t-150,rába.
hali bocs,hogy ide irtam.
tudvalaki programozni?szeretnék egy mezõgazdasági játékot csinálni!már vanak gépek csinálva!
elöre is köszönöm a segitséget.
tudvalaki programozni?szeretnék egy mezõgazdasági játékot csinálni!már vanak gépek csinálva!
elöre is köszönöm a segitséget.
én nem :-D
sziasztok!bocsi h ilyet kérdezek de megakadtam a játékkal!kérlek segítsetek!!!!
szóval feltelepítettem a 3.66f verziót utána beírtam a logint és a key-t ami a f.a.q.-ba volt és utána feltelepítettem a 358 abbons-ot majd a 366 -os abbonsot mert igy irta a F:A:Q:!!! de még sajnos mindig nem tudok másik gépekbe beszálni! remélem tudja valaki h mi a gond!elõre is köszi a segítséget!!
szóval feltelepítettem a 3.66f verziót utána beírtam a logint és a key-t ami a f.a.q.-ba volt és utána feltelepítettem a 358 abbons-ot majd a 366 -os abbonsot mert igy irta a F:A:Q:!!! de még sajnos mindig nem tudok másik gépekbe beszálni! remélem tudja valaki h mi a gond!elõre is köszi a segítséget!!
Nagyon úgy tûnik... mindenki v4-gyel játszik<#szomoru1>#szomoru1>
kihaldoklunk..kihadoklunk?
amit meg ne kérdezz mert az összes hsz-ed törlöm!!!
talán mert be kellene irni a serialt...-.-
Asrock P4V88+,Ati Radeon 9550 128 mb,512 mb DDR ram,Intel cerka 2.8D,Maxtor 250Gb Sata,Leadtec Tv-Tuner MTZ 82 4ever!!
3.6-ot letöltöttem,de lehet hogy hibás vagy rossz,mert a traktorba nem tudok beszálni,és igy nem tudok vele dolgozni.
hol kell regisztrálni a simtractor 3.6-ra
annak külön topikja van<#boxer>#boxer>
hol kell regisztrálni a simtractor v4.0
Nah nem nyitok ujat...mert én vok a házigazda!!!és a lama-k mostmár vigyázzanak!!!!
Én csak támogatom a javaslatod!! <#nevetes1>#nevetes1>
konrad91: én még nem multiztam és nem lehet csak ha veszel eredeti key-t!
hun violetta: az opciókba kell sztem beállítani h azzal is mûködjön!!!
All: ha akarjátok mostmár téll nyitok egy topikot ahol lámákon kívül mindenki írhat!
hun violetta: az opciókba kell sztem beállítani h azzal is mûködjön!!!
All: ha akarjátok mostmár téll nyitok egy topikot ahol lámákon kívül mindenki írhat!
miért nem lehet gamepaddal a munkagépeket irányitani csak traktorokat tudom?
Laci78
multizott már vki??
aki igen az mondja meg h hogyan
aki igen az mondja meg h hogyan
dj norboo
ez az én szavazatom
ez az én szavazatom
Szavazni senkise szavaz?
Ha valakinek megvan a rendfelszedõ mód akkor legyen szives vegyen fel msn-en. Léci segítsetek!!!!
sehogyan!!!!
Helló!
Tudna nekem vki segíteni hogy hogy lehet multizni?
elõre is köszi! nagyon jo a topic :D
Tudna nekem vki segíteni hogy hogy lehet multizni?
elõre is köszi! nagyon jo a topic :D
Ha nem mondod hülyén halunk meg!!!
csá
láttátok gogy a simtractor.net-röl le szed zék a krediteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
láttátok gogy a simtractor.net-röl le szed zék a krediteket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
Am hogy teccik nektek a kép? Meg sztem nyitok egy uj topikot mert sose irnak vissza?Ujabb szavazás! igen vagy ne? határidõ: holnap 22:00!!!
szerinted mi hogy jöttünk hogy hogy mûködik?magunktol...ugyh..nem küldök lófaszt se...
nem küldözgetek semmitse...szedd le magadnak
nem indul azzal.azal csak becsukja nekem a hátulját mást nem csinál.eltod küldeni nekem emailba ami neked van meg??([email protected])
Lakos Péter
Nem tom..ugyan úgy indicsd el mint a silozót ha a jaguar..de ha jumbo akk azt ird..azt meg az ö vel inditodxdxd de ezt kb 30000 szer átbeszéltük...