8333
Simtractor V3.66
  • dj norboo
    Jó mind2 az a lényeg...
  • farkasjos
    Én a cyclopsot használom! A fraps majdnem ugyan olyan csak itt a PrintSceen-nel fényképezel!
  • dj norboo
    Egyépként fraps-sal lehet csin. képeket!!
  • dj norboo
    Nem lehet csak a 40-nessel húzni..ennyi
  • farkasjos
    Üdv földművelő barátaim :D! A kis john deere-hez van az a cultivátor azt nem tudom más géppel el húzni?? próbáltam már párszor mindig más tractorral de azok nem tudták! aki tudja lécci írjon! Kössz!
  • Gaben87
    Bocs a szar minőségért de nekem a telefonos a legegyszerűbb!XDXD
  • Gaben87
    A brigád.:D[URL=http://kepfeltolto.hu/i/?276521]
  • Gaben87
    Indul a tömegtakarmány betakarítás![IMG][URL=http://kepfeltolto.hu/i/?276490]
  • jocesz87
    DE aki tud segíteni az privátba le írhatná mert azt nagyon meg köszönném
  • farkasjos
    http://www.youtube.com/watch?v=uOP0JWVHrpc --- CLAAS JAGUAR
  • farkasjos
  • dj norboo
    Már megint elírtam...most már tudom miért hittem a múltkor is h farkaslajos vagy jos helyett...
  • farkasjos
    ELOLVASTAM!!! Farkaslajos?
  • Gaborkik #7464
    Ne pattogj már !!!!! Most 3-an elvétik te meg szívinfarktust akarsz kapni egyből ....
  • dj norboo
    Most a szabályok szerint komolyan az összes üzenetedet kitörölném farkaslajos...és ha megkérdezed hogy miért akkor tényleg kitörlöm...pedig szóltam..meg szolok h SZABÁLYOK
  • farkasjos
    a john deere-ét de már megvan a simtractor.net-en megtaláltam! jobb mint az eredeti a játékban!
  • dj norboo
    melyik skint?
  • farkasjos
    Ezt a skint honna szedted le???
  • dj norboo
  • farkasjos
    Nah tessék parancsolni ez már szép munka mi?
    http://kepfeltolto.hu/i/?275272
  • farkasjos
    Ha én írtam valamit rosszúl akkor bocs Amúgy majd lehet fel dobok pár képet hogy diszítsem a honlapot.
  • dj norboo
    [b][i]FELHÍVOM A KEDVES TOPIKOZÓK FIGYELMÉT A SZABÁLYOK LINKRE!!!!
    MÁR ÍRTAK 1x-2x OLYAT AMIBEN MEGSZEGTÉK....DE MÉG NEM TÖRÖLTEM SEMMIT MEG SENKIT...EGYENLŐRE VÁROK H MINDENKI BELERÁZKÓDJON!!!!ÉS OLVASSÁTOK EL FIGYELMESEN!!!!!!!!!!!![i][b]
  • dj norboo
    Hát..én próbáltam mindenhogy!
  • farkasjos
    Próbáld + úgy hogy amikor rá mész a szerelő hülyeségre akkor ne pörögjön a kerék vagy állísd le a gépet! Lehet hogy ez a probléma.
  • dj norboo
    Ez a hiba nállam is előfordult csak az nh vetőtraktorral...
  • Dudu77
    Hy All! Olyan problémám lenne, hogy a Case cvx traktorra szeretnék ikerkereket rakni, a műhelynél fel is teszi rá de mielőtt leengedné a gépet az ikerkereket le is veszi :S . Aki tud segíteni írjon!
    thx
  • csonkesz
    Persze hogy kipróbálhatjátok, bár nem igazán értem a mondanivalódat, igen sajátosan fogalmazol. :D Egyébként ha valaki tud valamit multiplayerral kapcsolatban, kérem ossza meg velem, hátha már valakinek sikerült LAN-on, multizni.
  • dj norboo
    Köszönjük h kipróbáltad nekünk ezt a próbát...fajtát..mindent..azért még mi is kipróbálhassuk nem?
  • csonkesz
    Sajna nem működött, azonos kóddal próbáltuk még csak, ha tesóm belépett volna hozzám, nekem kiírta, hogy kilépett, szal ledobta rögtön, lehet a key miatt, még próbálkozunk ezzel azzal.
  • dj norboo
    Nem kell thx...majd veszek m kell saját..
  • Gaborkik #7447
    * hát
  • Gaborkik #7446
    át azt ne itt kérdezzed ...
  • jocesz87
    Én csak az akarom kérdezni hogy a st 4,0 van már használható key?? meg login?
  • Gaborkik #7444
    adjak kölcsön ??:D
  • dj norboo
    majd lehet megpróbálom ha lesz LAN kábelem...
  • Miky90
    sztem net nélkül LANon lehetséges hogy sikerül a multi.még talán azonos kóddal is.de majd írj hogy mire jutottatok.
  • csonkesz
    Az működne szerintetek, ha 2 különböző játékhoz két külön key-t írnánk be kikapcsolt internet mellett és fizikális LAN-on keresztül próbálnánk multizni? Mindenképpen kipróbálom, remélem működik, egyáltalán menni fog a multi net nélkül csak lan-on?
  • Gaborkik #7440
    nemis tudom ki kezdte ... :-D
  • dj norboo
    HáHáHá....de a helyesíráshoz tatozik...xDxDxD...de az nem azt jelenti h összekell vsznünk...XDD
  • Gaborkik #7438
    De te is ugyanolyan hülye vagy mert te is csak irkálsz ... amúgy a helyesírásoddal meg mit akarsz ??? sehol sem látom hogy ki lenne írva hogy nagy betűvel kellene a fórumban kezdeni a mondatainkat ....