Simtractor V3.66
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jojo...de én nem vok buzi...hihi..már bocss..de ha itt tartunk ezt mire mondtad? de am mellékelve a nevem nem nórbó hanem norboo
szeretlek nórbó
szíasztók! mondjatók egy jó lyátékot és én meg leszek nyúgodva!
Nah..én ezzel próbálkoztamh megcsinálom gumihevederesre..de nem megy csak ha az alap 3D-s fájlt átalakiccsuk..nah az meg amihez nincs még progim...
gumihevederes- mondta nekem 😄
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
De ha kell..akkor meik fajtában? A gumihevederesben vagy a sima kerekesben?
Mondd...megcsináljam? mert ha igen szólj és nekiesek...
fiuk 1 skint csinálni kéne ha tudtok
CaseIH STX 535
elõre is kösz
CaseIH STX 535
elõre is kösz
aki akarja az engem is felvehet
msn-em ha kell naon akk megtalálja ... :-D
msn-em ha kell naon akk megtalálja ... :-D
Mostmár mindegy
ezt ne tetted volna..mostmár ne csodálkozz ha sok láma fog felvenni a tényleges segítségkérõk helyett..😞😞😞😞😊😊😊😊)😊😊😊😊😊😊😊😊
Ha valakinek segítségre van szüksége vegyen fel msn-re.:MSN:[email protected]
S E H O G Y ! ! !
csá all melyik modal lehet játszani multiba és hogy? pls help
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
sziasztok tudna valaki balazo lucerna silozot rakodo gepeket meg kukorica vetogep skineket adni nagyon mekoszonem cimem [email protected] ha kuld valaki nagyon koszonom
Samson hígtrágya+szervestrágyaszórós skinem van...+ bálamadzagos bála skin...akinek kell szoljon...
jóhelyrõl...am a goggle a baráto
DE Ti innen töltöttétek le vagy a hivatalos oldalrol?
nekem csak a felszedéssel vannak gondok..am én menteni is meg üríteni is birok
Azt értem csak úgy tudtam,hogy lehet belerakni 1 jd lucernasilozót!
A pöttingert 1szer használtam és nem birtam menteni!Te birsz,M.T.Z.?
A pöttingert 1szer használtam és nem birtam menteni!Te birsz,M.T.Z.?
Hmm...a játékba lucernát csak kaszálni lehet...
A 2 játék külömbsége pedig csak az amit elmondtál...az e-nél nem kell csak 2 szer a f-nél meg minden alkalommal kódozni..
A 2 játék külömbsége pedig csak az amit elmondtál...az e-nél nem kell csak 2 szer a f-nél meg minden alkalommal kódozni..
Valakinek megvan a lucernasilozo?
engem még az érdekelne mi a külömbség a 3.66e és a 3.66f között azon kívül hogy az f-nél minden játék kezdésekor kódozni kell:S
próbáltad már a lap alján a keresõt?
Éééss mi is az a faq?!<#eplus2>#eplus2>Nah jóó csak poénkodtam!A lap alján van a keresõ!Csak beírod a szót és máris megúsztál egy <#lama>#lama> kérdést!Ennyi!!!<#boxer>#boxer>
Semmmi baj..én is ilyet írtam és olyat ami nema játékhontartozik...
Nem látom hála a lámák hozzászólásait, csak le kéne õket is permetezni mint a gyomot.. hátha nem jöt több ide <#nevetes1>#nevetes1>
bocs ezért a hozzászóláshoz, tudom h nem a játékhoz tartozik! További jó játékot mindenkinek (lámák meg kíméljék a topikot! eléggé felba***ák az ember agyát! már bocs 😊 szevasztok
bocs ezért a hozzászóláshoz, tudom h nem a játékhoz tartozik! További jó játékot mindenkinek (lámák meg kíméljék a topikot! eléggé felba***ák az ember agyát! már bocs 😊 szevasztok
ezt persze azok ne vegyék magukra akiké nem az ing...
csabika te neked is ez a key meg a login? nekem is...akk ez téll igaz<#banplz>#banplz>
és ha még egy valaki megkérdezi h mi a key meg a login...kajakra mondom letöröltetem ezt a topikot a föld szinérõl azt mehet a youtube-ra logint meg key-t keresni...meg ha nem érti meg mégsem és mégis megkérdezi feljelentem testi sértésért...(túl láma dolgokat mondd-kérdez)
aki nem ért velem most azonnal huzzon errõl a topikról vagy maradjon inkább olvasó tag..és nem író...
