8333
Simtractor V3.66
  • gzsolti111
    Köszönöm! És ha megtellt a kombájn, akkor azt hova kell kiüríteni, ill. ha már learattam a búzát, akkor utánna mi a teendő, ezt még meg tudnád mondani?
  • Gaben87
    Hy!Valamelyikőtök rendelt már a simtractor.com-ról?pl.:44 euróért a multizáshoz való licenc-t+key-t?
  • dj norboo
    Vágóasztal: Home csatlakoztat/End le akaszt!
    Kimész a földre:-1 1es gomb és elindul a cséplő
    -2 1 2es gomb ami elinditsa a vágóasztalt
    -3 1 3as gomb ha rendre akarod rakni
    -4 Fordulatszám PgUp fel/ PgDown le
    -5 Ürítőcsiga be/ki: ó inditása/leállítása: ö
    -6 Ugyanezekkel a gombokkal az ellentétet csin. ha még 1X megnyomod..
    Pl: Leállítja a cséplőt, Asztalt, nem rendre rakja(szecskzza) stb..
    -Világítás:ü
    -Villogó:7
    - sebesség fel: . (é alatt balra)
    sebesség le: - (jobb shift mellett)
  • gzsolti111
    Értem, köszi azért!

Letöltöttem és feltettem a 3.ggf-et!

1 kérdésem azért még lenne! :)

Kombájnba beszálltam, és előttem van a vágóasztal! Namártmost az nicns cstalkakoztatva! Az mivel kell! V.ki tudna 1 használai útmutatót adni? Odaáig eljutottam hogy Á val le és Ű vel fel, de egyszerűen nem emeli fel, mi lehet a gond vagy mit kell csinálni? :)

• dj norboo
    Nincs benne cuk.répa!
    De jóval kisebb gépigény kell hozzá..
  • gzsolti111
    Mielőtt válaszolnátok, azt hozzátenném, hogy a v4-es fórumra is beírtam ezt a kérdést, csak még nem válaszolt senki, gondoltam talán itt!...

Igazából ha a 3.66-ba is van cukorrépa, akkor szeretném azt letölteni, hátha kisebb a gépigénye... De köszi előre is a segítséget, várom a választ! :)
  • gzsolti111
    Sziasztok!

Most regisztráltam ide, ill. most ismerkedek ezzel a játékkal, így szeretnék kérdezni és kérni pár tanácsot! Aki tud segítsen PLS!

Simtractor v4-ről van szó:

Na szóval a http://simtractor.com/ -ról letöltöttem EGY 100MB-os .exe-t! Első kérdésem az lenne, hogy mi a különbség a Site 1 és a Site 2 (Mirror site) között!? Illetve a 100Mo és a 175 Mo között!??

Aztán elindítottam a parancsikont, behozott egy farmot forgó malommal! Nos hát első bakim, hogy fehér a föld… DE áttettem 2D-re, és barna lett! :-) Ezután behozta a főmenüt, rámentem hogy New game…, és megnyomtam az OK gombot! Elkezdett tölteni… Tölt tölt (LASSÚ NAGYON), és egyszer csak fekete lett a képernyő, DE csak a fehér kurzor látható és megy a háttérzene! Ez mitől van? Várok 5 percig, ugyan így semmi, de hozzáteszem tudtam mozgatni az egérmutatót! Hát ctrl+alt+delete, folyamat leállítás! :-( Kérdésem ehhez a következő lenne: Ez miért van, mérnem hozza be a farmom és mért nem tudok vele játszani?

Gépem adatai, hátha ez a hiba! Aki ért hozzá, lécci segítsen!:
    Intel Pentium 4 CPU 1.70GHz
    512 MB RAM
    Nvidia GeForce4 MX 440
    És persze Windows XP van fenn!

DirectX: letöltöttem a frissítést is (directx_nov2008_redist.exe), bemásolt pár .rar-t! (ahol van a DiectX mappa) Ezeket a .rarokat ugye nem kell kicsomagolni? Gondolom nem... Vagy ez lenne a hiba, hogy telepítem akkor fel?

A játék főmenübe farmer manager módot írt és directx 9-et, bár frissítettem elvileg…, ill. azt hogy demo verzió!

--------------------

További kérdéseim a következők:

Láttam a netes demo verzióját, ahol tárcsázni kell, esetleg nincs kombájnos demo verzió a neten?! :)

És még 3 kérdés és megszűnök! :-) (Bocsi hogy ennyi kérdésem van!)

Még nem olvastam végig a fórumot, mert nem volt még sok időm, de pár oldalt már elolvastam! Szóval valaki tudna adni egy MŰKÖDŐ logint+keyt? :-) (Remélem egyszer jó lesz a játékom és tudom használni majd… optimistán bizakodok benne legalábbis...)

Töltöttem le skineket (http://www.skintractor.fr/), de nem tudom azt hova kell betenni ill. hogyan használjam? Ill. ezek mire jók? :) (Bocsi a láma kérdésekért, de tényleg most ismerkedek ezzel a játékkal!) (pl. van egy kiszedőm, és ha ezt bemásolom a skint, akkor úgy fog kinézni?)

Végül az utolsó! Engem igazából ebben a játékban főleg a cukorrépa érdekelne! (Ugye a ropa (euro)tiger az cukorrépa szedő, mint azt sokan nem tudták!) (Bár holmerből több van az országban…) Így főleg emiatt tenném fel a játékot! Szeretnék tájékozódni, hogy kinek mi a tapasztalata erről: Pl. Mivel kell és hogyan és hova elszállítani majd a cukorrépa-prizmát, mivel kell irányítani a gépen a kezelőszerkezeteket… stb! (Esetleg egy általános kezelési útmutató?)

