Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CStek!
most kezdtem el gamelni!
És nemtoom hogy ha bent vook a gamebe(úgy hogy már mászkálni lehet)akk hogy kell gépeket venni?mert nemtoom:S elõre ids köcce
by:Bloodikad:D
most kezdtem el gamelni!
És nemtoom hogy ha bent vook a gamebe(úgy hogy már mászkálni lehet)akk hogy kell gépeket venni?mert nemtoom:S elõre ids köcce
by:Bloodikad:D
dj norboo mért nem irogatsz mostanában?
de annak mi értelme van hogy 80nal aratsz meg szántasz?akkor neked nem szimulátor kell hanam egy arcad játék.:Daz lenne az igazi ha 4-5tel kellene aratni.sõt még van amikor az is sok.:)
minek ?:-D ezzel a sebességgel is jól viszik a cuccost ... :-P
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
ezek még csak készülõ modellek.amúgy vszínû hogy majd a v4be rakják be õket.csak a 3.66ba tesztelték.de remélem tudnak menni lassabban is:D:D
jöjj rá amúgy 7204 a vidi télleg egy furcsa jelenség mert a claas mega,bizon nincs a játékba a vidin biztos csak próbálták a gépeket biztos vmi módkészítõ rakta fel! de az a bizon hogy megy már!
hello,hogy lehet ugy játszani hogy 1 netröl megy 2 gép.azért kérdezem mert látam hogy irták hogy ugy lehet
lol azt a skint vagy modot le lehet szedni a simtractor.net-rõl hogy ugy nézzen ki a föld ahogy a vidiben van?
http://www.youtube.com/watch?v=fpXwotIR880&feature=related - ez lehetséges?
te norboo törölhetnél 1-2 üzit a mai napról :-D:-D
töröld ki<#buck>#buck>
figyu akkor mit kell csinálni amikor nem akar már menteni gondolom már sok lehet a mentett játék v valami ilyesmi
akkor lesz foglalkozásod az elkövetkezõ pár évezredre :-D
NEM LEHET MULTUZNI BASSZAD MEG TE ZSIDÓ LÁMA kivéve akkor ha mindannyian más kódot használtok MEG NE KÉRDEZZED HONNAN LEHET LESZEDNI MÁS KÓDOKAT MERT TÖKÖN BÖKÖM MAGAM<#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#gun>#gun><#violent>#violent><#falbav>#falbav><#violent>#violent><#lama>#lama>
én menék ha tudnám hogy kell. ha megmondod megyek
na mi van te mit keresel itt ? :-D
kivel mehetek multyzni?
mehetek a tiedre?
BANN PLZ és NEM LEHET ÉRTSED MÁR MEG BAZZ !!!! NEM LÁTOD HOGY SENKI SEM MEGY A FARMODRA ????
farm neve simtractor
kod 127.00.1
kod 127.00.1
jonnetek velem multyzni?
kerem segitsetek
hogy kell multyzni.
jah gaborkik...de sztem tom mire gondol..arra h berakta az uj gépet..csak szarul...vagy nem vette meg...
talán írj helyesen mert a problémádat el sem tudjuk olvasni ...
hali
volna egy olyan proglémám hogy a letöltöt kombányok és traktorokat megtudom veni és megis lyelenik de nem hagy beleulni de ahoz a géphez tartozo modot sem halylando elinditani mit tegyek? légy szives segit setek
elöreis köszönöm szépen
volna egy olyan proglémám hogy a letöltöt kombányok és traktorokat megtudom veni és megis lyelenik de nem hagy beleulni de ahoz a géphez tartozo modot sem halylando elinditani mit tegyek? légy szives segit setek
elöreis köszönöm szépen
még igazából én se használtam sztem próbáld úgy h nem sodrod rendre
simtractor.net-en van kb 20 mod de már lelett írva párszor!!! amúgy nkem mért nem megy a pick up te hogy használod dj norboo?
Helo sziasztok egy nagykérésem lenne kellenének nekem modok a játékba (3.66) aki tud az segítsen . elõre is kössz
Nkem nem megy a pick up! nem szedi csak a kukoricát dj norboo nked hogy megy?
NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
ebben a játékban lehet neten menni egymással pl a haverokkal tok neten menni mer olyat már próbáltunk h egy házba van 2 gép egy netrõl futnak és ugy müködött de egylébként lehet menni?
:):):):):)
a jaguar pick up nkem is megvan de elég halekaszálom és rámeek vagy rendre is kell hozni? mert még nem próbáltam!
én nem veszõdök azzal h felhajtom õket..lehajtom õket..stb..inkább kaszát neki meg a jaguar pick up-ot...
Nem gond! de a tehenek meg eszik a füvet? nem is tudtam meg is próbálom!
bocsi csak mindig gyorsan olvastam a nevedet és az ragadt meg h lajos...bocs józsi...
sziasztok
honanlehet letölteni a játékot
honanlehet letölteni a játékot
én sosem kaszálok :-P mindíg kihajtom a teheneket :-D csak a szalmát bálázom be mást nem is
Éppen kaszálok de soha többé nem bálázok már egy rakat van a farmon! inkább a pöttingerrel meek rá majd!
http://simtractorfaq.mindenkilapja.hu/?m=1414942 Itt a F.A.Q oldala de most már ne kérdezz olvass!!!<#nezze>#nezze> Akimeg nem tud olvasni így járt<#mf1>#mf1>
A nevem nem lajos hanem józsef!!! csak a becenevem jos! amúgy #7167 neten nem lehet játszani csak ha megveszed a játékot de már lelett írva kb 1000- er hogy nem lehet meg érteni? jah és dj norboo a lajost honnan vedted? vagy csak gúnyolsz???
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz> mire ott fogunk tartani a 36. verziónál te már nem fogsz ezzel játszani az biztos !!! amúgy olvassál már vissza !!! olyan nehéz lenne ? vagy a keresõt ??? kb 2 hét alatt 3x beszéltük meg ezt az elmúlt 2 hét alatt nem 4 hónappal ezelõtt !!!!
Sziasztok nemtudnátok nekem segítení hogy lehet neten játszani a simtractor 36.6
Írjatok:[email protected]
Írjatok:[email protected]
És amíg föl nem találják a lamak azt a kibaszott k**va keresõt+a F.A.Q.-ot...vagy talán a goggle-t..addig törölve lesznek a hsz-ek...
Igazad van...de nekem délelõtt sose jó a netem..hétfõn jönnek a szeelõk..és így csak este tom nézni a topikot és törölni a lámasûgokat..épp most is megmentettelek egytõl titeket...pláne farkaslajost..xD
bár igaz minek új topic azt is kihasználnák a balfa...ok! de tényleg kíméljék ezt a topikot a sok hülye kérdéstõl!!! OLVASSATOK FAQ<#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>!!!!!!!!!!!!!! Ha vki megkérdezi hogy mi az a FAQ akkor én világgá meek bazze ott az a szaros google é s tessék keresni!!!
ja és azt hiszem a házigazda törölhetné az olyan üzeneteket hogy honnét lehet letölteni meg hasonlókat.
sztem se kell új topic.azt is tele irogatnák a lámák.meg valóban ebben már sok dolog meg lett írva csak ugya használni kéne a keresõt.