és ha még egy valaki megkérdezi h mi a key meg a login...kajakra mondom letöröltetem ezt a topikot a föld szinérõl azt mehet a youtube-ra logint meg key-t keresni...meg ha nem érti meg mégsem és mégis megkérdezi feljelentem testi sértésért...(túl láma dolgokat mondd-kérdez)
aki nem ért velem most azonnal huzzon errõl a topikról vagy maradjon inkább olvasó tag..és nem író...
szia
login:bazdmeg anyádat a ravatalon
key:hogy nem tudsz FAQ-t olvasni te állat
próbáld eg õket negyon hatásosak http://www.simtractorfaq.mlap.hu/
login:bazdmeg anyádat a ravatalon
key:hogy nem tudsz FAQ-t olvasni te állat
próbáld eg õket negyon hatásosak http://www.simtractorfaq.mlap.hu/
sziasztok volna egy problemam a jatekba rakot gepek csak feher szinben jelenek meg es a gepek hangja is hianyzik. tudna segiteni valaki. mar ujra telepitetem akor is ez van. koszi a segitseget
1000 bocs azoktól a nem lámáktól akik értelmeset írtak..de értelmetlenre...de KI KELLETT TÖRÖLNÖM MERT NEM BÍRTAM A LÁMASÁGOT...még 1 szer sorry...
pedig néhány hsz nem kellett a közelmúltban
ezaz csabika....am sorry a többiektõl írnák ha tudnák..de nem tok m szar a netem...<#szomoru1>#szomoru1><#rinya>#rinya>
edy sajnos ha nem indul akkor ujjra kell telepítened a windowst sajnos és utána ujjratelepíteni a játékot.........
hali
letöltötem a simtractor_366 E game verziot intaláltam utána letöltötem a simtractor addons 1 gyet és instaláltam utána elinditotam a játékot otmegtutam veni a gépeket de csak az alapverziohoz tartozo modokat inditlyael a töbi a játékban meglyelenik a farmtol nem mesze egy telepen és nem enged beleulni csak a farmon lévö gépekbe ami egy kombány és egy kis traktor meg egy terep lyáro mit tegyek? légy szives segitsetek
elöreis köszönöm szépen
letöltötem a simtractor_366 E game verziot intaláltam utána letöltötem a simtractor addons 1 gyet és instaláltam utána elinditotam a játékot otmegtutam veni a gépeket de csak az alapverziohoz tartozo modokat inditlyael a töbi a játékban meglyelenik a farmtol nem mesze egy telepen és nem enged beleulni csak a farmon lévö gépekbe ami egy kombány és egy kis traktor meg egy terep lyáro mit tegyek? légy szives segitsetek
elöreis köszönöm szépen
nyomd hosszan 0 -át a TAB felett - sztem
Dudu77 te hogy töltötted le a cvx modot?!Lécci írd már le hogy mit hova mentessz?!Válaszod elöre is köszönöm!
FAQ!!!!!!
#7218 talán x vagy valamelyik mellette😊
#7218 talán x vagy valamelyik mellette😊
Hy All! aki dolgozott már a case cvx vetõgéppel(kuhn) az tudja melyik gombbal lehet elõhozni egy panelt ahol mutatja hogy mennyi mag van a tírtályba?
sziasztok!
szeretném megszerezni a simtractor 3.66-ot valaki küldje át nekem vagy irjátok meg hogy honnan szetétek le mert csak a demot találtam meg [email protected] köszönöm
szeretném megszerezni a simtractor 3.66-ot valaki küldje át nekem vagy irjátok meg hogy honnan szetétek le mert csak a demot találtam meg [email protected] köszönöm
hát öcsém pedig el kell szomorítsalak az vagy.a farmon nem tusz gépeket venni csak a játék menüjében.csak nem tudom mér kell vitatkozni mikor segíteni akarnak.te írtad hogy most kezdted a játékot.nem gondolod hogy az jobban tudja aki már 1-2 éve játszik vele?vagy ha olyan okos vagy miért kérdezel???
huhuuuuuu<#mf2>#mf2> azt a retkes XD nah NYOMD HOSSZAN AZT A TETVES ESC GOMBOT tudod ott fent van a sarokban
Boccs nemn vook láma!
Én nem ezt kérdeztem de boccs!
én azt kérdeztem amikór BENT vook a gamebe!
amikór már a farmon vook!
Én nem ezt kérdeztem de boccs!
én azt kérdeztem amikór BENT vook a gamebe!
amikór már a farmon vook!