A v3-ban van cukorrépa?

Köszönöm előre is a segítséget, remélem nem rettentett meg senkit a hosszú levelem és aki tud nem zárkózik el és segít nekem, mert FONTOS lenne, ha jó lenne ez a játék, ezt a szimulátort ki tudnám próbálni! :-))))

u.i: Akinek esetleg van saját cukorrépás képe és el tudná küldeni, azt pláne megköszönném! Érdekel ez a dolog és érdekes is! :-)

Köszi mégegyszer, remélem v.ki (de remélem töben is) fog válaszolni, mert FONTOS LENNE! KÖSZÖNÖM!
  • dj norboo
    Hát..Én is itt a topikban találtam kb fél éve-éve..de ha ügyes vagy google-ba is megtalálod!!
  • nessaja1987
    Ezt honnan tudom letölteni?
  • dj norboo
    akkor rosszul tetted be a modot vagy valamivel összeveszett..ezért jó az all mods
  • nessaja1987
    Helló dj norboo! Abban szeretném a segítséged kérni, hogy miért van az, hogyha beteszek egy mod-ot a játékba akkor az egyik gép és az alkatrészei is teljesen fehér színűek, a másiknak pedig nincs gond a színével, csak annak meg normális hangja nincs, meg olyan hangot ad ki, mintha nekikoccannék vminek, de nincs semmi előtte? Előre is köszönöm!
  • Gaborkik #7546
    Te Norboo a többség oda is nehezen jut el hogy az alap gépbe beszálljon ... mit vársz ?? :-D
    (Tisztelet a kivételnek !!!)
  • dj norboo
    Beletettem a játékba egy v4-es gépet..be is adta meg minden..csak nem tudok beleülni..valaki tudja miért nem?
  • dj norboo
    Ennyi..egyébként mihelyt meglesz csinálva a honlap..meg valószínű hogy egy újat kell csinálnom m egyszerre csak 30 megát enged feltölteni de az e verzió pedig kb 60 mega...
  • Gaben87
    Oké!Mostmár műkszik!Jól elvok.......
  • Gaben87
    Jah bocs a machinery addonst mégnem telepítettem!
  • Gaben87
    Hy!Az f verziót letöltöttem de nincs benne csak a jd kombájn a kistraktor a terepjáró meg 3 muki!Az e verzióba van benne az összes gép?!Ha igen mikor lehet letölteni?
  • dj norboo
    de én már próbáltam klónozni..nem ér semmit!
  • Gaben87
    Minek klónoznád?Egyszerre úgyis csak egy géppel bírsz menni,sajnos!
  • pappmilan8
    hogyan lehet klonozni a gépeket???
  • bokesz89
    Köszi szépen!
  • dj norboo
    az f verzióhoz is ugyan az a kód mint az e hez csak az e ben nem kell minden inditáskor beírnod!
  • dj norboo
    hosszan az escés aztán back és save!
  • robi11
    az f verzióhoz meg nincs kód vagy van?:)
  • bokesz89
    Hello dj norboo!
    Kérlek segíts nekem. A héten kezdtem el játszani a játékkal és megy is a dolog de nem tudom hogyan kell menteni.Kérlek segíts!
  • dj norboo
    Azért kell minden elrakni egy külön mappába vagy pendrive-ra!
  • Gaben87
    Vagy az is lehet hogy a sok skin meg a kissebb-nagyobb változások amit a sav mappába ment bmp. fileként az már túl sok neki!Újratelepítsem a játékot?De most sehonnan se tudom letölteni az e verziót!
  • bokesz89
    Hello. Légyszi valaki írja már le hogyan lehet menteni a játékban! Köszi előre is.
  • dj norboo
    Az a gáz h én kb 7 szer jártam így és nekem se menti...ebben az a gáz h vag ujat kezdesz..de értelmetlen..nekem 2nél többet nem mentett..ujra kell tenni a game-t!
  • Gaben87
    Hi!Olyan problémám van hogy nem menti a játékot!Nem értem pedig a SAV mappából kitöröltem egy csomót és az utolsó mentéseket hagytam benne!Idáig jó volt!
  • dj norboo
    átmenetileg sehonnan mert most egyenlőre megszűnt az oldal ahonnan lelehetett de már dolgozok az újon!
  • konrad91
    he fiuk honnan tom letölteni a 3.66 E verziót???
  • bokesz89
    hello mindenkine.
    letöltöttem a 3.66 verziót és nem igazán tudok vele játszani. Sikerült feltenni a játékot de kellene egy kis segítség mert nem igazán tudom hogy mit kell a játékban csinálni. kérem valaki vegyen fel msn-en. [email protected] nagyon köszi előre is!
  • dj norboo
    nem vagyunk rossz emberek bazz..!!!Nem tehetünk rolla h hülye vagy és nem tudol olvasni!-.-
  • hewlett
    Kösz fiúk a segítséget.Látom rossz emberek közt kerestem segítséget.Ne aggódjatok, többet nem írok a fórumotokba!
  • Gaborkik #7522
    Talán írdd be a keresőbe hogy simtractor V4 ha nem tűnt volna fel a képen ott virít középen hogy 3.66 !!! még 1 ide nem illő kérdésé és sztem többet nem írsz ebbe a topikba ...
  • hewlett
    Bocs, de még kezdő vaok.A topik az micsoda, és mit kell tennem, hogy már beleülhesse abba a k..........a tractorba?Segíts légyszi!
  • Gaben87
    Annak van külön topik te nagyon !
  • hewlett
    Nem , a 4.0-val.Erre nem tudsz jelszót?
  • Gaborkik #7518
    de ugye a 3.66-al próbálkozol ????