8333
Simtractor V3.66
-
hewlett #7517 Megpróbáltam a :-os kombinációt is.Még mindig nem enged beleülni a trktorba.Amikor beírom a kódot, ezt írja ki:UNREGISTERED VERSION, please register your personal copy.Már fel kéne hagynom minden reménnyel? -
Gaborkik #7516 próbálj :-ot használni . helyett de elárulom a demó és a teljes játék itt ugyanaz !!! csak a kódtól függ -
hewlett #7515 Úgy se fogadja el.Mit tehetnék még?Lehet, hogy a netről csak a demót húztam le, és azért nem enged beleülni a traktorba? -
Gaborkik #7514 f verziónál bontanod kell a netkapcsolatot !!! -
hewlett #7513 Az pedig miért van, hogy beírom a köv. regisztrációs kódot:/login:www.mttu.com key?DC456FF/, és mégsem fogadja el a kódot? -
hewlett #7512 Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban:Miért nem tudok beleülni a traktorba?Csak fölmászik az ürge a tetejére.Segítsetek légyszi!!!!!!!!! -
hewlett #7511 csőtök! -
dj norboo #7510 -
Gaborkik #7509 Má' mé' nem lököl föl te ?? -
Gaben87 #7508 Képeket lőjetek mán föl hát haldoklik a fórum! -
dj norboo #7507 Jó akkor 2őt..mert nem volt címzett...de neked sincs!!! -
Gaborkik #7506 Nemis egyet ... -
dj norboo #7505 HA MÉG EGYSZER FEL MER VENNI VALAKI MSN-RE KITÖRLÖM AZ EGÉSZ KIB@äZOTT TOPIKOT!!!!!ÉS MOST ELNÉZÉST KÉREK H MEGSZEGTEM EGY SZABÁLYT! -
dj norboo #7504 Back..aztán mashines..és Go -
Gaborkik #7503 Izé ... úgy akartam hogy : a vevő menüből nem jut vissza a játékba ... -
dj norboo #7502 hanem? -
Gaborkik #7501 sztem nem a vevő menüből nem talál vissza a játékba -
dj norboo #7500 Egyépként Új Skinek a Skinek(3)-nál érdemes megnézni! -
dj norboo #7499 Hát..a kérdésedet nem értem de ha még1szer leírod talán megértem..jah és egyszerűbben fogalmazz!! -
Péter93 #7498 hy az lenne a kérdésem hogy megnyomom az esk-et és ottvan hogy sell/buy és hogy megveszek egy traktort és kiírja sarokba hogy congratulations és nemtudok a jáátékba visszalépne!akárhogy keresem nemtalálom:( -
dj norboo #7497 Most ezt kérdezed? Amugy ha kigyullad arrébb mész leállítod a motort és felkapcsolod a lámpát és vársz...Am a 9-es gomb a lézerpilóta! -
jocesz87 #7496 És ha pl olyan van mint ha ki gyulladna akkor mit kell csinálni?? És a lexional (kombájn) 9 gomb mit csinál mert nálam olyan volt mint egy robot pilóta és általában mindig akkor történt amit elején írtam? -
dj norboo #7495 Akkor ki van törölve a búzának a képe a főmappájából a játéknak! -
benice #7494 NA mégegyszer ülsz a kombájnban és magát a növényt EGYÁLTALÁN nem látod csak a vetőgép nyomait látod -
Gaborkik #7493 én segítenék de nem értem a gondod .... tehát aratsz normálisan de hol nem mutatja a búzát ??? amúgy meg ugyan oda lehet menni ahova az ff-ben is ... -
benice #7492 hello nekem az lenne a bajom hogy letöltöttem az e-t ügye ugy kezdödik hogy az sts-ben vagy és arathatsz na má most nekem nem mutatja a buzát de a kombájn ugyan ugy szórja a szalmát meg gyűjti a magot de nem tom hogy hol kell menni ha valaki tud megoldást hogy mit csináljak az légyszi szóljon -
LuckyXX #7491 Nekem lenne egy ellentmondásom a F.A.Q. val szemben. Lehet nem regezet változatl multiban játszani, csak anyi a gond h kizárólag LAN ban, Ráadásul ugyanazzal a felhasználónév/jelszóval. -
dj norboo #7490 Ez az az oldal! -
dj norboo #7489 Készül egy magyar nyelvű simtractor honlap! -
dj norboo #7488 azt már csak msn-en vagy torrent oldalról bírod megszerezni.... -
konrad91 #7487 366 E verziót honnan tom leszedni??????????
-
Péter93 #7486 dj norbó kérlek vegyél fel -
Péter93 #7485 [email protected] -
Péter93 #7484 Sziasztok!Teljesen kezdő vagyok, kérem valaki vegy fen msn-re nagyon kérem!pls!thx előre is:) -
dj norboo #7483 De a "válasz erre" gombot használd lécci!!!!! -
farkasjos #7482 Akkor ki próbálom!Kössz
-
dj norboo #7481 lehet az segítene
de attól függ mikor raktad bele...amikor már mentett játékkal kezdted és akkor raktad bele akk szivacs van mert akkor ujat kell mindig kezdened ha uj modot rax bele...ennyi -
farkasjos #7480 de nekem is lenne pár kérdésem ha nembaj! a játék nem ismer fel 2db modot az segít hogy újra telepítem? Mert nagyon nem akarom újra telepíteni a játékot! -
farkasjos #7479 Hát szerintem az ö-vel de úgy emlékszem hogy nekem sem ment! Még beíndítani is alig bírtam! -
dj norboo #7478 ŐŐŐŐ...egy olyan kérdésem lehet h a Pöettinger Jumbo-t hogy lehet kiüríteni?