8333
Simtractor V3.66
-
dj norboo #7477 Jó mind2 az a lényeg... -
farkasjos #7476 Én a cyclopsot használom! A fraps majdnem ugyan olyan csak itt a PrintSceen-nel fényképezel! -
dj norboo #7475 Egyépként fraps-sal lehet csin. képeket!! -
dj norboo #7474 Nem lehet csak a 40-nessel húzni..ennyi -
farkasjos #7473 Üdv földművelő barátaim :D! A kis john deere-hez van az a cultivátor azt nem tudom más géppel el húzni?? próbáltam már párszor mindig más tractorral de azok nem tudták! aki tudja lécci írjon! Kössz! -
Gaben87 #7472 Bocs a szar minőségért de nekem a telefonos a legegyszerűbb!XDXD -
Gaben87 #7471 A brigád.:D[URL=http://kepfeltolto.hu/i/?276521] -
Gaben87 #7470 Indul a tömegtakarmány betakarítás![IMG][URL=http://kepfeltolto.hu/i/?276490] -
jocesz87 #7469 DE aki tud segíteni az privátba le írhatná mert azt nagyon meg köszönném
-
farkasjos #7468 http://www.youtube.com/watch?v=uOP0JWVHrpc --- CLAAS JAGUAR -
farkasjos #7467 -
dj norboo #7466 Már megint elírtam...most már tudom miért hittem a múltkor is h farkaslajos vagy jos helyett... -
farkasjos #7465 ELOLVASTAM!!! Farkaslajos? -
Gaborkik #7464 Ne pattogj már !!!!! Most 3-an elvétik te meg szívinfarktust akarsz kapni egyből .... -
dj norboo #7463 Most a szabályok szerint komolyan az összes üzenetedet kitörölném farkaslajos...és ha megkérdezed hogy miért akkor tényleg kitörlöm...pedig szóltam..meg szolok h SZABÁLYOK -
farkasjos #7462 a john deere-ét de már megvan a simtractor.net-en megtaláltam! jobb mint az eredeti a játékban! -
dj norboo #7461 melyik skint? -
farkasjos #7460 Ezt a skint honna szedted le??? -
dj norboo #7459 -
farkasjos #7458 Nah tessék parancsolni ez már szép munka mi?
http://kepfeltolto.hu/i/?275272 -
farkasjos #7457 Ha én írtam valamit rosszúl akkor bocs Amúgy majd lehet fel dobok pár képet hogy diszítsem a honlapot. -
dj norboo #7456 [b][i]FELHÍVOM A KEDVES TOPIKOZÓK FIGYELMÉT A SZABÁLYOK LINKRE!!!!
MÁR ÍRTAK 1x-2x OLYAT AMIBEN MEGSZEGTÉK....DE MÉG NEM TÖRÖLTEM SEMMIT MEG SENKIT...EGYENLŐRE VÁROK H MINDENKI BELERÁZKÓDJON!!!!ÉS OLVASSÁTOK EL FIGYELMESEN!!!!!!!!!!!![i][b] -
dj norboo #7455 Hát..én próbáltam mindenhogy! -
farkasjos #7454 Próbáld + úgy hogy amikor rá mész a szerelő hülyeségre akkor ne pörögjön a kerék vagy állísd le a gépet! Lehet hogy ez a probléma. -
dj norboo #7453 Ez a hiba nállam is előfordult csak az nh vetőtraktorral... -
Dudu77 #7452 Hy All! Olyan problémám lenne, hogy a Case cvx traktorra szeretnék ikerkereket rakni, a műhelynél fel is teszi rá de mielőtt leengedné a gépet az ikerkereket le is veszi :S . Aki tud segíteni írjon!
thx -
csonkesz #7451 Persze hogy kipróbálhatjátok, bár nem igazán értem a mondanivalódat, igen sajátosan fogalmazol. :D Egyébként ha valaki tud valamit multiplayerral kapcsolatban, kérem ossza meg velem, hátha már valakinek sikerült LAN-on, multizni. -
dj norboo #7450 Köszönjük h kipróbáltad nekünk ezt a próbát...fajtát..mindent..azért még mi is kipróbálhassuk nem? -
csonkesz #7449 Sajna nem működött, azonos kóddal próbáltuk még csak, ha tesóm belépett volna hozzám, nekem kiírta, hogy kilépett, szal ledobta rögtön, lehet a key miatt, még próbálkozunk ezzel azzal. -
dj norboo #7448 Nem kell thx...majd veszek m kell saját.. -
Gaborkik #7447 * hát -
Gaborkik #7446 át azt ne itt kérdezzed ... -
jocesz87 #7445 Én csak az akarom kérdezni hogy a st 4,0 van már használható key?? meg login? -
Gaborkik #7444 adjak kölcsön ??:D -
dj norboo #7443 majd lehet megpróbálom ha lesz LAN kábelem... -
Miky90 #7442 sztem net nélkül LANon lehetséges hogy sikerül a multi.még talán azonos kóddal is.de majd írj hogy mire jutottatok. -
csonkesz #7441 Az működne szerintetek, ha 2 különböző játékhoz két külön key-t írnánk be kikapcsolt internet mellett és fizikális LAN-on keresztül próbálnánk multizni? Mindenképpen kipróbálom, remélem működik, egyáltalán menni fog a multi net nélkül csak lan-on? -
Gaborkik #7440 nemis tudom ki kezdte ... :-D -
dj norboo #7439 HáHáHá....de a helyesíráshoz tatozik...xDxDxD...de az nem azt jelenti h összekell vsznünk...XDD -
Gaborkik #7438 De te is ugyanolyan hülye vagy mert te is csak irkálsz ... amúgy a helyesírásoddal meg mit akarsz ??? sehol sem látom hogy ki lenne írva hogy nagy betűvel kellene a fórumban kezdeni a mondatainkat ....